- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
ya valla bende çok garip birşeyi bildi.. bir olay var herkes olur diyor ama senin hiç umudun kalmamış dedi , sen insanlara evet ya olur diyorsun ama içten içe umutsuzsun dedi ( konu baya spesifik aşk meşk değil) ama olacak o dedi bir anda rüzgar dönecek dedi ve o spesifik şeyin ne oldugunuda söyledi (şu an burda söylemek istemiyorum ) o yüzden baya etkilendim açıkçası zamanlaması da yakın çıkarsa yazıcam aklımda :)Korayı nasıl buldn ve ortalama olarak ne söyledi sn zmnlerda enck onu bgdnm ben
walla yıllar önce 2012 de filan hisarüstünde cafesine gitmiştim o an bildi gibi gelmişti ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı :)Denedim mi yaa?? Bir bilgin var mı canım
ben Koray a baktırdım kısa baktı ama begendimarkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta asmin cafeye gideceğim fal baktırmak için orda bana önere bileceğiniz ve memnun kaldığınız kişi yada kişilerin isimlerini yazarmısınız buna çok ihtiyacım var şimdiden tşkler ....
Çıktı mı dediğiUfuk bana ilk falında geçmiş ve ani çok iyi bildi ama ikinci falda çok fazla yorum yaptı fal disina çıktı gibi oldu. Ama ilk falı çok iyiydi an ve geçmiş. Ama geleceği bilir mi bilmiyorum daha yeni baktirdim
Geleceği bilmiyorum yeni baktı demiş ya :)Çıktı mı dediği
Adı ne kadının sahra olabilirmi bi öğrenirmisin cok yıllar önce baktırmıstım sanki ona.. deişik bi kadındıEe sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomus
5falcı derken diğer gittiklerim söylemedim şuan bir konu için üst üste gittim ve hiç birinn dediği çıkmadı demekki ne kadar baktırırsak baktıralım çıkmıycak oysa hepsi benzer şeyleri de söyledi aslında ama olmadıben fikrimi söyledim
hangi taksim symbol muKızlar Batu kahve falımı önüne aldı falı açmadan yüzüme bakarak 5 dakika filan konuştu şaşırttı beni baya ve söyledikleri doğruydu .. size de böyle baktı mı?
ewt taksim symbolhangi taksim symbol mu
Ben dün gittim batuya ilk falına benzer şeyler söyledi benim istediklerimi söylediği için mi memnun kaldım acaba diye düşünüyorum zaten ben sadece birini sordum o anlattı boşanacak mı dedim sana söyledi mi dedi acaba onu mu hissetti diye düşündüm aslında biraz daha fazlasını bekledim ama kısa sürdü ve bana iki kez hiçbir sorun görmüyorum dedi ama aslında şuan herşey sorunlu sanırım geleceğe yöneliktiKızlar Batu kahve falımı önüne aldı falı açmadan yüzüme bakarak 5 dakika filan konuştu şaşırttı beni baya ve söyledikleri doğruydu .. size de böyle baktı mı?
Başkası olacak mı dedim hayır vs dedi işle ilgili 2 ay sonra boşanma için 2/3 ay dedi bakalımKızlar Batu kahve falımı önüne aldı falı açmadan yüzüme bakarak 5 dakika filan konuştu şaşırttı beni baya ve söyledikleri doğruydu .. size de böyle baktı mı?
Hangi batu yaa hangi semboldeKızlar Batu kahve falımı önüne aldı falı açmadan yüzüme bakarak 5 dakika filan konuştu şaşırttı beni baya ve söyledikleri doğruydu .. size de böyle baktı mı?
Hangi din rte bile falcıya gidiyor 8 milyar yıllık Evrende din birşey değil dinlerin kökeni için Sümerlere bakabilirsin “din bu “kitaplarını okuyabilirsin turan dursunadamı dinden eder bu işler.
Taksimde senin pek beğeneceğini düşünmüyorum açıkcası çünkü senin beklentin yüksekHangi batu yaa hangi sembolde
Sadece merak ettim falcıya gittiğini nasıl biliyorsunuz: ) ben de ayinlere katıldıklarını düşünüyorum siyaset, güç adamlarınınHangi din rte bile falcıya gidiyor 8 milyar yıllık Evrende din birşey değil dinlerin kökeni için Sümerlere bakabilirsin “din bu “kitaplarını okuyabilirsin turan dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?