İstanbul'da Fal - Falcılar

Levent vardı symbolde taa seneler önce annemin kanser olucagını söylemişti kızıp cıkmıstım o oldugundan beri hiç gitmedim kendisine.. symboldemi hala..

tşk ederim canım bende önümüzde ki hafta gideceğim koraya baktıracağım önerdiğin için tşkler...

bende bu önümüzdeki hafta içi gideceğim önerin için çok tşk ederim canım koraya baktıracağım bende ...

Begeniomusun hala iimi bugün gidiyim cok darlandım:/
Ben ayda 1 gidiyordum anda bence baya iyi hep aynı tarz bakıyor karşı kişinin durumunu biliyor olumsuzu söylüyor son falı bende baya iyiydi ben sordum eskisi kadar sevebilirmiyim diye geçmiş bunalım kartı çıktı eğer geçmişe sünger çekersen evet dedi

Gidiyim bugün o zmn iş cıkısı..yazarım..

Kiimm ?

gittimm hatta 2. falı filandım enerjisi de yüksekti :) ama o da aynı şeylkeri söyledi hatta melekler ahmet ile aynı tarihleri verdi memnun kaldım teşekkrüler öneri için... sanırım bana herkes biliyor anlamadım bu işi .. işalla söyledikleri çıkar son 4 falcı da tamamen aynı şeyleri söyledi .. baba vanga emre , asmin koray , melekler ahmet ve symbol batu ... ben artık bekleme moduna gectim .. baya yakın tarihler var çıkarsa haber vericem :)

Batu hangi symbolde

Sevgi cafe bi YouTube videosunda konuk olmuş.
Sevgi’nin tırt olduğu tescillenmiş olmuş bence :))
Sevgi zamanında o cafesi yokken Rex sinemasının orada bir cafeye çağrırlar o da gelir bakardı ve o kadar iyiydi ki anlatamam. Bana o kadar özenle bakmışti ki. Sonra tekrar gittim tekrar gittim. Sevgiyi cafeye açtı baya sa oldu hatta en son 2 yıl önce gitti ve gerçekten çok kotuydu hatta bir sürü arkadaşımı yaniMDA goturdum. Hepsi kötü dedi.

Ya arkadaşlar şuşu diye bir falcı varmış sengulmus ismi. Kardeşimin is yerinden arkadaşları gitmiş kardeşim kızıyor bu şeylere diye soramiorum var mı bileniniz gulistan gibi fiyat yüksekmis hatta ünlüler de gidiomus

Ben de yıllar önce cafeyi açtığı ilk dönemlerde baktırmıştım, hiçbir şey bilemedi. Hatta geçmiş ve anda kötü olan nadir falcılardan biriydi.

Bugün YouTube’da video izlerken gördüm, bi kanalda ona fal baktırmışlar.
Fal baktıran bi çocukla aralarında şöyle bir diyalog geçmiş:

-Babaannen mi anneannen mi yok?
+ikisi de hayatta.
-Hangisi daha yaşlı?
+Anneannem sanırım.
-O zaman bir vefat görüyorum.

O kadar sallama bakmış ki... Reklamdan ziyade ibretlik olmuş bence

Bugün ahmete gittim anda baya iyiydi bu adama gittim beğenmedim diyem var mı acaba. Çünkü her gitmem de şaşırtıyo beni

Brnimde agzım açık kalmıştı sen ne kdr arayla gitmiştin cnm birde çok kibar bnce o fazla atmıyr bana birsoruma bilmiyorum demişti mesela kahveye çok uzun bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…