İstanbul'da Fal - Falcılar

Dejavu yiğit t e bende gitmiştim. Kotuydu fali. Begenmemistim. Bakırköy de bir tek iyi kişi yok illa bir işim sole derseniz neslihan derim. Onada ani sorun o da bozdu baya.. serkan a gitmedim. Uzak diye... valla çok falci var. En bilinenlere gittim. Nesibe ye gittiniz mi avcilar duş cafe. Bana ilk baktığında da bilmisti. Sonra o da attı.
 
Toplandik arkadaslarla ahmet e gittik çok sevimli iyi yaklaşımli biri. Arkadaşlarım çok begendi. Ben yine istediğimi bulamadik. Ama sevdim olumlu biri baya . Kesin bu olur olur bak görürsün diye iddiası yok. Ama derseniz ki kimi daha çok begendin yakın zamanlarda dersen kuzey daha iyi bakti. Tutku da daha iyiydi. Hande diycem bana kizicaksiniz biliorum. Yakın zamanda baktirdiklarimdan tutku ve Kuzey derim. Dahasını diyemiorum. Ahmet kötü mü derseniz denenebilir. Fakat wow diyemezsiniz. Evet var mı tavsiye??
 
2 yıl önce yeter çok popülerdi ama artık adı geçmez oldu. onu merak ediyorum. bir kere gitmiş, çok da memnun kalmamıştım. hala bakıyor mu? bir şans daha versem mi? :)
 
Taksim civarlarında en iyi ahmet oldugunu düşünüyorum. Yoksa bencede wow denilicek biri değil öyle bi falcı hala yok:) . Kuzey kafede mi bakıyordu?
 

Enterasan...asker mi bu kesin öyle..garip çünkü
 
 
Koray banada tarihleri patladi amma oldu olmasi mumkun olmayan bisey
 
Vallahi b
Vallahi ben burda hic bi zaman reklam yaomatim oyle bi amacimda yok zaten turkiyede diilim falcilarada gelince gidiyorum . Lakin bana Can ve Janset coooook iyi bakmistir bunuda soyleyeyim o yuzden tavsiye ettim ben, kotu olanlarida soyluyorum zaten
 
Sen niye üzerine alındın anlamadım ben sana bişey söylemedim candan memnun kalmadım ama Janset görece iyiydi ;can 1.çelişki 2. Çok soru soruyor 3.birşeyler satmaya çalışıyor ve falı bahtsızlık üzerine kurdu ki kimse bana böyle bir yaklaşımda bulunmadı şimdiye kadar sana teşekkür ederim üzerine alınacak birşey yok bu sayede Janset i tanımış oldum
 
Koray banada tarihleri patladi amma oldu olmasi mumkun olmayan bisey
Koray i çok severim. Olumlu olumsuz söyler. Kötüleri de der. Düşünün bu adam değer verio sakin birakma sevio der hep ama çok ilginç ki evlilik istemio der. Cidden de ole. Tarihleri tutturan çok çok az. Takımayin bence tarihlere kimse yüzde yüz bilemez. Ama can çok attı bana. Ama ordakiler sordum bize çıktı bildi dediler. Janset i hep iyi diye duydum. Ama kısmet olmadı.
 
Safiye çok ukala,söyledikleri deçıkmıyor
 

koray kim? kacirmisim ben onu
 
koray kim? kacirmisim ben onu
Eskiden melekere çalışan şu an taksim fal sokağında asmin cafe de cumalar izinlidir ve 9 da çıkar. Bazen cuma gidip geri döndüm hatta o şekilde emreyi baktırdım kotuydu çok bi de çok övdü ler. Kesinlikle enerji işi bu işler. Ama Janset i deniycem çok duydum iyi diye. Kaç kişiden iyi yorum duydum ama varsa beğenmeyen ler yazsın. Bakın bir safiye icin iyi yorum var bi de kotu var düşünün yani... Bu arada ufuk ta iyi asmindeki. Angels da biriz abla vardı. Onu da begenir dim. Arayacak mi derdim bugün saat gece 11 derdi arardi. Ayy biriz ablam çok özledim. Olsa ona giderdim. Angels burcu da iyiydi ayrılmış angels daki diğerleri berbat.
 
Zaten sadece cengiz kalmış bi de bir kadin var.
 

Evrt benmde son günlerde koray favorim..Ay janset beğenmeyen yassın demişsin ben beğenmedim hep iki seçenekten bahsetti başkalarınada öyle bahsetmiş herkes bilir fala ihtiyac yok secenklerln oldugunu bilmen için..ve yönlendirme yapıyor kendince dgru oldugunu dusundgnu şeylere yonlendiriyır ki.falcıda hiççç sevmem bunu..bunn dısında geçmiş bilgisi çook iyi ama okadar asilliğe falda gerek yok..sadece patpatpat soylesin yeter...ben begenmdim okdr para artı yol saçma
 
Her ay jansete giden biri olarak bende de başka birini görünce söyler ama ben ondan hiç bahsetme şuan düşündüğüm kişiye bakalım derim ve ona bakar. Çok takıntılı biri oldugımdan bana da tavsiye verir böyle yapma etme diye o açıdan tavsiyeleri hep işime yaramıştır. Geçmiş ve an konusunda çok iyi oldugunu düşünüyorum ama gelecek için kesin çıkar diyemem. Bence iyi falcı şuanı iyi bilen ve ne yapmam gerektiğini söyleyen falcıdır benim beklentim bu ama kişiden kişiye beklentiler değişir o yüzden haklısınız:)
 
Saol yorumun için. Ben diycem bana ani sole yeter. Seçenek bende istemem. Ama zaten diycem olumsuzları söyleyin diyecem.
 
Dediğin gibiyse bana yeter saol teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…