İstanbul'da Fal - Falcılar

Brnimde agzım açık kalmıştı sen ne kdr arayla gitmiştin cnm birde çok kibar bnce o fazla atmıyr bana birsoruma bilmiyorum demişti mesela kahveye çok uzun bakıyor
Bir ay önce gittim bir de dün. Bende soru sordum ve bilmiyorum atmak istemem dedi o yüzden ısındım baya. Başka falcılar olsa bi dizi hikaye uydururdu. Mantıkla baktığını da sanmıyorum pek. Çünkü ben hiçbir şey demedim kendi gördü her şeyi ki bilinmicek detayları bildi hissiyatı an için kuvvetli baya geleceği bilemem de..

Kim bu Ahmet mi

Fal mal bence hepsi yalan dolan şuana kadar kaç kişiye baktırdım gülistan da dahil 5falcıya baktırdım üst üste hepsi bir olay için olumlu konuştu hepsi birer tarih verdi ama hiç biri de çıkmadı ben bakmayı bıraktım dua edin bolbol fal işi yalan dolan

5 falcıya gidip derin yorumundan dolayı kutlarım sizi herkesin her istediği pat diye olsa ne güzel olurdu yalan dolan sa baktırmazsın olur biter kimse kimseye zorla baktır demiyor zaman kavramı insanoğlunun uydurduğu bişey hayvanları zamanı yok 60 yıl önce doğsan Doğum tarihini hasatla ölçecektin zamanı çıkan hiç görmedim

Tarihlere takılmamak laxım gerçi de Gülistan da mı bilemedi şimdi ? Ne umutlar ile 500 tl verdik söyledikleri olacak diye bekliyoruz

Tarihlere takılmamak laxım gerçi de Gülistan da mı bilemedi şimdi ? Ne umutlar ile 500 tl verdik söyledikleri olacak diye bekliyoruz
Gülistanın verdiği tarih daha gelmedi eylül dedi ama tarihlerde yanılmam olabilir dedi öncede olabilir bu sana verdiğim en geç tarih dedi bilmiyorum artık

5falcı derken diğer gittiklerim söylemedim şuan bir konu için üst üste gittim ve hiç birinn dediği çıkmadı demekki ne kadar baktırırsak baktıralım çıkmıycak oysa hepsi benzer şeyleri de söyledi aslında ama olmadı ben fikrimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…