Üstüme vazife değil, belki kızacaksın yazdıklarıma ama belki yine cevap vermeyecekti adam, sevgilisi gördü senin attığın mesajı ve adama kendisinin bu şekilde cevap vermek istediğini söylemiş olamaz mı? Yani ortada intikam falan olmayabilir?Yani aramızın bozulması benim yüzümdendi gerçi. Onu üzecek birşey yapmıştım, evvelki bir olaya cevaben yolladı bunu, durup dururken değil. Ama bana gelip kavga çıkarmak istese daha normal bir davranış olurdu. Bazı falcılar demişti, ilk konuşmalarınız çok tatsız olacak diye. Zeynep mesela demişti, sessizlik bozulacak ama o fena saçmalayacak diye. Şimdi düşününce intikamdan, bana ceza vermek istemesinden de söz edenler oldu. Ve ben inanmamıştım onlara pek, senaryo gibi gelmişti. Bana bu kadar kızacak kadar beni sallamıyodur demiştim. En inanmadıklarım en haklı çıkanlar oldu malesef.
Ben bunu çok eski mesajlarımdan birinde açıkladım zaten ben de öyle düşünüyorum. KArşı taraf veya biz kendi kaderimize yön verebiliyoruz o an düşündüğümüz şeyden bi süre sonra farklı bir şey düşünüp olayı değiştiriyoruz olay değiştikten sonrada fal patladı diyoruzarkadaşlar , falcıların büyük oranda düşünce olarak geçen durumları gerçek bir olaymış gibi aktarma durumu var , farkedebildiniz mi...şuanki durum ve gelecek için aynı duruk sözkonusu....o yüzden fallar çıkmadı diyoruz, aslında düşünce bazında birçoğu gerçekleşiyor ama somut olay olarak gerçekleşmediği için çıkmadığını zannediyoruz, örnek vereyim: dönmeyi düşünen biri için bu adam dönecek demeleri gibi, adamda gerçek dönüş yok ama dönüşü düşünmüş olabiliyor, ben bunu çok deneyimledim, böyle düşünen var mı?? fallar çok flü kısacası, isteme ile yapmayı ayırt edemiyor, ya da aktaran yanlış aktarıyor
Birinin A dediğine diğeri B diyor işte. Sonra bizim kafalar karışıyor. Ama falcılar genellikle karşı tarafın hayatında başka biri varsa bununla olmayacak der. Benim eski erkek arkadaşım, en fazla 1 ay sonra ayrılırlar dedikleri kızla 6 sene sonra nişanlanmıştı.Ben 2 gun once yelize baktirdim diger baktirdigim iki kisinin tam tersini soyledi digerleri de biri adanadan bi arkadasimdi biri de mirza idi.
Mirza evet o kisinin hayatinda biri var ama bununla olmayacak dedi Yelizse bunla olacak evlenecekler dedi :)
Bilemedim valla kafam allak bullak oldu
sanırım rekor buymuş hahah 6 sene nedir ya vay vay vay.:)Birinin A dediğine diğeri B diyor işte. Sonra bizim kafalar karışıyor. Ama falcılar genellikle karşı tarafın hayatında başka biri varsa bununla olmayacak der. Benim eski erkek arkadaşım, en fazla 1 ay sonra ayrılırlar dedikleri kızla 6 sene sonra nişanlanmıştı.
Yine de size hangisi mantıklı geliyorsa onu dikkate alın derim. :)
O zaman meşhur soruyu sorayım herkesin yaptığı gibi : Mirza'nın dedikleri çıkan oldu mu yakın zamanda? :)
Bana verdiği vade maalesef gecti mirzanınO zaman meşhur soruyu sorayım herkesin yaptığı gibi : Mirza'nın dedikleri çıkan oldu mu yakın zamanda? :)
Bana verdiği vade maalesef gecti mirzanınama anda cok cok iyi ,ufak bir dedigi de cıkmıstı
Yakın zamanda baktırmadım yazdan önceydi ama yine de cevap vereyim :) Bana çıkan falları olmuştu.
yeter ki dediği olsun ben beklemeye razıyım aynen :)Teşekkür ettim kızlar moral oldu :) fal böyle bişe zaten, ucuz terapi, motivasyon benim için
Vade konusunda tabi böyle farklar 3-4-5 ayları bulmuyorsa olabilir diyelim ne diyelim, yeter ki hayırlısı olsun :)
Zaten aslında ben çok çok az yaşadım "tam dediği tarihte oldu" denen olayları. ya da kimi diyo saatine kadar verdi falan bilmiyorum bana biraz ekstrem geliyo onlar :) tarih aralığı en temizi, bu ay ya da 10-20si arası falan gibi..yeter ki dediği olsun ben beklemeye razıyım aynen :)
Ben şimdiye kdr 2 ay icinde 10 kisiye falan gittim biliosunuz.hepsi arayacak dönecek dedi.ama olmuyortarihleri bilemem de olacak olan şey acaba sizin de beklediğiniz şey mi ondan da bir şüphe etmek lazım. Herkes bana bekle dedi, bekledim bir şey olmadı. Yine bir şey olmaz ama ben üzerime düşeni yapayım dedim, ölüm gibi bir şey oldu. Olayı net olarak bilemese de bugünkü duruma en yakın konuşan Tutku oldu. Gelecek ama keşke hiç gelmese, bence sen kaçmaya bak demişti
Valla bu forumdaki nerdeyse herkesten yaşça büyüğüm, onun için abla tavsiyesi olarak düşünebilirsiniz dediklerimi. Bekleyerek ömrünüzü çürütmeyin. Ha çok yakın zamanda kavga vs gibi bir olay olmuşsa birkaç gün beklenebilir. Ama benim gibi aylarca beklemeyin, yapabileceğiniz, diyebileceğiniz bişey varsa harekete geçin. Ben ne zamandır aklımda olan şeyi yaptım ve adamın da derdini çok net anladım. Çözebileceğimiz bir şey değil ama kafamdaki milyon tane acabadan kurtuldum. Daha düne kadar kavuşalım diye dua ederken, şimdi sadece acı çeksin istiyorum. Çok acı çeksin. Herkes mutlu olsun ama o olmasın. Özlemle, beklentiyle yaşamak daha kötü, öfkeyle yaşamak bile daha az acı verici. Millet en kötü sosyal medyada falan görüyor adamın başkasıyla olduğunu. Benim başıma gelenler hiç birinizin başına gelmesin.Ben şimdiye kdr 2 ay icinde 10 kisiye falan gittim biliosunuz.hepsi arayacak dönecek dedi.ama olmuyorhakkaten beklemekten yoruldum en sonunda bende senın gibi ben bisi yapıcam dayanamayıp ama bu kdr beklemısken de beklıyım brz daha diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?