Levent Nişantaşı’nda arada ona gidiyorumLevent vardı symbolde taa seneler önce annemin kanser olucagını söylemişti kızıp cıkmıstım o oldugundan beri hiç gitmedim kendisine.. symboldemi hala..
Begeniomusun hala iimi bugün gidiyim cok darlandım:/Levent Nişantaşı’nda arada ona gidiyorum
tşk ederim canım bende önümüzde ki hafta gideceğim koraya baktıracağım önerdiğin için tşkler...Ben Asmin kafe Taksim e geçen akşam gittim.Kahve içtik.Saat 20 00 falandı.Koray müsait dediler.Doğaldı.Kahve, tarot baktı. Koray an ve geçmişte ben de iyiydi..Gelecekte haziran dedi.Yalnız, arada kurşun dökme ve başka önerilerde bulundu.Yaptırmadım elbette.Deneyen var mıdır?Bilmiyorum.
bende bu önümüzdeki hafta içi gideceğim önerin için çok tşk ederim canım koraya baktıracağım bende ...Ben Asmin kafe Taksim e geçen akşam gittim.Kahve içtik.Saat 20 00 falandı.Koray müsait dediler.Doğaldı.Kahve, tarot baktı. Koray an ve geçmişte ben de iyiydi..Gelecekte haziran dedi.Yalnız, arada kurşun dökme ve başka önerilerde bulundu.Yaptırmadım elbette.Deneyen var mıdır?Bilmiyorum.
Ben ayda 1 gidiyordum anda bence baya iyi hep aynı tarz bakıyor karşı kişinin durumunu biliyor olumsuzu söylüyor son falı bende baya iyiydi ben sordum eskisi kadar sevebilirmiyim diye geçmiş bunalım kartı çıktı eğer geçmişe sünger çekersen evet dediBegeniomusun hala iimi bugün gidiyim cok darlandım:/
Gidiyim bugün o zmn iş cıkısı..yazarım..Ben ayda 1 gidiyordum anda bence baya iyi hep aynı tarz bakıyor karşı kişinin durumunu biliyor olumsuzu söylüyor son falı bende baya iyiydi ben sordum eskisi kadar sevebilirmiyim diye geçmiş bunalım kartı çıktı eğer geçmişe sünger çekersen evet dedi
Bugün izinli sanırım siz bir arayınGidiyim bugün o zmn iş cıkısı..yazarım..
Kiimm ?Ben ayda 1 gidiyordum anda bence baya iyi hep aynı tarz bakıyor karşı kişinin durumunu biliyor olumsuzu söylüyor son falı bende baya iyiydi ben sordum eskisi kadar sevebilirmiyim diye geçmiş bunalım kartı çıktı eğer geçmişe sünger çekersen evet dedi
gittimm hatta 2. falı filandım enerjisi de yüksekti :) ama o da aynı şeylkeri söyledi hatta melekler ahmet ile aynı tarihleri verdi memnun kaldım teşekkrüler öneri için... sanırım bana herkes biliyorYok bu batu farklı onuda hatırlıyorum ama bu daha iyi ikisi bir arada 45 tl bana çocuk olayını en net cinsiyeti ile söyleyen biri 20 senedir bu işi yapıyorum vs dedi ben güvenilir buldum tüm symbollerde sadece iki kişiye gidiyorum Efe ve batu
Batu hangi symboldegittimm hatta 2. falı filandım enerjisi de yüksekti :) ama o da aynı şeylkeri söyledi hatta melekler ahmet ile aynı tarihleri verdi memnun kaldım teşekkrüler öneri için... sanırım bana herkes biliyoranlamadım bu işi .. işalla söyledikleri çıkar son 4 falcı da tamamen aynı şeyleri söyledi .. baba vanga emre , asmin koray , melekler ahmet ve symbol batu ... ben artık bekleme moduna gectim .. baya yakın tarihler var çıkarsa haber vericem :)
Sevgi zamanında o cafesi yokken Rex sinemasının orada bir cafeye çağrırlar o da gelir bakardı ve o kadar iyiydi ki anlatamam. Bana o kadar özenle bakmışti ki. Sonra tekrar gittim tekrar gittim. Sevgiyi cafeye açtı baya sa oldu hatta en son 2 yıl önce gitti ve gerçekten çok kotuydu hatta bir sürü arkadaşımı yaniMDA goturdum. Hepsi kötü dedi.Sevgi cafe bi YouTube videosunda konuk olmuş.
Sevgi’nin tırt olduğu tescillenmiş olmuş bence :))
Ben de yıllar önce cafeyi açtığı ilk dönemlerde baktırmıştım, hiçbir şey bilemedi. Hatta geçmiş ve anda kötü olan nadir falcılardan biriydi.Sevgi zamanında o cafesi yokken Rex sinemasının orada bir cafeye çağrırlar o da gelir bakardı ve o kadar iyiydi ki anlatamam. Bana o kadar özenle bakmışti ki. Sonra tekrar gittim tekrar gittim. Sevgiyi cafeye açtı baya sa oldu hatta en son 2 yıl önce gitti ve gerçekten çok kotuydu hatta bir sürü arkadaşımı yaniMDA goturdum. Hepsi kötü dedi.
Bugün ahmete gittim anda baya iyiydi bu adama gittim beğenmedim diyem var mı acaba. Çünkü her gitmem de şaşırtıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?