- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
bize de haber verrr :)))Aramadilar arasa gidecem ben
Evet ne yazık ki öyle ben çok beğeniyordum kendisini ama symbol un işletme anlayışında kısa fal dayatması var 4 sene önce söylediği şeyi yaşadım yeni gideceksiniz güleryüzlü iyi enerjiyle gitmek lazım ona o beğendiğine iyi fal bakıyor birde çok fal baktığında şekli değişiyor erken gidip beklerseniz Fulya iyi ama günü gününü tutmuyorbenimle bir enerjisi tutmadı bu fulyanın demek ki...bana hep kısa baktı ve masadan kalk der gibi bitiryor
Ben dedim beğenmezsin diyeBatu ya gittim tatlı biri ama mükemmel bir fal değil. Ya da iyileri gördük ondan. Şu an a kadar en iyi bakan gulistan oldu
Ben sizin yazılarınız dan hiçbir şey anlamıyorum mesela çıkan ne ne kadarı çıktı çıkan ne aşk mı iş mi para mı aile mi Ahmet’e gittik çıkmadı dediniz anda bildiği şeyler olmadı mı en kötü dediğim can bile bazı şeyler bildi anda tarihe mi çıkmadı diyorsunuz tarihi çıkan çok nadir birde neden kalın yazıyorsunuz ?Ben 3 kez baktırdım, ilk falı tamamen çıktı, ikincisi yarım çıktı, 3.sü çıkmadı.
ya valla bende çok garip birşeyi bildi.. bir olay var herkes olur diyor ama senin hiç umudun kalmamış dedi , sen insanlara evet ya olur diyorsun ama içten içe umutsuzsun dedi ( konu baya spesifik aşk meşk değil) ama olacak o dedi bir anda rüzgar dönecek dedi ve o spesifik şeyin ne oldugunuda söyledi (şu an burda söylemek istemiyorum ) o yüzden baya etkilendim açıkçası zamanlaması da yakın çıkarsa yazıcam aklımda :)
Koray mı ?Valla banada çok spesifik şeyler söylediği için son zamanlarda favprim oldu oyzdn spruyorum zaten ama bana yazarmsn özelden lütfenn yaa ben çok baktrdm hem biraz teyit etmiş olurum :)bende sana yazarm ne dediğini çok ilginç şeylerdi bn onun bütün fallrına baktırdım sen? Ben ilk aralklta baktrdm birde kahvesi bile sadece ayrtıntılıydı
Bir ay önce gittim bir de dün. Bende soru sordum ve bilmiyorum atmak istemem dedi o yüzden ısındım baya. Başka falcılar olsa bi dizi hikaye uydururdu. Mantıkla baktığını da sanmıyorum pek. Çünkü ben hiçbir şey demedim kendi gördü her şeyi ki bilinmicek detayları bildi hissiyatı an için kuvvetli baya geleceği bilemem de..
Koray mı ?
gecen hafta Fulya ya gittim dedikleri catır catır cıktı ama 25 nisan tarihini vermisti bir konu için o cıkmadı...
bakalım beklıyorum.
sanırım dogru zamanını yakalamak gerek, erken gidip ilk baktıranlardan olmak onemlı.
bana ilk baktıgı fal hic cıkmamıstı , gece 10 da bakmıstı sanırım bu sebeple.
Anlamamanız normal. :)Ben sizin yazılarınız dan hiçbir şey anlamıyorum mesela çıkan ne ne kadarı çıktı çıkan ne aşk mı iş mi para mı aile mi Ahmet’e gittik çıkmadı dediniz anda bildiği şeyler olmadı mı en kötü dediğim can bile bazı şeyler bildi anda tarihe mi çıkmadı diyorsunuz tarihi çıkan çok nadir birde neden kalın yazıyorsunuz ?
O kim ?Anlamamanız normal. :)
Hiçbir şey çıkmamış ki, ‘aşk, iş vs.’ diye belirtmemişim özellikle. İlk falı tamamen çıktı demişim mesela, ‘tamamen’ kelimesinin anlamı çok açık diye düşünüyorum.
Neredeyse hepsinin anda, geçmişte bildiği şeyler oluyor, ama çıkmadı diyorsam gelecekle ilgili söyledikleri hiçbir şey çıkmadı demektir. Geçmişte ve anda bildikleri şeyler olması falın çıkması anlamına gelmiyor ki.
Neden kalın yazdığıma gelince; böyle yazmak hoşuma gidiyor. Tercih meselesi. Siz de mesaj yazma kısmından istediğiniz rengi, kalınlığı, italikliği seçip yazabilirsiniz. Sadece bana özel bir durum değil.
Delalzelal olduğunuzdan da iyice emin oldum, teşekkürler. :)
O mesajımda neyin çıkıp çıkmadığını tam olarak yazmadığım için anlamamanız normal dedim. Size karşı bir şey değildi.İletişim dediğiniz şey zaten kendini iyi ifade etme durumudur demek ki ifade sorunu var ki sormuşum burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum ve birşeyler öğrenmeye çalışıyorum açıklayıcı olup deneyimleri aktarmaya ve başkalarının deneyimlerinden yararlanmaya çalışıyorum geçen Ataköy Cansu’ya gitmiş birine hata yapmışsın dedim kim olduğunu açıkladım burada egosal tatmin için burada değilim olabildiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum kimseye tepeden bakacak ne kişiliğe nede üsluba sahip değilim kabalık edersem özür dilemeyide bilirim üslubunuz çok kaba neyse size hayatta başarılar söz ettiğiniz kim bilmiyorum nedir onuda bilmiyorum neyle itham ediliyorum onuda bilmiyorum
Mesela Hande’nin bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. :) aşk, eğitim, aile, sağlık vs. hiçbiri tutmadı. Özellikle aşkla ilgili söylediklerinin tam tersi oldu. Geçmiş ve anda iyiydi, hatta o yüzden gelecek de çıkacak herhalde diye düşündüm ama söyledikleriyle şu an yaşadıklarımın alakası bile yok.Bosverin kavgayı kızlar. Kavganın tartismanin faydasiypk Yardımlaşmak için burada olalım. Ben iyi olarak gulistan diorum. Valla handeye kötü dediniz ama valla gulistanla aynı konuştu
Valla gelecek pek umrumda değil şimdiye soruyorum kafamdaki soru isaretleri için. Aşk sormuyorum başka şeyler var aklimda. Hande bildiğine bilio en azından anda geçmişte fena değil.Mesela Hande’nin bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. :) aşk, eğitim, aile, sağlık vs. hiçbiri tutmadı. Özellikle aşkla ilgili söylediklerinin tam tersi oldu. Geçmiş ve anda iyiydi, hatta o yüzden gelecek de çıkacak herhalde diye düşündüm ama söyledikleriyle şu an yaşadıklarımın alakası bile yok.
Size güzel şeyler söylediyse umarım çıkar. Yalnız falcıların paralel konuşmasına çok takılmayın, bir durumumla ilgili 1-2 falcı hariç hepsi paralel konuşmuştu, ama o 1-2 falcının dediği gibi ilerledi.
Geleceği bilene pek rastlamadım zaten. Beklentiniz şu an ise evet Hande o konuda iyiydi. Baktırdığım zaman içinde bulunduğum durumu iyi anlatmıştı.Valla gelecek pek umrumda değil şimdiye soruyorum kafamdaki soru isaretleri için. Aşk sormuyorum başka şeyler var aklimda. Hande bildiğine bilio en azından anda geçmişte fena değil.
Bende 1 kez handeye gittim ama açıkcası kendisi hakkında yorum yapacak bir etki hissetmedim çok soru sordu bana öyle falcıları savunacak değilim ki bence falla yatıp kalkmak büyük bir hata bende bu hatayı yaptım ; açıkcası inanmamak en doğrusu bence ben burada bir falcı için başkalarını üzecek biri değilimMesela Hande’nin bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. :) aşk, eğitim, aile, sağlık vs. hiçbiri tutmadı. Özellikle aşkla ilgili söylediklerinin tam tersi oldu. Geçmiş ve anda iyiydi, hatta o yüzden gelecek de çıkacak herhalde diye düşündüm ama söyledikleriyle şu an yaşadıklarımın alakası bile yok.
Size güzel şeyler söylediyse umarım çıkar. Yalnız falcıların paralel konuşmasına çok takılmayın, bir durumumla ilgili 1-2 falcı hariç hepsi paralel konuşmuştu, ama o 1-2 falcının dediği gibi ilerledi.
Kimdir o delal bilmiyorum sadece daha açıklayıcı olsak demek istedim eski üyesiniz sanırım daha çok bilgi alabiliriz diye sordumO mesajımda neyin çıkıp çıkmadığını tam olarak yazmadığım için anlamamanız normal dedim. Size karşı bir şey değildi.
İfade etmede sorunum olduğunu düşünmüyorum, eski mesajlarımda defalarca falcılarla ilgili yorum yaptım. Detaylı bir şekilde anlattığım mesajlarım da var, o yüzden her mesajımda ‘şu çıktı, bu çıkmadı.’ diye yazmıyorum.
Falcıların neredeyse hepsi geçmiş ve anda iyi oluyor zaten, özellikle belirtme gereği duymuyorum bu yüzden. Sadece geçmiş ve anda bile saçmalayanları yazıyorum.
Tartışmaya hiç gerek yok, hele de fal muhabbetinde.
Size göre kaba bir cevap olduysa kusura bakmayın.
Yalnız Delalzelal adlı üyeyle tarzınız aşırı benziyor, tarzınız dışında da bazı tesadüfler var ki, o olabileceğinizi düşünüyorum. İyi geceler. :)
Enerji evet genelde sizin enerjiniz iyi oluyorsa iyi bakıyorlar birde ilk kez gidiyorsanız iyi bakıyorlar çokca yaşadım mesela Fulya ya ilk kez gittiğimde senin enerjini beğendim demişti enerjin dikkatimi çekti vs demişti sonra enerjim düşükken başından savmıştı nesil diye biri vardı symbolde enerjin çok kötü birdaha gelirsen iyi bir enerjiyle gel demiştiGeleceği bilene pek rastlamadım zaten. Beklentiniz şu an ise evet Hande o konuda iyiydi. Baktırdığım zaman içinde bulunduğum durumu iyi anlatmıştı.
Falın enerji meselesi olduğunu düşünüyorum ben, buradaki çoğu kişi bunu saçma bulsa da.
Aklınızdaki soruların net cevaplarını alırsınız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?