Sedennn hepsiyle anlaşmam var reklam yapıyorum kendi çapında espri yaptığını zannediyorsun ama komik değilsin . Gidiyorum deniyorum güzel olanları favori olanlarımı yazıyorum istersen bi yazılarımı iyi oku. Hepsine iyi mi demişim ne acayip insanlar var yaa komik :)Sizin onermediginiz bi falci varmi :))))) yazilarinizin cogunu okudum hepsini begenmissiniz
Arkadasim sana reklam yapiyorsun demismiyim saka gibisin. Sadece gittigin herkesi begenmen ilgincSedennn hepsiyle anlaşmam var reklam yapıyorum kendi çapında espri yaptığını zannediyorsun ama komik değilsin . Gidiyorum deniyorum güzel olanları favori olanlarımı yazıyorum istersen bi yazılarımı iyi oku. Hepsine iyi mi demişim ne acayip insanlar var yaa komik :)
Gittiğim herkesimi beğeniyorum ben mii :) yeni üye olduğun çok belli istersen beni iyi araştır boş konuşma ergine üç sefer gittim üçünde de soru sormadan kalktım babamın oğlu değil beğendim çevreme çıkan fallarıda olmuş sana bakamaması neyseee bişi demicem boş insansın belliArkadasim sana reklam yapiyorsun demismiyim saka gibisin. Sadece gittigin herkesi begenmen ilginc
Bana muhalefet olmak içinde konuştuğun ne belli arkadaşlar herkes de biliyorki günde milyontane falcıya gidiyorum çnkk seviyorum falı parası jer ne olursa olsun kimler iyi kimler kötü ayırt ediyorum YENİ ÜYE arkadaşımızın aksine yullarca her falcıyı denemiş biri olarak gönül rahatlığı ile ergin e gidebilirsiniz diyorum. Bu benim görüşüm reklam kokmam herkes de bilirmerakima yenilip laf cafe ergine gittim .bana sorup ogrendikten sonra yorumladi herseyi .calisiyormusun ilisikin varmi? Bu tarz seyleri soyledikten sonra falin bi anlaminin olduguna inanmiyorum.ben tavsiye etmiyorum.en azindan 50 tl ye deymedi
Olabilir .Evet.Size tutmuş olabilir.Diğer arkadaşa öyle olmuştur.Tutmamıştır.Sormuştur.Fikirlerinizi yazmışsınız.Benim arkadaşım Ergin Asmin cafedeyken gitmişti.O an için görüştüğü arkadaşına tamam kötü demiş.Adam kötüymüş zaten. Yeni biri demiş.Hala yokmuş o dediği tariff ettiği kişi.Ancak laf cafede de tekrar ne diyecek diye gitmiş.Ergen kafasına sahip, bu seferki ile kadınlığını yaşayacaksın, bir ay içinde güzel olacak gibi kalıplaşmış aynı sözlerle falı tamamlamış. Çıkarsa o da buraya yazar. Bir yıldır diğer falı çıkmamış..Asmin cafede de bu aylarda hemde su baktırmışBana muhalefet olmak içinde konuştuğun ne belli arkadaşlar herkes de biliyorki günde milyontane falcıya gidiyorum çnkk seviyorum falı parası jer ne olursa olsun kimler iyi kimler kötü ayırt ediyorum YENİ ÜYE arkadaşımızın aksine yullarca her falcıyı denemiş biri olarak gönül rahatlığı ile ergin e gidebilirsiniz diyorum. Bu benim görüşüm reklam kokmam herkes de bilir
Sizin onermediginiz bi falci varmi :))))) yazilarinizin cogunu okudum hepsini begenmissiniz
Niye hararetlendin anlamadim reklam yapiyorsun demedim. Ergine gitmeyin de demedim . Ama gittigim icin soyluyorumBana muhalefet olmak içinde konuştuğun ne belli arkadaşlar herkes de biliyorki günde milyontane falcıya gidiyorum çnkk seviyorum falı parası jer ne olursa olsun kimler iyi kimler kötü ayırt ediyorum YENİ ÜYE arkadaşımızın aksine yullarca her falcıyı denemiş biri olarak gönül rahatlığı ile ergin e gidebilirsiniz diyorum. Bu benim görüşüm reklam kokmam herkes de bilir
Cok sacmaladin eski uyeligin havasini yapmayin burda :)) ne haksizligi yapilmis ayrica .sizinki de laffYeni uye olup gelip burada yillarin uyesi olan ve forumda her gittigi denedigi falciyi tamamen tarafsiz yorum yaparak yazan birine bu sekilde bir yaklasimda bulunmaniz hic hos degil... Bende cok eski uyeyim bir donem cok aktif olarak bende begendigim begenmedigim kisileri cok yazdim ama artik sizin gibi uc gunluk uyelerin gelip burda sacma sapan ahkam kesmesinden ve abuk subuk kendince yorum yapmasindan dolayi forumda yazmiyorum samimi buldugum bir kac arkadasimla sadece ozelden yazisiyorum... Ama su an yapilan bir haksizlik oldugunu gordum ve cevap verme geregi duydum... Biz eski uyeler burda birini elestirmeden once o kisinin gecmis mesajlarini inceleriz ondan sonra o kisi hakkinda yorumda bulunuruz gecmis mesajlari dedigimde onceki 3-5 mesaji kastetmiyorum... O uyenin ilk mesajlarindan itibaren okuruz ona gore degerlendiririz... O yuzden lutfen birini sirf elestirmis olmak elestirip kendinizce dalga gecerken biraz daha dikkatli olun... komik oluyorsunuz...
Seden bana yazdığın mesajı iyi oku istersen her gittiğini beğeniyorsun diyip gülmek nedir pardonda sen kimsin dünki bebe ? Son günlerde aadece iyi olanlarını seçip gittiğim için olabilirmi acaba iyi diye savunmam şundan bi kaç öncesi fal deneyimlerime git bak bakalm beğenmişmiyim herkesi boş konuşuyorsun neyse Allahdan ki kendimizi biliyoruz bence sen sakin ol şampiyon da tecrübelerden faydalanCok sacmaladin eski uyeligin havasini yapmayin burda :)) ne haksizligi yapilmis ayrica .sizinki de laff
Dunki bebe mi .:)) sizin yas araliginiz kac acaba ya uyelik aktifligine gore bi havaya girmissiniz .neyse polemige giremiycem .Seden bana yazdığın mesajı iyi oku istersen her gittiğini beğeniyorsun diyip gülmek nedir pardonda sen kimsin dünki bebe ? Son günlerde aadece iyi olanlarını seçip gittiğim için olabilirmi acaba iyi diye savunmam şundan bi kaç öncesi fal deneyimlerime git bak bakalm beğenmişmiyim herkesi boş konuşuyorsun neyse Allahdan ki kendimizi biliyoruz bence sen sakin ol şampiyon da tecrübelerden faydalan
Bencede girmesen iyi edersin... Cunku bizim tecrubemizle seninki kiyaslanamaz... Ayrica benim yazigimi tekrar bir oku ben ne kadar duzgun yazdiysam sen o kadar mahalle agziyla konusuyorsun su yazdiklarindan sonra bu seviyesizlikle muhattabim bile olamazsin... kimin ne oldugunu bu forumda herkes biliyor...Dunki bebe mi .:)) sizin yas araliginiz kac acaba ya uyelik aktifligine gore bi havaya girmissiniz .neyse polemige giremiycem .
Tecrube buraya gittigini yazmak mi demek ya da buraya dogru cumleler kurmak mi cirkeflesmis kalbinizi alin ve gidin.yazmayinBencede girmesen iyi edersin... Cunku bizim tecrubemizle seninki kiyaslanamaz... Ayrica benim yazigimi tekrar bir oku ben ne kadar duzgun yazdiysam sen o kadar mahalle agziyla konusuyorsun su yazdiklarindan sonra bu seviyesizlikle muhattabim bile olamazsin... kimin ne oldugunu bu forumda herkes biliyor...
Yeni uyeler mesajda yazabilir elestri de de bulunabilir bu sizi ilgilendirmez ayricaBencede girmesen iyi edersin... Cunku bizim tecrubemizle seninki kiyaslanamaz... Ayrica benim yazigimi tekrar bir oku ben ne kadar duzgun yazdiysam sen o kadar mahalle agziyla konusuyorsun su yazdiklarindan sonra bu seviyesizlikle muhattabim bile olamazsin... kimin ne oldugunu bu forumda herkes biliyor...
Aynen bende oyle uye olmadan takipte kaldim . Ama bugun eski uye olmadigim icin resmen soz hakkimin olmadigi ima ediliyor.komik.bu tarz insanlarin saldirgan tutumu yuzunden insanlar yazmaya korkar oldu.Yıllardır burayı üye olmadan takip eden binlerce insan vardır. Olacaktır da.Burası her konuda büyük bir site.Google da hemen çıkıyor.Fikir beyanı için yeni üye olmuş arkadaşlar olabilir.Bence eski yeni konusu değil de, baktığı fal çıkan, çıkmayan falcı konusu tartışılmalı.Ki onu yapmaya çalışıyoruz.Herkes fikrini beyan edebilir.Yasaklanması gereken bir durum varsa admin var.Yanlış yönlendirme yapmamak için, fal çıktığında yazarsak takip edenleri yanıltmamış oluruz.Yıllardır neden buradayız o zaman?Ben üye olmadan yıllarca burayı arkadaşlarımla takip ettim.Demek ki iyi falcı yok.
Kimse yorum yapmasın demiyoruz herkes haddini bilerek yorum yaparsa sıkıntı da kalmaz beğenmediğim bin tane falcı varken nasıl oluyorda herkesi beğeniyot oluyorum oda ilginç bence yorum yapmadan önce bi geçmişe dönülüp bakılmalıı seden sana sıra gelince boşsun o yüzden takılmıyoruz . Takıl kendi çapındaYıllardır burayı üye olmadan takip eden binlerce insan vardır. Olacaktır da.Burası her konuda büyük bir site.Google da hemen çıkıyor.Fikir beyanı için yeni üye olmuş arkadaşlar olabilir.Bence eski yeni konusu değil de, baktığı fal çıkan, çıkmayan falcı konusu tartışılmalı.Ki onu yapmaya çalışıyoruz.Herkes fikrini beyan edebilir.Yasaklanması gereken bir durum varsa admin var.Yanlış yönlendirme yapmamak için, fal çıktığında yazarsak takip edenleri yanıltmamış oluruz.Yıllardır neden buradayız o zaman?Ben üye olmadan yıllarca burayı arkadaşlarımla takip ettim.Demek ki iyi falcı yok.
Terbiyesiz elestri kabul etmeyen siradan bi insansin .muhattap olma benleKimse yorum yapmasın demiyoruz herkes haddini bilerek yorum yaparsa sıkıntı da kalmaz beğenmediğim bin tane falcı varken nasıl oluyorda herkesi beğeniyot oluyorum oda ilginç bence yorum yapmadan önce bi geçmişe dönülüp bakılmalıı seden sana sıra gelince boşsun o yüzden takılmıyoruz . Takıl kendi çapında
Varan 1HADİ SİZE ÇIKAN FAL HABERLERİNİ VERİYİM
HERKESİN FALI ÇIKTI :)
DÜN AKŞAM BEN KUZEY E GİTMİŞTİM VE KUZEY DEDİKİ ÇOK YAKINDIR GELMESİ AMA SANA ÖYLE ÖZÜR DİLERİM VS İLE GELMİCEK Bİ BAHANE İLE KAVGA EDECEK DEDİ AZ ÖNCE DEDİĞİ GİBİ OLDU VE BU DETAYI VERENLER HANİ KAVGALI OLARAK GÖKÇE , ERGİN , NERMİN , SYMBOL MİRZA , Bİ MELEK CAFE SEVGİ SENDEN ÖZÜR DİLEMEZ BAHANE EDEREK GELECEK DİYEN BUNLARDI. İKİ GÜN ÖNCE GÖKÇEDEYDİM ELİ KULAĞINDA 3. 4 GÜNE GELİYOR DEDİ VE ODA OLDU . FAVORİLERİM BUNLARDIR ARKADAŞLAR HELEKİ GÖKÇE KUZEY. NERMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?