İstanbul'da Fal - Falcılar

Sadece merak ettim falcıya gittiğini nasıl biliyorsunuz: ) ben de ayinlere katıldıklarını düşünüyorum siyaset, güç adamlarının
tlf da baktırdığı kişiyi tanıyorum :) bizim komşu vardı 5 vakit namaz kılar çok iyide fal bakardı kahve :) dinle ilgisini hiçbir zaman çözemedim ki falların kökeni dinlerden daha eski

Sadece merak ettim falcıya gittiğini nasıl biliyorsunuz: ) ben de ayinlere katıldıklarını düşünüyorum siyaset, güç adamlarının
Karanlık olmazsan zaten bir noktaya gelemezsin rochefellar vs yakın olman lazım Erzincan madenlerini satacak adam lazım başka bir olayın konusu bu

tlf da baktırdığı kişiyi tanıyorum :) bizim komşu vardı 5 vakit namaz kılar çok iyide fal bakardı kahve :) dinle ilgisini hiçbir zaman çözemedim ki falların kökeni dinlerden daha eski
Karanlık olmazsan zaten bir noktaya gelemezsin rochefellar vs yakın olman lazım Erzincan madenlerini satacak adam lazım başka bir olayın konusu bu
Ben de dinle bağdaştıramıyorum. Kökeni çok eski zamanlara ait. Ve sürekli bir evrilme durumu olmuş. Din ile ilintili gören insanlar da hacı hoca üfürükçüye gidiyor :) iyi bir bakım yapan tanıdığım hep siyasetçilerin enerjisini,planını algılamıyoruz farklı durumlar ve kalkanlar olduğunu düşünüyordu :)

Artık tarihı ne kadar eskiye dayandığı deil de bence deli gibi bir piyasası var. Baya Pars kazanılır şu isten bu devirde bile. Ben kendi adıma söyliyim ki egitimi şehirli bir kadin olarak bunlarin kapısını asindiriyorum. Herkes gidio işte siyasetçisı sanatçısı zengini fakiri eğitimli eğitimsiz var da var. İnsan işte hep bilinmeyene merak duyar...

Fulya kim acaba tlfn de bakar mi biliyor musunuz acaba?

Sembol Fulya mi acaba ?

Sembol Fulya mi acaba ?
Kadın gününde değilse ki genelde olmuyor (çünkü geceden kalma bir hali var) sıklıkla 5 dakikada gönderir, kendi kızım
nın sağlığından ya da havadan sudan bahseder, bunu yapmazsa etrafındaki mirza ve diğer falcılara laf atar, ya da onlar ona laf atar....sizle ilgili 2-3 cümle söyle gönderir.....bir çalışma ciddiyeti yok o kadında, çok laylom fal bakıyor...benim üç falımda da aynı şeyi yaptı...oturmanız ile kalkmanız bir oluyor

Ben gecen gun baktirdim cok nokta atisli bakti gelexego bilemem tabi.

Bu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? Tesekkurler

Bu kadina biz nasil ulasabiliriz rica etsem bilginiz varsa benimle paylasir misinizz? Tesekkurler
Ben numaramı bıraktım daha arayan olmadi. Eğer olmazsa gidicem o kuafore diycem beni götürün. Kuaförü sahibi ben inanmazdim takır takır isim söyleyince sok oldum dedi. Her dediği çıktı ikincide korkudan gidemiorum dedi. Aramazsa beni ben gidip kendim sorucam

ben bile şuan korktum yani

Batu ya gittim tatlı biri ama mükemmel bir fal değil. Ya da iyileri gördük ondan. Şu an a kadar en iyi bakan gulistan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…