İstanbul'da Fal - Falcılar

ben tutkunun dediği hiçbir şeyi yaşamadım. geçmişi de anı da o kadar çok alakasızdı ki...üstelik falın içinde çelişmesi, gelecek hakkında olabilecek en olumsuz şeyleri söylemesi...hiç iletişim yok dediği adamla falından iki hafta sonra falan görüşmeye başladık. ve hayatında biri yok bundan eminim. tutkuya göre çoktan birini bulmuştu. ama çelişmişti bi de. asla olmazsınız bir daha bir sonraki yılın ilkbahar aylarında bir iletişiminiz olacak onda da bir yüzleşme yaşayıp tamamen kopacaksınız dedikten on dk sonra aynı fal içinde bu adam sürekli seni düşünüyo seviyo bu seni demişti. ben başkası var demiştin dediğimde de ay ne dengesiz adam diye bambaşka telden girmişti. bilmiyorum ben tutkudan hiç memnun kalmamıştım. ve çok acımıştım verdiğim paraya. baktırdığım zaman da yazmıştım arada böyle yorumlar gördükçe de yazıyorum. belki enerji meselesi gerçekten ama hiç mi bir şeyi tutturamaz?

Ozaman iyi gordugu seylere de inanmamam lazım yani dimi birsey sorcam onun falını bana atsana buyuk ıyilik yapmıl olursun tutku bnce zeki oyuzden tutturuyor yorunlarını ısabet ettırıyor

Bana ilk falında ( 10ay önce) olumlu konuşmuştu, 4 ay sonra aradığımda aramız hala iyiken bu defa bununla sonun yok dedi, ilkinde bilemedi, ondan sonraki 2 ay ara ile baktığı 3 falda da sonunuz yok, ayrılık var dedi...sadece ilşkinde yanıldı bende

Çok garip bakıyo tutku ben 4kez baktım her falındanda çıkan bi iki şey oldu işte buyuzden anlamıyorum onu iyi mş kötü mğ bişey dıyemıyorum birinin falını atması lazım bana ki hayatımdaki kişiyi rahat rahat bırakabileyim yokmu atan????????

La porte ayhan’a son zamanlarda baktıran var mı?

Eskiden baktıracaktın hiçbiri çıktı/çıkmadı dememiş. Stalk yoluyla çok eski üyelere baktım, Ayhan’ın dediklerini yaşamışlar sanırım.

Yakın zamanlarda baktıran oldu mu?

herkese merhaba :) istanbulda iyi tarot ya da katina falı bakan var mı? yakın gelecek hakkında bilgi verebilecek birisi? sevgiler

Kadikoy Narcil kafede “Zerrin” abla var kendime yakin gordugum ve bana hayat icinden dersler verdigi icin abla diyorum hem lisansli voleybol oynamis bide yasam kocu ekonomi mezuni yani oyle bos bir falci degil falci degil yasam kocu daha digrususoyledikeleri en fazla 1 aya kadar suruyor 2. Ayni bilmiyo cikmasi ben ilk gidisimde umutlu degildim cunlu isyanbuldaki falcilar bir turlu istedigimi vermedi carsamba gunu gittim soyledikleri
Cuma cikti sok olmustum hem size oneri ve ders veriyo hemde cok iyi biliyor mutlaka gidin derim

Kadıköy Narçil cafedeki ‘zerrin’ ablaya gitmeyin. Abla diyorum çünkü kendisini çok eskiden tanıyorum. Evet ilk falları iyiydi ama sonradan işi tamamen ticarete döktü. Size fal bakarken kendisiyle ilgili sorular sorar, fala odaklanmaz. Kapıdan girenlere bakar, kaç kişi gelmiş onu sayar. Saçlarım nasıl olmuş, kolyem nasıl vs sorular sorup durmuştu ben baktırırken. Reklamlara da başlamış demek ki.

Herkese tekrar merhaba
eski konuşmaları okuyarak symbol taksimde toprak'a gittim. kahve falı bakmıyor gibi daha çok tarot baktı belki kahveden enerji çekiyordur. kartları açmaya başladığı anda şu anki durumu bildi. eski erkek arkadaşımın harflerini saydı ve önümüzdeki 15 gün içerisinde bana geri döneceğini dile getirdi. (ya aralık ay sonu ya da ocak başı). eğer tutarsa size de haber veririm.
aynı şekilde beni aldattığını söyledi fakat böyle bir şeyin olması imkansıza yakın ama bilemiyorum tabiiki eğer geri dönerse öğrenmeye çalışacağım. fakat kişiliğini çok güzel bir şekilde açıkladı bire bir yani.
toprak'ın gelecek için verdiği tarihleri tutmuş olan var mı?

bende gitmek istiyorum kendisine sanırım beşiktaştaki north cafe de

Ben sanırım şubat mart gibi Barbaros bulvarında küçük bir cafede bakan kuzey vardı ona gitmiştim ama aynı kişi mi bilmiyorum o yüzden sormak istedim cafenin adını hatırlamıyorum ama Pamukkale acentasının o tarafta küçük bi yer olduğunu hatırlıyorum

senin gittiğin iyi miydi peki tutturdu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…