Yalnızca telefonda bakıyortutku nerede bakıyor
Belki sizle enerjisi tutmuyordur çünki yorumları okuyorum genel olarak begenilen kişilerden biri tutku bu forumda ve senin dışında aynı sorunu bariz bir şekilde yaşayan olmamış acaba zeynebi mi denesen ? Zeynebin yorumlarıda bence çok iyi tutkudan sonra favorim o , bayadır baktırmadım kendisine ama son baktığında çok iyiydi
tutku bende işle ilgili söylediği durum oldu
Size yolladım özeldenYa numarası var mı çok duydum bi o kaldı baktırmadıpım sürekli baktırdığım biri var aslında özelde
Canim sen objektifsin bu konuda neyse onu soyluyorsun .bosverki Önceki mesajlarımfa cıkan kısımları oldugunu yazmama ragmen tutku dıyınce birisi sadece birtek kişi hemen savunmaya geçiyor patlayan fal vardır çelişen fal vardır ben anlatamıyormuyum acaba çıksa neolcak falı enaz toplam 5kişiye çelişmiş evvelki mesaj karı okuyun birileri nezamn gelip çelişti dese birileri savunmaya çalışıyor isteyene ses kaydı atarım ozel mesajlarda isim vermeden yazarım totak kaç kişiye celiştigini bu durum bni iyice gerdi yahu kardesım celısıyon bari fiyatını düşür vicdannnnn tutkuya bnce 1denn fazla gıtmeyin oyuzden yazdm size
Canim sen objektifsin bu konuda neyse onu soyluyorsun .bosver
Peki biz nasıl ulaşırız kendisine bir adres yada numara alabildin miGittim ama sinirim bozuldu . Ya onca insanin icinde bagira cagira konustu rezil oldum.biliyor soyledigi dogru ama rezil oluyorsun.ve enerjim cok dustu .
Numara aldim ama dedigim gibi gittigime pisman oldum bagira cagira milletin icinde yerden yere vurdu .Peki biz nasıl ulaşırız kendisine bir adres yada numara alabildin mi
Alla alla neden öyle bişey yaptı kiNumara aldim ama dedigim gibi gittigime pisman oldum bagira cagira milletin icinde yerden yere vurdu .
Numara aldim ama dedigim gibi gittigime pisman oldum bagira cagira milletin icinde yerden yere vurdu .
Aynen yaptiklarimi elestrdi .Niye yerden yere vurdu ki? Geçmişte yaptıklarınız yüzünden mi eleştiriyo? Hiç de sevmem öyle davrananları.
Aynı şeyi bana Sentinus Cansu yapmıştı. Beni gördükten 3 dk sonra benim hasta olduğuma ve psikolog aramam gerektiğine karar verdi. Durumumla ilgili bişey bilse hadi neyse de hiç bişey bilememesi de işin asıl rezaleti. Melekler Emre de kocamdan boşanmak için yaşımın çok geç olduğuna karar verdi ve çocuk yapıp halime şükretmemi buyurdu. Ama kabahat bizde, bunları dinlemek için koşa koşa ayaklarına giden, üstüne de eşek yüküyle para bayılan bizlerizAynen yaptiklarimi elestrdi .beni bana anlatti cocugu soyledi ya daha cok zihin okuma yapiyor.basarili ama kırıci karsidaki insanin moralini hic dusunmuyor. biraz once sembol fal diye sitedeydim orada da 3 falciya baktrdm bi gunde .artik tamamen birakiyorum bu fal isini .para kalmadi bende
Aynen yaptiklarimi elestrdi .beni bana anlatti cocugu soyledi ya daha cok zihin okuma yapiyor.basarili ama kırıci karsidaki insanin moralini hic dusunmuyor. biraz once sembol fal diye sitedeydim orada da 3 falciya baktrdm bi gunde .artik tamamen birakiyorum bu fal isini .para kalmadi bende
Merhaba Zeynep ve Tutku'nun numaralarını alabilir miyim? Hangisini tavsiye edersiniz?Merhaba, telefondan bakan zeynep ve tutkunun numarasını yollar mısınız?:)
Valla bende korkuyor oldum reklamcı dıycekler diye.. bugun az evvel kuzey in spesifik bir dediğini yaşadım fenalardayım uyanamadım daha 3gun boyle gezcem sanırım oderece spesifik bir olay ın haberini aldım ex den ama mesela yazmaya korkuyrum bizimde enerjimizi dusunuyor reklamcılar ben bugun bu haberi almasaydım bu pis reklamclar yuzunden bnde soguycaktm kuzeyden lutfen şunuu yapmayın eğer bn strateji uzmanıysm şunu bılıyrumki bu kişi karsıt falcının adını leke mek için de ustıne basa basa coklu profil acabilir biraz bi dusunun lutfen.... bukadae acık olamaz yani yok yani 1yıl sonra bile çıkıyo falı nie kotuleyim.
Ayy iyi sevindim içim rahatladı
Bana hepsi parça parça çıkıyor ama 3lüm kuzey zeynep tutku
Cnm zeynep tel. de bakıyo yaşlı bi kadın suya bakıyo hayatıma dair dıye konuşur klişe sözleri vardır ama yakın gelecekte çıkar yani.. ilk başta bu ne be dersin çıktıkça anlarsın ama su falı herkese iyi gelmıyo bunuda belırteyım
buarad ben çok kotuyum ya hep nedense adamın hayatını biliyorkar bnm hayatımı görmüyorlar adamla enerjileri tuttu benle değil
Merhaba Zeynep'in numarasını alabilir miyim?
Nasıl olmamışşşşşşşş bir bak istersen bana da enaz 4kişi çelişti diyerek mesaj atıyor ben daha seninle malesef diyaloga girmeyeceğim hem burda çelişti diyen enaz 3kişi var hemde mesaj yoluyla ulaşıp benle çelişti dıye falını anlatan 3kişi var enaz elimi vicdanına koyan biri olarak burdan ifşa etmek benım gorevim kaldıki gecen hafta eğitimee tutku bildi maddı hayatımı bildi kuzey tamtersi patladı sadexe aşkta çıktı dedim enerjisi benle uyuşmasa bunlarda çıkmaz dı vicdanım net olarak soyluyorum ki bu adamın falları çelişiyorrrrrrrrrr bukadar net soyluyorum isteyen olursa ses kaydını ı bolumlerını atarım çokda cıddıyım... ben çıkmadı demedim celişti dedim ayrıca tüm mesajlarını tutkuyla ılgıkı oldugu için sizin alıntılarınıza bir daha da yorum yapmıycam tutkunun bır yakını hatta kendısı de olabılır tabii ekmek kazanıyo işini baltalamıycak uğraşıyor ama bende madem ekmk kazanıyo madem super falcı olcak ben nıye celişyırum dıte kendıne sorup duzeltsib kendını boyle bnle mucadele etmek yerine... ki ben artık bukonuta yorım yapmıycam cevap dahi vermıycem hakka gırıyo celişipte... bn olursa gene çıktıgı zmn yazarım herzamnki gibi... nokta dahada bişey demiyorum tutku hakkında..........
Bu bi hastalik bende oyle gidiyorum begenmiyorum .yorumlari okuyunca tekrr ayni kisiye gidiyorum ;(gercekten bu fal enerji isiymis bunu anladim. kuzeye yil basinda 3 kere gittim ve biri bile cikmadi. tutkuya bi kere baktirdim ama anda daha bilememisti. kotu diye attim hatta not aldigim kagidi tekrar teyit edemem. ben de gokcenin fali cikiyor ama o da cogu kisiye cikmadi. kadikoyde bir kadina gittim.adi handeye diye onunda dedikleri cikti. gokce 17 demisti, o da 2 gun demisti. kuzeyle tutkuya son zamanlarda baktirmadim belki onlarinda denk gelecek tutackti. herkese bi kere baktirin kimle enerjininiz uyustu ise onunla devam edin derim :)) herkese guzel.haftalar olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?