Mirza Nişantaşı Symbol’de. Kötü konuşacağını hiç sanmıyorum, kimseye öyle konuşan bir tip değil bence. Ama ben hiç tatmin olmamıştım, çok kısa ve yüZeyseldi. Saat üç buçuk dörtten önce de kafeye gelmez, gideceksen ona göre git. Hande’den bugüne randevu alabileceğini sanmıyorum, en az beş gün sonrasına falan veriyor onlar
Ya ben zaten Hande’nin enerjisinin üzerine tanımıyorum. Hiç bir fal onunkiler kadar mutlu etmedi beni. Kafe çok kalabalık değilse uzun bakar tabii ama senden sonra başkaları varsa o da acele ediyor. Bana dedikleri hala çıkmasa da o kadının hislerine güvenim var benim, niye ben de bilmiyorum. Bazen müthiş nokta atışları oluyor, ondan belki de.Hande daha uzun bakıyor ya, benim içimi atmam lazım çekemem oyle "hadi biran once git" leri..
ben cansuya önceki dönemlerde baktırdım dedikleri bana ve arkadaşlarıma çıkmadı.suna ablaya da 2 yıl önce baktırmıştım oda çıkmadı.önerebileceğim canı gönülden kimse yok maalesef :/Arkadaşlar ilk defa burda falcı soracağım dün akşam ben maltepede rukiye diye birine baktirdim beğenmedim sonra geçen hafta cansu ya baktirdim ataköyde ki kibar biri ama çok iyi falcı dediler ama ne bileyim çok içine sinmedi evet bazı şeyleri bildi mesela eşimi tam tarif etti kahve ile bakmıyo bana dedi ki eşinin resmine bak telden sana tarif edeyim baktım o ara teline baktı şüphelendim dedim kameramı mi bar ayy bilemedim günahına girmeyeyim ama tam resimdeki gibi anlattı omun dışında ne bileyim en başta bekarmsn dedi yoo dedim seni bekar gibi görüyorum çok rahatsın demek ki nasil yani evliyim ne kadar bekar takınabilirim ki ayrıca babani göremiyorum dedi evet kaybettim dedim baş anlayacağız bazı nokta atışları var ama ben cok memnun kalmadım.. size şeyi sorucaktim yıllar önce cıvıltı cafe de suna ablaya kuzenlerim bakıyormuş yeni haberim oldu iyi bakmış dedikleri sonradan çıkış ama emin değilim ne diyorsun bana tak tak böyle nokta atışı yapan cokk fazla geçmiş bahsetmeyen iyi bir falcı arıyorum genel den ziyade isim le alakalı baktırmak istiyorum..tesekuurlerr .. gercekten ona baktıran bilen varmı suna yi
Ya ben zaten Hande’nin enerjisinin üzerine tanımıyorum. Hiç bir fal onunkiler kadar mutlu etmedi beni. Kafe çok kalabalık değilse uzun bakar tabii ama senden sonra başkaları varsa o da acele ediyor. Bana dedikleri hala çıkmasa da o kadının hislerine güvenim var benim, niye ben de bilmiyorum. Bazen müthiş nokta atışları oluyor, ondan belki de.
Benim en korktuğum şey Cansu’nun falının bana çıkması zaten. Onun dediği gibi olmasın da benim durumum, ne olursa olsun. Acaip moralimi bozmuştu, ağlamamak için zor tutmuştum kendimi. Gittiğime pişman olduğum tek falcıdır.ben cansuya önceki dönemlerde baktırdım dedikleri bana ve arkadaşlarıma çıkmadı.suna ablaya da 2 yıl önce baktırmıştım oda çıkmadı.önerebileceğim canı gönülden kimse yok maalesef :/
Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.Herkese Merhabalar,
Bu ara fala baktırdığım kişiler arasında mirza favorim enerjisi çok iyi olduğu için faldan mutlu ayrılıyorsunuz onun dışında Ankara dan Sibel diye bir falcıya fal baktırdım. Telefondan bakıyor Anı çok iyi bildi hatta şaşırdığım nokta bugün oturup konuştuğum arkadaşımın ismini söledi şaşırdım, erkek arkadaşımla neden ayrılıdğımı ne olcağını söledi. Bakalım anlık olarak baya beğendim. Bunun dışında yarın bir kadına gidicem Alibeyköyde iyi ise size de yazarım bilgize
Canım ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık malesef bize dedikleri çıkmadı an da bizde de baya biyidi geçen sene baktırmıştıkMerhaba herkese, son günlerde arkadaşlarım keşfetmiş serhat diye bir falcı ki bende baktırdım bugünde başka bir arkadaşım telde baktırdı cidden an ve geçmiş süperdi , enerjisine zaten bayıldık , Bakırköy’de yaşıyormuş belki bilenler vardır inillh gelecekte dediği gibi çıkar. Haber ederim çıkarsa. Ama çok eski bir üye olarak ve son günlerde epeyce kişiye baktırmış ve az yorum yapıyor olsamda Serhat’ı tavsiye ederim .
Serhat bi cacık bilmez boşuna baktırmayın paranızdanda olmayın :)Canım ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık malesef bize dedikleri çıkmadı an da bizde de baya biyidi geçen sene baktırmıştık
Tugba cok kötüKızlar Damlalar Tuğba ve Melekler kahvesi Can'a fal baktıran var mı fikirleriniz nelerdir ? Lütfen bi bilgi verebilir misiniz. Dün Can'a baktırdım. Hande'ninde ilk baktırdığımda dedikleri çıktı son dedikleride işle ilgili falan çıktı ama aşkla ilgili çıkmadı.
Hahahah aynen banada aynisini yapti cok guldüm o travestiye :)Günaydın Kızlarsürekli yorum yazmıyorum ama sizi ilgiyle takip ediyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımın çok beğendiğim diyip beni yönlendirmesi sonucu fal baktırdım.
Kadıköy de Mila Cafe adı Işıl olan biri.. kahve 40 tarot 50 kredi kartıyla öderseniz 5 tl fark alıyorlar.
Size özellikle yazmak istedim, sakın sakın diyorum 40-50 tl götürüp çöpe atmayın az kalsın yolacaktım hatunu..
ben böyle fal bakma görmedimdoğum bilgilerini tablete girdi fincana bakmıyor yandan yandan tablete bakıyor ama kahve falı bakıyor hatun.. saçmaladı da saçmaladı..
Kadıköy Mila Cafe Işıl ismini bir daha yazıyorum gitmeyin bu kadar iğrenç fal olamaz..
Canım ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık malesef bize dedikleri çıkmadı an da bizde de baya biyidi geçen sene baktırmıştık
Arkadaşlar İstanbul’da ki gittiğim falcılar la alakalı yorumda bulunmak istiyorum.ilk başta kadınlar kahvesi Meryem abla ilk gittiğimde çok şaşırttı sevgilimin ismini söyledi çok şaşırdım falları çıkmadı ve daha sonraki gidişlerde 5 dk olan falın 3 dk sını muhabbetle geçirdi.kadınlar kahvesinde eskiden Dilek hanım vardı ama ayrıldı kendisi bana dediği tarihte biri ile tanıştım falı iyiydi ama çok hızlı ve tatmin edici bir fal değildi aynı cafe de Pelin nokta atışları var ama şiir gibi ezbere standart falı birde sıra çok oluyo duygu vardı ayrıldı iyi kötü ne varsa tak tak söylüyordu kafenin yan tarafında başka bir cafe de imam diye bir falcıya gittik tam bir para tuzağı yok üstünde büyü var aydönümü bugün bozulmazsa 300 yıl büyü üzerinde kalacak dedi 300 yıl yaşarsam ok 200 tl için 300 tl lik büyüyü bozdurmadım melekler kahvesi Koray süper bir enerjisi var tak tak eğer morali iyiyse süper bakıyo enerjisi de süper melekler kahvesi Emre 3 dk fal baktı sesini mıy mıy ağzında geveledi lafları ve sürekli elini masaya tak tak vurdu 3 dk falın 2 dk nasihat ile geçti 2 dk nasihata 40 tl bayıldım.sembol cafe Nişantaşı Mirza güzel bakıyo ama çok kısa bakıyo soru sormadan direk gördüğünü söylüyor sonra fal bitince sormak istediğin soruyu soruyon.bakırköy keyfino cafe Okan tam bir rezalet int yorumları okuyarak gittik internette bir ballandırmışlar adamı bir ballandırmışlar yok 6 arkadaş gittik şoktayız isim söylüyo duayen diye gittik adam yabancı uyruklu İran falan gibi su falı bakayım orda herşeyi daha net görüyom dedi kahveden başlayalım sonra su baktırırız dedim adam 50 tl aldı kafe bomboştu bide int çok sıra var 2 saat sıra bekliyoz dediler gittik bizden başka kimse yoktu bana dedi ki için sıkılmış bak gerçekten için sıkılmış sen çok üzülmüşsün dedi ki bir elim yağda bir elim baldayım ayrıca 3 dk baktı sürekli anladın mı anladın mı bak benim fallarım çıkar sevgilin varmı resmini göster dedi gösterdim bu adam sana aşık dedi 1 hafta sonra ayrıldık 50 tl bayıldık sonra gene forumda yoğun araştırmalarım dolayısıyla Gazimahallesi hicranın ismini duyduk atladık gittik gazi mahallesine hicran hanıma daha yeni gittik tarihler verdi tam yorum yapamayacam ama etrafta çekemeyen insanlar var gece ağlamaların var uzak bir yerden haberin var diye başladı tam bir Okan 2 faciası derken abla nokta atışları yaptı isimler söyledi dediği tarihler çıkarsa eğer ilginç olabilir 50 tl ama eder mi derseniz ederi 25 tl Nişantaşı’nda Dilek hanım var kadın sosyete falcısı 100 tl ne kahve ne su ne tarot bakıyo 15 dk bakıyo geçmiş gelecek tak tak herşeyi söyüyo yüzüne bu kadar yararlı olmuşumdur umarım gitmek isteyenlere
Yok nerdelerKızz sende en tırt falcılara gitmişsin.. hande kuzey neslihan vb. gittin mi hiç
Yok nerdeler
Yok nerdeler
TeşekkürlerHande mi. cafe beşiktaşta google dan adresi noyu bulup randevu alıyorsun
Kuzey de cafe north da Beşiktaş ta yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?