ben tutkunun dediği hiçbir şeyi yaşamadım. geçmişi de anı da o kadar çok alakasızdı ki...üstelik falın içinde çelişmesi, gelecek hakkında olabilecek en olumsuz şeyleri söylemesi...hiç iletişim yok dediği adamla falından iki hafta sonra falan görüşmeye başladık. ve hayatında biri yok bundan eminim. tutkuya göre çoktan birini bulmuştu. ama çelişmişti bi de. asla olmazsınız bir daha bir sonraki yılın ilkbahar aylarında bir iletişiminiz olacak onda da bir yüzleşme yaşayıp tamamen kopacaksınız dedikten on dk sonra aynı fal içinde bu adam sürekli seni düşünüyo seviyo bu seni demişti. ben başkası var demiştin dediğimde de ay ne dengesiz adam diye bambaşka telden girmişti. bilmiyorum ben tutkudan hiç memnun kalmamıştım. ve çok acımıştım verdiğim paraya. baktırdığım zaman da yazmıştım arada böyle yorumlar gördükçe de yazıyorum. belki enerji meselesi gerçekten ama hiç mi bir şeyi tutturamaz?Tutku bitek bana oyun yaptı yaniii bunu anlıyorum tesaduf bence cunku biz iyiyken ne senoryalar yazdı bize şoyle kopamazsjnız boyle iyisiniz hatta evlimisiniz bile dedı şimdi bitmiş diyor.... şimdi size soruyorum bu falın nesi samimi...
ben tutkunun dediği hiçbir şeyi yaşamadım. geçmişi de anı da o kadar çok alakasızdı ki...üstelik falın içinde çelişmesi, gelecek hakkında olabilecek en olumsuz şeyleri söylemesi...hiç iletişim yok dediği adamla falından iki hafta sonra falan görüşmeye başladık. ve hayatında biri yok bundan eminim. tutkuya göre çoktan birini bulmuştu. ama çelişmişti bi de. asla olmazsınız bir daha bir sonraki yılın ilkbahar aylarında bir iletişiminiz olacak onda da bir yüzleşme yaşayıp tamamen kopacaksınız dedikten on dk sonra aynı fal içinde bu adam sürekli seni düşünüyo seviyo bu seni demişti. ben başkası var demiştin dediğimde de ay ne dengesiz adam diye bambaşka telden girmişti. bilmiyorum ben tutkudan hiç memnun kalmamıştım. ve çok acımıştım verdiğim paraya. baktırdığım zaman da yazmıştım arada böyle yorumlar gördükçe de yazıyorum. belki enerji meselesi gerçekten ama hiç mi bir şeyi tutturamaz?
Bence senin ağzından laf alıp ona göre devam ettiriyorOzaman iyi gordugu seylere de inanmamam lazım yani dimi birsey sorcam onun falını bana atsana buyuk ıyilik yapmıl olursun tutku bnce zeki oyuzden tutturuyor yorunlarını ısabet ettırıyor
Bana ilk falında ( 10ay önce) olumlu konuşmuştu, 4 ay sonra aradığımda aramız hala iyiken bu defa bununla sonun yok dedi, ilkinde bilemedi, ondan sonraki 2 ay ara ile baktığı 3 falda da sonunuz yok, ayrılık var dedi...sadece ilşkinde yanıldı bendeTutku bitek bana oyun yaptı yaniii bunu anlıyorum tesaduf bence cunku biz iyiyken ne senoryalar yazdı bize şoyle kopamazsjnız boyle iyisiniz hatta evlimisiniz bile dedı şimdi bitmiş diyor.... şimdi size soruyorum bu falın nesi samimi...
Bana ilk falında ( 10ay önce) olumlu konuşmuştu, 4 ay sonra aradığımda aramız hala iyiken bu defa bununla sonun yok dedi, ilkinde bilemedi, ondan sonraki 2 ay ara ile baktığı 3 falda da sonunuz yok, ayrılık var dedi...sadece ilşkinde yanıldı bende
sodekso hangisinde geçiyor bilmiyorum ama posttan çeken bir tek asmindi benim gittiklerimden.fal cafelerin hangisinde sodekso geçiyo kızlar ya cok sıkılıyorum
sodekso hangisinde geçiyor bilmiyorum ama posttan çeken bir tek asmindi benim gittiklerimden.
biraz uzun yazdım da cevapladım :)kız attıgım mesajı gördünmü....
Ay kime baktırmıştım ki canım hangi cafe
bende gitmek istiyorum kendisine sanırım beşiktaştaki north cafe deKızlar bu kuzey beşiktaşta ki kuzey mi acaba? Bir de telefonda bakıyor mu?
bende gitmek istiyorum kendisine sanırım beşiktaştaki north cafe de
senin gittiğin iyi miydi peki tutturdu mu?Ben sanırım şubat mart gibi Barbaros bulvarında küçük bir cafede bakan kuzey vardı ona gitmiştim ama aynı kişi mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim cafenin adını hatırlamıyorum ama Pamukkale acentasının o tarafta küçük bi yer olduğunu hatırlıyorum
O an için evet bana olumsuz konuşmamıştı tespitleri de iyiydi ve dediği gibi oldu daha sonrasında nasıl davranmam gerektiğini söyledi karşımdaki insana öyle davrandım kişilik analizleri yerindeydisenin gittiğin iyi miydi peki tutturdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?