- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Ne yazacaktım :) koray ın aöylediğini mi? :)) ya aöylemesemKızz yazmadın
Biraz şans işi. Üst üste aramayın kizio sahibi bence. Biraz zaman geçsin tekrar arayın. Sakın konuşun nazikçe sorun. O zaman yardimci oluo lar. Benim arkadaşıma da Hayır dedi bugün. Ben saat 4 te aradım öğlen. 8 de randevu verdiler.Arıyorum açmıyorlar baba vanga cafenin numarasını .
Aradım haziran temmuza kadar dolu diyor grup ağırlıyorlarmış. Sen nasıl aldın randevuyu erkenden mi?
Başka falcı var mı orada ?Biraz şans işi. Üst üste aramayın kizio sahibi bence. Biraz zaman geçsin tekrar arayın. Sakın konuşun nazikçe sorun. O zaman yardimci oluo lar. Benim arkadaşıma da Hayır dedi bugün. Ben saat 4 te aradım öğlen. 8 de randevu verdiler.
İnternete yazın numara çıkıyor şimdi burda paylaşmak doğru olmayabilir.nasıl ulaşılır ?
Perşembe günü tekrar arayayım bariBiraz şans işi. Üst üste aramayın kizio sahibi bence. Biraz zaman geçsin tekrar arayın. Sakın konuşun nazikçe sorun. O zaman yardimci oluo lar. Benim arkadaşıma da Hayır dedi bugün. Ben saat 4 te aradım öğlen. 8 de randevu verdiler.
Varmış fakat ben gittiğimde yoktu.Başka falcı var mı orada ?
Niko kadikoy siginak cafe de bakıyor.bu nikonun tlfnu var mı? telefonla bakıyor mu acaba?
aaa kimmiş bu iran asıllı kadın nerde ve ne kadara bakıyormuşO kadar iyiyse duyan olmuştur var mı tiktak nineyi bilen?? Gerçi iyiyse de gitmiycem. Gidersem ben bir tek o kurtuluştaki İran asıllı kadına gidecem onu da çok çok övdü ler korkarsan gitme dediler biz korkudan ikinci kere gidemioruz dediler diye.
Kurtuluşta bi falcı melahat vardı eskiden o değildir herhalde değil mi ? Çünkü o bende hiç bir şeyi bilememişti, hatta ben fal baktırırken o kadar uzun bi süre gözlerini kapayıp durmuştu ki, yaşı da vardı biraz hatırladığım kadarıyla , meğersem uyuyakalmıs, birden gözlerini açıp kızına , torununa evle alakalı bişeyler sordu, sonra bi komik geldi durum, ben kadının ağzına bakıyorum, o gözlerini kapamıs bir dakikadan fazla uyuyakalmıs, hemen ödeme yapıp kapıda halime bakıp bir gülme krizine girmiştim :)
Tutku anda başarılı ben tavsiye ederim ve yakın gelecekte iyi. Ama gelecek için birsey diyememTutku anlık olarak nasıl?
Bende anda iyiydi. Bir konuyla ilgili söylediği şey 2 ay gecikmeli oldu. Sonrası da dediği gibi ilerledi. Ama yalnızca tek bir konu çıktı, diğerleri olmadı.Tutku anlık olarak nasıl?
Bekliyorum işte cevap kurtulusta 100 tl yeaaa kimmiş bu iran asıllı kadın nerde ve ne kadara bakıyormuş
Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorumBende anda iyiydi. Bir konuyla ilgili söylediği şey 2 ay gecikmeli oldu. Sonrası da dediği gibi ilerledi. Ama yalnızca tek bir konu çıktı, diğerleri olmadı.
Tutku bende is konusunu birebir tutturmustu. İlişkiyi de anlık olarak iyi yorumlamisti.Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorum
Ne yazacaktım :) koray ın aöylediğini mi? :)) ya aöylemesemdile getirmek istediğim bir konu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?