İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Temmuz sonu baktırdım hiç beğenmedim. Çok kısa ve baştan savma baktı, çok genel şeyler söyledi ve hiç biri de tabii ki tutmadı. Mandal Cafe'de bir tek Toprak'tan memnun kalmıştım ben, gerçi o da bana geleceği tutturamadı ama hisleri bence kuvvetli ve şu anki durumla ilgili yorumları çok tutarlı.

Gidersem toprağa gideyim daha önce gitmiştim fena değildi beğenmiştim sağol cm yardımcı olduğun icin

Kızlar selam iki gun once cafe46 nalana gittim çıkıyor mu
Berbattı çok olumsuz nasıl huzursuz etti anlatamam ya çıkan var mı aranızda duyan bilen

Nalan elli yaşlarında kızıl saklıydı hatırlamıyorsam üç dört sene vardı çok olumsuzdur bir o bir de penaltı cafe yeter ikisi fal baktıktan sonra kendimi huzursuz hissettim cok

Nalan elli yaşlarında kızıl saklıydı hatırlamıyorsam üç dört sene vardı çok olumsuzdur bir o bir de penaltı cafe yeter ikisi fal baktıktan sonra kendimi huzursuz hissettim cok
Sarıydu sanki nalanın saçı ya nolur biri bşy desin içime öküz oturdu iki gündür yemin ederim durum buysa ben bittim yani

Boşver takma kafana cnm her dediği şey çıkacak diye birşey yok o sanırım biraz sert söylemiş ondan sen de etkilenmissindir

Ya
Sarıydu sanki nalanın saçı ya nolur biri bşy desin içime öküz oturdu iki gündür yemin ederim durum buysa ben bittim yani
Nalan'ı fln tanımam da aynı şey başka falcılarla benim de başıma gelmişti o kötü hissi günlerce atamamıştım üzerimden. Ama bence moralinizi hiç bozmayın durumunuz gerçekten felaket olsa bunu falcı olmadan siz de anlardınız zaten.

Valla bana ne Toprak’ın ,ne Nalan’ın dedikleri çıktı bende çok kişiye baktırdım hepsi fossss.hele taksim dekiler hiç iyi değil bence.bir Gökçe’yi merak ediyorum Tutku arada çelişse de harf şehir durum söylemesi anlamında başarılıydı.olacak mı bilemiyorum ama zaten şu olacakta demedi sadece şu daha hayırlı şu olmaz zaten gibi yönlendirme yaptı.ama tarih vermedi bana.

Boşver takma kafana cnm her dediği şey çıkacak diye birşey yok o sanırım biraz sert söylemiş ondan sen de etkilenmissindir
Sert değil canım öyle bişey dedi ki kim olsa korkar ve üzülür
Zamanında burda reklamını yapmış hesaplar kapatılmış okuyunca içim rahatladı biraz ama o enerjiyi atamadım.

Fal baktirdıkdıktan sonra öyle olması normal cnm.Yarına hiçbiriyle dusunmezsin

Gökçe tatlı bi bayan ama bende çelişti biraz dedikleri bide hep soru cevap gitti. 2 hafta önce meleklere gitmiştim koray vardı ona baktirim dedim ama beğendim bende anlık durumları bildi geleceğe dair de tarih verdi bakalım..

Gökçeye ben de bugün gittim.daha önce söylediklerinin tam tersini söyledi.açıkçası umut beslediğim bi konuda çok umutsuz şeyler söyleyince moralim bozuldu enerjim iyice düştü.yakın zamanda mı baktırdın? Çünkü bu aralar enerjim çok yüksek, nokta atışı yapıyorum dedi fala oturunca.bilmiyorum ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi.yakın zamanda baktırdıysan yazar mısın?

Baktırdıgım zamanı cok iyi hatırlıyorum cunku ertesi gün uçağım vardı.2 hafta önce baktırdım.sevgilimden ayrılmıştım 2 ay önce hersey bu aydan sonra cok güzel olacak siz tekrar berabersınız falan dedi sonra yıldızınız cok düşük bu cocuk senın kaderın değil dedi. Bende ınanmadgımı söyledım o kadarına ınanmıyorum cunku sen benım çalıştıgımı bıle bılemedın onu nerden bıleceksın gıbısınden. Bıse demedı oyle dıyınce

çelişen fal kadar kötüsü yok değilmi son yorumları okudumda pembeden bile kötü...

buarada iş konusunda nekadar falcı varsa HEPSİİ booom diye patladı artık aşk ta galıba tesadüf ien tutmuş dıorum kendime

sadece çelişmeleri de değil. ilk gittiğimizde umut yüklüyolar. iyice alıştırıyorlar. zaman geçtikçe de acımasızca eleştirilerle daha önce söylediklerinin tam tersini söylüyorlar. zaten ilk umut arayışıyla gittiğimizde o umudu bize verdikleri için biz de bağımlısı oluyoruz. keşke diyorum şimdi, kendimi tutabilseydim. her meraka kapıldığımda falcı kapısında bitmeseydim. daha dün gökçeye gittim gerçi. bu sözümü ne kadar tutabilirim bilmiyorum ama, faldan da falcıdan da hayır gelmiyor. üstelik bi ara günaşırı baktırdım, denemediğim falcı kalmadı. arada haftada bire düşürdüm. hastalık düzeyine geldi. boşuna günah değilmiş demek ki. sigara alkol bağımlılığından daha kötü. sanki gitmezsem nefes alamıycam gibi. bir de o kadar olumsuz şeyler yaşamaya başladım ki hayatımda, sadece ilişki durumunun belirsizliği gelgitleri için bu kadar falcıya

Benin durumumu ozetlemissin mesaji sanki kendim yazmis gibiyim.sabah aksam kahve icip fal baktirmakla gecti aylarim.ama sozumde duramiyorum iste baktirmiycam desemde dayanamiyorum

Her ne kadar fal bağımlılığından tamamen kurtulamasam da aynı şeyi kesinlikle ben de düşünüyorum. Bundan beş ay önce gittiğim bir falcı, bu çocuk sana dönecek ama sen sakın arama onun gözünde küçük düşersin demişti. Şimdi de bana diyor ki, bu çocuk senden bir adım beklemiş ama olmayınca da senden vazgeçmiş, aranızı düzeltmek için çok geç kalmışsın. Resmen kötü bir şaka yani. Onun için tüm iyi niyetimle hepinize söyleyeceğim şey, eğer aklınızdaki kişiye karşı bir hatanız varsa, elinizden gelebilecek birşey varsa kimseyi dinlemeden mutlaka harekete geçin. Eğer size düşen bir şey yoksa da dua edin ve gerisini Allah'a bırakın inanın bana kafanız daha rahat olur. Fal dediğiniz şey bir sürü para ve zaman kaybı ayrıca boş yere umutlanmak veya tam tersi, çok olumsuz konuşanları dinleyip boş yere çok üzülmek de cabası.

5 sene önce istanbula ilk geldiğimde ne falcı bilirdim ne başka bişe.İlk defa arkadaşımın vasıtası ile kadınlar kahvesine gitmiştim.O zamana kadar hayatı hep akışında bişeleri düşünmeden yaşardım ondan sonra hep kafama onların dedikleri de takıldı.2 3 falcı 2014de hayatıma biri gireceğini ve uzun bir ilişki yaşayacağımı söylemişti. Gerçektem de 2014de hayatıma biri girdi ve 3.5 sene beraberdik 3 ay önce ayrıldık. O hayatımdayken hiç baktrmadm belki 3 4 kere öylesine baktırmışımdır.Ayrıldıktan sonra bi süre yine sardım fallara.Aklımı karıştırmaktan başka bi işe yaramadı aslında anlık rahatlama sadece.Yine ben düşüncelerimle dertlerimle başbaşa kaldım.10 gün önce kendime söz verdim bi daha baktırmayacağıma. Çünkü herşey önce Allahın sonra bizim elimizde aslında . Hayatımıza yön verecek olan bizleriz ya da hangi yolu tercih edeceğimiz bizim elimizde.Ben falcı arama o gelsin dediği zamanlarda bile aradım hiçbir falcının sen mesaj at ara dediğini duymadım çünkü hep pişman olup geleceklerini söylerler.İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın kalbinizin sesi sizi hiçbir zaman yanıltmaz.

bende zaten ne derlerse desinler bir şey yapmak istediğim zaman kimse engel olamıyor. anlık rahatlama bile bir saat etki ediyor ya da etmiyor. o yüzden bağımlılığıma bir çözüm arayışı içindeyim. maddi manevi tüketiyor. bir de fal baktırdıkça herşey daha kötüye gidiyor sanki. inanmıyorum diyemiyorum onlara göre beklentiye giriyorum, söylediklerinden etkileniyorum. iki yıl öncesine kadar ben de fal baktıranlara bile acıyan gözlerle bakıyordum. enerjim çok daha yüksekti. şimdi her gün fal baktıran bir kişilik oldum ve enerjim yerlerde. bir yandan kızıyorum kendime belirsizliğe sürükleyen bir ilişkiden ne hayır gelir diye. diğer yandan meraklandıkça bir şeyler duyma isteği...ben de baktırmıycam bundan sonra diyorum şimdi ama, bakalım ne kadar dayanabileceğim.

Merhaba
İki gün önce gökçenin dediği umursamadığım olumsuz bir durumu yaşadım. Sanki biraz bana denk geldi gibi olsada sonucta dediği gibi oldu. Resmen falcıların söylediği tüm olumsuz durumları yaşıyorum. Ama iş ile alakalı ve asıl konu ile alakalı çıkan bişe yok.yukarıda yazılanların aynılarını düşünsemde hani maddi manevi zarar veriyoruz kndimize dediğimiz gibi bu bir bagımlılık aslında bencede neyse resmen gittim bugün yine dayanamayıp baktırdım Gökçeye son falındaki olımsuzlugu yasadıgımı söyledim. Yine bi 10 dk baktı cok kısa süre ve zam gelmiş fala bu arada. Evet nokta atışı birkaç şey söyledi anlık durumu bildi. Gelecek ile alakalı birkaç bişe söyledi çok kayda değer görmedim yine ama hani asıl konu yok böle ben bekliorum ki patır patır sölesin ama yine 10 kart ver dio acıo kagıtları ama bir cümle söylüyo sonra tekrar acıo 10 kart fln bir cümle de öyle bu tarz. Fincanı kaldırıo bir cümle de ordan için sıkılmış daralmışsın baya gibi bu tarz klasik cümle. Çok mutlu olarak zaten kimse fal actırmaz diye düşünüyorum. Neyse ben tatmin olmayınca tutkuya baktırdım bi 20 dk ben sustum patır patır anlattı baya ben galiba falcılarda bunu seviyorum ben susayım o anlatsın konussun sonra en son ben soru sorayım cevap versin neyse oda son falı ile çelişmediği noktalar olsada içimi daha da daralttı tabi orası ayrı. Bir daha baktırasım var aslında ama pambeci olmayan ama böyle güzel detay anlatan. Önerilere açıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…