İstanbul'da Fal - Falcılar

Zaten kendisi de farklı bir ruh hali içinde fal bakıyor gibi...yani tabiri cayizse kafayı bulmuş gibi bakıyor...karşı tarafı üzmeyecek şeyler söylemeye çalıştığı kesin

O zaman mirzaya gitsem daha iyi istekli bakmıyorsa sallar öğleden sonra geliyormuş genelde fulya cafeye sağolun kızlar bu arada bilgi verdiniz mirza kahve tarot birlikte mi bakıyor

O zaman mirzaya gitsem daha iyi istekli bakmıyorsa sallar öğleden sonra geliyormuş genelde fulya cafeye sağolun kızlar bu arada bilgi verdiniz mirza kahve tarot birlikte mi bakıyor
sadece tarot baktı bana...ikisinden birini tercih yapıyorsun

Canım demete nasıl uşaşabilirim telefonu var mı

Ahahhaha zaten ben yazdım bunu adam manyak gibi sirke getir dio 200 tl de para bidee zaten bi cacık değil dediği ne an konusunda iyi nede gelecek bana ilk başta olmicak bu adamla sonunuz yok dediği şeyi ikinci gidiiimde evleniceksiniz çok mutlu olucaksınız felan dedi :)

Şuşu şengül 250 tl imiş fiyata bak yaaa neyse ona da gidicem yarın yazarınim size bakalm adrianaya bile fal bakıyormuş bana nasıl bakacak.

Merhaba bu demet nerede acaba ve kaça bakıyor?

Şuşu şengül 250 tl imiş fiyata bak yaaa neyse ona da gidicem yarın yazarınim size bakalm adrianaya bile fal bakıyormuş bana nasıl bakacak.
Nasıl ulaşabiliriz Şengül'e telefonu varsa özelden yazmanız mümkün müdür?

Hande herhese evlenceksin veya barışacaksın mı diyor kızlar?

kızlar bilseydim handeye hiç gitmezdim çok olumsuz mesaj lar alıyorum herkesi evlendırmiş hiçmi evlenen yok ya,

evet şuan Beşiktaş tayım yeter mi tugba mı muratmı şöyle olumsuz bırını tavsıye edenın falına bakıcam :)

Demet hiç spesifik seyler demiyormuş ki 7dk ya 30tl cok deılmi hep olasılıkkı konuşmuş

Yeter'i asla tavsiye etmiyorum tamamen sallıyor bence. Aşırı ölçüde pembeci. Anla alakalı söylediği şeylerin bile benim durumumla pek ilgisi yoktu. Tuba bana henüz hiç çıkmadı ama ben beğenmiştim. Bazıları antipatik buluyor ama bence hisleri kuvvetli. Çok fazla iyimser değil ama bazı falcılar gibi de felaket derecede kötü konuşup sizi paramparça etmiyor. Ben şahsen Tuba'yı tavsiye edebilirim. Murat'ı ise hiç tanımam

Tesekkur ederim canim yetere gıtmeyim pembeci lere gıtmıyorım artık murata geldim sıra çok kalabalık gecende oyleydi... symbolde nihal iyiymiş oda pembeci mi sana fal borcım oldu kız:) evet kızlar nihal nasıl

Tesekkur ederim canim yetere gıtmeyim pembeci lere gıtmıyorım artık murata geldim sıra çok kalabalık gecende oyleydi... symbolde nihal iyiymiş oda pembeci mi sana fal borcım oldu kız:) evet kızlar nihal nasıl
Sabırsızlıkla bekliyorum

Nihal da pembeci maalesef...belki diğerleri kadar değil ama yine de pembeci...2 yıl ara ile sorduğum iki adam ile ilgili olumlu konuşmuştu, evlendirmedi, ama olumlu konuştu, ayrılık ve olumsuzluk görmemişti...ama iksisinden de bir halt olmadı

Ozaman onuda eledik varmı artıran :) beni evlendirmeyecek sadece gezdirecek tozduracak falcı yokmu:)) evlendrmeyenler bu seferde eve kapatıyorlar yada yenisini prens Charles gbi tarif edıyorlarki bunlar pembeci lerden bile kötü ler

Aa gezdirip tozduracak falcı bende çok var. Gerçi benim durumum biraz karışık ama çok pembeci olmayan, daha makul konuşanlar Tuba dışında Laf cafe Çiğdem, Mandal cafe Toprak ve Bias cafe Gökçe. Bunlar olumsuzu da söyleyebilecek falcılar bence. Beğenmeyeni de çoktur tabii ama pembeci ve felaket tellalı seviyesi arasında, akılcı yorumlar yaparlar. Buna Kuzey'i de ekleyebilirim ama baştan bayağı anlatmak zorunda kalmıştım durumumu, öyle olmasaydı beni de evlendirebilirdi.

şuan ama ben taksimdeyim meleklere mi kadınlar kahvesinemi gideyim eren hariç ona gittim asmindeki de herkese gittim tugbaya gıttım banada arkadaşımada bi b.. k olmaz dedi

Gökçe bana olumsuzu da söylemişti, onu deneyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…