İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimdir o delal bilmiyorum sadece daha açıklayıcı olsak demek istedim eski üyesiniz sanırım daha çok bilgi alabiliriz diye sordum
Anladım, haklısınız tabii ki.
Dediğim gibi öncesinde baktırdıklarımla ilgili detaylı yorum yaptığım için bu kez özellikle belirtmedim. Bir de üzerinden zaman geçince falları unutuyorum, çok net bir şekilde anlatamıyorum. Merak ettikleriniz arasında baktırdığım falcı varsa detaylı bir şekilde anlatırım.

Fulya’da aynı şeyi ben de yaşadım. İlk baktırdığımda Fulya’nın enerjisi çok yüksekti, o gün ben de çok olumluydum o yüzden o falda ne dediyse çıktı. Tarihine, harfine kadar hepsi çıkmıştı. Sonraki gidişlerimde aynı enerjiyi yakalayamadım, son falı da hiç tutmadı.

Kesinlikle enerji meselesi. Bazılarınin efsane dedikleri ne yazık ki tek kelime bilmio. Kimi safiye kötü dio kimi mükemmel dio. Kimi hande çıktı dio kimse birsey bilemedi dio. Gülistan içinde bilemedigi çok oluo dediler. Tamen karşıyla senin uyumun ve bakan kişinin o günkü ruh hali.

N

anlık o anki durumlarda iyi.mi.hande işle ilgili durım varda

Maalesef ben de sizin yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamıyorum. Mesajlarınızda hiç noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz ve bu sebepten aynı mesajı tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum.

N

anlık o anki durumlarda iyi.mi.hande işle ilgili durım varda
Baktırdığım dönemde o an olanları iyi bilmişti. Karşı taraf, benim durumum, eğitim durumu vs. o konuda iyiydi.

Maalesef ben de sizin yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamıyorum. Mesajlarınızda hiç noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz ve bu sebepten aynı mesajı tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum.
Anladım haklısınız daha özenli yazmak lazım noktalama kullanmayınca anlaması da güç oluyor haklısınız

Teşekkür ederim

Telefon ile bakan kimler var? Karşı tarafı iyi bilsin mümkünse isim veya spesifik şeylerde söyleyebilsin

bu falı bakan kimmm

Meleklerde ve gitmeden mutlaka arayın baya dolu oluyor. Bana iyi bildi gayet ama sanırım memnun kalmayanlar da var siz bilirsiniz
bilgilendirdiğin için tşk ederim canımmm asmin cafede fal baktırdın mı hiç ... oradaki fal bakanlarıda iyi diyorlar onun için bende böyle bir araştırmaya girdim seymbol cafeyi denedim orda yabancı bir bayan var o baktı fena değildi bir çok şeyimi bildi tarih verdi hala beklemedeyim ....

Neredeyse hepsine baktırdım ve hepsi çok kötüydü ama yabancı birine baktırmadım hiç yeni gelmiş olmalı adı ne?
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…