İstanbul'da Fal - Falcılar

Para amaçlı kurşun döken tiplere gitmeyin. Toprağa basmak da aynı etkiyi yapıyormuş
Arkadaşlar kurşun dökme anca el almış ehli kişilerce yapılmalı diye biliyorum, duaları falan var, öyle kurşunu erit dök değil yani olay , bu kafedeki insanların bu işi nasıl yaptığını biliyormusunuz ki...büyük ihtimalle para için yapılan fabrikasyon iştir, bir anlamı da yok yani yapılmasının....bu arada ben de bu işi yapan ehli birini arıyorum hala bulamadım

Saim hocanın telefonunu gönderebilir misiniz ?
SAim hoca'nın bir işe yaradıpğı yok, şu duayı 5000 kere oku der gönderir...o adam bizim gibi çulsuzlarla uğraşmıyor bence, 3 kere gittim bir aynı şeyi yaptı...adam futbol takımlarını falan okuyormuş zamanında, gerçi o yaptığı da bir işe yaramamış, takım yenilmiş

Yine de varsa telefonu benimşe paylaşırmısın ?

Bu arada Laf cafedeki Zeynep'e baktırmayı ben de düşünmüştüm ama herkes olumsuz konuşunca vazgeçtim. Siz neden beğenmediniz, hiç mi birşey bilemiyor? Yoksa fazla mı olumsuz konuştu?

Bu arada Laf cafedeki Zeynep'e baktırmayı ben de düşünmüştüm ama herkes olumsuz konuşunca vazgeçtim. Siz neden beğenmediniz, hiç mi birşey bilemiyor? Yoksa fazla mı olumsuz konuştu?
Yooo aksine çok olumlu konuştu :) ben olumsuz konuştukar die kimseye kötü demem kadın fal bakmıo nabza göre şerbet verio gibi yani hani sokakda çiçek satanlar aç elini falına bakim derler ya öyle bi faldı :)

Kızlar bu demetin numarasını atar mısınız banada...
Birde ücreti ne kadar bilen var mı

Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Biri Cezmi'nin telefonunu sormuş sanırım. Daha önce baktırdığınız biri miydi ? Cezmi'ye ben arada sırada baktırırım ama iyi mi kötü mü artık pek ayırt edemiyorum sanırım.
Bir de Semi Cezayirli diye birini duydum. Önceden Bebek'te bir cafede bakıyormuş, baya da meşhurmuş. Aranızda baktıran, bilen, bilgi sahibi olan var mı acaba ?

Kızlar Asmin cafede Eray vardı ayrılmış ordan sanırım..nerde olduğuyla ilgili bir fikri olan var mı?? Bilen varsa yazsın lütfen...
birde Demet’in numarası Yok mu kimsede

Daha önce acıbademde oturan Ayten hanıma fal baktıran var mı?? nasıldı?

tutku bana o sana dönecek çok mutlu olacaksınız dedi. taam dediği tarihte dönüş oldu mutlu mesut biraz sürdü sonra yine bitti. tutkuyu aradım o olmayacak başkası olacak dedi :)

tutku bana o sana dönecek çok mutlu olacaksınız dedi. taam dediği tarihte dönüş oldu mutlu mesut biraz sürdü sonra yine bitti. tutkuyu aradım o olmayacak başkası olacak dedi :)

Ya Tutku çok garip değil mi
Ben ilk falını martta attım dediği çogu şeyi yaşadım hatta erkek arkadaşımda yaşadı onun hayatındaki bazı şeyleri bildi...aralıkta tamtersini söyledi eee hani ilk falında çok iyi bir kader görüyordun şimdi geçmişte kalacak diyorsun diyecektim demedim o bana başkasını söyledi ama ee hani ilk falı 2 yıllıktı neden çeliştiinğini anlamıyorum ya mart ayına kadar çok güzel fal bakıyordu şimdi sallamıyor yada olumsuz fallarını baz almak lazım bilemiyorum...bana okadar net konuşmuştuki mümkünü yok kesinle bu adam demişti ex için..

Bittiğine göre demekki tutku anlık duruma göre yorum yapıyor oyleyse..iyiyken iyi kotuyken kotu diyor mesela ben martta adamı bırakmak istemiyordum ama şimdi istiyorum oyuzden yok yok diyor ama ana göre nabza gore serbet verirse nasıl güvencez ona..oysa çokta iyi bir falcı ben Ttkuyu halen daha çözemedim bir benm hayatımdaki bir yıkımı iki sevdiğimin hayatındaki bir yıkımı bildi bunları nasıl bilebiliyor öyleyse ben çok çözemedim bu adamı...çözen varsa mesajlaşalım yani böyle bir 3 yıl evvel felan baktıran varsa gelsin konuşalım

aynen :) ilk falına hiç inanmamıştım. hatta çok pişmandım. ama dedikleri olunca inandım ona. tekrar aradım şimdi çok çelişkili bir şey söyledi. ilk falında mutluluk gördü ömür boyu. ikincisinde ise o bitti başkası var dedi :)

Aynen
yalnız bana kaderimde gördüğü 1 ve 2.falındaki şeyler çıktı

kızlar ben tutkunun falını hiç beğenmemiştim burda da yazmıştım daha önce. bugüne kadar gittiklerimden tutarlı olan mirza ve kuzeydi. birebir yaşadım dediğim olay hiçbirinde olmadı açıkçası. ama kuzey ve mirzadaki tutarlılık beni ikna ediyor açıkçası. zaten kısa süreli rahatlama amaçlı gidiyorum. yani bana olumsuz da konuşsalar kafamdaki belirsizlik dağıldığı için biraz rahatlıyorum. ama tutku geçmişte anda o kadar çuvalladı ki, karşıdaki kişi hakkında da söylediklerine inanmadım o yüzden.

bu arada son iki falımda mirzanın kısa süre için verdiği tarihleri yaşadım. birebir tutan olmadı derken hakkını yemeyim şimdi. ama sonuca baktığımda hiç bir şey yok. önümüzdeki yıl herşeyin lehime döneceğini ve çok mutlu olacağımı söylüyorlar umarım öyle olur. aranızda mirza ve kuzeyin söylediği sonucu yaşayan var mı? kısa süreli iletişim tarihlerimi bildi bir iki kere mirza, uzun vadede de söyledikleri çıkar mı? bu ara yine darlandım ama gitmemem lazım. bu bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorum. en son söylediklerini düşünerek burada sizin fikrinizi almak istedim.

Merhaba Arkadaşlar çıkan FAL HABERİM VAR!!!
Damlalar tuba ve sembol cafe mirza verdiği tarih de eski erkek arkadaşım döndü. Bir kızla alakalı şüphelerimde kesinlikle bir şey görmüyorum dedi ve dedikleri gibi de çıktı en önemlisi gidicek olan tatile gitmicek sana döncek dedi ve dedikleri gibi oldu bilginize..
Ayrıca damlalar tuba tlf da tekrar günde bir kaç kişiye bakmaya başlamış bilginize

Kızlar Demet’e gittim...nasıl bitti anlamadım 2 seans aldım..valla ben beğendim...tutarlı bi faldı...sohbet modunda bakıyor...analizleri ve yorumları mantıklıydı...işle ilgili özelle ilgili zamanlar verdi..bakalım beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…