Gelecek tutuyor mu?Evet .Cansu Hanım'a 7-8 ay önce baktırmıştım.Kīşilik analizleri ve durum tespitleri doğruydu.Bir olayın perde arkası ve bir kişinin düşünceleri için gidilebilir.Arındırma vb yapmayı teklif edip para kopartmaya çalışmıyor,müşteriye de saygılı.
Gelecekle ilgili bir tek konu var merak ettiğim .Onun da Cansu'nun söylediği vadesi henüz dolmadı. Ben durum analizi için gitmiştim ,o doğru çıktı zamanla.Gelecek tutuyor mu?
Mesela karşı tarafın duygu ve düşüncelerini bile biliyormu anda iyi mi ? Herkez aslında gelecekle ilgili bilşey söylüyor samimiyet önemli olanEvet .Cansu Hanım'a 7-8 ay önce baktırmıştım.Kīşilik analizleri ve durum tespitleri doğruydu.Bir olayın perde arkası ve bir kişinin düşünceleri için gidilebilir.Arındırma vb yapmayı teklif edip para kopartmaya çalışmıyor,müşteriye de saygılı.
Evet anda gayet iyi. Zaten ben geleceği bilene rastlamadım şimdiye kadar.İnanmıyorum da.Mesela karşı tarafın duygu ve düşüncelerini bile biliyormu anda iyi mi ? Herkez aslında gelecekle ilgili bilşey söylüyor samimiyet önemli olan
Geleceği bilecek kapasitede birinin kafe falcılığı yapacağını düşünmüyorum.Gelecek tutuyor mu?
Kizlar destina nerede bakıyor
İkiside telden bakiyorEmre ve kuzey telefonda bakıyor mu?
kızlar falların hepsi patladı. hepside eskisinin bana döneceğini beklemem gerektiğini söylemişti. bu hafta bi sebeple aramak mecburiyetinde kaldım ve onun bana dönme gibi bir niyetinin olmadıgını anladım. falcılar yuzunden dönecek dye beklemeseydım belkıde ilişkimi kurtarablırdım. 4 senedir beraberdık cunku brbrımızıde sevıyoduk ve kavgalardan patlat verip bitmişti bende düzelir dıye cok sallamamıstım ama o cok bunalmıs bu kavgalarımzdan benden de bıse görmeyince bitirmiş kafasında.onu bunu bilmem ama size tavsiye ıcınızden nasıl gelıyosa oyle davranın falcılar donme arama dedi diye beklemeyınuzun zamandır takip ediyorum burayı bende deneyimlerimi yazmak istedim. 4 senelik ilişkim bitti 3 ay önce baya bunalımdaydım o aralar çok baktırdım normalde cok fal baktıran biri değilimdir.karşımada biri çıktı ama bişe hissetmiyorum onun bana karşı hisleri var arkadaş gibiyiz şuan.
kadınlar kahvesi pelin=anda ve geçmişte gerçekten çok başarılı ama geleceği bazen tutuyor bazen hiç tutmuyor. eskisi ile bu yeni çocuk arasında kalacağımı ama eskiyi sececegimi söyledi. eski sevgilimin annesinden kaynaklı bişeler olduğunu da söyledi
kadınlar kahvesi dilek=5 sene önce birlikte olacağım insanı bilmişti sınıf arkdasın falan demişti hatta onun haricinde tek tük cıktı bayadır gitmedim zaten ayrılmış
root cafe kuzey= cok kısa baktı o da 10 hafta ıcınde eskisiyle bir konusmamın olacagını söyledi
kapriss kafe roza= eskisinden bi cacık olmaz iyiki bitmiş yenisine sans tanı dedi
damlalar cafe tuba=o da eskisinden bi halt olmaz sana dönecek ama yine aynı şeyler yaşanır düzelmez dedi
angels kafe cengiz= ben tarzını cok beğeniyorum cengizin olumsuz şeyleride söylüyor ve illa olacak diye ısrar etmiyor o da eskisiyle 3 hafta içinde konuşma olacak kararı sen vereceksin yenisini istersen o da olur sana ilgisi yoğun dedi
kafalar trilyon yani herkes başka bişe diyor bakalım çıkarsa yazarım :)
tuba ve rozada sana gelecek pişman olup ama bundan bişe olmaz demişlerdiTuğbe ve Roza zaten olmaz demiş, bilmiş sayılırlar...aslında Cengiz bilememiş, sen istersen olur gibilerinden konuşmuş
Bence yanlış düşünüyorsun bir insan seni öz örmezse senin değerini anlamazsa dönmez zaten kişisel fikrin bu 6 ay sonra belkide dönecek sen aradın belki sana soğuk yaptı hemen evhama kapılma ben 2 yıldır bekliyorumkızlar falların hepsi patladı. hepside eskisinin bana döneceğini beklemem gerektiğini söylemişti. bu hafta bi sebeple aramak mecburiyetinde kaldım ve onun bana dönme gibi bir niyetinin olmadıgını anladım. falcılar yuzunden dönecek dye beklemeseydım belkıde ilişkimi kurtarablırdım. 4 senedir beraberdık cunku brbrımızıde sevıyoduk ve kavgalardan patlat verip bitmişti bende düzelir dıye cok sallamamıstım ama o cok bunalmıs bu kavgalarımzdan benden de bıse görmeyince bitirmiş kafasında.onu bunu bilmem ama size tavsiye ıcınızden nasıl gelıyosa oyle davranın falcılar donme arama dedi diye beklemeyın
Bence yanlış düşünüyorsun bir insan seni öz örmezse senin değerini anlamazsa dönmez zaten kişisel fikrin bu 6 ay sonra belkide dönecek sen aradın belki sana soğuk yaptı hemen evhama kapılma ben 2 yıldır bekliyorum
Dün gittim yoktu aradım kendi cafemi açıyorum bu hafta beşiktasta dedi.Kızlar Kuzey Root cafeden ayrılmış nerede şimdi bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?