İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla hiçbiri bilmiyo bence ama kriz için en iyi kuzey. Ona o kadar baktırdım ki onun bile çeliştiği uydurduğu şeyler oluyor. Tutkudaki durum uyduruyor; ağzından laf alıp ona göre falı devam ettiriyor, en azından madem uyduruyorsun moral bozma. Kuzey moralini bozmicak şeyler söylüyor genelde. Kuzey bile bana bi kez bitmiş dedi o zaman içimden hayır bitmedi dedim gittim adamla barıştım. Hayatını kendi kararların belirler ama anladım ki tek bi insana bağlı kalıp onsuz olamayacağını düşünmek takıntı yapıp fakl baktırmak kendine zarar. Herşey çok iyi de olabilir, bitebilir de. Hayatını o insan haline getirip kendini üzmeyeceksin. Biraz bencil olmalıymış insan

işte bazı anlarda insan yine dönüp dolaşıp takılıyor ya ona. o anlarda ben de kuzey ya da mirzayı tercih ediyorum. gerçi mirza asla olmaz artık dediğim zamanda bile görüşeceğimizi söyledi. ve görüştük. bugüne kadar enerjimin tuttuğuna inandığım kuzey ve mirza oldu. en baştan beri değişmeyen yani. şimdi ayda bir iki kere krizim tutuyo yine tabi ara ara görüşmelerimiz oluyo bizim. o krizlerde ya kuzeye ya da mirzaya gidiyorum işte. o da rahatlamak için o anlık. bence de bencil olmalı insan, önce kendini sevmeli. onları kendimizin önüne o kadar koyuyoruz ki, mutsuzluğumuzu hiç görmeden o gelsin beni mutlu etsin beklentisiyle takılıp kalıyoruz.

tutku kötü deılbn cok baktırdım burdada cok yazdım ama sadece çelişiyor dıyo tepki koydum bırde ısım ler tutmuyor ama spesifik olaylar cıkıyor onda mesela şuan ex olan kişinin hayatında olucak ıkı durumı sadecro soyledı kyzey cok ıyıbns ne zaman gıtsem iletişim tarihi hep çıkar ama karsı tarafın olayı yok olmadı hemde çok uzuldugum bı olaydı
bu mirza kim nerde bakıyo

Ben mirzaya yaklasık 10 gün önce baktırdım 8 ine kdr bi süre vermişti tabiki olmadı ztn öyle bi ısıkta yok gayet pembeydi.. bilemiorum tabi kötü tablo cizdiği varmı bu arada tutkuda zeynepte patladı onlar patlayalı cokk oldu.. bence bilen kimse yok boş iş ..

Tutku iletişim tarihi ocak demişti kuzey bu haftayı vermişti. Dün bi olay oldu ben kendisine mesaj atmak zorunda kaldım 3 saat konuştuk. Şimdi bu durumda falı mı bozdum, yoksa kuzeyin falı doğru tutkunun yanlış mı çıktı. Kuzey kariyerle alakalı döneme gireceksin onu 2. Plana atacaksın dedi Aynen öyle oldu. Onun kariyeriyle ilgili durumlar biraz düzelecek dedi, dün konuşmamızda düzeldiğinş söyledi. Yalnız kuzey sen mesaj atma dedi, ben attım.... olay böyle sevgiyle kalın:))

tutkuyla zeynep genellikle olumsuz konuşur onlar bile mi patladı

yok kıs tutku 1 olumlu konuşsa 2 olumsuz konuşur kac kez baktırdın
buarada asmin serkan a baktıran varnu yenş gelen
Tutku olumsuz konuşup duruyo da verdim 70 lirayı bişey bilemedi. Ocakta konuşmaya başlicaksınız dedi ben şuan konuşuyorum mesaj atıp duruyor. Seni unutmuş dedi sordum seviyorum diyo Fasa fiso bu işler

pythia cnm ben asmin cana baktırırken bir kadın geldi fal sırasını beklerken serkanı sormuştu bana baktı serkan süper bakıyor dedi ne baktırdın dedim kadına kahve dedi ama bilmiyorum iyi mi kötü mü bakıyor övmüştü bana kadın

Tutku olumsuz konuşup duruyo da verdim 70 lirayı bişey bilemedi. Ocakta konuşmaya başlicaksınız dedi ben şuan konuşuyorum mesaj atıp duruyor. Seni unutmuş dedi sordum seviyorum diyo Fasa fiso bu işler

Tarih sarkabilir bu birşey değil, erkekler sevmesede seviyorum diyebilir buda bişey değil...

can ı beğendinmi peki

yok cnm beğenmedim maalesef benim ağzımdan laf almaya çalıştı oyle bende fal bakarım.Güneş diye bir bayan vardı ona baktırdım o daha iyidi uzun baktı bir de ben beğenmiştim.

Tarih sarkabilir bu birşey değil, erkekler sevmesede seviyorum diyebilir buda bişey değil...
Valla kendisine inandığımı çok söyleyemem ama falcıdan çok inandığım kesin ki benim geçmişimi bile bilememiş bi falcı. En iyisi kendime ve hislerime güvenmek gibi

kızlar bende tutkudan çıkan bir fal haberi var. ilk konuştuğumuzda hiç olacak gibi değildi hatta olmasını istemediğim bir şeydi fakat oldu bende şaşırdım. ilk telefonda konuştuğumda tutku için amma da uydurdu demiştim. hatta tutku hakkında buraya da yazmıştım pişman oldum aradığıma diye. ama okey yani şimdi fark ediyorum dediği gibi oldu... tarihi de öyle.
sorun şu ki bu çıkınca tutkuyu tekrar aradım bu sefer ise tersini söyledi ileri bir tarih vererek... şimdi de buna hayatta olacak şey değil diyorum bakalım çıkacak mı? ilk falı tuttu verdiği tarih ve olay tuttu. ikinci de ise bekliyorum :)

Tutku sende geçmişi bilmiş miydi? Bende bilemedi ama geleceği bilir diye korkuyorum felaket tellalı. Bilemiyorum belki de enerjimiz tutmadığından böyle sizinkini bildiğine göre :) Ben tutkuya fal baktırdıktan sonra kuzeye baktırdım. Ve 1 senedir ilk kez kuzey dışında birine baktırmıştım. Kuzey bunu hissetti başkasına mı baktırdın sen dedi durumumu anı geçmişi yine çok net bildi. Gelecekle ilgili tutkuyla çok farklı konuştu. İletişim tarihi olarak kuzeyinki çıktı tutkunun ocaktaydı çıkmamış oldu. Tutku şubattan sonra ayrılacaksın diyor kuzey o tarihlerden sonra daha da bağlanacaksınız diyor bakalım neler olucak :))) yazarım kızlar

Son düzenleme:
Tutku daha aramız iyiken ( 6 ay önce) bana da yıl sonunda ayrılık var, sonunuz yok dediydi, pek inanmamıştım, 2 ay önce onun dediği gibi oldu, hala ayrıyız, zaten tekrar birleşme de olacak gibi değil..yani Tutkunu ayrılık olacak dediği oldu, beklemiyordum o dönem...inşallah sende yanılmıştır.

Tutku bitek bana oyun yaptı yaniii bunu anlıyorum tesaduf bence cunku biz iyiyken ne senoryalar yazdı bize şoyle kopamazsjnız boyle iyisiniz hatta evlimisiniz bile dedı şimdi bitmiş diyor.... şimdi size soruyorum bu falın nesi samimi...

aramız ıyıyken ayrılık deseydi haa ozaman anlardım derdımki hakıkı falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…