teşekkürler canım ben dün yazdım cevap beklyorum hayrlsı bkalmKarşı tarafın düşünceleri konusunda çok iyiydi bende. Karakterini, neyi neden yaptığını falan çok tutarlı bir şekilde anlatmıştı.
Rica ederim :) hiç beğenmeyen de var tabii ki. Uzun bir süre bakıyor, ben gelecek anlamında çok bi şey beklemiyorum zaten anı, karşı tarafın düşüncelerini bilse yeter benim için. O konuda Yeliz’i beğenmiştim :)teşekkürler canım ben dün yazdım cevap beklyorum hayrlsı bkalm
Çok teşekkürler detaylı bilgiler için canım :) Burada daha önce işte yok cevap vermedi yok parayı aldı arkasından koştuk falan diyenlre olmuş başkaları için Yeliz de onlardan değilse bi denemekte fayda var :)Rica ederim :) hiç beğenmeyen de var tabii ki. Uzun bir süre bakıyor, ben gelecek anlamında çok bi şey beklemiyorum zaten anı, karşı tarafın düşüncelerini bilse yeter benim için. O konuda Yeliz’i beğenmiştim :)
Evet, özellikle göker için duymuştum ben de. Ama Yeliz konusunda burada Yeliz’e baktırıp parasını ödemeyen var :) ben 2 kez baktırdım, ikisinde de hemen dönüş yapmıştı, müsait olduğu zaman haber veriyor, arayıp baktırıyorsun :) hatta daha sonrasında whatsapp’tan sorduğum sorulara da cevap vermişti. O konuda güvenebilirsin :)Çok teşekkürler detaylı bilgiler için canım :) Burada daha önce işte yok cevap vermedi yok parayı aldı arkasından koştuk falan diyenlre olmuş başkaları için Yeliz de onlardan değilse bi denemekte fayda var :)
benim bildiğim demet 4 veya 5 ten sonra bakıyor bulamamanız normal zaten aynı gun randevu almanız cok cok zorMerhaba .. ben bu 7 dakka demete gittim ama kimse açmadı kapıyı.. özelden msj da alamıorum yollayamıyorum da..aylardır aktif olarak girmediğim için..allah aşkına şifreli bir şekilde bir allahın kulu bana 7 dakka demetin no sunu burdan yazamaz mı ???????????
peki sizde numarası var mı ?benim bildiğim demet 4 veya 5 ten sonra bakıyor bulamamanız normal zaten aynı gun randevu almanız cok cok zor
numarayı anca atabildin . naptınızzpeki sizde numarası var mı ?
Merhaba Ufuk,Merhaba Kizlar
Iki yil once Melekler kahvesi Ufuk vardi.Simdi Besiktas Symbol cafede calisiyor.Sorularinizi hazirlayin gidin.Verdigi cevaplar birebir cikiyor.Cok guleryuzlu enerjisi iyi bir cocuk.Mutlaka deneyin derim.Cuma haric hergun orda.Besiktas Symbol cafeden randevu almayi unutmayi.Dedigi herseyi birebir yasadim.gecmistede ve ozellikle gelecekte mukemmel.Kafadan sallamiyor yogunlasiyor.
yalnız hesabı bugün açıp hemen ilk gönderiniz birini övmek olmuş. ben de 1 aydır üyeyim fakat buna kalkışmıyorum yanlış anlaşılmamak adına. Ki zaten senin kadar övebileceğim bir falcım da yok ya.Ben Hayal tatlim.Ufuk falcinin ismi
Merhaba Ufuk,Mune ile tanışmış mıydın?
Şimdi ne denilse boş ama zamanla iyi ki diyeceğiniz günler gelecektir. Bana evlenmeyi düşünmediğini söyleyen üç kişi de şuan evliler. Saçma sapan hallerini görünce iyi ki olmamış diyorum. Ki hiç birinin mutlu olmadığını da duyuyorum.Bir senedir moralim çok bozuktu. Resmen salak yerine konuldum. Hem de defalarca... Şimdi ise o kadar rahat ki içim. Çünkü inanılmaz soğudum. Falcıların ne diyecekleri bilerek gidip, gerçekleri onlardan duymak nasıl canımı sıkıyordu. Önümüzdeki hafta sırf kafa dağıtmak için gideceğim. İşin en güzel yanı artık hayatıma girecek yeni kişi için yapılacak uçuk tarifleri dinlemek :)Çok moralim bozuk
Adam hayatındaki kadınla mutlu mesut devam ediyor , bana kuru bir geçmiş olsun mesajı atıyor ben de hala sacma sapan bana dönecek evlenicez diye bekliyorum .
Fala gercekten cok inanmamak kaptırmamak lazım , nolursa olsun bir umut oluyor ve beklentiye giriyorsunuz . Şu an ki duruma bakılırsa evet çıkan şeyler oldu ama asıl konu için çok umudum kalmadı .
Öyle işte paylasmak istedim...
Çok moralim bozuk
Adam hayatındaki kadınla mutlu mesut devam ediyor , bana kuru bir geçmiş olsun mesajı atıyor ben de hala sacma sapan bana dönecek evlenicez diye bekliyorum .
Fala gercekten cok inanmamak kaptırmamak lazım , nolursa olsun bir umut oluyor ve beklentiye giriyorsunuz . Şu an ki duruma bakılırsa evet çıkan şeyler oldu ama asıl konu için çok umudum kalmadı .
Öyle işte paylasmak istedim...
çok teşekkür ederim desteğiniz için.Umarım hepimiz için güzel seyler olur su hayatta.Şimdi ne denilse boş ama zamanla iyi ki diyeceğiniz günler gelecektir. Bana evlenmeyi düşünmediğini söyleyen üç kişi de şuan evliler. Saçma sapan hallerini görünce iyi ki olmamış diyorum. Ki hiç birinin mutlu olmadığını da duyuyorum.Bir senedir moralim çok bozuktu. Resmen salak yerine konuldum. Hem de defalarca... Şimdi ise o kadar rahat ki içim. Çünkü inanılmaz soğudum. Falcıların ne diyecekleri bilerek gidip, gerçekleri onlardan duymak nasıl canımı sıkıyordu. Önümüzdeki hafta sırf kafa dağıtmak için gideceğim. İşin en güzel yanı artık hayatıma girecek yeni kişi için yapılacak uçuk tarifleri dinlemek :)
Kimlere gittin tespit yapsana ayrıntılı bende bugun yapıcm
Çogunun verdiği vade geçti ( Hande,Mirza,Tutku,Fulya)hepsi barısacaksınız demişti.
Nazife'nin dediği birkac sey cıktı ( hastalık , işle alakalı bir konu ve eğer sayılırsa geçen gün sosyal medyadan attığı geçmiş olsun msg ı . barısacaksınız dedi )
Şuşu Şengül ( henüz çıkan bir şey yok , barısacaksınız demişti ama tarih vermedi )
Asmin Can ( vadesi henüz gelmedi,barısacaksınız dedi )
Ayhan ( vadesi henüz gelmedi,barısıcaksınız dedi)
yani kısaca hepsi barısacaksınız dedi ama tık yok .
benim aralarında en cok begendiğim Nazifedir .Tekrardan baktırıcam ona çünkü en çok onu dediği oldu.Handenin ilk falı komple çıkmıştı.
bu isimler için yorum yapabilecek olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?