Zaten kendisi de farklı bir ruh hali içinde fal bakıyor gibi...yani tabiri cayizse kafayı bulmuş gibi bakıyor...karşı tarafı üzmeyecek şeyler söylemeye çalıştığı kesinUmursamıyor oluşuna kesinlikle ben de katılıyorum. Belki de o yüzden ben iyi bulmadım. Ama benim derdim gelecekle ilgili değil, o konuda bende kimse tutturamadı zaten. Şimdiki zamanla ilgili, teyit edebileceğim şeylerde de gerçekle alakası yoktu. Burada daha önce de yazmıştım, asla içki içmeyen, evime de daha önce hiç uğramamış birinin üç gün içinde elinde içkiyle sarhoş halde kapıma geleceğini söylemişti. Bu kişinin benle evlenmeyi düşündüğünü de söylemişti, bunun da imkansız olduğunu ben biliyorum. Çok iyi fal baktığı kişiler olmuştur elbette ama sizin de dediğiniz gibi artık çok sıkılmış. O yüzden de haddinden fazla iyimser, kimseyi üzüp rahatsız etmeyecek şeyler söyleyip yolluyor bence çoğu müşteriyi.
sadece tarot baktı bana...ikisinden birini tercih yapıyorsunO zaman mirzaya gitsem daha iyi istekli bakmıyorsa sallar öğleden sonra geliyormuş genelde fulya cafeye sağolun kızlar bu arada bilgi verdiniz mirza kahve tarot birlikte mi bakıyor
Canım demete nasıl uşaşabilirim telefonu var mıDemete bende baktırdım 3 ay önce uzun zaman sölemişti bana eski erkek arkadaşımla alakalı o kadar uzun aralık vermesi falın çıkmasi için olanilir ama ben de ayrıntı vermediğini gördüm az önce dinledim sadece hayırlı hayırsız diyor 7 dk da zaten sohbet havasıda var ben 2 seyand almıştım ole aman aman olmadı bende
Ahahhaha zaten ben yazdım bunu adam manyak gibi sirke getir dio 200 tl de para bidee zaten bi cacık değil dediği ne an konusunda iyi nede gelecek bana ilk başta olmicak bu adamla sonunuz yok dediği şeyi ikinci gidiiimde evleniceksiniz çok mutlu olucaksınız felan dedi :)Asminde en iyi eraydı oda gitmiş..izini bulamıyorum ben...can ilk bakışta iyiydi...sonra bozdu kendini...ikide bir sende kısmet kapalılığı var..gel açalım gibi laflar...hiç sevmem böyle şeyleri...şişirme yani can...dengesiz bir fal bakım tarzı var
Kızlar Demet’e gittim...nasıl bitti anlamadım 2 seans aldım..valla ben beğendim...tutarlı bi faldı...sohbet modunda bakıyor...analizleri ve yorumları mantıklıydı...işle ilgili özelle ilgili zamanlar verdi..bakalım beklemedeyiz
Nasıl ulaşabiliriz Şengül'e telefonu varsa özelden yazmanız mümkün müdür?Şuşu şengül 250 tl imiş fiyata bak yaaa neyse ona da gidicem yarın yazarınim size bakalm adrianaya bile fal bakıyormuş bana nasıl bakacak.
Yeter'i asla tavsiye etmiyorum tamamen sallıyor bence. Aşırı ölçüde pembeci. Anla alakalı söylediği şeylerin bile benim durumumla pek ilgisi yoktu. Tuba bana henüz hiç çıkmadı ama ben beğenmiştim. Bazıları antipatik buluyor ama bence hisleri kuvvetli. Çok fazla iyimser değil ama bazı falcılar gibi de felaket derecede kötü konuşup sizi paramparça etmiyor. Ben şahsen Tuba'yı tavsiye edebilirim. Murat'ı ise hiç tanımamkızlar bilseydim handeye hiç gitmezdim çok olumsuz mesaj lar alıyorum herkesi evlendırmiş hiçmi evlenen yok ya,
evet şuan Beşiktaş tayım yeter mi tugba mı muratmı şöyle olumsuz bırını tavsıye edenın falına bakıcam :)
Yeter'i asla tavsiye etmiyorum tamamen sallıyor bence. Aşırı ölçüde pembeci. Anla alakalı söylediği şeylerin bile benim durumumla pek ilgisi yoktu. Tuba bana henüz hiç çıkmadı ama ben beğenmiştim. Bazıları antipatik buluyor ama bence hisleri kuvvetli. Çok fazla iyimser değil ama bazı falcılar gibi de felaket derecede kötü konuşup sizi paramparça etmiyor. Ben şahsen Tuba'yı tavsiye edebilirim. Murat'ı ise hiç tanımam
Sabırsızlıkla bekliyorumTesekkur ederim canim yetere gıtmeyim pembeci lere gıtmıyorım artık murata geldim sıra çok kalabalık gecende oyleydi... symbolde nihal iyiymiş oda pembeci mi sana fal borcım oldu kız:) evet kızlar nihal nasıl
Sabırsızlıkla bekliyorum
Nihal da pembeci maalesef...belki diğerleri kadar değil ama yine de pembeci...2 yıl ara ile sorduğum iki adam ile ilgili olumlu konuşmuştu, evlendirmedi, ama olumlu konuştu, ayrılık ve olumsuzluk görmemişti...ama iksisinden de bir halt olmadıTesekkur ederim canim yetere gıtmeyim pembeci lere gıtmıyorım artık murata geldim sıra çok kalabalık gecende oyleydi... symbolde nihal iyiymiş oda pembeci mi sana fal borcım oldu kız:) evet kızlar nihal nasıl
Nihal da pembeci maalesef...belki diğerleri kadar değil ama yine de pembeci...2 yıl ara ile sorduğum iki adam ile ilgili olumlu konuşmuştu, evlendirmedi, ama olumlu konuştu, ayrılık ve olumsuzluk görmemişti...ama iksisinden de bir halt olmadı
Aa gezdirip tozduracak falcı bende çok var. Gerçi benim durumum biraz karışık ama çok pembeci olmayan, daha makul konuşanlar Tuba dışında Laf cafe Çiğdem, Mandal cafe Toprak ve Bias cafe Gökçe. Bunlar olumsuzu da söyleyebilecek falcılar bence. Beğenmeyeni de çoktur tabii ama pembeci ve felaket tellalı seviyesi arasında, akılcı yorumlar yaparlar. Buna Kuzey'i de ekleyebilirim ama baştan bayağı anlatmak zorunda kalmıştım durumumu, öyle olmasaydı beni de evlendirebilirdi.Ozaman onuda eledik varmı artıran :) beni evlendirmeyecek sadece gezdirecek tozduracak falcı yokmu:)) evlendrmeyenler bu seferde eve kapatıyorlar yada yenisini prens Charles gbi tarif edıyorlarki bunlar pembeci lerden bile kötü ler
Aa gezdirip tozduracak falcı bende çok var. Gerçi benim durumum biraz karışık ama çok pembeci olmayan, daha makul konuşanlar Tuba dışında Laf cafe Çiğdem, Mandal cafe Toprak ve Bias cafe Gökçe. Bunlar olumsuzu da söyleyebilecek falcılar bence. Beğenmeyeni de çoktur tabii ama pembeci ve felaket tellalı seviyesi arasında, akılcı yorumlar yaparlar. Buna Kuzey'i de ekleyebilirim ama baştan bayağı anlatmak zorunda kalmıştım durumumu, öyle olmasaydı beni de evlendirebilirdi.
Ozaman onuda eledik varmı artıran :) beni evlendirmeyecek sadece gezdirecek tozduracak falcı yokmu:)) evlendrmeyenler bu seferde eve kapatıyorlar yada yenisini prens Charles gbi tarif edıyorlarki bunlar pembeci lerden bile kötü ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?