- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Dejavu yiğit t e bende gitmiştim. Kotuydu fali. Begenmemistim. Bakırköy de bir tek iyi kişi yok illa bir işim sole derseniz neslihan derim. Onada ani sorun o da bozdu baya.. serkan a gitmedim. Uzak diye... valla çok falci var. En bilinenlere gittim. Nesibe ye gittiniz mi avcilar duş cafe. Bana ilk baktığında da bilmisti. Sonra o da attı.olay burada veya başka mecralarda reklam iki adı geçtimi millet dadanıyor bir iki şey bildiği zaman iyi oluyor cengiz sosyal medyA üzerinden sahte hesaplarla reklam yaptırıyor başka ben 4/5 senedir 230 civarı fal baktırdım artık kim iyi kötü an gelecek geçmiş az buçuk fikrimiz oluyor tartıyoruz bende ilk başladığım da öyle bir arayışım vardı Symbol cadde Serkan için Cumartesi 7 kalkmışlığım var bir Zqmqnlar dejavu yiğit vardı tam bir atmasyon üstadı 2/3 saat beklerdi insanlar ner de şimdi belirsiz
Taksim civarlarında en iyi ahmet oldugunu düşünüyorum. Yoksa bencede wow denilicek biri değil öyle bi falcı hala yok:) . Kuzey kafede mi bakıyordu?Toplandik arkadaslarla ahmet e gittik çok sevimli iyi yaklaşımli biri. Arkadaşlarım çok begendi. Ben yine istediğimi bulamadik. Ama sevdim olumlu biri baya . Kesin bu olur olur bak görürsün diye iddiası yok. Ama derseniz ki kimi daha çok begendin yakın zamanlarda dersen kuzey daha iyi bakti. Tutku da daha iyiydi. Hande diycem bana kizicaksiniz biliorum. Yakın zamanda baktirdiklarimdan tutku ve Kuzey derim. Dahasını diyemiorum. Ahmet kötü mü derseniz denenebilir. Fakat wow diyemezsiniz. Evet var mı tavsiye??
Yok aynı evde de yaşamak istemiyor. Sen kendi evinde ol bak bebeğe diyor. Evli olmadan sonsuza kadar yasayalım diyor. Öyle kullanma niyeti yok ben yap desem yapmaz. Çok değişik biri çocuk ta çok istiyor. Çok garip ama gerçekten durum bu. Kendini özgür hissetmek istiomus. Ama sana bakarım çocuğa da dio. Zaten ben birsey istememe rağmen herseyi yapio. Konuşmasam mutlaka bin kere ario. Bütün dostlarını ailesini tanıyorum. Valla bana da garip gelio
Yok değil. Tarzı oymus ole dio.Enterasan...asker mi bu kesin öyle..garip çünkü
Hiç birşey bilemedim mi sana ya da hep olumlu mu konuştu. O kadar hissiyatsiz bakmio bence. Tabii ki dört beş yıl once baktığı gibi bakmio ama hala fanları var. Yoksa arasan yer yoktur bugün bile o nasıl oluo. O kadar kötü fal bakan varken yine hande daha iyi diye dusunuorum ya da bana bazı şeyler cikmis olabilir ne biliyim. Tabii artık süper diyemem ama en azından birseyler dio. Angel s cengiz iyice attı. Neslihan da artık sürekli atio. Ama an konusunda yine fena deil. Nalan diye birine gittim bakirkoyde o da kötü. Bakirkoyde bir anne kız vardi annesi iyi bakmışti bana ama su an orada yoklar. Fincan senay kötü hep iyi soledi baya kotuydu. Laf cafe de ole kötü. Bakırköy de bir enfal fena dei
Bence Hande durumu ve olayları çok iyi tarif ediyor ve olumlama yapıyor. Şu ana kadar belirli bir olayın gidişatını çok iyi sürdürdü, olaylar dediği şekilde gitti. Ancak henüz sonuçlanmadı, o yüzden yanılıp yanılmadığını bilemiyorum. Zaman konusunda problemi var, söylediklerini biraz daha geniş süreçli değerlendirmek lazım bence.
Ben baskalari icin bilemem kendimden ve arkadaslarimdan yorum yaptim. Handeye birinici kez gittiyimda ani bile gormedi , gelecekle alakali soyledikleri guzel sheylerdiki onlarda olmadi. Hani banami bakamiyo diye dusunup arkadasimi goturdum onada ayni hic bisey goremedi soyledimleride olmadi. Sonra bir tane arkadasimizda ona gittim dedi ve yine bi bon bilemedi. Artik 3 kisiye bakamamishsa tabikide bi bok biiyo diye dusunucem. Cengize gelince o Handedende kotu salliyo , obur yazdiklarinizi tanimiyom olmadim yorum yapamicam.
Koray banada tarihleri patladi amma oldu olmasi mumkun olmayan biseyEvet Koray olumsuzda söylüyor o kişiyle mi evlilik görmedim dedi.iyi ozmn..Tutkunun tarihleri çıkmaz ama onu soleyim ne demek 19 20de sana evlilik yok insnanınboyle kısıtlayamaz hadi o kişiyle olma der ama evlilik yok ne demk ya neyse onu boşverirsek Koray iyi tarihi çıkmıyor bana ama ya ...ama biliyor yani..hande duygusal hayatı bilmiyor vicdansız ama ailemde ne hastalık dediyse çıktı kufurlu birşey yazıcaktımda neyse ya..
Vallahi ben burda hic bi zaman reklam yaomatim oyle bi amacimda yok zaten turkiyede diilim falcilarada gelince gidiyorum . Lakin bana Can ve Janset coooook iyi bakmistir bunuda soyleyeyim o yuzden tavsiye ettim ben, kotu olanlarida soyluyorum zatenÖyle ya takılmış gidiyorlar Safiye Hande Koray vs gözlerinin önünde iyi olsa bile buradan reklam olmadan gitmez Asmin can mesala Gamze nin 10/1 olamayacak falcı ama bizim millet reklam marketing seviyor birde handeyi ballandıra ballandıra anlatıyor Hande ye 10 kez gittim artık şu ne yapıyor diyordu vs yeğenimin ismini biliyor doğan yeğenini konuştuk bu kadar kanka muhabbeti vardı aramızda kardeşi Gamze nin kafesine bile gittim Nişantaşı’nda ama 1 şey bil be sadece kişilik analizleri iyi mantıksal akıl yürütme yapıyor bir çok falcıda soru vb yöntemlerle akıl yürütme yapıyor ; Janset burada reklam oluyor hadi jansete ; düzenbaz Asmin can reklamı yapılıyor hadi oraya
Sen niye üzerine alındın anlamadım ben sana bişey söylemedim candan memnun kalmadım ama Janset görece iyiydi ;can 1.çelişki 2. Çok soru soruyor 3.birşeyler satmaya çalışıyor ve falı bahtsızlık üzerine kurdu ki kimse bana böyle bir yaklaşımda bulunmadı şimdiye kadar sana teşekkür ederim üzerine alınacak birşey yok bu sayede Janset i tanımış oldumVallahi b
Vallahi ben burda hic bi zaman reklam yaomatim oyle bi amacimda yok zaten turkiyede diilim falcilarada gelince gidiyorum . Lakin bana Can ve Janset coooook iyi bakmistir bunuda soyleyeyim o yuzden tavsiye ettim ben, kotu olanlarida soyluyorum zaten
Koray i çok severim. Olumlu olumsuz söyler. Kötüleri de der. Düşünün bu adam değer verio sakin birakma sevio der hep ama çok ilginç ki evlilik istemio der. Cidden de ole. Tarihleri tutturan çok çok az. Takımayin bence tarihlere kimse yüzde yüz bilemez. Ama can çok attı bana. Ama ordakiler sordum bize çıktı bildi dediler. Janset i hep iyi diye duydum. Ama kısmet olmadı.Koray banada tarihleri patladi amma oldu olmasi mumkun olmayan bisey
Safiye çok ukala,söyledikleri deçıkmıyorSütlü cafe Neslihan'nın 1,5 yıl öncesine kadar ben de müdavimiydim...ayda 2 kez gidiyordum...Öncesi de sonrası da hep aynıydı bence neslihanın, sadece başta anlayamıyoruz kötü olduğunu, zamanla ortaya çıkıyor....ilk başta çıkan 2-3 şey yüzxden tüm söyledikleri çıkacak zannediyoruz, ama bekledikçe öyle olmadığını, bildiklerinin yalnızca ufak tefek şeylerle sınırlı kaldığını görüyoruz...., Neslihan sadece anı çok iyi bilir, o yüzden adamın hayatında biri var mı yok mu bilebilir tabii, ama geleceği bilmiyor, çok fazla bizim düşüncemizden etkileniyor fal bakarken...
Koray i çok severim. Olumlu olumsuz söyler. Kötüleri de der. Düşünün bu adam değer verio sakin birakma sevio der hep ama çok ilginç ki evlilik istemio der. Cidden de ole. Tarihleri tutturan çok çok az. Takımayin bence tarihlere kimse yüzde yüz bilemez. Ama can çok attı bana. Ama ordakiler sordum bize çıktı bildi dediler. Janset i hep iyi diye duydum. Ama kısmet olmadı.
Eskiden melekere çalışan şu an taksim fal sokağında asmin cafe de cumalar izinlidir ve 9 da çıkar. Bazen cuma gidip geri döndüm hatta o şekilde emreyi baktırdım kotuydu çok bi de çok övdü ler. Kesinlikle enerji işi bu işler. Ama Janset i deniycem çok duydum iyi diye. Kaç kişiden iyi yorum duydum ama varsa beğenmeyen ler yazsın. Bakın bir safiye icin iyi yorum var bi de kotu var düşünün yani... Bu arada ufuk ta iyi asmindeki. Angels da biriz abla vardı. Onu da begenir dim. Arayacak mi derdim bugün saat gece 11 derdi arardi. Ayy biriz ablam çok özledim. Olsa ona giderdim. Angels burcu da iyiydi ayrılmış angels daki diğerleri berbat.koray kim? kacirmisim ben onu
Zaten sadece cengiz kalmış bi de bir kadin var.Eskiden melekere çalışan şu an taksim fal sokağında asmin cafe de cumalar izinlidir ve 9 da çıkar. Bazen cuma gidip geri döndüm hatta o şekilde emreyi baktırdım kotuydu çok bi de çok övdü ler. Kesinlikle enerji işi bu işler. Ama Janset i deniycem çok duydum iyi diye. Kaç kişiden iyi yorum duydum ama varsa beğenmeyen ler yazsın. Bakın bir safiye icin iyi yorum var bi de kotu var düşünün yani... Bu arada ufuk ta iyi asmindeki. Angels da biriz abla vardı. Onu da begenir dim. Arayacak mi derdim bugün saat gece 11 derdi arardi. Ayy biriz ablam çok özledim. Olsa ona giderdim. Angels burcu da iyiydi ayrılmış angels daki diğerleri berbat.
Eskiden melekere çalışan şu an taksim fal sokağında asmin cafe de cumalar izinlidir ve 9 da çıkar. Bazen cuma gidip geri döndüm hatta o şekilde emreyi baktırdım kotuydu çok bi de çok övdü ler. Kesinlikle enerji işi bu işler. Ama Janset i deniycem çok duydum iyi diye. Kaç kişiden iyi yorum duydum ama varsa beğenmeyen ler yazsın. Bakın bir safiye icin iyi yorum var bi de kotu var düşünün yani... Bu arada ufuk ta iyi asmindeki. Angels da biriz abla vardı. Onu da begenir dim. Arayacak mi derdim bugün saat gece 11 derdi arardi. Ayy biriz ablam çok özledim. Olsa ona giderdim. Angels burcu da iyiydi ayrılmış angels daki diğerleri berbat.
Her ay jansete giden biri olarak bende de başka birini görünce söyler ama ben ondan hiç bahsetme şuan düşündüğüm kişiye bakalım derim ve ona bakar. Çok takıntılı biri oldugımdan bana da tavsiye verir böyle yapma etme diye o açıdan tavsiyeleri hep işime yaramıştır. Geçmiş ve an konusunda çok iyi oldugunu düşünüyorum ama gelecek için kesin çıkar diyemem. Bence iyi falcı şuanı iyi bilen ve ne yapmam gerektiğini söyleyen falcıdır benim beklentim bu ama kişiden kişiye beklentiler değişir o yüzden haklısınız:)Evrt benmde son günlerde koray favorim..Ay janset beğenmeyen yassın demişsin ben beğenmedim hep iki seçenekten bahsetti başkalarınada öyle bahsetmiş herkes bilir fala ihtiyac yok secenklerln oldugunu bilmen için..ve yönlendirme yapıyor kendince dgru oldugunu dusundgnu şeylere yonlendiriyır ki.falcıda hiççç sevmem bunu..bunn dısında geçmiş bilgisi çook iyi ama okadar asilliğe falda gerek yok..sadece patpatpat soylesin yeter...ben begenmdim okdr para artı yol saçma
Saol yorumun için. Ben diycem bana ani sole yeter. Seçenek bende istemem. Ama zaten diycem olumsuzları söyleyin diyecem.Evrt benmde son günlerde koray favorim..Ay janset beğenmeyen yassın demişsin ben beğenmedim hep iki seçenekten bahsetti başkalarınada öyle bahsetmiş herkes bilir fala ihtiyac yok secenklerln oldugunu bilmen için..ve yönlendirme yapıyor kendince dgru oldugunu dusundgnu şeylere yonlendiriyır ki.falcıda hiççç sevmem bunu..bunn dısında geçmiş bilgisi çook iyi ama okadar asilliğe falda gerek yok..sadece patpatpat soylesin yeter...ben begenmdim okdr para artı yol saçma
Dediğin gibiyse bana yeter saol teşekkür ederim.Her ay jansete giden biri olarak bende de başka birini görünce söyler ama ben ondan hiç bahsetme şuan düşündüğüm kişiye bakalım derim ve ona bakar. Çok takıntılı biri oldugımdan bana da tavsiye verir böyle yapma etme diye o açıdan tavsiyeleri hep işime yaramıştır. Geçmiş ve an konusunda çok iyi oldugunu düşünüyorum ama gelecek için kesin çıkar diyemem. Bence iyi falcı şuanı iyi bilen ve ne yapmam gerektiğini söyleyen falcıdır benim beklentim bu ama kişiden kişiye beklentiler değişir o yüzden haklısınız:)
Gelecek için dediği çıktığı da oldu çıkmadığı da. Gelecek beklentisi için gidiyorsanız pek tavsiye edemem siz bilirsinizDediğin gibiyse bana yeter saol teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?