Kişilik analizi çok iyi ama gelecek çıkmadı bende.Ben öyle kolay kolay beğenmem çok da fal baktırmam kuzeyin numarası Baydır vardı bir baktırayım dedim. Ya gerçekten bildi şuanı hayatımdaki insanla olan durumumuzu ayrıntılarıyla bildi geçmişimi bildi. Enerjimiz turmuş da olabilir tabii ki
Gelecek hakkında nasıldır kuzey? Ya da kişilik analizinde?
Size mesaj attım. :)Birde symbol nihalin numarasını verir misiniz lütfen fazlasıyla zor durumdayım
Gökerin numarası var mıdır ? Çok oldum amaSize mesaj attım. :)
Anlık olarak iyi biliyor fakat henüz gelecek çıkmadi bekliyorum ben yeni baktirdim. Nisan ve Mayis tarihlerini verdi.Kişilik analizi çok iyi ama gelecek çıkmadı bende.
Ergin eskiden meleklerde olan Ergin mi??İstanbul;
Benim beşiktaşta olay falcı Gülşah denen kadın nasıl iyimi bilen varmı bir de ona baktırmak istiyorum randevu alamadım bir türlü yok hastayım yok bugün olmaz?
- Yenibosnada bir kadın var arkadaşımın annesi gitmiş gittim evine elinde tesbih sürekli dua okuyodu sonra geçelim içeri dedi. Geçtim yerde hamun açma tahtası, yanında küçük tüp üstünde kurşun önünde yasin-i şerif, bir defter, tesbih hem kendi başını hemde benim başıma tülbent geçirip şöyle dedi ben yıldızname bakıyorum rahat olmanı istiyorum sadece dinle dedi sonra. Her baktığında başımdan kurşun döktü kardeşim, babam, iş yerimdeki kişilere kadar isimleriyle bildi geçmişte yaşadığım en son ilişkimi bildi daha birçok şeyi bildi sonra kurşunu verdi bunu göğsünden ayırma üçgün dedi sakın dedi niye dedim korkuturlar dedi korktum biraz. 10gün sonra gel dedi ama korktuğum için gidemedim belki haftaya giderim.
- Asyam kafede Ergin var onuda çok beğendim. Çok iyiydi.
- Yaren diye bir kız var eskişehirde ama ben istanbulda baktırdım hergün açıp falını dinliyorum :))) çok değişik fal baktı
- Janset çok olumlu şeyler söyledi, anı herşeyi güzel bildi ama tabi yukarıda saydıklarımda iyi değil.
Bir de çok çok adını duyduğum biri var güneşli de seda diye onu çok anlattılar ama yerini bulup gidemedim. Aranizda giden bilen var miErgin eskiden meleklerde olan Ergin mi??
İstanbul;
Benim beşiktaşta olay falcı Gülşah denen kadın nasıl iyimi bilen varmı bir de ona baktırmak istiyorum randevu alamadım bir türlü yok hastayım yok bugün olmaz?
- Yenibosnada bir kadın var arkadaşımın annesi gitmiş gittim evine elinde tesbih sürekli dua okuyodu sonra geçelim içeri dedi. Geçtim yerde hamun açma tahtası, yanında küçük tüp üstünde kurşun önünde yasin-i şerif, bir defter, tesbih hem kendi başını hemde benim başıma tülbent geçirip şöyle dedi ben yıldızname bakıyorum rahat olmanı istiyorum sadece dinle dedi sonra. Her baktığında başımdan kurşun döktü kardeşim, babam, iş yerimdeki kişilere kadar isimleriyle bildi geçmişte yaşadığım en son ilişkimi bildi daha birçok şeyi bildi sonra kurşunu verdi bunu göğsünden ayırma üçgün dedi sakın dedi niye dedim korkuturlar dedi korktum biraz. 10gün sonra gel dedi ama korktuğum için gidemedim belki haftaya giderim.
- Yaren diye bir kız var eskişehirde ama ben istanbulda baktırdım hergün açıp falını dinliyorum :))) çok değişik fal baktı
- Janset çok olumlu şeyler söyledi, anı herşeyi güzel bildi ama tabi yukarıda saydıklarımda iyi değil.
İstanbul;
Bilmiyorum ki ben ilk defa gittim çok beğendim.Ergin eskiden meleklerde olan Ergin mi??
Vardı ama sildim maalesefGökerin numarası var mıdır ? Çok oldum ama
Bu yenibosnadaki kadına nasıl ulaşabiliriz, iletişim numarası var mı sizde acaba?İstanbul;
Kimi söylemiştin ki senBirinizde bana iyi bir falcı önersin ya ben söylediklerimi beğendim ama korktuğum için gidemem birdaha. Böyle varlıklarla değilde enerjiyle bakan biri olsun. Yada mahalle teyzesi varmı. Beşitaşta varmış birtane Gülşah o nasıl
Ben yıllar önce Nihale baktirmistim. O zaman bana ani da geleceği de baya bilmisti. O cafe kapanmış sembol Akaretler. Şimdi Telefonda mi bakio. Janset bana da ikiz çocukların olabilir dedi.son gittiğim falcıları yorumlayayım arkadaşlar.
janset: iki kişi arasında kalacaksın ikiz çocuğun olabilir... sanırım çoğu kişiye söylediği şeyleri söyledi ve anla ilgili aa bunu nasıl bildi dediğim bir şey söylemedi detay veremedi.. gelecekle ilgili müthiş olumlu bir tablo çizdi. handeden daha pembeydi diyebilirim100 tl için değmez diye düşünüyorum.
symbol beşiktaş nihal: anı gerçekten çok iyi bildi. ince detayları söylemesi beni şaşırttı. beğendim nihali. gelecekle ilgili birkaç şey söyledi çok fazla geleceğe odaklanmadı. orta halliydi ne çok pembe ne çok karamsar.fal defterini kapatıcam diye düşünüyorum ama gidersem nihale giderim.
ikisinin de gelecekle ilgili söylediklerine odaklanmıyorum irade ve seçimin her şeyi değiştirdiğini düşünürsek.
Bende gidiyim ona ozaman. Sembole gitmiştim bikere bi adam vardı ismini hatırlamıyorum vasattıson gittiğim falcıları yorumlayayım arkadaşlar.
janset: iki kişi arasında kalacaksın ikiz çocuğun olabilir... sanırım çoğu kişiye söylediği şeyleri söyledi ve anla ilgili aa bunu nasıl bildi dediğim bir şey söylemedi detay veremedi.. gelecekle ilgili müthiş olumlu bir tablo çizdi. handeden daha pembeydi diyebilirim100 tl için değmez diye düşünüyorum.
symbol beşiktaş nihal: anı gerçekten çok iyi bildi. ince detayları söylemesi beni şaşırttı. beğendim nihali. gelecekle ilgili birkaç şey söyledi çok fazla geleceğe odaklanmadı. orta halliydi ne çok pembe ne çok karamsar.fal defterini kapatıcam diye düşünüyorum ama gidersem nihale giderim.
ikisinin de gelecekle ilgili söylediklerine odaklanmıyorum irade ve seçimin her şeyi değiştirdiğini düşünürsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?