İstanbul'da Fal - Falcılar

Üstüme vazife değil, belki kızacaksın yazdıklarıma ama belki yine cevap vermeyecekti adam, sevgilisi gördü senin attığın mesajı ve adama kendisinin bu şekilde cevap vermek istediğini söylemiş olamaz mı? Yani ortada intikam falan olmayabilir?
Bunu diyorum çünkü aklının köşesinde intikam amaçlı yapıyor belki soru işareti kalacak baktırdığın fallar yüzünden. Bazen olaylar çözülse de falların etkisi yüzünden önümüzü göremiyoruz.
Enerji kısmına ben de katılıyorum, falcılar salladıkları belli olmasın diye enerji diye ortaya laf atıyorlar bana göre. Mesela yorgun falan olursun, enerjin olmaz onu anlarım ama gerisi tamamen savunma amaçlı ortaya atılan söylemler.

Ya konu çok uzun, özelden de birçok kişiye anlattım ve onun için çok yoruldum ama çocuk kıza söylemese kızın tek başına bunu fark edip böyle bişey yapmasına imkan ihtimal yok. Bana yollanan resim benim daha önce yaptığım birşeye birebir gönderme. Ayrıntıları tekrar yazamicam çünkü hayatımdan soğudum inanın. Zaten bu olaydan sonra fal baktırmadım baktırmam da, bunlar falcıların dedikleri değil benim düşüncelerim. Zaten çocuğun benle konuşmadığı süre boyunca derdinin ne olduğunu yüzde doksan tahmin edebiliyodum, bunu doğrulamış oldum o yüzden şu an mutsuz değilim.

Ama sizin alıntıladığınız mesajda sanki falcılara inanıp o sonuca varmışım gibi oldu haklısınız. Alakası yok, bunlar en baştan beri benim düşüncelerimdi ama eskiden beri baktırdığım çok az falcıdan aklımdaki şeyleri duydum.

arkadaşlar , falcıların büyük oranda düşünce olarak geçen durumları gerçek bir olaymış gibi aktarma durumu var , farkedebildiniz mi...şuanki durum ve gelecek için aynı duruk sözkonusu....o yüzden fallar çıkmadı diyoruz, aslında düşünce bazında birçoğu gerçekleşiyor ama somut olay olarak gerçekleşmediği için çıkmadığını zannediyoruz, örnek vereyim: dönmeyi düşünen biri için bu adam dönecek demeleri gibi, adamda gerçek dönüş yok ama dönüşü düşünmüş olabiliyor, ben bunu çok deneyimledim, böyle düşünen var mı?? fallar çok flü kısacası, isteme ile yapmayı ayırt edemiyor, ya da aktaran yanlış aktarıyor

Valla öyleyse düşünen çok dönen yok:) bu adamlar bu kadar düşündükleri bir şeyin neden tam tersini yapıyorlar en sonunda, bunu da falcılara bir sormak lazım. Önemli olan gerçekler, yoksa her insan kafasında binbir tane uçuk fikir taşıyabilir yani. Ki ben kendi adıma, sesini çıkarmayan bir adamın bizi düşündüğüne de inanmıyorum.

Ben bunu çok eski mesajlarımdan birinde açıkladım zaten ben de öyle düşünüyorum. KArşı taraf veya biz kendi kaderimize yön verebiliyoruz o an düşündüğümüz şeyden bi süre sonra farklı bir şey düşünüp olayı değiştiriyoruz olay değiştikten sonrada fal patladı diyoruz

Merhabalar
Ben daha önce Taksim'de Kadınlar Kahvesinde Remziye ve Peline baktırdım. İkisi de fena değildi remziye genelde basit şeyleri söylüyor doğum günü olacak gibi falan ancak çokta iyi değil pelin ise ilk iki falında birçok şeyi bildi geleceğe dair ve şok olmuştum ancak son baktırdığımda hiçbir şeyi bilemedi ve çok pişman oldum. Daha önce kapriss de imam ve melihe baktırmıştım berbattı paranıza yazık olur. Şimdi ise bakırköyde nalan uçar ve andaçı övüyorlar. Baktıranlarınız varsa nasıldılar memnun kaldınız mı?

Ben 2 gun once yelize baktirdim diger baktirdigim iki kisinin tam tersini soyledi digerleri de biri adanadan bi arkadasimdi biri de mirza idi.
Mirza evet o kisinin hayatinda biri var ama bununla olmayacak dedi Yelizse bunla olacak evlenecekler dedi :)

Bilemedim valla kafam allak bullak oldu

Birinin A dediğine diğeri B diyor işte. Sonra bizim kafalar karışıyor. Ama falcılar genellikle karşı tarafın hayatında başka biri varsa bununla olmayacak der. Benim eski erkek arkadaşım, en fazla 1 ay sonra ayrılırlar dedikleri kızla 6 sene sonra nişanlanmıştı.
Yine de size hangisi mantıklı geliyorsa onu dikkate alın derim. :)

sanırım rekor buymuş hahah 6 sene nedir ya vay vay vay.:)
haklısınız, hep söylenen söz işte "fala inanma falsız kalma" ne olacağı varsa oluyor yaşanıyor zaten..

O zaman meşhur soruyu sorayım herkesin yaptığı gibi : Mirza'nın dedikleri çıkan oldu mu yakın zamanda? :)

Yeşilköy'deki Esra hanıma baktırdım ben de arkadaşlar. Falı fena değildi, beğendim yani. Sallamadı, çok isabetli yorumlar yaptı. Çıkar çıkmaz şimdilik bilemiyorum tabi.

Bana verdiği vade maalesef gecti mirzanın ama anda cok cok iyi ,ufak bir dedigi de cıkmıstı
Yakın zamanda baktırmadım yazdan önceydi ama yine de cevap vereyim :) Bana çıkan falları olmuştu.

Teşekkür ettim kızlar moral oldu :) fal böyle bişe zaten, ucuz terapi, motivasyon benim için

Vade konusunda tabi böyle farklar 3-4-5 ayları bulmuyorsa olabilir diyelim ne diyelim, yeter ki hayırlısı olsun :)

Teşekkür ettim kızlar moral oldu :) fal böyle bişe zaten, ucuz terapi, motivasyon benim için

Vade konusunda tabi böyle farklar 3-4-5 ayları bulmuyorsa olabilir diyelim ne diyelim, yeter ki hayırlısı olsun :)
yeter ki dediği olsun ben beklemeye razıyım aynen :)

yeter ki dediği olsun ben beklemeye razıyım aynen :)
Zaten aslında ben çok çok az yaşadım "tam dediği tarihte oldu" denen olayları. ya da kimi diyo saatine kadar verdi falan bilmiyorum bana biraz ekstrem geliyo onlar :) tarih aralığı en temizi, bu ay ya da 10-20si arası falan gibi..

tarihleri bilemem de olacak olan şey acaba sizin de beklediğiniz şey mi ondan da bir şüphe etmek lazım. Herkes bana bekle dedi, bekledim bir şey olmadı. Yine bir şey olmaz ama ben üzerime düşeni yapayım dedim, ölüm gibi bir şey oldu. Olayı net olarak bilemese de bugünkü duruma en yakın konuşan Tutku oldu. Gelecek ama keşke hiç gelmese, bence sen kaçmaya bak demişti

Ben şimdiye kdr 2 ay icinde 10 kisiye falan gittim biliosunuz.hepsi arayacak dönecek dedi.ama olmuyor hakkaten beklemekten yoruldum en sonunda bende senın gibi ben bisi yapıcam dayanamayıp ama bu kdr beklemısken de beklıyım brz daha diyorum

Valla bu forumdaki nerdeyse herkesten yaşça büyüğüm, onun için abla tavsiyesi olarak düşünebilirsiniz dediklerimi. Bekleyerek ömrünüzü çürütmeyin. Ha çok yakın zamanda kavga vs gibi bir olay olmuşsa birkaç gün beklenebilir. Ama benim gibi aylarca beklemeyin, yapabileceğiniz, diyebileceğiniz bişey varsa harekete geçin. Ben ne zamandır aklımda olan şeyi yaptım ve adamın da derdini çok net anladım. Çözebileceğimiz bir şey değil ama kafamdaki milyon tane acabadan kurtuldum. Daha düne kadar kavuşalım diye dua ederken, şimdi sadece acı çeksin istiyorum. Çok acı çeksin. Herkes mutlu olsun ama o olmasın. Özlemle, beklentiyle yaşamak daha kötü, öfkeyle yaşamak bile daha az acı verici. Millet en kötü sosyal medyada falan görüyor adamın başkasıyla olduğunu. Benim başıma gelenler hiç birinizin başına gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…