İstanbul'da Fal - Falcılar

Gelecek tutuyor mu?

Kadıköy İstanbul cafe'deki falcıları bilen var mı? Telefonda yabancı bi isim söyledi sanki, hiç baktırdınız mı?

Mesela karşı tarafın duygu ve düşüncelerini bile biliyormu anda iyi mi ? Herkez aslında gelecekle ilgili bilşey söylüyor samimiyet önemli olan

Cengiz le emreyi iyiki yazmışım gidenlerden bişeyler öğrenmek insanı rahat latıyor yalnız cengizde bana dıger leri gibi yuksek eğitim gördü oyuzden bilemedim belki tutar 2falcının dediği. şey çıkar gibi gelıyor
Birde ben Destina yı sordum hiç cevap alamadım oda olursa çook memnun olurum kızlar bana baktıgı fal efsaneydi ve ilginç yerler vardı çok merak edıyorım en eskısı doncek diyenler den biri oydu, biri zaza, kuzey, can, zeynep dedi ama destınayla zaza ben başkasını sormama ragmen ex i bildi şimdi sonucu merak edıyorum buyuzden destınayla zazaya gidenler den yorum rica edıyorım....

Emre ayyy bu ex i. şutla dedi vazgecmiş dedi ama yazışıyoruz hala belki ilerde vazgeçer bilemedim... sanırım emre nin falları çok geç çıkıyormuş dogru mu

kızlar falların hepsi patladı. hepside eskisinin bana döneceğini beklemem gerektiğini söylemişti. bu hafta bi sebeple aramak mecburiyetinde kaldım ve onun bana dönme gibi bir niyetinin olmadıgını anladım. falcılar yuzunden dönecek dye beklemeseydım belkıde ilişkimi kurtarablırdım. 4 senedir beraberdık cunku brbrımızıde sevıyoduk ve kavgalardan patlat verip bitmişti bende düzelir dıye cok sallamamıstım ama o cok bunalmıs bu kavgalarımzdan benden de bıse görmeyince bitirmiş kafasında.onu bunu bilmem ama size tavsiye ıcınızden nasıl gelıyosa oyle davranın falcılar donme arama dedi diye beklemeyın

Tuğbe ve Roza zaten olmaz demiş, bilmiş sayılırlar...aslında Cengiz bilememiş, sen istersen olur gibilerinden konuşmuş

Bence yanlış düşünüyorsun bir insan seni öz örmezse senin değerini anlamazsa dönmez zaten kişisel fikrin bu 6 ay sonra belkide dönecek sen aradın belki sana soğuk yaptı hemen evhama kapılma ben 2 yıldır bekliyorum

Katılıyorum bende hepsi patladı derken 8ay sonra donmuştu 5ay hiç ayrılmadık mesela ve çıktıgını çok sonra anlamıştım şimdi de mesela normal konuşuyoruz ama ben kafamda bittiğini düşünüyorum yani hemen belli olmuyor hemen karar verme bak eğitim bende patlamış tı bugun başka okula kaydoldum

Merhaba,
Bu forumda Tutku ve Zeynep çok övülmüş. İkisinin de numarasına acil ihtiyacım var. Özelden yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…