Ben geçen Mayıstan beri tam beş kez gittim Handeye. An konusunda süperdi ama gelecekle ilgili henüz hiç birşey çıkmadı. Fakat gitmeyin diyemem, bence kesinlikle boş biri değil. Ben çok fazla fal baktırdım son yedi aydır, burda çok söylendiği gibi bunun olumsuzluğunu da yaşıyor olabilirim.Selam Hande sen memnun olan var mı ?
Şengül'ü nasıl buldunuz?Şengül e gidiyorum :) Çıkar çıkmaz haber etcem .
Ben geçen Mayıstan beri tam beş kez gittim Handeye. An konusunda süperdi ama gelecekle ilgili henüz hiç birşey çıkmadı. Fakat gitmeyin diyemem, bence kesinlikle boş biri değil. Ben çok fazla fal baktırdım son yedi aydır, burda çok söylendiği gibi bunun olumsuzluğunu da yaşıyor olabilirim.
Niye bukadar sorgu şüphe ? Basit bişey var onun söyledikleri ile başkasının söylediklerini karşılaştırın ben handeye 3 kez gittim iki yılda yanıldığı şeyler oldu ama kişilik analizleri mükemmel anda çok iyi başkalarıyla çelişmedi içtenliğini seviyorum karamsar arıyorsan sana tavsiyem Angels Cafe Cengiz mesela symbol cadde Serkan pozitif olması yanlış bişey değil olmayacak bişeye olacak desin ben Levent e giderim çok pembeci denilir ama olmazsa olmaz derben daha 1ay evvel baktırdım için bişey diyemem hakka gırmeyeyım ama hısseddım bırsey var oda pembeci ve herhese evlıkık demesi ama şunu da düşünmüyor değilim hande cok uzak geleceği hissediyor faldan öte medyumsal yeteneği olabilir ama ndn hep evlendırıp umud kırıyo anlamıyorım
bana dedıhı barışma şekli çıkarsa işte ozmn hakıkı falcidır derim çünkü söylediği spesifik bişeydi brova derim burdan birkaç kişite boyle aradaki olayları bildiği olmuş bnm ailemden birinin 10 sene sonrasını gördübuarada :) dedıgm gbi çıkmaması normal hemen vakit beklemeyin
handede en begendgm şey patpat konuşuyor laf almıyor ama bişey sorcam sensiz nefes alamaz yada duramaz yada kartları acar açmaz seni çok seviyor dediği oldumu?
Fiyat o kadar önemli değil de gitmeye değer mi ??? Bir döenm hertkese aynı şeyi söylüyor diye yazılmıştı...Yeni adam çıkacak , komik biri olacak, isminde E,M,R harfleri olacak falan gibi klasik cümleler söyleyip gönderiyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum...hiç baktırmadımLa porte Ayhan 80 lira olmuş, gitmeyi düşünenler varsa haberi olsun.
Tarot mu baktırdınız....ben de 2 hafta önce su baktırdım, o kadar da kötü değildi, 15 dak falan sürmüştü su falı, ama 100 tlAcıbadem de yusuf diye biri varmış sitedeki bi arkadaş yazmıştı berbattt berbat beeeeerbaaaaat hayatımın en rezil falı 4 dakika bide kalk defol git der gibi tavırları var sevgilisi olan arkadaşımj bekarskn ilişkin yok dedi hatta sen sözlenmişsin dedi öyle bişeyin kıyısından bile dönmedi kız . Aklıma geldikçe sinirim bozuluyo Aman ha diyeyim :)
Fiyat o kadar önemli değil de gitmeye değer mi ??? Bir döenm hertkese aynı şeyi söylüyor diye yazılmıştı...Yeni adam çıkacak , komik biri olacak, isminde E,M,R harfleri olacak falan gibi klasik cümleler söyleyip gönderiyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum...hiç baktırmadım
Niye bukadar sorgu şüphe ? Basit bişey var onun söyledikleri ile başkasının söylediklerini karşılaştırın ben handeye 3 kez gittim iki yılda yanıldığı şeyler oldu ama kişilik analizleri mükemmel anda çok iyi başkalarıyla çelişmedi içtenliğini seviyorum karamsar arıyorsan sana tavsiyem Angels Cafe Cengiz mesela symbol cadde Serkan pozitif olması yanlış bişey değil olmayacak bişeye olacak desin ben Levent e giderim çok pembeci denilir ama olmazsa olmaz der
aynı kişiye geçen ay arkadaşım gitmişti, bana fala giriyorum dedi, 2-3 dakka geçti çıktım dedim yuh dedim hiç girmeseydinAcıbadem de yusuf diye biri varmış sitedeki bi arkadaş yazmıştı berbattt berbat beeeeerbaaaaat hayatımın en rezil falı 4 dakika bide kalk defol git der gibi tavırları var sevgilisi olan arkadaşımj bekarskn ilişkin yok dedi hatta sen sözlenmişsin dedi öyle bişeyin kıyısından bile dönmedi kız . Aklıma geldikçe sinirim bozuluyo Aman ha diyeyim :)
Yusuf'un savunucusu değilim de, baktığı fal için de pek yorum yapmıyacam ama 30 tl verirsen 4 dak, 100tl verirsen baktığı birşeye benziyor ...zaten çok hızlı konuşuyor, kayda da izin veriyor....ha 100 tl ' ye daha iyi falşcı bulunabilir tabii ki de ben daha bulamadım , duyduklarımı deniyorumaynı kişiye geçen ay arkadaşım gitmişti, bana fala giriyorum dedi, 2-3 dakka geçti çıktım dedim yuh dedim hiç girmeseydinsaçma sapan iş yahu o ne biçim fal bakmak öyle
fal işini ticarete dökenler için evet doğru 30 tl 5 dakkadır, ama ben 40 tl verip de 1.5 saat baktırdığım falın çıktığını da bilirimYusuf'un savunucusu değilim de, baktığı fal için de pek yorum yapmıyacam ama 30 tl verirsen 4 dak, 100tl verirsen baktığı birşeye benziyor ...zaten çok hızlı konuşuyor, kayda da izin veriyor....ha 100 tl ' ye daha iyi falşcı bulunabilir tabii ki de ben daha bulamadım , duyduklarımı deniyorum
İnan umut görsem 200 de verirdim tam salak yaa aklıma geldikçe çıldırıyorum tavırları bile iğrençdi leylek var bak penguen var diyo yaa ses kaydı aldım isteyene atayım ağlarsınızYusuf'un savunucusu değilim de, baktığı fal için de pek yorum yapmıyacam ama 30 tl verirsen 4 dak, 100tl verirsen baktığı birşeye benziyor ...zaten çok hızlı konuşuyor, kayda da izin veriyor....ha 100 tl ' ye daha iyi falşcı bulunabilir tabii ki de ben daha bulamadım , duyduklarımı deniyorum
40 tl'ye kim 1, 5 saat bakıyormuş.....yazın biz de gidelim.....ama lütfen yazın oldu mu, kendinize saklamayın yani..kötüyü yazdığımız gibi, iyiyi de yazalımfal işini ticarete dökenler için evet doğru 30 tl 5 dakkadır, ama ben 40 tl verip de 1.5 saat baktırdığım falın çıktığını da bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?