İstanbul'da Fal - Falcılar

şuan ama ben taksimdeyim meleklere mi kadınlar kahvesinemi gideyim eren hariç ona gittim asmindeki de herkese gittim tugbaya gıttım banada arkadaşımada bi b.. k olmaz dedi
Ben Meleklerde Emreye Kadınlar Kahvesinde de Peline gitmiştim assla tavsiye etmiyorum. İkisi de ayrı birer felaketti. Taksimde başka bir falcı da bilmiyorum malesef

Tugba erkek arkadaşıma küfretti beyinsiz salak bir..... olmaz felan at gitsin dedi:) var mı böyle konuştuğu

Benim kocam için böyle konuşmuştu. Bu kocayı nerden buldun, tam bir m..l demişti

ben şok oldum bu salak hakkında mı soru sorcan dedi yahu ne havalar:) dıkkate almalıyım sence gerçi anda iyi ve adamdan bende bıktım ama dövecek gibi konuşması ürkütmedi değil hani birdaha bu adamla konuşursam dvcek gbi konuştu

Bence anda gerçekten iyi yalnız bazı şeyleri de abartarak söylüyo, akılda kalmak için sanırım bazen böyle kelimeler de kullanıyo onun tarzı bu. Bana da aynı tarzda konuştu ama adamı tanıyan kişi sonuçta sensin, o değil. Sırf falcının lafıyla hareket edilmez tabii ki ama Tubanın da hisleri var bence.

Arkadaşlar tek kelime ile harikaydı ismini burcunu herşeyini söyledi yaptıklarını yapacaklarını adamın karakterini herşeyi sanki onu tanıyormuş gibi söyledi tarih verdi ama net bi tarih değil 1 ile 3 rakamı veriyo 1. Ve 3. Ay arası dedi yanii beni çok mutlu etti her ne kdr bu adam beş para etmez dese de :) ıvır zıvır falcılara sürekli vericeğinşze bi sefer buna verin kurtulun

Yaaa öyle mi diyorsun...az daha detay versene tatlım...kaç dakika sürüyo mesela..

Kizlar halen daha zeynepe baktiraniniz varmi bilmiyorum ama
Bende durum aynen onun dedigi gibi oldu, yani fali tam 8 ay Sonra gerceklesti.
Herseksin sana donucek dedigi kisi icin zeynep olmayacak soguyacaksin Sen istemeyeceksin demisti . Hayatiniza dair yazismalar var AMA asla kavusma yok demisti. Aynen dedigi gibi oldu
malesef ilk baslarda begenmemistim gercekten icime kasvet cokmustu .
AMA anladimki zeynepin transtayken soyledikleri gercekten dogru ozellikle dusunce olarak

Yaaa öyle mi diyorsun...az daha detay versene tatlım...kaç dakika sürüyo mesela..
Denilen gibi kısa bakmıyo benim yarım saat sürdü hattaa falı ben bitirdim sorsam cevaplardı gene devam ederdi yani bide terapist gibi doğru yoluda gösteriyo ben çok beğendim bilmiyorımn

Denilen gibi kısa bakmıyo benim yarım saat sürdü hattaa falı ben bitirdim sorsam cevaplardı gene devam ederdi yani bide terapist gibi doğru yoluda gösteriyo ben çok beğendim bilmiyorımn

Merhaba acaba nerede bakıyor

ozaman çok aşıkta demiştir oda dogru mu acaba cunku bana bıyle dedı ama bn bıtırcem o hep doner bırakmaz dedi ki ben buna inanmıyorum tesadüftür takmayınnnn

ozaman çok aşıkta demiştir oda dogru mu acaba cunku bana bıyle dedı ama bn bıtırcem o hep doner bırakmaz dedi ki ben buna inanmıyorum tesadüftür takmayınnnn
Bana dedi ki hiç bir şey yapma bekle ama ilk konuşmanız iyi olmayacak çok fena saçmalayacak demişti.

Bana dedi ki hiç bir şey yapma bekle ama ilk konuşmanız iyi olmayacak çok fena saçmalayacak demişti.

bence zeynep tırt guya adam bna çook aşık aynı hande nin pembe falı gbıydi ben şuan bu adamla tamamen bıtırcem ama zeynep dedıki sen bıtırsende geri doncek bu duramaz dediki bn boyle bısey yaptıktan sonra gerı gelcgni sanmıyorum

Ben Zeynebi bir türlü çözemedim. Özellikle ilk falından etkilenmiştim çünkü ilk iş benimkinin mahkemede devam eden bir davasının olduğunu söylemişti ki bu doğru. Beni çok kıskandığını söylemişti bu da olası bir durum. Hasret giderme var ama sonunuz yok demişti ki bana en yakın ihtimal hala bu görünüyor. İyi mi yoksa ustalıkla sallıyor ve iyi mi tutturuyor bunu hala anlayamadım

ya ben bu şengül e vakti zamanında çokk gitmiştim 3 yıl önce de 70 tl idi ama bana dedikleri çıkmamıştı şuşu şengül değil mi eski hisarüstünde yeri vardı orada bakıyordu .. ama bilmiyorum tabi belkide karıştırıyorum dur ..

Bana da daha çoook görüşceniz ama sonunuz yok dedi ki ben görüşmeyi. düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…