Bir şeti
Bir şeyi anlamadım da, düşünceye göre çıkıyor derken ne demek istiyor? Karşıdaki kişinin yapacaklarını değil de sadece düşüncelerini mi görüyor yani?
YazdimNeden numarayı bizimle paylaşmıyorsun...
ya en azından doğru sölemiş dürüst olmuşlar daha ne istiyorsun ki pembeci olmalarını mıAynen yaptiklarimi elestrdi .beni bana anlatti cocugu soyledi ya daha cok zihin okuma yapiyor.basarili ama kırıci karsidaki insanin moralini hic dusunmuyor. biraz once sembol fal diye sitedeydim orada da 3 falciya baktrdm bi gunde .artik tamamen birakiyorum bu fal isini .para kalmadi bende
banada atarmısın noyu lütfen özelden yazıyorum 1 haftadır ama görmedin sanırımYazdim
Kendimi gördüm sankiya ben kafayı yemek üzereyim .ayrıldık bitti istemiyor ama bi türlü unutamıyorum.aylar oldu hala bi ümit var bu beni çıldırtıyor
Allah kmseyi düşürmesin bu durumaKendimi gördüm sanki
Çok zor çok bir iki bişey duymak için falcılara ümit bağlıyo insanAllah kmseyi düşürmesin bu duruma
Çok zor çok bir iki bişey duymak için falcılara ümit bağlıyo insan
Size yazdım şimdi özeldenBana lütfen Zeynep'le Tutku'nun numarasını yazar mısnız
Illa birine gideceksen gokceArkadaşlar fal baktırmak istiyorum Tutku mu Zeynep mi kuzey mi Gökçe mi lütfen yardımcı olur musunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?