- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
İnşallah geç kalmamışımdır uyarmak için. Baktırmayın. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Arkadaşımda öyle. Tamamen tavsiye üzerine öğüt verici bir faldı. Sanki akıl istemişim gibi.Tutkuya baktırmayı düşünüyorum , doğru bir karar mı olur sizce lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
İnşallah geç kalmamışımdır uyarmak için. Baktırmayın. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Arkadaşımda öyle. Tamamen tavsiye üzerine öğüt verici bir faldı. Sanki akıl istemişim gibi.
Kızlar 4 sene sora Nihale baktırdım çünki en begendigim o olmuşdu telefonda baktı ama fosss tam fiyasko ya, eski sevgilini bekliyorsuj dedi yok dedim öyle bişi o mesele biteli çok oldu aaa o zaman yeni enerji veriyorsun yeni biri var dedi,saçma sapan 5 dakikalık fal için 50 tl ödedim ya,varmı tavsiye edeceyiniz biri???şu an birşey yapıp yapmama konusunda çok kararsizim ve bir tavsiyeye ihtiyacim var karşı tarafin duygularını çok iyi ifade edip bilen biri var mı?? mesaj bölumunden yazin lütfen eger bi tavsiyeniz varsa
Baktırmadım henüz ama fiyatı 100 tl dedi bana tutku 50 değil miydi ??İnşallah geç kalmamışımdır uyarmak için. Baktırmayın. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Arkadaşımda öyle. Tamamen tavsiye üzerine öğüt verici bir faldı. Sanki akıl istemişim gibi.
Ben en son Aralıkta 70’e baktırmıştım. 100 lira yüksek geldi bana. Ama her defasında da 1 saat civarı baktı bana, o konuda hakkını yiyemem asla.Baktırmadım henüz ama fiyatı 100 tl dedi bana tutku 50 değil miydi ??
Ben 3 kez baktırdım ona, en sonuncusu geçen yıl Şubattı. Tam olarak çıktı diyemem ama o zaman söylediği şeylerin bazıları çok saçma geldiği halde aynı dediği gibi oldu. Uzun zamandır iletişimimin olmadığı bir adamla ilgili, ilk konuşmalarınız çok tatsız olacak, sen ona çok bağıracaksın çünkü o nankör bir insan demişti. Ne saçmalıyor bu kadın, adam nankör falan değil demiştim. Ama bu faldan tam 8 ay sonra çok acımasızca, gerçekten hiç haketmediğim bir tepki gördüm bu kişiden. Uzakta olduğu için kendisiyle konuşmak bağırmak gibi bir imkanım olmadı:) ama buna eşdeğer olan bir tepkiyi yazılı olarak vermeme ramak kalmıştı, kendimi tuttum. Zeynep çok iyi bir falcıdır aman kaçırmayın diyemem ama baktırdıklarımın büyük kısmı pembeci, birkaçı da saçma derecede olumsuzdu. Zeynep bu anlamda gerçeğe en çok yaklaşan falcı oldu. Ama mutlaka tavsiye ediyorum diyecek kadar iddialı konuşamam.Son zamanlarda zeynebe baktıran var mı? Be düşünüyosunuz?
Ya bana dediği tuttu tutkunun. Ben 2 kere baktırdım ikisinde de 20 dakika bakti ve yakın gelecek tuttu. 100 yapmış fiyatiİnşallah geç kalmamışımdır uyarmak için. Baktırmayın. Ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Arkadaşımda öyle. Tamamen tavsiye üzerine öğüt verici bir faldı. Sanki akıl istemişim gibi.
Ben soruorum arkadaslar. Handeyi tavsiye fln etmio rum. Bu kadın bir bana mı olumsuz konuştu. Niye bana pembe deil kapkara tablolar cizdi hep. Bende fikir almak için soruorum. Yoksa ben çıkanları ve çıkmayan lari zaten direk yaziorum. Neden bana olumsuzlari soledi kimseye mi demedi. Soru soruorum.Açıkcası bende cantarota sembolde gittim sonra evine sonra kuruçeşmedeki yerinde de gittim sonra evine döndüğünde gittim eğer başka işlerle uğraşmasa evet ama son gittiğimde sallamadı hadi git modundaydı başka işim var arada alırım vs demişti arada aldı 2016 da 50 tl ye bakıyordu yüzyğze ondan sonra gitmedim son falı felaket değildi ama baştan savma ve çelişkiliydi handenin işleri kesat sanırım ; yöntem şu alani reklam yapamazsınız şunu yapacaksınız burada başkalarından ve kendi deneyimlerini harmanlayıp güven vermek şuna buna gittim gibi analizlerle güven verip şu iyi bu iyi deyip birisine yönlendirme. Şimdi bununyapıyorlar dikkatli olun derim burada asla birdaha tavsiye yazman samimi bulmadığım kimseyle konuşmayacağım çünkü özelden gecenin bir vakti Çorlu’dan falcı soran mesaj atan 19 yaşımdaki kişiye sen kimi önerirsin diyorum ses seda yok allah böyle insnalığını yitirmiş kimseleri benden uzak dursun burada kimse falcıya gitmiyor başkalarından öğrendiklerini satıyor prim yapmaya çalışıyor falcıya gittiysen doğru dürüst analiz yaparsın yok beğenmedim demekle olmuyor açıkcası yaş olgunluk eğitim de bu analiz de önemli dediğim gibi burada asla. Birini paylaşmayacağım bilgi istiyorsanız özelden mesaj atın
Hande’nin kapkara tablo çizmesi inanın ki çok ilginç. Ben burdan bir kaç kişiyle konuştum, Hande her zaman çok pembeci değil beklerken olumsuz konuştuğu müşterileri de duyduk dediler. Ama size konuştuğu kadar da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla. Ya siz çok takılmayın Hande’ye, dediklerinin çoğu gerçekleşmiyor zaten. Bana olacak dediği senaryo gerçekten en saçma ve akıl dışı senaryoydu. Olmadı da zaten.Ben soruorum arkadaslar. Handeyi tavsiye fln etmio rum. Bu kadın bir bana mı olumsuz konuştu. Niye bana pembe deil kapkara tablolar cizdi hep. Bende fikir almak için soruorum. Yoksa ben çıkanları ve çıkmayan lari zaten direk yaziorum. Neden bana olumsuzlari soledi kimseye mi demedi. Soru soruorum.
bencede hande vasat bir falcı...burda bu kadar konuşulmasınıda inan anlamıyorum...giden ve memnun olan varsa tesadüf diyebilirim sadece...yoksa bi numarası yok...bende baktırdım..hatta beklerken bir sürü falıda dinleme şansım oldu...herkese pembe tablo..herkesin hayatı iyi olacak..yok yaaa..sahici olun kardeşim biraz...bana net hatırlıyorum bi tarih vermişti..o tarihin üzerinden zaman geçti tekrar gittim..bu defa benzer şeyler söyleyip bikaç ay sonrasına gün verdi..buda bir taktik tabi...yani don't yeter hande reklamı...duyan duydu okuyan okudu....parası çok olan gidip yalanları dinleyip kendini avutsun....Hande’nin kapkara tablo çizmesi inanın ki çok ilginç. Ben burdan bir kaç kişiyle konuştum, Hande her zaman çok pembeci değil beklerken olumsuz konuştuğu müşterileri de duyduk dediler. Ama size konuştuğu kadar da olumsuz konuşmamış anladığım kadarıyla. Ya siz çok takılmayın Hande’ye, dediklerinin çoğu gerçekleşmiyor zaten. Bana olacak dediği senaryo gerçekten en saçma ve akıl dışı senaryoydu. Olmadı da zaten.
Ya evet bu ters gitöe olayı doğru bi de çok sık baktırmakls ilgili. Kemdisinparacı fln değil ama öle bulaştırma olayı vs.Zeynep herkese aynı seyleri soylıyor tuttu sanıyorsunuz bence okdnınn çıksa bile falı çıktı dmek vebal almak olur azcok metafiziksel seyleri bilen biriysenz veya güvendiğiniz hoca varsa anlarsınız neden ısrarla baktırmayın dediimi.düz.giden işi bile.ters getirir.o cunku c...ler var
Bn ikiyıl önce ona baktırmasaydm cogu işim duz giderdi bu ben fala gore hayatımı sekillendiriyorum deil.metafizik olaydan bahsediyorum siz baparsanız yapın basıjıza geliyor.ve ben tartısmalardan uzak durmak için.bisüre.girmiyorum:)
Ben bugun asmin cafe de serkan Kum falına baktırdım. Gayet başarılı kizler. Memnun kalacağınızi umuorum. Bana deskileri tutarlı. Şu reklam işini de anlamiörümcek. Hande bana dedi yoksa yazmam. Şimdi serkan i da mı reklam yapiorum. Ben serkan i begendim. Gidin bir deneyinbencede hande vasat bir falcı...burda bu kadar konuşulmasınıda inan anlamıyorum...giden ve memnun olan varsa tesadüf diyebilirim sadece...yoksa bi numarası yok...bende baktırdım..hatta beklerken bir sürü falıda dinleme şansım oldu...herkese pembe tablo..herkesin hayatı iyi olacak..yok yaaa..sahici olun kardeşim biraz...bana net hatırlıyorum bi tarih vermişti..o tarihin üzerinden zaman geçti tekrar gittim..bu defa benzer şeyler söyleyip bikaç ay sonrasına gün verdi..buda bir taktik tabi...yani don't yeter hande reklamı...duyan duydu okuyan okudu....parası çok olan gidip yalanları dinleyip kendini avutsun....
Hayir banafa prmbr cizmrdi ve Allahim sagolsun soyledikleri cikmadiBen soruorum arkadaslar. Handeyi tavsiye fln etmio rum. Bu kadın bir bana mı olumsuz konuştu. Niye bana pembe deil kapkara tablolar cizdi hep. Bende fikir almak için soruorum. Yoksa ben çıkanları ve çıkmayan lari zaten direk yaziorum. Neden bana olumsuzlari soledi kimseye mi demedi. Soru soruorum.
OLdu sultanımız emriniz olur bu nasıl bir ego!!Ya Allah aşkına herkesin kendi aklı kendi fikri var. En iyi ben biliyorum havalarıyla akıl vermeyin şurada.
Fulya ve Nihal bana en iyi bilen falcılardan mesela ama çok saçmaladıkları insanlar da var. Kiminin çok kötü bulduğunu bir başkası çok beğenebilir. Bu kadar ‘en doğru bilen benim’ havalarına girmeden yorum yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?