- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Gülistan da çıkmadı ole miFal mal bence hepsi yalan dolan şuana kadar kaç kişiye baktırdım gülistan da dahil 5falcıya baktırdım üst üste hepsi bir olay için olumlu konuştu hepsi birer tarih verdi ama hiç biri de çıkmadı ben bakmayı bıraktım dua edin bolbol fal işi yalan dolan
Bırakmış olucaktı, telefonum bozuk yanlış yazıyorm aheyyyÖzelden briyle konuştum çok eski bir üye falı falan baktırmış ana eskiden çok baktırmış gülistana her seferinde ona gidermiş ama dediğine göre deidği hiç biri çıkmamış
gülistana çok baktırdığına göre hali vakti yerinde :) Allah arttırsın
Ciddi misin?? O zaman niye ona gidiomus her seferinde. Çok garip yaa o zaman niye gidiomus. Hiç biri çıkmadıysa gitti 500 tl. Sadece şunu soyleyebilirim. Onun gibi bakan var ve 100 tl istio. 500 çok ben bir daha baktıramam.Özelden briyle konuştum çok eski bir üye falı falan baktırmış ana eskiden çok baktırmış gülistana her seferinde ona gidermiş ama dediğine göre deidği hiç biri çıkmamış
Ben gulistan dan daha iyi performans beklerdim. 500 tl ye çok daha iyi birsey beklerdim. İyice sok olmak istio insan. 100 tl versem daha çok overdim en azindanyok yani birçok kez baktırmış ve tutturamamış... 50'nin yanına bir 0 daha ekletebildiğine göre mantıken tutturuyor hatta döktürüyor olması lazım :)))
cengiz resmen para israfi ve cok negatif . burcuyu bulsak super olurduAyrilmis arkadaşım baktırmıştım burcu ya çok beğenmişti. Ne dediyse çıktı demisti ben gittim yoktu ayrıldı dediler cengiz e baktırdım berbattı param boşa gitti
valla aynı seyi ben de gecirdim icimden. neden gidiyormus ki surekli? anı mı bildi acaba?Ciddi misin?? O zaman niye ona gidiomus her seferinde. Çok garip yaa o zaman niye gidiomus. Hiç biri çıkmadıysa gitti 500 tl. Sadece şunu soyleyebilirim. Onun gibi bakan var ve 100 tl istio. 500 çok ben bir daha baktıramam.
İnanmam ama güzel fal baktığımı söylerler. Bu da ironik benceBuraya hem girip hem yorum okuyan sende inanisun demek ki. Burada bu konuşuluyor kimse kimseyi de zorla tutmuo. Başlık belli konu belli. Reklamlar bitti şimdi bu mu başladı.
Ee sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomusbir de ben falcı olsam besyuz lira yaparsam kendime cok guvenıyor olmam lazım. ki gulistan da ben onu sezdim. ya tutsa da bıdaha baska kısıye para vermekle ugrasmasak ama bana bır dedıgı cıktı en yakın tarıhde. esas konuyu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?