İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir şeti

Bir şeyi anlamadım da, düşünceye göre çıkıyor derken ne demek istiyor? Karşıdaki kişinin yapacaklarını değil de sadece düşüncelerini mi görüyor yani?

Düşünceye göre olacakları tahmin ediyor ama belirgib seyler varsa soyluyor

merhaba;
Uzun zamandır takip edememiştim,
konuşmalara göre zeynep ve tutku ismi geçiyor.
söyledikleri çıkan kim var sizce?
özelden numaralarını paylaşabilirmisiniz?

Merhaba kızlar bu forumun sıkı takipçisiydim bi 4 yıl önce falan şimdi yine olucam gibi taksimde önerdiğiniz bi falcı var mı rastgele gitmek istemiyorum. Zeynep Tutku Kuzey gibi isimler geçmiş bunlar nerede acaba?
Tavsiyesi olan söylerse çok sevinirim

ya ben kafayı yemek üzereyim .ayrıldık bitti istemiyor ama bi türlü unutamıyorum.aylar oldu hala bi ümit var bu beni çıldırtıyor

fallara gelecek olursak Eren ,Emre,gökçe ,kuzey ,neslihanın verdiği tarihlerin üzerinden aylar gecti.

ya en azından doğru sölemiş dürüst olmuşlar daha ne istiyorsun ki pembeci olmalarını mı

Arkadaşlar fal baktırmak istiyorum Tutku mu Zeynep mi kuzey mi Gökçe mi lütfen yardımcı olur musunuz bana

Ben de dün gece Tutku'ya baktırdım. Son 2 falı iyi değildi demiştim ama bu sefer yüksek enerjiyle aktı yarım saat ben de şaşırdım. Bence o evindeyken baktırın. Gece falan saat 1 gibi o zaman daha iyi bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…