İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam Hande sen memnun olan var mı ?
Ben geçen Mayıstan beri tam beş kez gittim Handeye. An konusunda süperdi ama gelecekle ilgili henüz hiç birşey çıkmadı. Fakat gitmeyin diyemem, bence kesinlikle boş biri değil. Ben çok fazla fal baktırdım son yedi aydır, burda çok söylendiği gibi bunun olumsuzluğunu da yaşıyor olabilirim.

Selam kızlar. Sanırım çok fal baktırmak insanı negatif duygulara itiyor. Falı epey azaltmıştım ama geçen haftadan beri beş kez baktırdım. İnanılmaz bunalım halindeyim şu an. Kendimi zor dizginledim bugün de baktırmamak için.

Bu arada çıkan fal yorumu yapacağım. Mirza ve Kuzeyi çok beğendiğimi söylemiştim önceki mesajlarımda. Üç hafta önce falan mirza çok dolu diye fulyaya baktırdım. Açıkçası genel yorumlarda geçmişte iyiydi ama mecburiyet gibi hissettiğim için olsa gerek tüm söylediklerini hatırlamıyorum. Keşke dinleseydim. Sadece aklımda kalan bu çocuk doğuya uçak yolculuğu yapacak duyacaksın dediği. Evet doğuya gitti ve bana da mesaj attı. Diğer söyledikleri de olumlu şeylerdi ama tarih falan hatırlamıyorum hiç. Hakkında olumsuz yorumlar da var ama belkş de ben iyi zamanına denk gelmişimdir. Paylaşmak istedim.

ben daha 1ay evvel baktırdım için bişey diyemem hakka gırmeyeyım ama hısseddım bırsey var oda pembeci ve herhese evlıkık demesi ama şunu da düşünmüyor değilim hande cok uzak geleceği hissediyor faldan öte medyumsal yeteneği olabilir ama ndn hep evlendırıp umud kırıyo anlamıyorım

bana dedıhı barışma şekli çıkarsa işte ozmn hakıkı falcidır derim çünkü söylediği spesifik bişeydi brova derim burdan birkaç kişite boyle aradaki olayları bildiği olmuş bnm ailemden birinin 10 sene sonrasını gördübuarada :) dedıgm gbi çıkmaması normal hemen vakit beklemeyin

handede en begendgm şey patpat konuşuyor laf almıyor ama bişey sorcam sensiz nefes alamaz yada duramaz yada kartları acar açmaz seni çok seviyor dediği oldumu?

Niye bukadar sorgu şüphe ? Basit bişey var onun söyledikleri ile başkasının söylediklerini karşılaştırın ben handeye 3 kez gittim iki yılda yanıldığı şeyler oldu ama kişilik analizleri mükemmel anda çok iyi başkalarıyla çelişmedi içtenliğini seviyorum karamsar arıyorsan sana tavsiyem Angels Cafe Cengiz mesela symbol cadde Serkan pozitif olması yanlış bişey değil olmayacak bişeye olacak desin ben Levent e giderim çok pembeci denilir ama olmazsa olmaz der

La porte Ayhan 80 lira olmuş, gitmeyi düşünenler varsa haberi olsun.

La porte Ayhan 80 lira olmuş, gitmeyi düşünenler varsa haberi olsun.
Fiyat o kadar önemli değil de gitmeye değer mi ??? Bir döenm hertkese aynı şeyi söylüyor diye yazılmıştı...Yeni adam çıkacak , komik biri olacak, isminde E,M,R harfleri olacak falan gibi klasik cümleler söyleyip gönderiyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum...hiç baktırmadım

Acıbadem de yusuf diye biri varmış sitedeki bi arkadaş yazmıştı berbattt berbat beeeeerbaaaaat hayatımın en rezil falı 4 dakika bide kalk defol git der gibi tavırları var sevgilisi olan arkadaşımj bekarskn ilişkin yok dedi hatta sen sözlenmişsin dedi öyle bişeyin kıyısından bile dönmedi kız . Aklıma geldikçe sinirim bozuluyo Aman ha diyeyim :)

Tarot mu baktırdınız....ben de 2 hafta önce su baktırdım, o kadar da kötü değildi, 15 dak falan sürmüştü su falı, ama 100 tl

Ben yıllaaar önce baktırmıştım 1-2 dediği çıkmıştı. Sonra tekrar gitsem mi diye düşündüm forumda araştırayım dedim çünkü kimse bi şey yazmıyor :) Eskiden baktıran 1-2 kişiyi stalkladım Ayhan’ın söylediklerini yaşadıklarını gördüm ama 80 lira çok geldi açıkçası. E,m,r harfleri bende tuttuğu için salladığını düşünmemiştim o zamanlar.

Niye çünkü buaralar ozelikle yılın bu son dilimi kimse son yok derken bitek handeyle kuzey evlndırdı de ondan şüphe düştü içime.. birde dedıkleri adamın sadece içi yani bana hiç öyle yansımıyor adam 2yılda hiç dediği bariz bi olayı yaşadınız mı bari söyleyin aşkla ilgili tersinn çıktıgı yorumlar okudum ama hayatımın en güzel en motivasyon lu fal seansıydı...

aynı kişiye geçen ay arkadaşım gitmişti, bana fala giriyorum dedi, 2-3 dakka geçti çıktım dedim yuh dedim hiç girmeseydin saçma sapan iş yahu o ne biçim fal bakmak öyle

aynı kişiye geçen ay arkadaşım gitmişti, bana fala giriyorum dedi, 2-3 dakka geçti çıktım dedim yuh dedim hiç girmeseydin saçma sapan iş yahu o ne biçim fal bakmak öyle
Yusuf'un savunucusu değilim de, baktığı fal için de pek yorum yapmıyacam ama 30 tl verirsen 4 dak, 100tl verirsen baktığı birşeye benziyor ...zaten çok hızlı konuşuyor, kayda da izin veriyor....ha 100 tl ' ye daha iyi falşcı bulunabilir tabii ki de ben daha bulamadım , duyduklarımı deniyorum

Yusuf’a da baktırmıştım, maalesef hiçbir dediği çıkmadı. Uzun da bakmıştı ama hiçbir şey bilemedi.

fal işini ticarete dökenler için evet doğru 30 tl 5 dakkadır, ama ben 40 tl verip de 1.5 saat baktırdığım falın çıktığını da bilirim

İnan umut görsem 200 de verirdim tam salak yaa aklıma geldikçe çıldırıyorum tavırları bile iğrençdi leylek var bak penguen var diyo yaa ses kaydı aldım isteyene atayım ağlarsınız

fal işini ticarete dökenler için evet doğru 30 tl 5 dakkadır, ama ben 40 tl verip de 1.5 saat baktırdığım falın çıktığını da bilirim
40 tl'ye kim 1, 5 saat bakıyormuş.....yazın biz de gidelim.....ama lütfen yazın oldu mu, kendinize saklamayın yani..kötüyü yazdığımız gibi, iyiyi de yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…