Bekliyoruz :)Şu an nort cafe deyiz kuzeyi bekliyoruz:)) yorumlarımı çıkınca aktaracam
Biz gittik 1 bayan vardı bize baktığı sırada 4 kişi geldi diğer bayana sorduk nasıl kadın her hafta geliyormuş bayaaa bizden fazla fal hastaları varmışBengittimde 14 kisi vardi tam saydiM cumalar oyle oluyo belki bilmem
Insanin problemi oldugunda kendini her hafta falcida buluyor , sormasinizmi kadina cikiyomu diye ?Biz gittik 1 bayan vardı bize baktığı sırada 4 kişi geldi diğer bayana sorduk nasıl kadın her hafta geliyormuş bayaaa bizden fazla fal hastaları varmış
Insanin problemi oldugunda kendini her hafta falcida buluyor , sormasinizmi kadina cikiyomu diye ?
Cıvıltı Suna anı biliyor, geleceği de kısmen tutturmuştu bende..fiyatı 40 tl gidilebilirArkadaşlar ilk defa burda falcı soracağım dün akşam ben maltepede rukiye diye birine baktirdim beğenmedim sonra geçen hafta cansu ya baktirdim ataköyde ki kibar biri ama çok iyi falcı dediler ama ne bileyim çok içine sinmedi evet bazı şeyleri bildi mesela eşimi tam tarif etti kahve ile bakmıyo bana dedi ki eşinin resmine bak telden sana tarif edeyim baktım o ara teline baktı şüphelendim dedim kameramı mi bar ayy bilemedim günahına girmeyeyim ama tam resimdeki gibi anlattı omun dışında ne bileyim en başta bekarmsn dedi yoo dedim seni bekar gibi görüyorum çok rahatsın demek ki nasil yani evliyim ne kadar bekar takınabilirim ki ayrıca babani göremiyorum dedi evet kaybettim dedim baş anlayacağız bazı nokta atışları var ama ben cok memnun kalmadım.. size şeyi sorucaktim yıllar önce cıvıltı cafe de suna ablaya kuzenlerim bakıyormuş yeni haberim oldu iyi bakmış dedikleri sonradan çıkış ama emin değilim ne diyorsun bana tak tak böyle nokta atışı yapan cokk fazla geçmiş bahsetmeyen iyi bir falcı arıyorum genel den ziyade isim le alakalı baktırmak istiyorum..tesekuurlerr .. gercekten ona baktıran bilen varmı suna yi
kuzey iyidir ama bana çıkmayan falları da olduSormadık her hafta geldiğine göre o değil kuzey her hafta ne diyo günlük baktırıyor heralde
Artık bana da çıksa Kuzey’in bir falı ya... ya da başkasının...hiç kimsenin hiç bir şeyi çıkmadığı için artık baktırmaya hevesim de kalmadı. Bu kadar övüldüklerine göre iyi falcılardır, boş değillerdir diye düşünüyorum ama dedikleri her şey bana hala çok uzakkuzey iyidir ama bana çıkmayan falları da oldu
Ya bana dediği inşallah çıkar yakın tarih verdi 7 hafta çıkarsa paylaşacağım 3,5 hafta çok önemli dedi diğer dedikleri iş para umrumda değil AŞkım çıksın yeterkuzey iyidir ama bana çıkmayan falları da oldu
Artık bana da çıksa Kuzey’in bir falı ya... ya da başkasının...hiç kimsenin hiç bir şeyi çıkmadığı için artık baktırmaya hevesim de kalmadı. Bu kadar övüldüklerine göre iyi falcılardır, boş değillerdir diye düşünüyorum ama dedikleri her şey bana hala çok uzak
Ya bana dediği inşallah çıkar yakın tarih verdi 7 hafta çıkarsa paylaşacağım 3,5 hafta çok önemli dedi diğer dedikleri iş para umrumda değil AŞkım çıksın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?