İstanbul'da Fal - Falcılar

Nekadar ünlü oldu bu kadın ya, çok ileriyi görebildiğini düşünmüyorum....anı iyi yorumluyor o kadar

Bana da daha çoook görüşceniz ama sonunuz yok dedi ki ben görüşmeyi. düşünmüyorum
Zeynep tırt arkadaşlar.....bana sürekli bekle bekle dediği adamla tamamen bitti....demek sadece bana bekle demiyormuş, herkese bekle diyormuş anladığım kadarıyla....fazla pembeci buluyorum kendisini

Zeynep tırt arkadaşlar.....bana sürekli bekle bekle dediği adamla tamamen bitti....demek sadece bana bekle demiyormuş, herkese bekle diyormuş anladığım kadarıyla....fazla pembeci buluyorum kendisini

son yok yavrum deyip ne bekliyorsun bunu sana bekleme dıyorlar dedı tugba nın yumuşak versiyonu ama buna ragmen çok aşık dedi bende dedimki hiç söylemedi bunu bna dedim sen beni dinle onı boşver dedi okadar da emin yani:) birde diz çökcekti nerde ama sen vazgecebılirsin dedıkı bn vazgecmeyi düşünüyorum

Falda kesinlikle sadece an çıkar bunu anladım kızlar...
nedenmi 1haftadır hergün baktırıyorum ben hepsi asla sen yazmazsın dediler dün yazdım ama barışma üzerine değil ama yazdım hâlâ cevap bekliyorum kimsede bunu bilemedi üstelik ilkdefa cevap ta vermiyor hani barışla gelcekti.... hikaye anlatıyorlar bir durumum oldu yazmak zorununda kaldım ama cevap yok olursa patlayan ve çıkanları yazıcam buraya:)

Valla şimdi şöyle bişi var da sonuç da kader ve kaza denilen bişi var sen kaderine etki ediyorsun kendi isteğinle adamların falı tabiki patlar hem patlamasa bile sen falcılardan çok şey bekliyorsun zaten çok uç noktalarda yaşasalar sana bana fal bakmakla uğraşmayıp kendilerine hayırları olur. Senin mesajlarından anladığım kadarı ile aşırı takıntılı birisin. Fala bu kdr bel bağlama falcı bana bunu dedi ben gidip aksini yaptım onu bilemediler falcılar berbat demen de biraz garip olmuş kusura bakma ama :)

Hadi canım yaaa ne takıntısı ben çıkarım yapıyorum senın bana bunu demeye hakkın yok eger hakıkı falcı olsalar benım yapacagım eylemi biliyor olmaları lazımdı anladın mı?? bende eger takıntılı olsaydım falcı arama dedi deyıp aramazdım vs vs anladınnn???

İnan şurdaki 100 kişiden 90 ı benim gibi düşünüyordur ve kötü bişide demedim falcı senin kaç adım atacağını vs nasıl bilsin öyle bişimi var yanıldığın nokta bu işte . Falcı sana hissediyorum sen bunu şu gün şu saatte aricaksın arama mı diceklerdi çok şey bekliyorsun sen beklentin yüksek o yüzden aradığın tarz da biti yok beklentiyi yüksek tutup üzülme

Öyle ya da böyle bilgi paylaşımı olması önemli olan....herkes kendi görüşünü bildirsin bence, son zamanlarda ölü topik olmuştu burası zaten....kimse birşey yazıp, yorum yapmıyordu günlerce...topu topuna 4-5 kişi yazıyor...birbirimizi yargılamayalım....herşekilde görüş bildirilmesi iyi bence

Ama ,nsanların burdan telefon alıp baktırdığına eminim fakat görüş bildirmiyorlar....herkes iyi kötü bir yorum yazsa hiç fena olmaz

falcıların aranızdaki pürüzler geçecek, sorununuz kalmayacak deyip durdukları adamı bir hafta önce terk ettim, fala ise 2-3 aydır ara verdim. bundan sonra da fala vereceğim parayı alışverişe harcayarak öyle kafa rahatlatmayı düşünüyorum. fal yok, seviyor mu sevmiyor mu diye düşünüp durduğum adam yok ama huzur var :)

yine de arada bir buraya yeni falcı tavsiyelerine bakarım belki kim bilir :)

bu durumda, adamın tuhaf halleri yüzünden geleceğiniz yok, ayrılmak seni rahatlatacak diyen tuğba bilmiş oldu :)

Sana aranız düzelecek diyenler kimler ?? asıl önemli olan bu isimler, tamamen yanılmışlar

yeter kartta berabersiniz mutlusunuz dediğine kahvede ayrısınız demişti. sonraki gidişimde evleniyorsunuz demişti :)
saadet var, iş ve ev ile ilgili 1-2 şey bildi ama ilişki için ikinizi hep birlikte görüyorum diyordu.
nevin iki kişinin arasında kalacaksın ama seçtiğin bu adam olacak demişti
ve adını hatırlamıyorum ama mozaik cafedeki birisi daha beraber görüyorum sizi, biraz sabret aranız çok iyi olacak demişti.
başka hatırladığım olunca eklerim :)

yook be ne üzülcem benm demek istediğim basit falcılar hep arıycak aramıycak olayı üzerinden döndürüyorlar olayı şu şu olcak diyen asıl odur gercek falcı dedim beklıyorum demedim:)

Tugba sadece çok güzel karakter analizi yapıyo oda tutuyo neden derseniz zaten kişi karakterine göre davranış sergilediği için:)
yoksa gelecekle ilgili bişey bilmiyor olur yada olmaz dıyo potansiyele bakıyor bnmkine bu sana karşı hep bi ezik bi s......m olmaz dıyor ama barışma gormultu biz barışmadık hatta bugn kavga bile ettm

Bende tubanın analizlerini beğeniyorum ama tarzı bu heralde herkesin hayatındaki insana giydiriyor. Banada seninkinden bi b*k olmaz ama s*ke s*ke gelecek dedi :) ben tabi şok noluyor falan oldum :)

1. Tutkunun baktığı fal cidden çok alakasız çıktı... bana ocakta mesaj atacak demişti ocaktan önce aralık ayında konuşup duruyorduk . Ve ocak sonunda kesin bitiş yapalım diye ben net konuşma yaptım. Sanırım bitirdik. O aksine aralıkta mesaj atmaz ocakta atar şubatta tekrar deneyeceksiniz demişti
  2. Kuzey hala bitiş falan yok diyor. Ben kendisine durumu anlattım yine de bitiş yok 4 gün içinde ya da 4üne kadar mesaj atacak teşekkür edeceğin tarzda mesajlar dedi ve cidden yarım saat sonra mesaj attı.kuzey kaderindeki bu diyor fakat biz bi türlü barışamadık ve barışırmıyız hiç bilmiyorum. Ben kesinlikle adım atmam karşıdaki olur da atarsa buraya yazarım Ama kutlama tebrik içerikli bir mesajdı yani bunu da bişeylerin bitmediği şeklimde yormuyorum. Dediği gibi teşekkür etmem gereken bi mesajdı :) . Bir süreliğine fal defterini kapatıyorum çünkü hayatımda kimse yok sanırım artık :) kendimi kaderindeki kişinin bu ıldupuna inandırmak istemiyorum akışa bırakıcam

Bence fal baktırmaktansa eski sorunlu sevgiliyi yollayıp yerine bi üst modelini almak lazım :) cidden artık böyle düşünüyorum fal baktırmamızın sebebi olmayanı oldurmaya çalışmak ne gerek var ki... gidene elveda demeyi bilmeli insan. Kafanız rahat olsun :) en güzeli...

tuğba karakter analizinde çok iyi evet.
karakter dışında bana şu gün konuşacaksınız bu gün görüşeceksiniz ayın bilmem kaçında yazacak dedikleri de hep 1-2 gün farkla oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…