Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Beş ay önce sakın arama o sana dönecek bekle diyen bir falcı geçen hafta gittiğimde artık çok geç kalmışsın sana dönmez dedi. Daha evvel söylediği şeyi yüzüne vurmadım nedense. Erkek arkadaşıma karşı benim hatalı olduğumu anlattığımda ise o halde ona bir açıklama yap aranız düzelir dedi. Özür dilemeyi en baştan beri düşündüğüm halde bana bekle diyenler yüzünden bekledim ama şu an yazarken bile anlıyorum ki bu hikayede benden başka salak yokbenim daha yaşımı mesleğimi bilemeyen falcıların bu adam senin kaderin değil demeleri çok saçma geliyor sen daha çalışıp çalışmadığımı bilemiyosun. bende fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum insanın kafasını daha beter karıştırıyolar akışında daha iyi olacak diye düşünüyorum
Ya hakkını yemiyim, herşey çok güzel olacak demedi aslında. Aklımdaki kişi için, seni şaşırtacak ve karşına çıkacak özlem gidereceksiniz ancak sonunuz yok dedi. Bu kişinin beni çok kıskandığını da söyledi ki bu olası bir durum. Bir de bu adam için, habire terliyor bu neden terliyor, bir madde mi kullanıyor die sordu. Aynı şeyi bana başka bir falcı da söylemişti. Ama bilmiyorum, bunlar da bir sürü kişiye tekrarladığı şeylerden mi acaba?
Bana da bu adam seni şaşırtacak deyip duruyordu...kaç kişiye söylemiş öyle?...ki benim adam beni hiç şaşırtmadı, beni onu şaşırttım....mutluluk olayına gelince bunu söylediği bayağa bir insan varmış, artık yeni dolgusunun bu olduğuna emin oldumBen enson martın sonun da baktırdım çıkan seyler oldu artık bozdu mu deniliyor yoksa valla uzulurum banada seni şaşırtan bi insan olcak degısme anlamında dedı ama bnmki cıdden benı bıraz şaşırddı ozmn falı aklıma geldı bnce spesifik seyleri çok zeynep in ama benzer seylerı de var şu mutluluk olayına taktım ya oylemi dıyır artık
Bana da bu adam seni şaşırtacak deyip duruyordu...kaç kişiye söylemiş öyle?...ki benim adam beni hiç şaşırtmadı, beni onu şaşırttım....mutluluk olayına gelince bunu söylediği bayağa bir insan varmış, artık yeni dolgusunun bu olduğuna emin oldumBen enson martın sonun da baktırdım çıkan seyler oldu artık bozdu mu deniliyor yoksa valla uzulurum banada seni şaşırtan bi insan olcak degısme anlamında dedı ama bnmki cıdden benı bıraz şaşırddı ozmn falı aklıma geldı bnce spesifik seyleri çok zeynep in ama benzer seylerı de var şu mutluluk olayına taktım ya oylemi dıyır artık
En azından size dönmez bekleme demişler. Bana hala dönecek deniyor ve bu durum daha acayip. Benim hikayemde de benden başka aptal yok hala bir umut bekliyorum.Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Beş ay önce sakın arama o sana dönecek bekle diyen bir falcı geçen hafta gittiğimde artık çok geç kalmışsın sana dönmez dedi. Daha evvel söylediği şeyi yüzüne vurmadım nedense. Erkek arkadaşıma karşı benim hatalı olduğumu anlattığımda ise o halde ona bir açıklama yap aranız düzelir dedi. Özür dilemeyi en baştan beri düşündüğüm halde bana bekle diyenler yüzünden bekledim ama şu an yazarken bile anlıyorum ki bu hikayede benden başka salak yok
Bana da bir sürü insan dönecek ama sen kesinlikle arama ararsan her şeyi mahvedersin diyolar. Ama ben hatalıyım diye onlara anlattığımda ise o zmn ara özür dile her şey değişir dedi bir sürü kişi. Gerçekte var olan durumu da aslında kimse bilemiyor işte bu kdr net. Bilenler de tesadüfen biliyor kimsenin birşey gördüğü falan yok. Birkaç kişi erkek arkadaşımın bana kızgın olduğunu bilebildi ama o kadar. Birisi daha önce burada yazmıştı, hiç bir falcı sizin karşı tarafa adım atmanızı istemez çünkü sonra aranız düzelirse fala ihtiyacınız kalmaz diye. Kesinlikle katılıyorum ve artık sağduyumu dinleyerek hareket edicem. Kırdığım birinden özür dilemem gerektiğini duymak için leş gibi kafelerde kucak dolusu para dökmeme gerek yokmuş.En azından size dönmez bekleme demişler. Bana hala dönecek deniyor ve bu durum daha acayip. Benim hikayemde de benden başka aptal yok hala bir umut bekliyorum.
Nermin Halkalı Nermin mi?...Bir de Mercan ile Elmiranın aynı kişi olabileceği daha önce konuşulmuştu...siz ikisine de baktırmışsınız, böyle bir şey yok herhaldeBence artık yorum yapmaktansa fal deneyimlerimizi yazmalıyız. Uzun zamandır uzaktan takip diyorum forumu bu arada boş kalmadım baktırdım tabi.
Son bir hafta fal deneyimlerimden bahsedeyim.
1-Çok eski sayfalarda elmira var. Çok övülmüştü o zamanlar diye baktırmak istedim.şirinevlerde aradım numarasını 150₺ verdim birde toplamda 10 dk bile bakmadı ayrıca bir tane nokta atış yok geçmişte dahi yok yani. Gelecekten de sana bir yol var bir kosmetin var fln tarzı böle mahalle teyzeleri Fal bitince söyledim yani net bişe söylemediniz çok kısaydı gibi. Suratıma kapattı.
2-Mercan var yine övülmüştü ona da baktırdım örneğin iş ile alakalı bana dediği şey yeni iş bulmadan burdan çıkma zor olur bulamayabilirsin. Hep tavsiye tavsiye ilerliyor. Zaman kısıtlaması olmadı ama tavsiye almak isterseniz baktırın onun dışında önermiyorum.
3-Gökçeye gittim yine çok kısa baktı bu sefer yıldızname tarot kahve bakıyorum diyordu. Fincanı açtı ve e garfi gördün mü dedi gerisi gelmedi. Kart bitene kadar bakıyor evet ama geçmişte kötüymüşsün daha iyi günler bekliyor fln dedi. Açıkçası ilk gittiğim gibi değildi. Falın ortasında çıkardı oje sürüyor fln.Forumda çok övdüğümüzden midir yada çok fazla gittiğimizden midir nedir başından savdı resmen. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
4-Kuzeye baktırdım kuzey yeni cafe açtı falı da 50₺ yapmıştı zaten gittim fena değildi bu sefer. Azarlandıgımı da bilirim kuzeyde de iyi karşıladı bu sefer yeni cafe açtı ya belki ondandır. Tarihleri çıkmadı hiç bende ama bazı durumları yaşadığım çok oldu kuzeyde. İyiydi çok kötü değildi. Kardeşime taihlerle çıktıgı cok oldu bakalım Beklemedeyim
5-Zeynep e baktırdım. Yeni bebeği olmuş baktı uzun uzun bu kadını dinlerken içim darlanıyor resmen ama bana söylediği durumları cımbızladığımda yaşadıgım çok olmuştur. Forumdaki birçoklarının aksine bende iyi karşı taraf analizinde ve düşüncelerinde de iyi yani. Ama çok tekrar edince kafam hoşaf oluyor. Denenebilir.Beklemedeyim
6-Tutku ya da baktırdım. Tutkunun en iyi anına gelirseniz size çok iyi bakar bunu biliyordum. Rahat oldugu bir anına denk geldim sanırım çok ince güzel durumları söyledi. Üst üste baktırdıgımda çeliştiğiniz durumlar vardı dedim. İlk şunu dedin sonraki falda bunu dedin dedim tekrar baktı durumu söyledi. Begendim yani geçmişte ve anda iyi gelecek içinde beklemedeyim.
7-Onun dışında nermine baktırdım kahveye oda genelde iyidir ama artık bi süreden sonra tavsiye ve muhabbete dönüyor konusma o yüzden pek sık aramazdım. Aradım onuda anlattı fena değildi denenebilir.
Aynen halkalı nermin...İkisi farklı kişiler orası kesin ama ikiside tırt ve gereksiz çok pahalı ayrıca yazık verilen parayaNermin Halkalı Nermin mi?...Bir de Mercan ile Elmiranın aynı kişi olabileceği daha önce konuşulmuştu...siz ikisine de baktırmışsınız, böyle bir şey yok herhalde
Bana da bu adam seni şaşırtacak deyip duruyordu...kaç kişiye söylemiş öyle?...ki benim adam beni hiç şaşırtmadı, beni onu şaşırttım....mutluluk olayına gelince bunu söylediği bayağa bir insan varmış, artık yeni dolgusunun bu olduğuna emin oldum
Yakın gelecek konusunda başarılı mı sizce? Bana 20-25 gün dedi beklediğim olay için, ciddiye almalı mıyım acaba? Karşı tarafın bana aşırı kıskançlık fln hissettiğini de söyledi, bunları da hepimize söylüyor olabilir mi? Ne olur olmasın çünküDemekki her falcı nın oldugu gibi bazı sözler ondada aynı klişe de gidiyo yoksa bna yakın gelecek cıktı bırdaha bktırdım ben ona buarada anda ıyu cıdden onaylayabilceğim şeyler soyledi karşı tarafın agzından ama her fal düşünce ye gore cıkar zateb cok nadir kişiler çok uxak gelecegi gorurmuş onlarda parayla bakmıyormuş
Yakın gelecek konusunda başarılı mı sizce? Bana 20-25 gün dedi beklediğim olay için, ciddiye almalı mıyım acaba? Karşı tarafın bana aşırı kıskançlık fln hissettiğini de söyledi, bunları da hepimize söylüyor olabilir mi? Ne olur olmasın çünkü
Bence artık yorum yapmaktansa fal deneyimlerimizi yazmalıyız. Uzun zamandır uzaktan takip diyorum forumu bu arada boş kalmadım baktırdım tabi.
Son bir hafta fal deneyimlerimden bahsedeyim.
1-Çok eski sayfalarda elmira var. Çok övülmüştü o zamanlar diye baktırmak istedim.şirinevlerde aradım numarasını 150₺ verdim birde toplamda 10 dk bile bakmadı ayrıca bir tane nokta atış yok geçmişte dahi yok yani. Gelecekten de sana bir yol var bir kosmetin var fln tarzı böle mahalle teyzeleri Fal bitince söyledim yani net bişe söylemediniz çok kısaydı gibi. Suratıma kapattı.
2-Mercan var yine övülmüştü ona da baktırdım örneğin iş ile alakalı bana dediği şey yeni iş bulmadan burdan çıkma zor olur bulamayabilirsin. Hep tavsiye tavsiye ilerliyor. Zaman kısıtlaması olmadı ama tavsiye almak isterseniz baktırın onun dışında önermiyorum.
3-Gökçeye gittim yine çok kısa baktı bu sefer yıldızname tarot kahve bakıyorum diyordu. Fincanı açtı ve e garfi gördün mü dedi gerisi gelmedi. Kart bitene kadar bakıyor evet ama geçmişte kötüymüşsün daha iyi günler bekliyor fln dedi. Açıkçası ilk gittiğim gibi değildi. Falın ortasında çıkardı oje sürüyor fln.Forumda çok övdüğümüzden midir yada çok fazla gittiğimizden midir nedir başından savdı resmen. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
4-Kuzeye baktırdım kuzey yeni cafe açtı falı da 50₺ yapmıştı zaten gittim fena değildi bu sefer. Azarlandıgımı da bilirim kuzeyde de iyi karşıladı bu sefer yeni cafe açtı ya belki ondandır. Tarihleri çıkmadı hiç bende ama bazı durumları yaşadığım çok oldu kuzeyde. İyiydi çok kötü değildi. Kardeşime taihlerle çıktıgı cok oldu bakalım Beklemedeyim
5-Zeynep e baktırdım. Yeni bebeği olmuş baktı uzun uzun bu kadını dinlerken içim darlanıyor resmen ama bana söylediği durumları cımbızladığımda yaşadıgım çok olmuştur. Forumdaki birçoklarının aksine bende iyi karşı taraf analizinde ve düşüncelerinde de iyi yani. Ama çok tekrar edince kafam hoşaf oluyor. Denenebilir.Beklemedeyim
6-Tutku ya da baktırdım. Tutkunun en iyi anına gelirseniz size çok iyi bakar bunu biliyordum. Rahat oldugu bir anına denk geldim sanırım çok ince güzel durumları söyledi. Üst üste baktırdıgımda çeliştiğiniz durumlar vardı dedim. İlk şunu dedin sonraki falda bunu dedin dedim tekrar baktı durumu söyledi. Begendim yani geçmişte ve anda iyi gelecek içinde beklemedeyim.
7-Onun dışında nermine baktırdım kahveye oda genelde iyidir ama artık bi süreden sonra tavsiye ve muhabbete dönüyor konusma o yüzden pek sık aramazdım. Aradım onuda anlattı fena değildi denenebilir.
Zeynep yeni sevgili anlamında değil ama erkek arkadAşımla ortak bir tanıdığımızın ismini verdi. Biraz dedikoducu ama zararsız biri dedi bu kişi için.Kuzey bendede tarihiyle çıkmıştı çıkmayan kısımlarda oldu sarkanda.. zeynep yeni kişi isim harf felan tutturdumu size hiç bana isim verdi.. tutku ya bnde nıe farklı dıyorsun dedım oyle bı savunduji kendını ben 3ayda degısmişim ondan deişmiş iyi ozmn her hafta fal baktıralımm
Zeynep yeni sevgili anlamında değil ama erkek arkadAşımla ortak bir tanıdığımızın ismini verdi. Biraz dedikoducu ama zararsız biri dedi bu kişi için.
Yakin zamanda dedigi kisi ile tanistinmi peki? Birde iliskinin sonu hakkinda dedikleri oldu mu?ozmn yakın gelecekte tanışcgm kişiyi vermiştir banada olup olmamasını gelecek belirler ben 1yıl sonrayu gordugunu sanmam
Yakin zamanda dedigi kisi ile tanistinmi peki? Birde iliskinin sonu hakkinda dedikleri oldu mu?
Bir şeyi anlamadım da, düşünceye göre çıkıyor derken ne demek istiyor? Karşıdaki kişinin yapacaklarını değil de sadece düşüncelerini mi görüyor yani?daha çok yeni dedi de ben şıpsevdi degılım nasıl olucak obılmyrum çok ınanasım gelmedi ilişki son buluyor demedi evlilik yok bunla dedi daha konuşcan dedi ama bana düşünceye gore cıkıyor dedi vr evet adam evlilik dusunmuyorum dedı zaten muhtemelen onu gordu fallarda devam lıkık cıkıyor ama son yok demeleri beni çok gerıyor napsam bılmıyorum kıme ınansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?