Bide bişey soracam telefondan kuzeye baktırmak mı yoksa yüzyüze mi fark çok ediyor mu
Bide bişey soracam telefondan kuzeye baktırmak mı yoksa yüzyüze mi fark çok ediyor mu
Kızlar bugün Tutku’ yu denedim.kuzeyin, gökçenin, mirzanın söylediği şeylerin tam tersini söyledi. Açıkçası sadece tutku olumsuz konuştu. gelişmelere göre yazarım burdan.umarım diğerlerinin söylediğini yaşarım.
Tam olarak benim yaşadığımı yaşamışsınız ancak bir yarım saat olmuştır turkuya bakım yaptırdım belki burda reklam felan diye anılacak ama bu kadar isimde harf kesin tarih veren bir fal görmedim ben bu güne kadar tutkuya baktırdığım son bir kaç faş sıradan aynı şeylerin tekrarı gibi gelmesine rağmen kendisine nerdeyse bir yıldır fal baktırıyorum ama bu gün baktığı falda biraz zıtlaştıl biraz sinirlenerek bana öyle şeyler söylediki ... bu yorumu okuyan tüm arkadaşlara bütün samimiyetimle söylüyorum bu güne kadar benim kendime itiraf etmeya utandığım şeylerde dahil olmak üzere öyle bir konuştu ki ben söylediklerinin gerçekleşeceğine inanıyorum ama yüne kendisi bunları değiştirmenin elimde olduğunu söyledi elimden geleni yapıcağım . Formu takip edem herkes bir zamanlar kuzeye ki bence eskiden çok iyidi sonrasında zeynep ve tutku ya ne kadar tutulduğumu bilir bu ğün 00:30 itibari ile bambaşka bişi yapadım bildiğim ve hep arkasında durduğum tutku değildi resmen bambaşka bişiydi
Arkadaşlar ister reklam diyin ister başka bişi TUTKU düyorum TUTKU inanın bana bu bam başka bişiydi belki size en iyi şöyle ifade ede bilirim kendisine süreklü fal baktırdığım en sevdiğim falcı olduğunu ama bazı şeylerin çıkmadığın söyledim direk aktarıyorum ki ses kaydınını defalarca kez dinledim ; canım kapı numaran 4 mü ? Bu adamla şubat 7 uada temmuz 2 demi ayrıldın , baban seni aramadına rağmen 3 yıldır annenin sözleri aklıma gelerek mi kaçıyorsun ondan , senin ağladığımdan fazla ağlamış bu adam hayatta herkes hata yapar hatta bak ben neler olacağını bilerek bile hata yapıyorum dedi .
................. bu falda size yansıtamadığım daha bir çok ayrıntı var , marmara üniverstesinde pozitif bilimlerin belkide zirvesinde sayılacak bir bölmde okuyupta bu gübe kadar hep deney ve gözlem metdodune inanan hatta son dönemde bir çok felsefi akımla bizim kültürümüzde var olan fal olayını bağdaştırmaya çalışan benim size diye bileceğim tek bir şey olabir tutku bungüne kadar fal baktırdığım insanlardan çok çok daha üstün bence ama kesinlikle baktırmayın uzun süredir kendisine baktırmama rağmen bu gün bana hiç kümsenin bilmesnine imkan olmayan yıllar öncesinde yaptığım düşündüğüm şeyleri bike birer birer saydı o ses tonu o uslup zihnimde öyle derin yer ettiki hala yankılanmakta ve kendime hayatı ve hayatı yorumlama şeklimi değiştireceğime söz verdim bu gün itibari ile birdaha asla fal baktırmayacağım ki asla fal baktıran insanın yakınında bike bulunmam size tavsiyem biz sıradan insanların çok ötesinde bu fal olayı tutku bence iyi biri ama yinede şeytanları terk edin bırakın kendi şeytantanlıklarından ibaret kalsınlar
Eğer burayınokuyorsqn Tutku lütfen bana kızma kesinlikle sen eşsizsin ve mütevazi bir kişiliksin ama bu gün belkide bana anlattığın her şey a sından z sine doğruydu ki benim kendi içimde acı birken bine çıkardın biraz buna sitem ettim yazayım mı yazmayayım mı çok terettüt ettim ve yazmayı mecburi gördüm gergin ses tonuyla o anlattıkların aklımdan çıkmıyor ve bence bunlar gerçekleşir yada gerçekleşmez kimse bunları duymayı hak etmiyor eğer burayı okuyorsan lütfen o yüzden kızma bana belkide biz burada gelecek umutlarımızı tükeketecek değilde bizi geleceğe umutla hazırlayacak birileri bekletinsinddyiz lakin bu
Gün söylediklerin konusunda yanılman için elimden gelen her şeyi yapacığım !!!!!!!!!!
Tutku ‘ ya fal baktırmayın !
:) şaka gibi . yani bende bir sey bilmedi açıkçası sende niye bu kadar çok bilmiş tuhafTam olarak benim yaşadığımı yaşamışsınız ancak bir yarım saat olmuştır turkuya bakım yaptırdım belki burda reklam felan diye anılacak ama bu kadar isimde harf kesin tarih veren bir fal görmedim ben bu güne kadar tutkuya baktırdığım son bir kaç faş sıradan aynı şeylerin tekrarı gibi gelmesine rağmen kendisine nerdeyse bir yıldır fal baktırıyorum ama bu gün baktığı falda biraz zıtlaştıl biraz sinirlenerek bana öyle şeyler söylediki ... bu yorumu okuyan tüm arkadaşlara bütün samimiyetimle söylüyorum bu güne kadar benim kendime itiraf etmeya utandığım şeylerde dahil olmak üzere öyle bir konuştu ki ben söylediklerinin gerçekleşeceğine inanıyorum ama yüne kendisi bunları değiştirmenin elimde olduğunu söyledi elimden geleni yapıcağım . Formu takip edem herkes bir zamanlar kuzeye ki bence eskiden çok iyidi sonrasında zeynep ve tutku ya ne kadar tutulduğumu bilir bu ğün 00:30 itibari ile bambaşka bişi yapadım bildiğim ve hep arkasında durduğum tutku değildi resmen bambaşka bişiydi
Arkadaşlar ister reklam diyin ister başka bişi TUTKU düyorum TUTKU inanın bana bu bam başka bişiydi belki size en iyi şöyle ifade ede bilirim kendisine süreklü fal baktırdığım en sevdiğim falcı olduğunu ama bazı şeylerin çıkmadığın söyledim direk aktarıyorum ki ses kaydınını defalarca kez dinledim ; canım kapı numaran 4 mü ? Bu adamla şubat 7 uada temmuz 2 demi ayrıldın , baban seni aramadına rağmen 3 yıldır annenin sözleri aklıma gelerek mi kaçıyorsun ondan , senin ağladığımdan fazla ağlamış bu adam hayatta herkes hata yapar hatta bak ben neler olacağını bilerek bile hata yapıyorum dedi .
................. bu falda size yansıtamadığım daha bir çok ayrıntı var , marmara üniverstesinde pozitif bilimlerin belkide zirvesinde sayılacak bir bölmde okuyupta bu gübe kadar hep deney ve gözlem metdodune inanan hatta son dönemde bir çok felsefi akımla bizim kültürümüzde var olan fal olayını bağdaştırmaya çalışan benim size diye bileceğim tek bir şey olabir tutku bungüne kadar fal baktırdığım insanlardan çok çok daha üstün bence ama kesinlikle baktırmayın uzun süredir kendisine baktırmama rağmen bu gün bana hiç kümsenin bilmesnine imkan olmayan yıllar öncesinde yaptığım düşündüğüm şeyleri bike birer birer saydı o ses tonu o uslup zihnimde öyle derin yer ettiki hala yankılanmakta ve kendime hayatı ve hayatı yorumlama şeklimi değiştireceğime söz verdim bu gün itibari ile birdaha asla fal baktırmayacağım ki asla fal baktıran insanın yakınında bike bulunmam size tavsiyem biz sıradan insanların çok ötesinde bu fal olayı tutku bence iyi biri ama yinede şeytanları terk edin bırakın kendi şeytantanlıklarından ibaret kalsınlar
Eğer burayınokuyorsqn Tutku lütfen bana kızma kesinlikle sen eşsizsin ve mütevazi bir kişiliksin ama bu gün belkide bana anlattığın her şey a sından z sine doğruydu ki benim kendi içimde acı birken bine çıkardın biraz buna sitem ettim yazayım mı yazmayayım mı çok terettüt ettim ve yazmayı mecburi gördüm gergin ses tonuyla o anlattıkların aklımdan çıkmıyor ve bence bunlar gerçekleşir yada gerçekleşmez kimse bunları duymayı hak etmiyor eğer burayı okuyorsan lütfen o yüzden kızma bana belkide biz burada gelecek umutlarımızı tükeketecek değilde bizi geleceğe umutla hazırlayacak birileri bekletinsinddyiz lakin bu
Gün söylediklerin konusunda yanılman için elimden gelen her şeyi yapacığım !!!!!!!!!!
Mesajlarinin iceriginde hep tutkunun ismi gecmis inandirici degil acikcasi yapnayin boyle seyler insanlar parayi kolay kazanmiyor.Tam olarak benim yaşadığımı yaşamışsınız ancak bir yarım saat olmuştır turkuya bakım yaptırdım belki burda reklam felan diye anılacak ama bu kadar isimde harf kesin tarih veren bir fal görmedim ben bu güne kadar tutkuya baktırdığım son bir kaç faş sıradan aynı şeylerin tekrarı gibi gelmesine rağmen kendisine nerdeyse bir yıldır fal baktırıyorum ama bu gün baktığı falda biraz zıtlaştıl biraz sinirlenerek bana öyle şeyler söylediki ... bu yorumu okuyan tüm arkadaşlara bütün samimiyetimle söylüyorum bu güne kadar benim kendime itiraf etmeya utandığım şeylerde dahil olmak üzere öyle bir konuştu ki ben söylediklerinin gerçekleşeceğine inanıyorum ama yüne kendisi bunları değiştirmenin elimde olduğunu söyledi elimden geleni yapıcağım . Formu takip edem herkes bir zamanlar kuzeye ki bence eskiden çok iyidi sonrasında zeynep ve tutku ya ne kadar tutulduğumu bilir bu ğün 00:30 itibari ile bambaşka bişi yapadım bildiğim ve hep arkasında durduğum tutku değildi resmen bambaşka bişiydi
Canım bu reklam tutmaz. Kesinlikle kahkahalarla güldüm baştan sona. Biz yemiyoruz artık. Tutku surekli çelisen bi falcı ona fal baktiraninda aklina şaşarımTam olarak benim yaşadığımı yaşamışsınız ancak bir yarım saat olmuştır turkuya bakım yaptırdım belki burda reklam felan diye anılacak ama bu kadar isimde harf kesin tarih veren bir fal görmedim ben bu güne kadar tutkuya baktırdığım son bir kaç faş sıradan aynı şeylerin tekrarı gibi gelmesine rağmen kendisine nerdeyse bir yıldır fal baktırıyorum ama bu gün baktığı falda biraz zıtlaştıl biraz sinirlenerek bana öyle şeyler söylediki ... bu yorumu okuyan tüm arkadaşlara bütün samimiyetimle söylüyorum bu güne kadar benim kendime itiraf etmeya utandığım şeylerde dahil olmak üzere öyle bir konuştu ki ben söylediklerinin gerçekleşeceğine inanıyorum ama yüne kendisi bunları değiştirmenin elimde olduğunu söyledi elimden geleni yapıcağım . Formu takip edem herkes bir zamanlar kuzeye ki bence eskiden çok iyidi sonrasında zeynep ve tutku ya ne kadar tutulduğumu bilir bu ğün 00:30 itibari ile bambaşka bişi yapadım bildiğim ve hep arkasında durduğum tutku değildi resmen bambaşka bişiydi
:)))))ben baktirdim.Canım bu reklam tutmaz. Kesinlikle kahkahalarla güldüm baştan sona. Biz yemiyoruz artık. Tutku surekli çelisen bi falcı ona fal baktiraninda aklina şaşarım
Fiyatı ne kadar ve bildi mi herşeyi
Tarih ne kadar aksadı?Gokcenin biraz gunahini aldim galiba ya kadin simdiki zamani bilemedi durum analizi iyi degildi ama soyledigi bir sey oldu tarihi aksadi baya ama.tesaduf mu bilmiyorum ama hakkina girmemek icin yazdim .
2 ay .arac satimi var dedi yeni satildi.Tarih ne kadar aksadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?