Nekadar ünlü oldu bu kadın ya, çok ileriyi görebildiğini düşünmüyorum....anı iyi yorumluyor o kadarya ben bu şengül e vakti zamanında çokk gitmiştim 3 yıl önce de 70 tl idi ama bana dedikleri çıkmamıştışuşu şengül değil mi eski hisarüstünde yeri vardı orada bakıyordu .. ama bilmiyorum tabi belkide karıştırıyorum dur ..
Zeynep tırt arkadaşlar.....bana sürekli bekle bekle dediği adamla tamamen bitti....demek sadece bana bekle demiyormuş, herkese bekle diyormuş anladığım kadarıyla....fazla pembeci buluyorum kendisiniBana da daha çoook görüşceniz ama sonunuz yok dedi ki ben görüşmeyi. düşünmüyorum
Zeynep tırt arkadaşlar.....bana sürekli bekle bekle dediği adamla tamamen bitti....demek sadece bana bekle demiyormuş, herkese bekle diyormuş anladığım kadarıyla....fazla pembeci buluyorum kendisini
Valla şimdi şöyle bişi var da sonuç da kader ve kaza denilen bişi var sen kaderine etki ediyorsun kendi isteğinle adamların falı tabiki patlar hem patlamasa bile sen falcılardan çok şey bekliyorsun zaten çok uç noktalarda yaşasalar sana bana fal bakmakla uğraşmayıp kendilerine hayırları olur. Senin mesajlarından anladığım kadarı ile aşırı takıntılı birisin. Fala bu kdr bel bağlama falcı bana bunu dedi ben gidip aksini yaptım onu bilemediler falcılar berbat demen de biraz garip olmuş kusura bakma ama :)Falda kesinlikle sadece an çıkar bunu anladım kızlar...
nedenmi 1haftadır hergün baktırıyorum ben hepsi asla sen yazmazsın dediler dün yazdım ama barışma üzerine değil ama yazdım hâlâ cevap bekliyorum kimsede bunu bilemedi üstelik ilkdefa cevap ta vermiyor hani barışla gelcekti.... hikaye anlatıyorlar bir durumum oldu yazmak zorununda kaldım ama cevap yok olursa patlayan ve çıkanları yazıcam buraya:)
Valla şimdi şöyle bişi var da sonuç da kader ve kaza denilen bişi var sen kaderine etki ediyorsun kendi isteğinle adamların falı tabiki patlar hem patlamasa bile sen falcılardan çok şey bekliyorsun zaten çok uç noktalarda yaşasalar sana bana fal bakmakla uğraşmayıp kendilerine hayırları olur. Senin mesajlarından anladığım kadarı ile aşırı takıntılı birisin. Fala bu kdr bel bağlama falcı bana bunu dedi ben gidip aksini yaptım onu bilemediler falcılar berbat demen de biraz garip olmuş kusura bakma ama :)
İnan şurdaki 100 kişiden 90 ı benim gibi düşünüyordurHadi canım yaaa ne takıntısı ben çıkarım yapıyorum senın bana bunu demeye hakkın yok eger hakıkı falcı olsalar benım yapacagım eylemi biliyor olmaları lazımdı anladın mı?? bende eger takıntılı olsaydım falcı arama dedi deyıp aramazdım vs vs anladınnn???
Öyle ya da böyle bilgi paylaşımı olması önemli olan....herkes kendi görüşünü bildirsin bence, son zamanlarda ölü topik olmuştu burası zaten....kimse birşey yazıp, yorum yapmıyordu günlerce...topu topuna 4-5 kişi yazıyor...birbirimizi yargılamayalım....herşekilde görüş bildirilmesi iyi benceİnan şurdaki 100 kişiden 90 ı benim gibi düşünüyordurve kötü bişide demedim falcı senin kaç adım atacağını vs nasıl bilsin öyle bişimi var yanıldığın nokta bu işte . Falcı sana hissediyorum sen bunu şu gün şu saatte aricaksın arama mı diceklerdi çok şey bekliyorsun sen beklentin yüksek o yüzden aradığın tarz da biti yok beklentiyi yüksek tutup üzülme
Ama ,nsanların burdan telefon alıp baktırdığına eminim fakat görüş bildirmiyorlar....herkes iyi kötü bir yorum yazsa hiç fena olmazÖyle ya da böyle bilgi paylaşımı olması önemli olan....herkes kendi görüşünü bildirsin bence, son zamanlarda ölü topik olmuştu burası zaten....kimse birşey yazıp, yorum yapmıyordu günlerce...topu topuna 4-5 kişi yazıyor...birbirimizi yargılamayalım....herşekilde görüş bildirilmesi iyi bence
Sana aranız düzelecek diyenler kimler ?? asıl önemli olan bu isimler, tamamen yanılmışlarfalcıların aranızdaki pürüzler geçecek, sorununuz kalmayacak deyip durdukları adamı bir hafta önce terk ettim, fala ise 2-3 aydır ara verdim. bundan sonra da fala vereceğim parayı alışverişe harcayarak öyle kafa rahatlatmayı düşünüyorum. fal yok, seviyor mu sevmiyor mu diye düşünüp durduğum adam yok ama huzur var :)
yine de arada bir buraya yeni falcı tavsiyelerine bakarım belki kim bilir :)
bu durumda, adamın tuhaf halleri yüzünden geleceğiniz yok, ayrılmak seni rahatlatacak diyen tuğba bilmiş oldu :)
İnan şurdaki 100 kişiden 90 ı benim gibi düşünüyordurve kötü bişide demedim falcı senin kaç adım atacağını vs nasıl bilsin öyle bişimi var yanıldığın nokta bu işte . Falcı sana hissediyorum sen bunu şu gün şu saatte aricaksın arama mı diceklerdi çok şey bekliyorsun sen beklentin yüksek o yüzden aradığın tarz da biti yok beklentiyi yüksek tutup üzülme
falcıların aranızdaki pürüzler geçecek, sorununuz kalmayacak deyip durdukları adamı bir hafta önce terk ettim, fala ise 2-3 aydır ara verdim. bundan sonra da fala vereceğim parayı alışverişe harcayarak öyle kafa rahatlatmayı düşünüyorum. fal yok, seviyor mu sevmiyor mu diye düşünüp durduğum adam yok ama huzur var :)
yine de arada bir buraya yeni falcı tavsiyelerine bakarım belki kim bilir :)
bu durumda, adamın tuhaf halleri yüzünden geleceğiniz yok, ayrılmak seni rahatlatacak diyen tuğba bilmiş oldu :)
Bende tubanın analizlerini beğeniyorum ama tarzı bu heralde herkesin hayatındaki insana giydiriyor. Banada seninkinden bi b*k olmaz ama s*ke s*ke gelecek dedi :) ben tabi şok noluyor falan oldum :)Tugba sadece çok güzel karakter analizi yapıyo oda tutuyo neden derseniz zaten kişi karakterine göre davranış sergilediği için:)
yoksa gelecekle ilgili bişey bilmiyor olur yada olmaz dıyo potansiyele bakıyor bnmkine bu sana karşı hep bi ezik bi s......m olmaz dıyor ama barışma gormultu biz barışmadık hatta bugn kavga bile ettm
Tugba sadece çok güzel karakter analizi yapıyo oda tutuyo neden derseniz zaten kişi karakterine göre davranış sergilediği için:)
yoksa gelecekle ilgili bişey bilmiyor olur yada olmaz dıyo potansiyele bakıyor bnmkine bu sana karşı hep bi ezik bi s......m olmaz dıyor ama barışma gormultu biz barışmadık hatta bugn kavga bile ettm
tuğba karakter analizinde çok iyi evet.
karakter dışında bana şu gün konuşacaksınız bu gün görüşeceksiniz ayın bilmem kaçında yazacak dedikleri de hep 1-2 gün farkla oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?