- 25 Nisan 2019
- 5
- -2
- 1
- 44
medyum olsam kendi reklamımı yaparım sitenin degil burdan kendi profilimi tanıtırım allah akıl fikir vereBir o eksikti. Yeni üye olup bole yapanlar çok ayıp yaa. O kadar belli oluo ki. Hadi Suzan hanim başka yere bol sanslar.
tlf da baktırdığı kişiyi tanıyorum :) bizim komşu vardı 5 vakit namaz kılar çok iyide fal bakardı kahve :) dinle ilgisini hiçbir zaman çözemedim ki falların kökeni dinlerden daha eskiSadece merak ettim falcıya gittiğini nasıl biliyorsunuz: ) ben de ayinlere katıldıklarını düşünüyorum siyaset, güç adamlarının
Karanlık olmazsan zaten bir noktaya gelemezsin rochefellar vs yakın olman lazım Erzincan madenlerini satacak adam lazım başka bir olayın konusu buSadece merak ettim falcıya gittiğini nasıl biliyorsunuz: ) ben de ayinlere katıldıklarını düşünüyorum siyaset, güç adamlarının
tlf da baktırdığı kişiyi tanıyorum :) bizim komşu vardı 5 vakit namaz kılar çok iyide fal bakardı kahve :) dinle ilgisini hiçbir zaman çözemedim ki falların kökeni dinlerden daha eski
Ben de dinle bağdaştıramıyorum. Kökeni çok eski zamanlara ait. Ve sürekli bir evrilme durumu olmuş. Din ile ilintili gören insanlar da hacı hoca üfürükçüye gidiyor :) iyi bir bakım yapan tanıdığım hep siyasetçilerin enerjisini,planını algılamıyoruz farklı durumlar ve kalkanlar olduğunu düşünüyordu :)Karanlık olmazsan zaten bir noktaya gelemezsin rochefellar vs yakın olman lazım Erzincan madenlerini satacak adam lazım başka bir olayın konusu bu
Fulya kim acaba tlfn de bakar mi biliyor musunuz acaba?gecen hafta Fulya ya gittim dedikleri catır catır cıktı ama 25 nisan tarihini vermisti bir konu için o cıkmadı...
bakalım beklıyorum.
sanırım dogru zamanını yakalamak gerek, erken gidip ilk baktıranlardan olmak onemlı.
bana ilk baktıgı fal hic cıkmamıstı , gece 10 da bakmıstı sanırım bu sebeple.
Fulya Nişantaşı symboldeFulya kim acaba tlfn de bakar mi biliyor musunuz acaba?
Sembol Fulya mi acaba ?gecen hafta Fulya ya gittim dedikleri catır catır cıktı ama 25 nisan tarihini vermisti bir konu için o cıkmadı...
bakalım beklıyorum.
sanırım dogru zamanını yakalamak gerek, erken gidip ilk baktıranlardan olmak onemlı.
bana ilk baktıgı fal hic cıkmamıstı , gece 10 da bakmıstı sanırım bu sebeple.
Kadın gününde değilse ki genelde olmuyor (çünkü geceden kalma bir hali var) sıklıkla 5 dakikada gönderir, kendi kızımSembol Fulya mi acaba ?
Ben gecen gun baktirdim cok nokta atisli bakti gelexego bilemem tabi.Kadın gününde değilse ki genelde olmuyor (çünkü geceden kalma bir hali var) sıklıkla 5 dakikada gönderir, kendi kızım
nın sağlığından ya da havadan sudan bahseder, bunu yapmazsa etrafındaki mirza ve diğer falcılara laf atar, ya da onlar ona laf atar....sizle ilgili 2-3 cümle söyle gönderir.....bir çalışma ciddiyeti yok o kadında, çok laylom fal bakıyor...benim üç falımda da aynı şeyi yaptı...oturmanız ile kalkmanız bir oluyor
benimle bir enerjisi tutmadı bu fulyanın demek ki...bana hep kısa baktı ve masadan kalk der gibi bitiryorBen gecen gun baktirdim cok nokta atisli bakti gelexego bilemem tabi.
Bu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? TesekkurlerEe sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomus
evindemi bakiyorBu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? Tesekkurler
Ben 3 kez baktırdım, ilk falı tamamen çıktı, ikincisi yarım çıktı, 3.sü çıkmadı.Ben gecen gun baktirdim cok nokta atisli bakti gelexego bilemem tabi.
Ben ulaşınca batırıp yorum yapicam eğer iyiyse herkesi yollarım. Yoksa zaten gerek yok. Kimsenin parasi boşuna gitmesin bi de batu için ne diosunuz gidiyim miBu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? Tesekkurler
Ben numaramı bıraktım daha arayan olmadi. Eğer olmazsa gidicem o kuafore diycem beni götürün. Kuaförü sahibi ben inanmazdim takır takır isim söyleyince sok oldum dedi. Her dediği çıktı ikincide korkudan gidemiorum dedi. Aramazsa beni ben gidip kendim sorucamBu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? Tesekkurler
ben bile şuan korktum yaniBen numaramı bıraktım daha arayan olmadi. Eğer olmazsa gidicem o kuafore diycem beni götürün. Kuaförü sahibi ben inanmazdim takır takır isim söyleyince sok oldum dedi. Her dediği çıktı ikincide korkudan gidemiorum dedi. Aramazsa beni ben gidip kendim sorucam
Aramadilar arasa gidecem benben bile şuan korktum yani
Martta yazmış ya belki bi sonuç vardır diye sorayım dedimGeleceği bilmiyorum yeni baktı demiş ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?