İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben yakın zamanda asmin cafe koray'ı denemeyi düşünüyorum. gidersem mutlaka yazarım. ismi geçince ilgimi çekti

bende baba vanga emreyi deniyecegim . niko ve gamze iyiydi ama niko dobra ne gorduyse onu soyluyor gitmeyenler gitsin derim ben

Bugün baba vanga ya gittim. Gerçekten begendim. Yani olumsuzlari dio Olumluları diyor. Duymak istemediğim bir kaç şey soledi fakat ole güzel bir dille soledi ki ona bile birsey demedim. Gerçekten begendim. Yalnız garip tir ki nikoyla yakın şeyler dedi. Çıkarsa söyliyim paylaşıcam. Üç kişi ısrarla bole olacak dio ekim sonuna kadar. Diğerleri Hayır diyor. Eğer olursa hepimiz sahidiz ki o 3 kişinin dediği tutmuş olacak. Bakalım nolucak. Ama sevdim emre yi. Olumsuzlari bile bu kadar güzel bir dille anlatmasi. Isini çok severek yapması. Ben işine saygisindan işine verdiği emekten bile çok etkilendim. Tekrar gelmek istiorum dedim. 6 aydan önce alamam haksız kazanca girer dedi. Bi de veganmış benim gibi onu da ayrıca çok sevdim. Ve kesinlikle çok bilgili bu konuda. Teknik şeyleri de baya bilio. Baya yorum yaptım. Deneyenler anlamışım dediğimi 100 tl ye de bu kadar olur.

Randevu ile mi gidiliyor bir de sadece tarot mu bakıyor

Evet ve sahibi biraz titiz biri nazik insanları sevior anladigim kadariyla. Randevu almak gerekiyor. Sadece tarot
Nasıl randevu aldınız tlf ile mi ?burdan bir arkadaş sabah gitmeniz lazım vs dedi onun için sordum birde fal ne kadar sürüyor ? Teşekkürler

Birde bu üç kişi kimler Emre , Niko Gülistan mı?

Nasıl randevu aldınız tlf ile mi ?burdan bir arkadaş sabah gitmeniz lazım vs dedi onun için sordum birde fal ne kadar sürüyor ? Teşekkürler
Evet telefonla aldım. Zaten günde 10 kişiye bakiomus. Fal gerçekten bekledigimden de uzun sürdü. Süre olarak memnun kaldım. Ben akşam 8 de baktırdım.

Birde bu üç kişi kimler Emre , Niko Gülistan mı?
Birisi emre birisi niko diğeri herkesin bilmediği benide arkadaşımın götürdüğü. Ve o dediğim arkadaşım en iyileri bile gitmiştir maddi durumu musait olduğu için. En çok iki kişi begendim bir tanesi bu demisti ve götürdü. O gün çok acele bakmışti ama geçmiş ve anı bilmisti gelecekle ilgibi de emre ve nikoyla aynı şeyi söylemişti. Gülistan in dedikleri handeye çok yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…