İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya numarası var mı çok duydum bi o kaldı baktırmadıpım sürekli baktırdığım biri var aslında özelde

Nasıl olmamışşşşşşşş bir bak istersen bana da enaz 4kişi çelişti diyerek mesaj atıyor ben daha seninle malesef diyaloga girmeyeceğim hem burda çelişti diyen enaz 3kişi var hemde mesaj yoluyla ulaşıp benle çelişti dıye falını anlatan 3kişi var enaz elimi vicdanına koyan biri olarak burdan ifşa etmek benım gorevim kaldıki gecen hafta eğitimee tutku bildi maddı hayatımı bildi kuzey tamtersi patladı sadexe aşkta çıktı dedim enerjisi benle uyuşmasa bunlarda çıkmaz dı vicdanım net olarak soyluyorum ki bu adamın falları çelişiyorrrrrrrrrr bukadar net soyluyorum isteyen olursa ses kaydını ı bolumlerını atarım çokda cıddıyım... ben çıkmadı demedim celişti dedim ayrıca tüm mesajlarını tutkuyla ılgıkı oldugu için sizin alıntılarınıza bir daha da yorum yapmıycam tutkunun bır yakını hatta kendısı de olabılır tabii ekmek kazanıyo işini baltalamıycak uğraşıyor ama bende madem ekmk kazanıyo madem super falcı olcak ben nıye celişyırum dıte kendıne sorup duzeltsib kendını boyle bnle mucadele etmek yerine... ki ben artık bukonuta yorım yapmıycam cevap dahi vermıycem hakka gırıyo celişipte... bn olursa gene çıktıgı zmn yazarım herzamnki gibi... nokta dahada bişey demiyorum tutku hakkında..........

tutku bende işle ilgili söylediği durum oldu

ki Önceki mesajlarımfa cıkan kısımları oldugunu yazmama ragmen tutku dıyınce birisi sadece birtek kişi hemen savunmaya geçiyor patlayan fal vardır çelişen fal vardır ben anlatamıyormuyum acaba çıksa neolcak falı enaz toplam 5kişiye çelişmiş evvelki mesaj karı okuyun birileri nezamn gelip çelişti dese birileri savunmaya çalışıyor isteyene ses kaydı atarım ozel mesajlarda isim vermeden yazarım totak kaç kişiye celiştigini bu durum bni iyice gerdi yahu kardesım celısıyon bari fiyatını düşür vicdannnnn tutkuya bnce 1denn fazla gıtmeyin oyuzden yazdm size

Canim sen objektifsin bu konuda neyse onu soyluyorsun .bosver

Gittim ama sinirim bozuldu . Ya onca insanin icinde bagira cagira konustu rezil oldum.biliyor soyledigi dogru ama rezil oluyorsun.ve enerjim cok dustu .
Peki biz nasıl ulaşırız kendisine bir adres yada numara alabildin mi

Numara aldim ama dedigim gibi gittigime pisman oldum bagira cagira milletin icinde yerden yere vurdu .

Niye yerden yere vurdu ki? Geçmişte yaptıklarınız yüzünden mi eleştiriyo? Hiç de sevmem öyle davrananları.

Niye yerden yere vurdu ki? Geçmişte yaptıklarınız yüzünden mi eleştiriyo? Hiç de sevmem öyle davrananları.
Aynen yaptiklarimi elestrdi . beni bana anlatti cocugu soyledi ya daha cok zihin okuma yapiyor.basarili ama kırıci karsidaki insanin moralini hic dusunmuyor. biraz once sembol fal diye sitedeydim orada da 3 falciya baktrdm bi gunde .artik tamamen birakiyorum bu fal isini .para kalmadi bende

Aynı şeyi bana Sentinus Cansu yapmıştı. Beni gördükten 3 dk sonra benim hasta olduğuma ve psikolog aramam gerektiğine karar verdi. Durumumla ilgili bişey bilse hadi neyse de hiç bişey bilememesi de işin asıl rezaleti. Melekler Emre de kocamdan boşanmak için yaşımın çok geç olduğuna karar verdi ve çocuk yapıp halime şükretmemi buyurdu. Ama kabahat bizde, bunları dinlemek için koşa koşa ayaklarına giden, üstüne de eşek yüküyle para bayılan bizleriz

Aynını bana imam yaptı ağlayarak çıktım öyle agır seyler dedıkı buraya yazamam büyü yapsaydın evlenirdin yapmadın ayrıldın alın şunu başımdan demişti bnm için..

Niye böyle saldırdınız anlamadım , kötü bişiyde demedim size kendimi düşüncemi dile getirdim neden fallarda sorun yaşadığını anlamaya. Çalıştım ama şu yazdıklarınızla anladım ki sorun fallarda değil psikolojinizde sanırım isterseniz çok iyi bir psikoloğa yönlendire bilirim sizi belkide falı bırakıp bunu denemelisiniz , tutku olduğumu felan düşünüyorsanızda istediğiniz zaman yüz yüze yada istediğiniz mecrada tanışa biliriz bir dönem tutku ve kuzey in sonra ise tutku ve zeynebin şimdi ise sadece tutkunun sıkı takipcisiydim kişiler hakkında pozitif yorum yapmam ve tavsiye etmemden daha doğal bir durum olamaz heralde ki çoğu fal bakan kişi denememe baktırmama rağmen üçlerinde gözüm kapalı önere bildiğim tutku , ki yıllardır fal baktıran biri olarak gayet iyi biliyorum ki her falcı herkese iyi bakamıyor ya da her baktığında iyi bakıcak diye bir şeyde yok bunu bilerek sizin durumunuzu anlamaya çalıştım ama maşallah ısırmışsınız resmen , tutkunun fal fiyatlarına gelince o konuda çok haklısınız bencede fiyatı çok yüksel bir fal için sonuçta fal yani daha uygun bir fiyat olsa çok daha sık baktırırım açıkcası umarım burayı okuyordur ve fiyatlarda değişim yapar

Ben tutkuya 2 gun arayla baktirdim, cikarsa yazacagim size mutlaka.
Bu arada Zeynep mi Kuzey mi, oncelikli olarak hangisini onerirsiniz? Ona gore once ona baktiricam.

gercekten bu fal enerji isiymis bunu anladim. kuzeye yil basinda 3 kere gittim ve biri bile cikmadi. tutkuya bi kere baktirdim ama anda daha bilememisti. kotu diye attim hatta not aldigim kagidi tekrar teyit edemem. ben de gokcenin fali cikiyor ama o da cogu kisiye cikmadi. kadikoyde bir kadina gittim.adi handeye diye onunda dedikleri cikti. gokce 17 demisti, o da 2 gun demisti. kuzeyle tutkuya son zamanlarda baktirmadim belki onlarinda denk gelecek tutackti. herkese bi kere baktirin kimle enerjininiz uyustu ise onunla devam edin derim :)) herkese guzel.haftalar olsun :))

Bu bi hastalik bende oyle gidiyorum begenmiyorum .yorumlari okuyunca tekrr ayni kisiye gidiyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…