İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar uzun zaman sonra fallara ara vermıstım.
Sıze su kadarını soylıyeyım gecmıste merak ettıgım sonucunu bekledıgım olay ıcın bılenler trans zzeynep, sutlu kahve neslıhan ve besıktas safıye.
Sımdı ıse merak ettıgım yenı bır durum var hepsıde agız bırlıgı etmıscesıne aynı seyı soyluyor. Fakat bırde burdan bır arkadasımızın tavsıyesı uzerıne kuba cafe (Yesılkoy) Esra ya baktırdım, oda paralel seyler soyluyor fakat benım hıc deneyımım olmadıgı ıcın sızın gorusunuzu almak ıstedım?
Kuba cafe esra nasıldır? kısılık analızı nasıldır? Anlık duygu ve dusuncelerı bılırmı? sonucu hep olumluyamı baglar? cokmu pembecı? Lutfen bu sorularıma uygun zamanınızda cevaplandırabılırmısınız?

Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorum
Ben o konuda memnun kalmıştım. Karşı tarafın düşüncelerini güzel anlatmıştı bana, neyi neden yaptığını falan bilmişti. O konuda iyi olduğunu düşünüyorum. :)

Asla pembeci değildir. Takır takır soler istersen karşısında ağla. Anda iyidir. Geçmişte de iyidir. Gelecekle ilgili bana biraz tuttu fakat arkadasima birsey tutturamadı. Hatta çok kizdi arkadaşim çünkü çok iddialı konusmust.

Cok tesekkurler hemen cevaplandırdıgın ıcın pekı soyledıklerı yakın gelecekmı? yoksa uzun gelecekmı? yanı tutan kısımları. Bırde ıs konusumu yoksa ask mı? ıs konusunda haklı cıksın yeterlı benım ıcın

O zaman ben deniyim telefonda da seans alabiliyor muyuz:)
Evet, ben telefonda baktırmıştım. :)
Yalnız randevu almak ve baktırmak biraz sıkıntı. 4’te bakalım diye anlaşmıştık, ertesi gün 2’de bakmıştı.

Evet, ben telefonda baktırmıştım. :)
Yalnız randevu almak ve baktırmak biraz sıkıntı. 4’te bakalım diye anlaşmıştık, ertesi gün 2’de bakmıştı.
Telini bana atar mısın rica etsem :) baksın da ne zaman bakarsa baksın benim için özenli ve detaylı olması önemli:) umarım göker gibi değildir ondan sonra binpişman oldum

Telini bana atar mısın rica etsem :) baksın da ne zaman bakarsa baksın benim için özenli ve detaylı olması önemli:) umarım göker gibi değildir ondan sonra binpişman oldum
Bana gündüz yatırım 8 de bakiyim dedi. Dolandirici falan değildir tutku. Medyum semih gibi değildir. Yatiririm bakar. O konuda da en hızlı kuzeydir. Hemen alır para yatırım yatırmz. Kuzeyin en begendim özelliği o da tutku gibi hiç soru sormaz

Olumsuz yorum yapıyor mu yani negatif biri mi? Olumsuza açığım ama somut olmayan şeyler için de kimsenin benim moralimi bozmasını istemem

Falları ne kadar ?Esra hanımın

i ama çok kısa şekilde. Fena
, karşı tarafın anlatması üz
ya ben kurtuluşa çok yakın otururyorum banada bilgi verirmisin bu iran asıllı kadım kim no su varsa atarmısın

Merhaba Mermaid 250

Öncelikle o kadar çok yazın var ki artık okuyamadım:)
belli çok gezmişsin ama şu ana kadar en iyi dediğin kim nerde ve ne kadara bakıyor nasıl ulaşırız?
bilgi alırsam sevinirim

bana bu kadıının iletişim numrasını atarmısın? birdee gülistana nasıl ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…