Tutku olumlu ya da olumsuz konuştu derken neyi kastediyorsun?...adamla son var mı yok mu dedi?.....görüşeceksiniz ama son yok demek olumlu değil, olumsuzdur meselaBen yazdım 2kere olumlu 1kez olumsuz dedi şuan görüşüyoruz takdir sızın bn ayrıntılı yazdım
emre şu şu şu harfler olan biriyle tanışman olacak arayacak soracak ısrar edecek ama istemeyeceksin dedi. aynı söyleidği şeyi yaşadım. erginde aynısı söylemişti. beni şaşırtan şey hani biriyle tanışacaksın diyebilir ama ismini nasıl bilebilir mesela. çok ilginç değil mi ya! bilemedim.. şuan gayet tutarlı gitti emre ve ergin. gerisini göriciğizzz
Tutku olumlu ya da olumsuz konuştu derken neyi kastediyorsun?...adamla son var mı yok mu dedi?.....görüşeceksiniz ama son yok demek olumlu değil, olumsuzdur mesela
Ayyy tırstımmyaaa bana soyadındaki 3harfi soyledi kayda izin vermiyo s.. lklar oyuzden hatırlamıyorum ama birde memleket olarak şuralı olabilir felan dedi iş olarak ta tarifte bulundu birde hemen evlencen dedi bana oturcagım evi tarif etti ex içinde yeni içinde olumlu konuşmadı gercektende ikiside aynı b...... k ama bana resmi bi olayla ilgili gerçekleşmesi mucize olan bir şeyi yine yüz tip ortam tarifleriylr tarif ettiki çok acayip yani mafya felan tanıdıklarım olması gerekıyor çok zor ama o bana oyle kolay kurtulacagını soylediki falda en acayip tarifleri Emre de gördüm okadar bilemez yaaaaa nasıl bilcek ee peki nekadar zaman sonra çıktı...?
Bana Tutkuda isim baş harfi ve benim kabul etmıyceğimi. bilmişti o neysede Emre donuna kadar tarif edıyor ciddi tırstım
Temmuz ayı demişti sonra ağustos dedi ama ben ekim ayında yaşadım söylediğini. bana işle ilgili çok acayip şeyler söylüyor ya ben o gün yaşıyorum mesela adamın yanına gittiğimde böyle olmuş diyor abi nasıl biliyorlar ya. Diğer falcılar işle ilgili pek yorum yapmıyor ama Emre bu konuda oldukça iyi. Yalnız bişi diyim iş arkadaşım da merak edip baktırdı ancak ona söylediği pek bişey olmadı, beğenmedi. Ama 3 arkadaş gidip baktırdık yine kızlar çok beğendi enerji işi belki bilemedim ya.
Rica ederim ☺ bizim enerjimiz tutmadı sanırım verdiğim paralara acıyorum o cafede bir de Dilara hanım var o Cengiz'den de fenaydi 2 dakikada sallamasyon fal baktıTeşekkür ederim
Geçen sene baktırmıştım da çıktı mı çıkmadı mı pek dikkat etmemişim, tekrar denesem mi dedim ama gerek yok galiba
Rica ederim ☺ bizim enerjimiz tutmadı sanırım verdiğim paralara acıyorum o cafede bir de Dilara hanım var o Cengiz'den de fenaydi 2 dakikada sallamasyon fal baktı
Cengiz Gerksiz biri sizi para olarak gören anne adı ile bakan biri muska taşıdığımı söyledi tırstım açıkcası olumlu biri değil yıldızname bakalım vs dedi tamam senin niyetin bizi öpmek o yüzden bence uzak durulması gereken biri benim fallar hep sarkıyor birde mesela levent gidiyordum bu olacak diyen adam karşı tarafın dutumun değiştiğini duyunca çark etti böyle tiplerden uzak durun mantıksal çıkarımlarla bakanlar yani birde hiç birşey anlatmamak lazım kuzey iyi mi acaba size bir insan gibi mi davranıyor yoksa para gibi mi bakıyorKızlar aşk hayatı konusunda cengizi mi önerirsiniz kuzeyi mi
Şenay kısa boylu toplu olan mı?Fal enerji meselesidir, ben ve benimle birlikte Şenay a giden arkadaşlarım çok memnun kaldı, burada çok iyi denilen falcılarda benim durumumu bilememişti, boşuna aylarca beklemiştim
Afadersiniz Zeynep nerede acaba ben burda yeniyim teşekkürlerYazdıklarınıza katılıyorum ama bence bu forumda başarılı falcılara çok haksızlık ediliyor , kuzeyi genel anlaöda beğeniyorum anda çok iyi ama gelecekte sadece duymak istediklerimi anlatıyor bazılarını evet yaşadım ama zeynep ve tutku çol daha farklıydı zeynebi sorularımla zorladığımda biraz geriliyor ama nokta atışları yapıyor tutku bambaşka zaten yalnız çok soru sormamak hatta fal esnasında mudahale etmeden dinlemek lazım aksi halde çok karışık bir fala dönüşüyor ve bence gerçekten hakkını veriyor bu güne kadar hiç kısa bakmadı bana ve öylesine ayrıntı öylesine spesifik şeyler söylüyor ki bazen , bunu nasıl bilebildi diye günlerce düşündüğüm oldu ki çok kritik kararlar almam gereken bir dönemde doğru seçimleri yapmamda da çok etkili olmuştur , tutkuda en sevdiğim şey ise diğer falcılara göre çok daha az bir egosu olması dönüp size fal bu sadece ben bögle hissediyorum hayırlıysa eğer umarım bu şekilde gerçekleşir diye biliyor , fakat yazılanları okuduğumda zeynep ve tutku hakkında öyle şeyler yazılıyor ki bemce ikisinede büyük haksızlık ediliyor , şaşırıyorum gerçekten . Zeynep için yazılanlar bir kıyamet zaten hoş her yazılanada inanmamak lazım bence bazı kişiler baktırmadan kasıtlı olarak karalıyorlar ve bu platformu amacından saptırıyorlar
Cengiz 'Hem bu adam sana gelecek'dedi;hem de 'Karsina iyi birisi cıkarsa evlen'.Mahalledeki teyzeler de boyle konuşur zaten. Tamamen zaman ve para kaybı.Cengiz Gerksiz biri sizi para olarak gören anne adı ile bakan biri muska taşıdığımı söyledi tırstım açıkcası olumlu biri değil yıldızname bakalım vs dedi tamam senin niyetin bizi öpmek o yüzden bence uzak durulması gereken biri benim fallar hep sarkıyor birde mesela levent gidiyordum bu olacak diyen adam karşı tarafın dutumun değiştiğini duyunca çark etti böyle tiplerden uzak durun mantıksal çıkarımlarla bakanlar yani birde hiç birşey anlatmamak lazım kuzey iyi mi acaba size bir insan gibi mi davranıyor yoksa para gibi mi bakıyor
Cengiz soyadınızı bile soruyor.Garip.Cengiz Gerksiz biri sizi para olarak gören anne adı ile bakan biri muska taşıdığımı söyledi tırstım açıkcası olumlu biri değil yıldızname bakalım vs dedi tamam senin niyetin bizi öpmek o yüzden bence uzak durulması gereken biri benim fallar hep sarkıyor birde mesela levent gidiyordum bu olacak diyen adam karşı tarafın dutumun değiştiğini duyunca çark etti böyle tiplerden uzak durun mantıksal çıkarımlarla bakanlar yani birde hiç birşey anlatmamak lazım kuzey iyi mi acaba size bir insan gibi mi davranıyor yoksa para gibi mi bakıyor
Sentinus cafe Ataköy de olan mı şu Cansu da var o mu?Sentinus Cafe Duygu ben sıra beklerken 3 ayrı kişiye de peşpeşe 'Bu adam onceleri seninle gönül eğlendirme amaçlı yakınlaşmış sonra seni tanıdıkça iyi biri olduğunu anlamış.' dedi.Herkese ortalama benzer şeyler söylediklerinin bir kanıtı.İnsanların üzüntülerinden mutlu oluyor gibi bir yaralayıcı konuşma tarzı var.Tavsiye etmem.
Evet .Cansu Hanım'a 7-8 ay önce baktırmıştım.Kīşilik analizleri ve durum tespitleri doğruydu.Bir olayın perde arkası ve bir kişinin düşünceleri için gidilebilir.Arındırma vb yapmayı teklif edip para kopartmaya çalışmıyor,müşteriye de saygılı.Sentinus cafe Ataköy de olan mı şu Cansu da var o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?