Varan 2Arkadaşlar Ergini ilk buraya ben yazmıştım güzel bi falcı buldum diye herkesin beğenmesine de sevindim ben yaş tahtaya basmam zaten :) bugün gene gittim ona gene aynı faldı istikrarlıydı mirza ve ergin öneririm. Güzel detaylar veriyor
Varan 3Halkalı nermin ben o kadın ne diyorsa bi şekilde yaşıyorum
Varan 4ARKADASLAR CIKAN FAL HABERI SOKKK SOKK SOKKK YANI.
gökçe besiktasdaki. Kiz arkadasim nisanliydi nisan atıldı cocukla gorusmeye felan devam ettiler neyseee sonra cocuk bunu patbdiye bıraktı gökçe subat ayida nisanlanicak demişti tarihi ile beraber benim arkadas inanmadi daha yenni ayrildik ne nişanı felan diye ve gokcenin dedigi tarihde nisan gerceklesti tabi fal cikinca arkadas surekli ona gitmeye devam etti mayis ayinda bu dugun bozulacak dedi olmicak dedi dugun davetiyeleri vs bile basilmisti düğüne 4 gun kala düğün iptal olmus. Ama şöyle bisi var gokce bu cocuk nisan atsada gorusmeniz hemen yok demisti ama gokcenin dedigi gibi olmadi hemen gorustulwr cocuk yazdi . Suan birlikteler bakalim nolcak. Haa bide bu düğünün olmicagini kuzeyde söyledi. Ama tabi en net çıkan tarihi tarihine gökçe. Ben yeni baktirdim beklemedeyim cikarsa onuda yazcam . Bu arada gokce cafeden ayrıldı galuba bilmiyorum . Isteyen numarasindan ulassin . Darısı bize de insallah
Aynen yazmayinKimse yorum yapmasın demiyoruz herkes haddini bilerek yorum yaparsa sıkıntı da kalmaz beğenmediğim bin tane falcı varken nasıl oluyorda herkesi beğeniyot oluyorum oda ilginç bence yorum yapmadan önce bi geçmişe dönülüp bakılmalıı seden sana sıra gelince boşsun o yüzden takılmıyoruz . Takıl kendi çapında
Bişi söylicem kullandığın özel bişi var mı ? Şahsen sendeki bunkafayı yaşamak isterdim varan felan diyenyazdıkların zaten burda herkes tarafından beğenilen ve falları çıkan kişiler bana çıkmış çıkmadımı deseydim günahlarına girip zuhal i beğenmem zeynebi beğenmem neslihanı beğenmem lala yı beğenmem zazayı beğenmem ares misir nedir onu beğenmem beğenmem de beğenmem bunlar aklıma gelenler sanki atomu parçalamış gibi varanlar çıkarmış :) sen brda harcanıyorsun söyliyim sendeki bu analizci ruhla çok iyiyerlerde olursun Allahım yaa :) yazdığım beğendiğim falcılara da bi bakın hepsi bu forumda beğenilen falcılar neyse neyse haddini bilerek yorum yaptıktan sonra sıkıntı yok boş konuşacağına deneyimlerini yaz da insanlar faydalansın tıpkı benim yazdığım gibiAynen yazmayin
Mi cafede bakan bir hande var beşiktaşta. Onu mu soruyorsun?Hande nerede bakıyor şu anda?
Andac mi daha iyi sence ergin mi? Ben andaca cok once baktirmistim hatirlamiyorum falini fazla.Kızlar bugün bakirkoydeydim daha öncede yazmistim aslinda fala bir süre ara vermistim ama bu kadar konusulunca ergine bi gitmek istedim. Valla cok fazla nokta atışı vardi. Gayet iyi bir faldi andaçla ayni tarihi verdi. Cafe lafa yillardir giderim andactan sonra yeni favorim oldu kendisi.
Mi cafede bakan bir hande var beşiktaşta. Onu mu soruyorsun?
Andac mi daha iyi sence ergin mi? Ben andaca cok once baktirmistim hatirlamiyorum falini fazla.
Açık tlf edip randevu alabilirsinSanırım. Ama Mi Cafe için foursquare'de artık kapalı yazıyor. Hala orada mı? Ya da mekan açık mı?
Can 3 kez gittim hiç bir tarihleri tutmadı günlük şeyleri biliyor o da tam değil balikesire gidicen diyor izmire gidiyorsun gibi artı iki sorudan sonra suratı ekşiyor adamın ;marmara otelinin arkasında kalıyor... kendisini arayıp randevu alınca konum atıyor zaten
walla tatlım ben gittiğimde öyle değildi..yaklaşık 25 dakika baktı..gayette her soruma cevap verdi..güldük şakalştık..kayıt al dedi...bildiği şeyler oldu...analizleri iyiydi..ama süper şahane diye idda etmem doğru olmaz..sonuçta sende böyle tecrübe etmişsin..mesela ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar..bakalım bu defa nasıl geçecek...yazarım tekrar izlenimlerimi...Can 3 kez gittim hiç bir tarihleri tutmadı günlük şeyleri biliyor o da tam değil balikesire gidicen diyor izmire gidiyorsun gibi artı iki sorudan sonra suratı ekşiyor adamın ;
Eray nerde bakıyor ?walla tatlım ben gittiğimde öyle değildi..yaklaşık 25 dakika baktı..gayette her soruma cevap verdi..güldük şakalştık..kayıt al dedi...bildiği şeyler oldu...analizleri iyiydi..ama süper şahane diye idda etmem doğru olmaz..sonuçta sende böyle tecrübe etmişsin..mesela ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar..bakalım bu defa nasıl geçecek...yazarım tekrar izlenimlerimi...
ama çok sıkıştığım zaman ilk tercihim gökçe olur...bide eray...sanırım bu ikisini bugün ziyaret edicem
hande filan bende çok tırttı ...kesin evlenirsin bununla dediği adam gitti aldattı beni..fazla pembeci..bence başarılı bi falcı değil...
tuğbayada gittim geçen..hatun o kadar hızlı konuşuyor ki inanın bi ara bırakıp kalkayım dedim..bunaldım..ama tutarlı bir faldı :)
asmindeki eraydan bahsediyorsanız falı bırakmış. geçen hafta inanılmaz daraldım bir fal baktırayım dedim. falı bıraktı dediler. çok üzüldüm.Eray nerde bakıyor ?
Kendi özel yerini açacaktır...falı bırakamaz bunlarasmindeki eraydan bahsediyorsanız falı bırakmış. geçen hafta inanılmaz daraldım bir fal baktırayım dedim. falı bıraktı dediler. çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?