Anladım, haklısınız tabii ki.Kimdir o delal bilmiyorum sadece daha açıklayıcı olsak demek istedim eski üyesiniz sanırım daha çok bilgi alabiliriz diye sordum
Fulya’da aynı şeyi ben de yaşadım. İlk baktırdığımda Fulya’nın enerjisi çok yüksekti, o gün ben de çok olumluydum o yüzden o falda ne dediyse çıktı. Tarihine, harfine kadar hepsi çıkmıştı. Sonraki gidişlerimde aynı enerjiyi yakalayamadım, son falı da hiç tutmadı.Enerji evet genelde sizin enerjiniz iyi oluyorsa iyi bakıyorlar birde ilk kez gidiyorsanız iyi bakıyorlar çokca yaşadım mesela Fulya ya ilk kez gittiğimde senin enerjini beğendim demişti enerjin dikkatimi çekti vs demişti sonra enerjim düşükken başından savmıştı nesil diye biri vardı symbolde enerjin çok kötü birdaha gelirsen iyi bir enerjiyle gel demişti
Geleceği bilene pek rastlamadım zaten. Beklentiniz şu an ise evet Hande o konuda iyiydi. Baktırdığım zaman içinde bulunduğum durumu iyi anlatmıştı.
Falın enerji meselesi olduğunu düşünüyorum ben, buradaki çoğu kişi bunu saçma bulsa da.
Aklınızdaki soruların net cevaplarını alırsınız umarım.
Maalesef ben de sizin yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamıyorum. Mesajlarınızda hiç noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz ve bu sebepten aynı mesajı tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum.Ben sizin yazılarınız dan hiçbir şey anlamıyorum mesela çıkan ne ne kadarı çıktı çıkan ne aşk mı iş mi para mı aile mi Ahmet’e gittik çıkmadı dediniz anda bildiği şeyler olmadı mı en kötü dediğim can bile bazı şeyler bildi anda tarihe mi çıkmadı diyorsunuz tarihi çıkan çok nadir birde neden kalın yazıyorsunuz ?
Baktırdığım dönemde o an olanları iyi bilmişti. Karşı taraf, benim durumum, eğitim durumu vs. o konuda iyiydi.N
anlık o anki durumlarda iyi.mi.hande işle ilgili durım varda
Anladım haklısınız daha özenli yazmak lazım noktalama kullanmayınca anlaması da güç oluyor haklısınızMaalesef ben de sizin yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamıyorum. Mesajlarınızda hiç noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz ve bu sebepten aynı mesajı tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum.
Teşekkür ederimAnladım, haklısınız tabii ki.
Dediğim gibi öncesinde baktırdıklarımla ilgili detaylı yorum yaptığım için bu kez özellikle belirtmedim. Bir de üzerinden zaman geçince falları unutuyorum, çok net bir şekilde anlatamıyorum. Merak ettikleriniz arasında baktırdığım falcı varsa detaylı bir şekilde anlatırım.
bu falı bakan kimmmValla banada çok spesifik şeyler söylediği için son zamanlarda favprim oldu oyzdn spruyorum zaten ama bana yazarmsn özelden lütfenn yaa ben çok baktrdm hem biraz teyit etmiş olurum :)bende sana yazarm ne dediğini çok ilginç şeylerdi bn onun bütün fallrına baktırdım sen? Ben ilk aralklta baktrdm birde kahvesi bile sadece ayrtıntılıydı
hayırlı olsun, ne ile ilgili?Ahmetin dediği bi şey tam tarihinde çıktı dediği gibi de oldu ilk defa bi falcının gelecekle ilgili dediği çıktı..
Aşkla ilgili. Eğitimle ilgili de haziranda bir şeyler dedi o da olursa yazarımhayırlı olsun, ne ile ilgili?
Ahmetin dediği bi şey tam tarihinde çıktı dediği gibi de oldu ilk defa bi falcının gelecekle ilgili dediği çıktı..ahmet
Meleklerde ve gitmeden mutlaka arayın baya dolu oluyor. Bana iyi bildi gayet ama sanırım memnun kalmayanlar da var siz bilirsinizahmet hangi cafede bakıyor ben perşembe günü gideceğim taksime onun için soruyorum ...
Hayırlı olsun. Bi de ben görsem o gunleriAhmetin dediği bi şey tam tarihinde çıktı dediği gibi de oldu ilk defa bi falcının gelecekle ilgili dediği çıktı..
bilgilendirdiğin için tşk ederim canımmm asmin cafede fal baktırdın mı hiç ... oradaki fal bakanlarıda iyi diyorlar onun için bende böyle bir araştırmaya girdim seymbol cafeyi denedim orda yabancı bir bayan var o baktı fena değildi bir çok şeyimi bildi tarih verdi hala beklemedeyim ....Meleklerde ve gitmeden mutlaka arayın baya dolu oluyor. Bana iyi bildi gayet ama sanırım memnun kalmayanlar da var siz bilirsiniz
bilgilendirdiğin için tşk ederim canımmm asmin cafede fal baktırdın mı hiç ... oradaki fal bakanlarıda iyi diyorlar onun için bende böyle bir araştırmaya girdim seymbol cafeyi denedim orda yabancı bir bayan var o baktı fena değildi bir çok şeyimi bildi tarih verdi hala beklemedeyim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?