- 23 Aralık 2017
- 3
- 0
- 1
- 35
Saim hocanın telefonunu gönderebilir misiniz ?benim msj gönderme hakkım yok ben size saim hocanın tlf no verim ne verirsen onu alır merkez efendi camii nin orda yeri bilmiyorum ramazan da bakarmı bi arayın sorun gidin
Arkadaşlar kurşun dökme anca el almış ehli kişilerce yapılmalı diye biliyorum, duaları falan var, öyle kurşunu erit dök değil yani olay , bu kafedeki insanların bu işi nasıl yaptığını biliyormusunuz ki...büyük ihtimalle para için yapılan fabrikasyon iştir, bir anlamı da yok yani yapılmasının....bu arada ben de bu işi yapan ehli birini arıyorum hala bulamadımPara amaçlı kurşun döken tiplere gitmeyin. Toprağa basmak da aynı etkiyi yapıyormuş
SAim hoca'nın bir işe yaradıpğı yok, şu duayı 5000 kere oku der gönderir...o adam bizim gibi çulsuzlarla uğraşmıyor bence, 3 kere gittim bir aynı şeyi yaptı...adam futbol takımlarını falan okuyormuş zamanında, gerçi o yaptığı da bir işe yaramamış, takım yenilmişSaim hocanın telefonunu gönderebilir misiniz ?
Yine de varsa telefonu benimşe paylaşırmısın ?SAim hoca'nın bir işe yaradıpğı yok, şu duayı 5000 kere oku der gönderir...o adam bizim gibi çulsuzlarla uğraşmıyor bence, 3 kere gittim bir aynı şeyi yaptı...adam futbol takımlarını falan okuyormuş zamanında, gerçi o yaptığı da bir işe yaramamış, takım yenilmiş
Bu arada Laf cafedeki Zeynep'e baktırmayı ben de düşünmüştüm ama herkes olumsuz konuşunca vazgeçtim. Siz neden beğenmediniz, hiç mi birşey bilemiyor? Yoksa fazla mı olumsuz konuştu?Bana sirke ile çamaşır getir demek nedir Allah askına :) taksimin orta göbeğinde bi cafesin sen yaa o cafede kime fal baktırsam aynıı cafe sanırım falcıları bu yönde yapmaya zorluyor. Orda can. A zaza ya eray a ve diğer isimlerini hatırlamsdığım acayip tiplerin hepsine fal baktırdım inanın berbat. Ama ben fal hastasıyım dayanamıyorum arkadaşım kötü berbat dese bile bana enerjisi tutar belki diyip gene baktırıyorum ağır hastayım sanırımdün dedimki laf cafe de zeynebe baktiriyim ona baktırmadım eksik kalmiyim dedim abi berbat yaaa Allahım bunalıma girdim insanlar ona neden fal baktırır ki
Yooo aksine çok olumlu konuştu :) ben olumsuz konuştukar die kimseye kötü demem kadın fal bakmıo nabza göre şerbet verio gibi yani hani sokakda çiçek satanlar aç elini falına bakim derler ya öyle bi faldı :)Bu arada Laf cafedeki Zeynep'e baktırmayı ben de düşünmüştüm ama herkes olumsuz konuşunca vazgeçtim. Siz neden beğenmediniz, hiç mi birşey bilemiyor? Yoksa fazla mı olumsuz konuştu?
Orada Andaç çok iyidir.Öbürleri gibi zırvalamaz.Bu arada Laf cafedeki Zeynep'e baktırmayı ben de düşünmüştüm ama herkes olumsuz konuşunca vazgeçtim. Siz neden beğenmediniz, hiç mi birşey bilemiyor? Yoksa fazla mı olumsuz konuştu?
tutku bana o sana dönecek çok mutlu olacaksınız dedi. taam dediği tarihte dönüş oldu mutlu mesut biraz sürdü sonra yine bitti. tutkuyu aradım o olmayacak başkası olacak dedi :)Tutku sende geçmişi bilmiş miydi? Bende bilemedi ama geleceği bilir diye korkuyorumfelaket tellalı. Bilemiyorum belki de enerjimiz tutmadığından böyle sizinkini bildiğine göre :) Ben tutkuya fal baktırdıktan sonra kuzeye baktırdım. Ve 1 senedir ilk kez kuzey dışında birine baktırmıştım. Kuzey bunu hissetti başkasına mı baktırdın sen dedi durumumu anı geçmişi yine çok net bildi. Gelecekle ilgili tutkuyla çok farklı konuştu. İletişim tarihi olarak kuzeyinki çıktı tutkunun ocaktaydı çıkmamış oldu. Tutku şubattan sonra ayrılacaksın diyor kuzey o tarihlerden sonra daha da bağlanacaksınız diyor bakalım neler olucak :))) yazarım kızlar
tutku bana o sana dönecek çok mutlu olacaksınız dedi. taam dediği tarihte dönüş oldu mutlu mesut biraz sürdü sonra yine bitti. tutkuyu aradım o olmayacak başkası olacak dedi :)
tutku bana o sana dönecek çok mutlu olacaksınız dedi. taam dediği tarihte dönüş oldu mutlu mesut biraz sürdü sonra yine bitti. tutkuyu aradım o olmayacak başkası olacak dedi :)
aynen :) ilk falına hiç inanmamıştım. hatta çok pişmandım. ama dedikleri olunca inandım ona. tekrar aradım şimdi çok çelişkili bir şey söyledi. ilk falında mutluluk gördü ömür boyu. ikincisinde ise o bitti başkası var dedi :)Bittiğine göre demekki tutku anlık duruma göre yorum yapıyor oyleyse..iyiyken iyi kotuyken kotu diyor mesela ben martta adamı bırakmak istemiyordum ama şimdi istiyorum oyuzden yok yok diyor ama ana göre nabza gore serbet verirse nasıl güvencez ona..oysa çokta iyi bir falcı ben Ttkuyu halen daha çözemedim bir benm hayatımdaki bir yıkımı iki sevdiğimin hayatındaki bir yıkımı bildi bunları nasıl bilebiliyor öyleyse ben çok çözemedim bu adamı...çözen varsa mesajlaşalımyani böyle bir 3 yıl evvel felan baktıran varsa gelsin konuşalım
aynen :) ilk falına hiç inanmamıştım. hatta çok pişmandım. ama dedikleri olunca inandım ona. tekrar aradım şimdi çok çelişkili bir şey söyledi. ilk falında mutluluk gördü ömür boyu. ikincisinde ise o bitti başkası var dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?