İstanbul'da Fal - Falcılar

dmet nerde canım?

Bahsedilen demet sishanedeki ise 1 sene once fal baktirmisim ben burda gorunce yeniden dinledim kaydi.
Ozaman sevmemistim yorumunu ve 7 dk bakisini.
Ama simdi dinledim de her dedigi dogru cikmis.
Sadece cok detay yok ve sonucu baglamamis cok fazla.
Yani okdr dakikada diger falcilara sordgum kdar detay da soramamisim.

hadi yaa şuan hâlâ ordamı ve kaça bakıyor hangi cafe yani

çıktı derken arayacak vb gbi olabilitesi şeyler deıldi dimi spesifik şeylerdi?

Merhaba! Uzun aradan sonra demeti görünce yazmak istedim. Bugün gittim bende ve cidden 2 seans çok dolu, mantıklı ve tamamı tutarlı doğru şeylerle geçti. Gelecek için çok detay vermesede mantıklı olan şeyleri söyledi. Şok olduğum detayları verdi isimleri bildi ki telepati kurduğunu söylüyorki ben inandım çünkü çok doğru şeyleri ayrıntılıları bildi. Yine giderim . Ayrıca mekekler Kadir symbol Nişantaşı’na gelmiş ona da baktırdım ki demetle paralel şeyler söyledi. Birde son zamanlarda nihale gittim ki Nihali severim eskiden de giderdim enerjisi güzel ve mantıklı bakar. Hayırlısı olsun inşllh :))

hadi yaa şuan hâlâ ordamı ve kaça bakıyor hangi cafe yani

çıktı derken arayacak vb gbi olabilitesi şeyler deıldi dimi spesifik şeylerdi?
Evinde bakiyordu.bilmiyorum ben baktirali baya oldu.7 dk 30 tl idi ozaman sanirim.
O zamanki iliskimin olmayacagini ayrilacagimi ve 1 sene sonra birinin karsima cikacagini ve iyi biri oldgunu soylemis.o an inanmadim nasil ayrilacagimda taa 1 sene sonra baskasyla tanisacagim.
Dun dinledgimde dusundum evet ayrilmisim ve 1 sene sonra biriyle tanisip sevdim falan.
Ama su var dger falcilar gibi ara cumpeler yok pek.yani ailede su var iliskide bu var isinde suolacak vs ayrinti yok.
Bir de su var.
Simdiki iliskimin oldgu kisiyle suan ayriyiz ve demet hayirli falan demis pek sanamiyorum dogrusu.
He su aytintiyida vermis.
Yeni kisi seni sallayacak herseye hayir diyecek kolay olmayacak demisti ve aynen fazlasiyla oyle idi.
Her falci 1 2 ay sonra biriyle tanisacaksin der ya demet 2017nin sonlarina dogru demis bu ayrintinin tutmasi iyi.ama belkide tesaduf.
Yani aman aman mutlaka gidin diyemeyecgim oyle desem kendimdde giderim heralde.ama baya tutmus

Demete bende baktırdım 3 ay önce uzun zaman sölemişti bana eski erkek arkadaşımla alakalı o kadar uzun aralık vermesi falın çıkmasi için olanilir ama ben de ayrıntı vermediğini gördüm az önce dinledim sadece hayırlı hayırsız diyor 7 dk da zaten sohbet havasıda var ben 2 seyand almıştım ole aman aman olmadı bende

ee kızlar yeni biri var mı? bi ara gidelim de eğlencesine baktıralım bayadır baktırmıyorum, keyif olsun

Asmin nilüfer var anda cok begendim
Asminde en iyi eraydı oda gitmiş..izini bulamıyorum ben...can ilk bakışta iyiydi...sonra bozdu kendini...ikide bir sende kısmet kapalılığı var..gel açalım gibi laflar...hiç sevmem böyle şeyleri...şişirme yani can...dengesiz bir fal bakım tarzı var

Ayhan’a baktıran yok galiba bu aralar

majestik murat a giden varmı o cafede birsürü falcı varmış herhalde

Merhabalar,
Asirlar kadar uzun bir sureden sonra Kadikoy’de ido’yu beklerken, fal baktirayim derken, Tiryaki cafeye gittim. Belki bilenler vardir, eskiden Asli vardi ve soylediklerinden cikan olmustu. Zehra diye birine baktirdim ve gercekten paraya yazik. 30 tl cok buyuk bi para olmayabilir ama ama onu nasil degerlendirdigim uzdu beni. Kotu sartlarda yasayan ve gercekten muhtac insanlar var, hayir duasinin pek cok seyin ustunde olduguna inaniyorum.
Bunlari yazabiliyorum, cunku zamaninda cok fal baktirmistim, bi iki sayfa geriye gittim ve neredeyse tum isimleri biliyorum, o da bi surecti. Ama donup baktigimda sadece verilen tarihlere ihtimallere odaklanip, kendimi oyalamak oldugunu goruyorum. Maalesef cogu umut tacirligi. Kafamiza bir sey takildiginda, bir seyi cok istedigimizde, cevabini bulamadigimizda bir cikar yol ariyoruz, bu da fala yonlenmemize sebep olabiliyor.

Cok uzun yazdim ama belki de hobi edinip, odak degistirmek ve her seyin hayirlisi deyip onumuze bakabilmek gerek bazen.

Herkese mutlu, tum hayallerinin gercek oldugu bir yil dilerim.

Slm kızlar aranızda symbol Nişantaşı fulya ya ya da mirzaya fal baktıran var mı 40 a bakıyorlar forumda ve nette fulyanın daha iyi olduğunu söylüyorlar.Yarın belki giderim eğer iyise

Mirzayı hiç bilmem de Fulyayı asla önermiyorum. Çok fena sallıyor. Bana çizdiği tablo pembeden de öteydi ki zaten bence kendi de inanmıyordu anlattıklarına. Daha lafı bitmeden vereceğim paraya acımaya başlamıştım. Yalnız galiba eskiden bayağı iyiymiş.

Son düzenleme:
Mirza'ya hiç de bilmem de Fulyayı asla önermiyorum. Çok fena sallıyor. Çizdiği tablo pembeden de öteydi, daha lafı bitmeden vereceğim paraya acımıştım. Ama eskiden çok iyiymiş diye duydum ben de.
Ben bu hafta baktırdım Fulyaya , mirzaya da ...gitmişken ikisine baktırdım....Mirza daha çok ayrıntı veriyor, daha kapsamlı ..Fulya çok laf kalabalığı yapıyor ama o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, anlık durumu , karşı tarafı bildi..gelecek için öngörüleri çıkmayabilir , ama kimin çıkıyor ki, ama şuanki durum ve karşı tarafın ne düşündüğü karakteri için gidilebilir

Bir de eskiden çok iyi olan biri nasıl birden kötü olabilir ki...sadece Fulyada şunu sezdim, artık bıkmış fal bakmaktan, çok önemsemiyor gibi bakarken, kısa baktı...ama tamamen attı asla diyemem

Bir de eskiden çok iyi olan biri nasıl birden kötü olabilir ki...sadece Fulyada şunu sezdim, artık bıkmış fal bakmaktan, çok önemsemiyor gibi bakarken, kısa baktı...ama tamamen attı asla diyemem
Umursamıyor oluşuna kesinlikle ben de katılıyorum. Belki de o yüzden ben iyi bulmadım. Ama benim derdim gelecekle ilgili değil, o konuda bende kimse tutturamadı zaten. Şimdiki zamanla ilgili, teyit edebileceğim şeylerde de gerçekle alakası yoktu. Burada daha önce de yazmıştım, asla içki içmeyen, evime de daha önce hiç uğramamış birinin üç gün içinde elinde içkiyle sarhoş halde kapıma geleceğini söylemişti. Bu kişinin benle evlenmeyi düşündüğünü de söylemişti, bunun da imkansız olduğunu ben biliyorum. Çok iyi fal baktığı kişiler olmuştur elbette ama sizin de dediğiniz gibi artık çok sıkılmış. O yüzden de haddinden fazla iyimser, kimseyi üzüp rahatsız etmeyecek şeyler söyleyip yolluyor bence çoğu müşteriyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…