İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yazdım 2kere olumlu 1kez olumsuz dedi şuan görüşüyoruz takdir sızın bn ayrıntılı yazdım
Tutku olumlu ya da olumsuz konuştu derken neyi kastediyorsun?...adamla son var mı yok mu dedi?.....görüşeceksiniz ama son yok demek olumlu değil, olumsuzdur mesela

Ben özelden baktırdığım kişiye devam ediyorum açıkça ne var ne Yok söylüyor tarihleri de çıktı bana iş konusunda beklemedeyim ama gitmediğim cafe kalmadı symbol fulya,symbol,mirza,symbol Levent,Melekler Eren Emre,Bakırköy'de mandal cafe genç bebek yüzlü bir çocuk vardı çiğdem Andaç asminde güneş daha yazmadığım birçoğu cafe enerjisi kötü ars arda bakıyorlar dedikleri şeyler çıkmadı bende o yüzden özelden bir falcıya baktırıyorum dediklerini yaşadım pembeci değil

Ayyy tırstımm yaaa bana soyadındaki 3harfi soyledi kayda izin vermiyo s.. lklar oyuzden hatırlamıyorum ama birde memleket olarak şuralı olabilir felan dedi iş olarak ta tarifte bulundu birde hemen evlencen dedi bana oturcagım evi tarif etti ex içinde yeni içinde olumlu konuşmadı gercektende ikiside aynı b...... k ama bana resmi bi olayla ilgili gerçekleşmesi mucize olan bir şeyi yine yüz tip ortam tarifleriylr tarif ettiki çok acayip yani mafya felan tanıdıklarım olması gerekıyor çok zor ama o bana oyle kolay kurtulacagını soylediki falda en acayip tarifleri Emre de gördüm okadar bilemez yaaaaa nasıl bilcek ee peki nekadar zaman sonra çıktı...?
Bana Tutkuda isim baş harfi ve benim kabul etmıyceğimi. bilmişti o neysede Emre donuna kadar tarif edıyor ciddi tırstım

Tutku olumlu ya da olumsuz konuştu derken neyi kastediyorsun?...adamla son var mı yok mu dedi?.....görüşeceksiniz ama son yok demek olumlu değil, olumsuzdur mesela

2kere baktırdığımda sonunuz var anlamında ciddiyetlik kapıları anlamında olacak dedi 1kez 3ay sonra baktırdıgımda gecmişten kimse gelmiycek iletişim olsada bi. cacık olmaz dedi. son yok manasında ama zaten ilk 2de bana 2bucuk yıllık baktım demiş olayları takır takır sıralamıştı hangi falı çıkcak görecez şuan hâlâ konuşuyoruz ama tavırlarıda ilk 2de bana dediği gibi hâlâ aynı b.... k yani

Temmuz ayı demişti sonra ağustos dedi ama ben ekim ayında yaşadım söylediğini. bana işle ilgili çok acayip şeyler söylüyor ya ben o gün yaşıyorum mesela adamın yanına gittiğimde böyle olmuş diyor abi nasıl biliyorlar ya. Diğer falcılar işle ilgili pek yorum yapmıyor ama Emre bu konuda oldukça iyi. Yalnız bişi diyim iş arkadaşım da merak edip baktırdı ancak ona söylediği pek bişey olmadı, beğenmedi. Ama 3 arkadaş gidip baktırdık yine kızlar çok beğendi enerji işi belki bilemedim ya.

kızlar ben de geçen hafta yeni birini keşfettim sirinevler de bir medyum ancak fırsat buldum size yazmak için yıldızname den zihin okumaya kadar her şey var ...songul abla diye bir bayan

Bende Temmuz da baktırdım Ekim oldu resmi işle maddiyat ikiside .... ka sardı çıkarsa yazıcam...

Teşekkür ederim
Geçen sene baktırmıştım da çıktı mı çıkmadı mı pek dikkat etmemişim, tekrar denesem mi dedim ama gerek yok galiba
Rica ederim ☺ bizim enerjimiz tutmadı sanırım verdiğim paralara acıyorum o cafede bir de Dilara hanım var o Cengiz'den de fenaydi 2 dakikada sallamasyon fal baktı

ahhj cengizzz direkt eğitimin bitcek atancan dediydi eski yerden oldugum gibi diğer eğitimimdede çuvalladımkomple kilit koydum hatta okadar nefret ettimki sırf okulda tanıştım diye biriyle ilişkimi kestim

Rica ederim ☺ bizim enerjimiz tutmadı sanırım verdiğim paralara acıyorum o cafede bir de Dilara hanım var o Cengiz'den de fenaydi 2 dakikada sallamasyon fal baktı

Aslında hepsi aynı da bi umut diyoruz işte
Orada eskiden biriz diye biri vardı, başlarda güzel bakardı da sonradan o da bozdu

Kızlar aşk hayatı konusunda cengizi mi önerirsiniz kuzeyi mi
Cengiz Gerksiz biri sizi para olarak gören anne adı ile bakan biri muska taşıdığımı söyledi tırstım açıkcası olumlu biri değil yıldızname bakalım vs dedi tamam senin niyetin bizi öpmek o yüzden bence uzak durulması gereken biri benim fallar hep sarkıyor birde mesela levent gidiyordum bu olacak diyen adam karşı tarafın dutumun değiştiğini duyunca çark etti böyle tiplerden uzak durun mantıksal çıkarımlarla bakanlar yani birde hiç birşey anlatmamak lazım kuzey iyi mi acaba size bir insan gibi mi davranıyor yoksa para gibi mi bakıyor

Kafe falcıları dışında önerebileceğiniz yanı size insan gibi gören kalbi temiz biri yok mu atıp tutmayan biri

Fal enerji meselesidir, ben ve benimle birlikte Şenay a giden arkadaşlarım çok memnun kaldı, burada çok iyi denilen falcılarda benim durumumu bilememişti, boşuna aylarca beklemiştim
Şenay kısa boylu toplu olan mı?

Afadersiniz Zeynep nerede acaba ben burda yeniyim teşekkürler

Cengiz 'Hem bu adam sana gelecek'dedi;hem de 'Karsina iyi birisi cıkarsa evlen'.Mahalledeki teyzeler de boyle konuşur zaten. Tamamen zaman ve para kaybı.

Sentinus Cafe Duygu ben sıra beklerken 3 ayrı kişiye de peşpeşe 'Bu adam onceleri seninle gönül eğlendirme amaçlı yakınlaşmış sonra seni tanıdıkça iyi biri olduğunu anlamış.' dedi.Herkese ortalama benzer şeyler söylediklerinin bir kanıtı.İnsanların üzüntülerinden mutlu oluyor gibi bir yaralayıcı konuşma tarzı var.Tavsiye etmem.

Cengiz soyadınızı bile soruyor.Garip.

Sentinus cafe Ataköy de olan mı şu Cansu da var o mu?

Sentinus cafe Ataköy de olan mı şu Cansu da var o mu?
Evet .Cansu Hanım'a 7-8 ay önce baktırmıştım.Kīşilik analizleri ve durum tespitleri doğruydu.Bir olayın perde arkası ve bir kişinin düşünceleri için gidilebilir.Arındırma vb yapmayı teklif edip para kopartmaya çalışmıyor,müşteriye de saygılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…