İstanbul'da Fal - Falcılar

Gülistan da çıkmadı ole mi

Onun daha zamanı var ama oda eylül dedi snra sana verdiğim en geç tarih bilmem yanılmam olabilir tarihlerde ben verdiğim tarihnn 2 ay geç veririm bazıları da dio gülistan tarih vermiyo normalde anlamadım birşey

Ünlü biri baktırmak herhalde ya 500tl diyince insan çok fazla bir şey bekliy ama diğer falcılar az çok aynı şeyleri söyledi hatta onlar kosa vade veriyodu en azından gülistan eylül dedi

Özelden briyle konuştum çok eski bir üye falı falan baktırmış ana eskiden çok baktırmış gülistana her seferinde ona gidermiş ama dediğine göre deidği hiç biri çıkmamış

Özelden briyle konuştum çok eski bir üye falı falan baktırmış ana eskiden çok baktırmış gülistana her seferinde ona gidermiş ama dediğine göre deidği hiç biri çıkmamış
Bırakmış olucaktı, telefonum bozuk yanlış yazıyorm aheyyy

yok yani birçok kez baktırmış ve tutturamamış... 50'nin yanına bir 0 daha ekletebildiğine göre mantıken tutturuyor hatta döktürüyor olması lazım :)))

Bilemiycemm bana dediği çıksaa hakkını yedim dicem de daha eylüle kim öle kim kala ki o konu için eylül çok uzun bence en kısa zamanda çıkar inşallah tarihlerde yanılmam vardır dedi zaten

Ciddi misin?? O zaman niye ona gidiomus her seferinde. Çok garip yaa o zaman niye gidiomus. Hiç biri çıkmadıysa gitti 500 tl. Sadece şunu soyleyebilirim. Onun gibi bakan var ve 100 tl istio. 500 çok ben bir daha baktıramam.

yok yani birçok kez baktırmış ve tutturamamış... 50'nin yanına bir 0 daha ekletebildiğine göre mantıken tutturuyor hatta döktürüyor olması lazım :)))
Ben gulistan dan daha iyi performans beklerdim. 500 tl ye çok daha iyi birsey beklerdim. İyice sok olmak istio insan. 100 tl versem daha çok overdim en azindan

koray, ufuk, ares, batu, symbol levent, gamze, emre, fulya, mirza, ergin.....son zamanlarda burda adı geçen cafe falcıları....bir tanesine gideceğim , hangisini seçmeliyim sizce? bunlardan sadece yüzüne bakıp konuşan var mı

gülistana bende baktırdım yaz zamanını verdi. bakıyorum hem cıkanı var hem cıkmayanı. bazen falı da takıp etmıyolar ınsanlar cıkmadı olmadı dıyolar aslında. mesela benim arkadasıma cıktı bı falcı ben hatırlattım bak falcı bole demıstı demıstım aa evet dogru dıyosun demıstı.

Ciddi misin?? O zaman niye ona gidiomus her seferinde. Çok garip yaa o zaman niye gidiomus. Hiç biri çıkmadıysa gitti 500 tl. Sadece şunu soyleyebilirim. Onun gibi bakan var ve 100 tl istio. 500 çok ben bir daha baktıramam.
valla aynı seyi ben de gecirdim icimden. neden gidiyormus ki surekli? anı mı bildi acaba?

bir de ben falcı olsam besyuz lira yaparsam kendime cok guvenıyor olmam lazım. ki gulistan da ben onu sezdim. ya tutsa da bıdaha baska kısıye para vermekle ugrasmasak ama bana bır dedıgı cıktı en yakın tarıhde. esas konuyu bekliyorum

Ee sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…