İstanbul'da Fal - Falcılar

Arıyorum açmıyorlar baba vanga cafenin numarasını .
Aradım haziran temmuza kadar dolu diyor grup ağırlıyorlarmış. Sen nasıl aldın randevuyu erkenden mi?
Biraz şans işi. Üst üste aramayın kizio sahibi bence. Biraz zaman geçsin tekrar arayın. Sakın konuşun nazikçe sorun. O zaman yardimci oluo lar. Benim arkadaşıma da Hayır dedi bugün. Ben saat 4 te aradım öğlen. 8 de randevu verdiler.

Başka falcı var mı orada ?

Perşembe günü tekrar arayayım bari

arkadaslar tiryaki cafe semraya baktiran varmi ben 2 kere gittim iskambili iyi ama baska baktiran varmi merak ettim 3 yu dusunuyorum

aaa kimmiş bu iran asıllı kadın nerde ve ne kadara bakıyormuş

Kurtuluşta bi falcı melahat vardı eskiden o değildir herhalde değil mi ? Çünkü o bende hiç bir şeyi bilememişti, hatta ben fal baktırırken o kadar uzun bi süre gözlerini kapayıp durmuştu ki, yaşı da vardı biraz hatırladığım kadarıyla , meğersem uyuyakalmıs, birden gözlerini açıp kızına , torununa evle alakalı bişeyler sordu, sonra bi komik geldi durum, ben kadının ağzına bakıyorum, o gözlerini kapamıs bir dakikadan fazla uyuyakalmıs, hemen ödeme yapıp kapıda halime bakıp bir gülme krizine girmiştim :)

Allah iyiliğini versin kahkaha attım resmen demek uyuyakalmış:)

Bende anda iyiydi. Bir konuyla ilgili söylediği şey 2 ay gecikmeli oldu. Sonrası da dediği gibi ilerledi. Ama yalnızca tek bir konu çıktı, diğerleri olmadı.
Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorum

Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorum
Tutku bende is konusunu birebir tutturmustu. İlişkiyi de anlık olarak iyi yorumlamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…