İstanbul'da Fal - Falcılar

Sonuc olarak cogu gelecekle ilgili yorum yapiyolar mi, yapiyolar. Inanip imanmama konusundan bahsetmiyorum ben, yukarida ne yazdiysaniz ona atifta bulundum.
Evet burda cok garip isler donuyor o dogru, uye olmadan once burayi okurken cok olaya ben de sahit oldum.

Ama o ben degilim. Kimsenin fanatikligini yapacak halim yok. Cikani cikmayani yaziyorum, inanip inanmama konusunda da herkes ozgur.

Sonuc olarak cogu gelecekle ilgili yorum yapiyolar mi, yapiyolar. Inanip imanmama konusundan bahsetmiyorum ben, yukarida ne yazdiysaniz ona atifta bulundum.
Evet burda cok garip isler donuyor o dogru, uye olmadan once burayi okurken cok olaya ben de sahit oldum.

Ama o ben degilim. Kimsenin fanatikligini yapacak halim yok. Cikani cikmayani yaziyorum, inanip inanmama konusunda da herkes ozgur.

Demet hanımı aradım asistanıyım ben diyen biri çıktı telefona Telefon'dan bakmıyormuş, şişhane gibi bir yer söyledi. Hiç gidemem oraya kadar. Telefon'da bakan sağlam biri lazım...

Size zaten yazmadım bir şey, inancınızı da sorgulamadım aslında... Size bir şey yazsam belki atıfta bulunmak da haklısınız neyse...
Sizin de birini savunduğunuz varsa ben görmedim,çıkanı yazmanız güzel, çıkmayanı söylediğiniz gibi aynen hepimiz düşünceler de özgürüz ne güzel...

Canım sen Küba Cafe Esra'yı nasıl buldun?
Benim son zamanlarda sık gittiğim biri, bidiği şeyler yakaldım o yüzdem devam ediyorum....Cüba cafe Esra ile ilgilşi deneyimi olanlar varsa, yazarsa iyi olur....sanırım gidenler biraz arada kalıyor, o yüzden fikir beyan eden yok herhalde...kötü asla değil, ama her söylediği dediği şekilde çıkmıyor, ama çıkanlar olduğu için devam ediyorum kendisine

Nasıl bir falcıdır kendisi? Yarı iyi yarı kötü gibisinden mi konuşur, yoksa dobra olayım derken öldüren cinsten midir?

Ben ilk kez denedim. Anda basarili geldi bana. Gelecek icin bir sey diyemedigim icin sana sordum. Gecmis sayfalari da okudum, cikti diyenler var.

Demet hanımı aradım asistanıyım ben diyen biri çıktı telefona Telefon'dan bakmıyormuş, şişhane gibi bir yer söyledi. Hiç gidemem oraya kadar. Telefon'da bakan sağlam biri lazım...
denizkızı boşver zaten ben asistanının burada olduğu kanısındayım, arada yazıyor bence:)
asistanı varsa her yerden çalışıyordur emin ol
7 dakikaya para alıp kesiyormus tam seni merak ettiğin bir noktada duracak at 35 daha diğer tarafı anlatayım tam detaylara gireceksiniz hahhahahahhaha yok sakın aman deneme derim:)
Kadıköydeki falcılar geldi aklıma abe at 10 at 15 götürüyorlardı valla:)))))))))))))

Yok canım kadının ayriyetten asistanı da var ne kadar inandırıcı hahahahahah

Kızlar Asmin Cafe Can hakkında bilgisi olan, yorum yapabilecek olan var mı ?
Ben :) vadeleri tutturamiyor ama ilk fali cikmisti. Ikincisini baktirdim 1 ay kadar once, ondan cikan bisi olmadi henuz. Durum tespitleri falan iyidir Can'in.

Kızlar Asmin Cafe Can hakkında bilgisi olan, yorum yapabilecek olan var mı ?
Cana 3 defa baktirdim hatta en son gittigimde su fali bakmisti. Gecmis ve anda cok iyi. Gelecekle ilgili dedigi bikac biseyi yasadim. Emre var orda oda iyidir. Denemeye deger ikiside:)

Peki siz emre misiniz can mı?
Çok karışmak istemiyorum ama arkadaşın dünya kadar falcı için yorumu var, sizin ilk mesajınızda böyle bir itham ile gelmeniz düşündürücü doğrusu, Arkadaşın hoşnut olmadığını yazdığı falcılardan birisiniz sanırım ??

Cana 3 defa baktirdim hatta en son gittigimde su fali bakmisti. Gecmis ve anda cok iyi. Gelecekle ilgili dedigi bikac biseyi yasadim. Emre var orda oda iyidir. Denemeye deger ikiside:)

Kesin :) Artik kabak tadi verdi bu durum.
Biz salt fal baktiranlara da suphe ile yaklasilmasina neden oluyor artik bu aptal hareketler. Yeter

Peki siz emre misiniz can mı?
Biri sormuş Can hakkında yorumu arkadaş cevap vermiş üstelik ben de Can a bir kere baktırdım hatırladığım falı çok etkilemişti beni ama kilit açma olayı falan var galiba onun ondan sonra gitmemiştim vadeyi gelecekle ilgili hatırlamıyorum fakat bu senede baktırmak için gitmiştim bayağı kalabalıktı hatta sürekli giden varmış çok iyi olduğunu söylediler.Emre için de aynı şekilde sabit müşterileri var.Emre ye baktırmadım ama Can ı saatlerce beklediklerini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…