İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben ayrildigim adami sık sık aramistim arama kizim aram yavrum diyip durdu

Ben ayrildigim adami sık sık aramistim arama kizim aram yavrum diyip durdu
Yani tavsiye istesek niye falcıya gidelim tanıdığımız güvendiğimiz bir insanla konuşuruz neticede. Eşimin ismi 4 harfli, üç harfini ben söylememe rağmen ismini bilememişti, geleceği nerden nasıl bilecek Allah aşkına. Yani eşinizin veya sevgilinizin ismini bilmiyosanız denenebilir diyeceğim ama verilen 60 tl ye karşılık onu bile bilemiyor

Ya bu kadin bildi beni bildigi icin oturup o rezaleti goze aldim

Yakın zamanlarda sorulmuş ama başkaları da cvp verebilir mi, Zeynep karşı tarafın durum ve düşünceleri konusunda nasıl? Gelecekle ilgili tahminlerini yaşayanlar oldu mu aranızda?
Ben korkarak baktırdım ama çok da kötü şeyle söylemedi?

Ben de sunu sormak istiyorum Zeynep'e baktirmak istedigim icin; bi tekerlemeler mi soyluyomus ne, kafam kafam ustune vs nedir bu, ona baktiran biri izah edebilir mi rica etsem?

Bu aralar Zeynep herkese güzel şeyler olacak deyip dutuyor anlaşılan..bana bir arkadaşıma ve şimdi siz söylüyorsunuz, bana iki aydır yeni şanslar, huzur ve mutluluklar deyip duruyor, ama benim durumum 2 ay içinde daha da kötüye gitti ve daha da gidecek gözüküyor, acaba Zeynep2in yeni tekerlemesi bu olmasın, hani dolgu diyoruz, kafam kafam üstüne yerine artık çok güzel şeyler olacak mı demeye başladı, yani güzel bir şeyin olacağı yok arkadaşlar, Zeynep'in yeni dolgu cümlesi bu bence, çünkü bana söylediğinden beri herşey daha kötü oldu...sürekli bekle bekle dediği adamın hergün yeni çapkınlıklarını duyuyorum...herşey ters yani ki ben haftada iki gün kendisine baktırıuorum...benim gibi durumda olan var mı?

Ha bu arada Zeynep'in bekle dediği adam için Tutku tamamen bitmiş, birşeyin olacağı yok dedi...ki tutkunun söylediği gibi gidiyor olay....buarada kuzey de olumlu konuştu adam için ama fos yani...

Ya hakkını yemiyim, herşey çok güzel olacak demedi aslında. Aklımdaki kişi için, seni şaşırtacak ve karşına çıkacak özlem gidereceksiniz ancak sonunuz yok dedi. Bu kişinin beni çok kıskandığını da söyledi ki bu olası bir durum. Bir de bu adam için, habire terliyor bu neden terliyor, bir madde mi kullanıyor die sordu. Aynı şeyi bana başka bir falcı da söylemişti. Ama bilmiyorum, bunlar da bir sürü kişiye tekrarladığı şeylerden mi acaba?

Daha once cikan fallari oldugu icin baktirmaya devam ediyorsunuz diye anliyorum..ucreti ne kadar Zeynep'in?

Ücret 70 tl ben yalnızca bir kez baktırdım o da geçen haftaydı. Verdiği süreyi beklicem çıkmazsa bir daha da aramam.

benim daha yaşımı mesleğimi bilemeyen falcıların bu adam senin kaderin değil demeleri çok saçma geliyor sen daha çalışıp çalışmadığımı bilemiyosun. bende fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum insanın kafasını daha beter karıştırıyolar akışında daha iyi olacak diye düşünüyorum

Dun bi sitede fal baktrdm ayni seyi soyledi seni sevmemis felan dedi sinirim tavan yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…