İstanbul'da Fal - Falcılar

eskiden cafe benimdeydi. şimdi kendi kafesini açtı north kafe. aynı kişi yani.

FAL ANALİZİ:
Herkese merhaba son zamanlarda baktırğım fal sayısı baya bi fazla fakat kim iyi ve son zamanlarda falı çıktı diye sorarsanız sembol cafe mirza yı tek geçerim 2 aydan beri baktırıyorum baya arkadaşıma önerdim geri dönüşleri de baya iyi oldu favorilerim arasında bilginize..
bunların yanında baktırp beğendiğim tuba gökçe ve kuzey bunlarda falları çıkanlar arasında
ayrıca Falcı gülsen, tutku, laf cafe çiğdem, türkan, nermin, kadir, aykut, ergin malesef falları patladı ve bir daha baktırmıcaklarım arasında.

Zarrap olayından sonra şu etiler Şengül ne ünlü oldu be...o kadar iyi mi sizce..ben 1 kez gittiydim, aman maman birşey söylememişti...anı bildi sadece

Arkadaşlar merhaba
Gene fal deneyimlerimden bahsetmeye geldim :)
Çıkan fal henüz şuan yok tutku mirza nermin ergin ve bi sürü bi sürü kişinin falının tarihi çıkmadı ama an da kesinlikle iyiler tarihlere ben çok takılmıyorum sonuç dedikkeri gibi çıksında :)
7 dk demete gittim onun halamsüresi var bide symbol nişantaşı kadirinde süresini bekliyorum.
Aslaa ama aslaa gidilmicek falcılardan bahsedeyim
ASMİN CAFE CAN sözde adanadan özel getirtmişler ama beş para etmez paranıza yazık . Bide sürekli sirke getir bişi getir nazarını kaldırıcam at 200 lira modundalar sadece o değil cafedeki her falcı öyle . Asmin cafeyi genel olarak bu konudan dolayı beğenmiyorum.
Melekler kahvesi koray anda çok iyiydi çok güzel detay verdi ama tarih tırtt
Taksim emre bi yerde ofisinde bakıyordu hiç mi hiç bişi bilemes allahım yaa
Laf cafe zeynep oda berbat amann haa diyeyim
Laf cafe çiğdem abla güzel anlatıyo ama bana çıkmadı henüz
Yani genel olarak her dalcının dediği aybıı ama tarihler çıkmadı .

Bir tek ben candan müzdaribim diye bekliyordum hatamı ediyorum diye baskaları da varmıs ama sanirim benim kadar madur olan yoktur yaklasik 1 ay once fala gittim en son kursun dokturdum kismet kapaliligin var dedi 300 lira verdim ve hic sonuc alamadim beni resmen dolandirdilar bir duzelme olmadi diye soyledigimdede sevgilimle alakali baktigi fallarla ilgili kotu cumleler kurdu sok oldum allaha havale ediyorum ben 300 ne zor sartlarda verdim bide ustune hakaret isittim asla asmin cafeye gitmem canı ise aman asla tavsiye etmiyorum allaha havale ediyorum

Mirza mı ? 7 dk Demet mi? daha iyi

kurşun döktürme çoğu kafede oluyor da neden seni azarladı işlem tutmadımı dedin sen bu işlemle sevgilim döner dıye mi düşünmüştün nasıl bir tartışma geçtiki aranızda?
Asmin i yıllardır çok severim sıksık gıderım ama boyle bişey yaşamadım bunu soruyorum cunku Can a değil ama serkan a bnde düşünüyordum kurşun döktürmeyi yada kum falını

Kurşun döktürme işini bana da teklif etmişlerdi başka bir kafede ama kafama yatmadı. Bu arada, herhangi bir yerde bu işlemi deneyip de olumlu sonuç alan birisi oldu mu aranızda?

Kurşun döktürme işini bana da teklif etmişlerdi başka bir kafede ama kafama yatmadı. Bu arada, herhangi bir yerde bu işlemi deneyip de olumlu sonuç alan birisi oldu mu aranızda?

bana zamanında yaramıştı oyüzden tekrarfan sordum sana teklif eden hangi cafeydi?

bana zamanında yaramıştı oyüzden tekrarfan sordum sana teklif eden hangi cafeydi?
Kadıköy Tiryaki cafede Mira hanım önermişti. Falı bana çok az da olsa tutan tek kişi olduğu için kafama takıldı yoksa ztn hiç inanmazdım. Yaptırdıktan ne kadar zaman sonra ve ne şekilde sonuç aldın? Çok kişisel değilse, özelden kısaca yazabilirsen çok sevinirim. Çünkü çok umutsuzum

Hemen 1haftada sonuç almıştım ama kurşun tek başına yeterli değil senn de kendini olumsuz lardan arındırman lazım ben vesveseyi içimden atamadığım için uzun sürmemişti bunu belirteyim... bende tekrar yaptırmak istiyorum

Para amaçlı kurşun döken tiplere gitmeyin. Toprağa basmak da aynı etkiyi yapıyormuş

Mirza mı ? 7 dk Demet mi? daha iyi
Canım valla ikiside iyi yaa bence ikisinide dene . Ama şöyle de bişi var bi arkadaşımız bizim favorimizde olan tüm falcılara gitti hepsi olumlu şu bu derken sadece 7 dk demet bu adamla sen olmaz adam seni görünce kaçıyor sevgilisi ile yurt dışına gidicek görüceksin vesaire felan demiş dediği gibi de oldu birde 7 ay önce baktırdığı falları aynı onun dediği şekilde yaşıyor. 7 dk demet gerçekçidir bununla evlenirsen hayatın mahvolur git evlen sonuçlarına katlanıyorsan demişti :) gerçekden de öyle adam beş para etmez ( off bilmiorum daha vallahi gidecek adam kalmadı bana resmen edirneden karsa dal baktırdım bu arada edirne felan deyimi de gerçek haa edirneye tekirdaga fal baktırmaya gittim :) yeni birini duydum ankaradaymış ona da gidecem :))))

Bana sirke ile çamaşır getir demek nedir Allah askına :) taksimin orta göbeğinde bi cafesin sen yaa o cafede kime fal baktırsam aynıı cafe sanırım falcıları bu yönde yapmaya zorluyor. Orda can. A zaza ya eray a ve diğer isimlerini hatırlamsdığım acayip tiplerin hepsine fal baktırdım inanın berbat. Ama ben fal hastasıyım dayanamıyorum arkadaşım kötü berbat dese bile bana enerjisi tutar belki diyip gene baktırıyorum ağır hastayım sanırım dün dedimki laf cafe de zeynebe baktiriyim ona baktırmadım eksik kalmiyim dedim abi berbat yaaa Allahım bunalıma girdim insanlar ona neden fal baktırır ki

Vallahi bende once cadde bostan ask cafeden gelen bi sisman gay var onda husran oldu bu canda nazar var isinle ilgili dedi acilir %100dedi 300 lirada az deil hani sonra cikmadi aradan 1 ay gecti yine gittim ben paramin karsiligini alamadigimi soyledigimde falda baktigi seyler ile ilgili beni resmen tehdit etti adamin kim oldugunu bilse arayip neler dicekti kimbilir bu adanada cono asiretindeki bireyler gibi cabavar cikti icinden ne kufurler ne sozler rezalet yani ben asla gitmem herkesin kendi fikri ayni seyi yasayin istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…