- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
Yok değildiEvet çok merak ediyorum:)enazından tahmin edilebilir bi konumu onu söyle bari
Ben o konuda memnun kalmıştım. Karşı tarafın düşüncelerini güzel anlatmıştı bana, neyi neden yaptığını falan bilmişti. O konuda iyi olduğunu düşünüyorum. :)Ben karşıdaki kişinin his ve düşüncesi için baktıracam gelecek çok da önemli değil canım. Bunun için ona baktırabilir miyim? Teyit etme şansımda yok çünkü değsin istiyorum
Asla pembeci değildir. Takır takır soler istersen karşısında ağla. Anda iyidir. Geçmişte de iyidir. Gelecekle ilgili bana biraz tuttu fakat arkadasima birsey tutturamadı. Hatta çok kizdi arkadaşim çünkü çok iddialı konusmust.Kızlar uzun zaman sonra fallara ara vermıstım.
Sıze su kadarını soylıyeyım gecmıste merak ettıgım sonucunu bekledıgım olay ıcın bılenler trans zzeynep, sutlu kahve neslıhan ve besıktas safıye.
Sımdı ıse merak ettıgım yenı bır durum var hepsıde agız bırlıgı etmıscesıne aynı seyı soyluyor. Fakat bırde burdan bır arkadasımızın tavsıyesı uzerıne kuba cafe (Yesılkoy) Esra ya baktırdım, oda paralel seyler soyluyor fakat benım hıc deneyımım olmadıgı ıcın sızın gorusunuzu almak ıstedım?
Kuba cafe esra nasıldır? kısılık analızı nasıldır? Anlık duygu ve dusuncelerı bılırmı? sonucu hep olumluyamı baglar? cokmu pembecı? Lutfen bu sorularıma uygun zamanınızda cevaplandırabılırmısınız?
Cok tesekkurler hemen cevaplandırdıgın ıcın pekı soyledıklerı yakın gelecekmı? yoksa uzun gelecekmı? yanı tutan kısımları. Bırde ıs konusumu yoksa ask mı? ıs konusunda haklı cıksın yeterlı benım ıcınAsla pembeci değildir. Takır takır soler istersen karşısında ağla. Anda iyidir. Geçmişte de iyidir. Gelecekle ilgili bana biraz tuttu fakat arkadasima birsey tutturamadı. Hatta çok kizdi arkadaşim çünkü çok iddialı konusmust.
İlginç buluyorsanız burada ne işiniz var?ilginç gerçekten
O zaman ben deniyim telefonda da seans alabiliyor muyuz:)Ben o konuda memnun kalmıştım. Karşı tarafın düşüncelerini güzel anlatmıştı bana, neyi neden yaptığını falan bilmişti. O konuda iyi olduğunu düşünüyorum. :)
Evet, ben telefonda baktırmıştım. :)O zaman ben deniyim telefonda da seans alabiliyor muyuz:)
Size cevap hakkı doğsun diye geldim.İlginç buluyorsanız burada ne işiniz var?
Telini bana atar mısın rica etsem :) baksın da ne zaman bakarsa baksın benim için özenli ve detaylı olması önemli:) umarım göker gibi değildir ondan sonra binpişman oldumEvet, ben telefonda baktırmıştım. :)
Yalnız randevu almak ve baktırmak biraz sıkıntı. 4’te bakalım diye anlaşmıştık, ertesi gün 2’de bakmıştı.
Özelden yazıyorum. :)Telini bana atar mısın rica etsem :) baksın da ne zaman bakarsa baksın benim için özenli ve detaylı olması önemli:) umarım göker gibi değildir ondan sonra binpişman oldum
Bana gündüz yatırım 8 de bakiyim dedi. Dolandirici falan değildir tutku. Medyum semih gibi değildir. Yatiririm bakar. O konuda da en hızlı kuzeydir. Hemen alır para yatırım yatırmz. Kuzeyin en begendim özelliği o da tutku gibi hiç soru sormazTelini bana atar mısın rica etsem :) baksın da ne zaman bakarsa baksın benim için özenli ve detaylı olması önemli:) umarım göker gibi değildir ondan sonra binpişman oldum
Olumsuz yorum yapıyor mu yani negatif biri mi? Olumsuza açığım ama somut olmayan şeyler için de kimsenin benim moralimi bozmasını istememBana gündüz yatırım 8 de bakiyim dedi. Dolandirici falan değildir tutku. Medyum semih gibi değildir. Yatiririm bakar. O konuda da en hızlı kuzeydir. Hemen alır para yatırım yatırmz. Kuzeyin en begendim özelliği o da tutku gibi hiç soru sormaz
Falları ne kadar ?Esra hanımınKızlar uzun zaman sonra fallara ara vermıstım.
Sıze su kadarını soylıyeyım gecmıste merak ettıgım sonucunu bekledıgım olay ıcın bılenler trans zzeynep, sutlu kahve neslıhan ve besıktas safıye.
Sımdı ıse merak ettıgım yenı bır durum var hepsıde agız bırlıgı etmıscesıne aynı seyı soyluyor. Fakat bırde burdan bır arkadasımızın tavsıyesı uzerıne kuba cafe (Yesılkoy) Esra ya baktırdım, oda paralel seyler soyluyor fakat benım hıc deneyımım olmadıgı ıcın sızın gorusunuzu almak ıstedım?
Kuba cafe esra nasıldır? kısılık analızı nasıldır? Anlık duygu ve dusuncelerı bılırmı? sonucu hep olumluyamı baglar? cokmu pembecı? Lutfen bu sorularıma uygun zamanınızda cevaplandırabılırmısınız?
i ama çok kısa şekilde. Fena
agramda medyum
, karşı tarafın anlatması üz
ya ben kurtuluşa çok yakın otururyorum banada bilgi verirmisin bu iran asıllı kadım kim no su varsa atarmısınO kadar iyiyse duyan olmuştur var mı tiktak nineyi bilen?? Gerçi iyiyse de gitmiycem. Gidersem ben bir tek o kurtuluştaki İran asıllı kadına gidecem onu da çok çok övdü ler korkarsan gitme dediler biz korkudan ikinci kere gidemioruz dediler diye.
Bana gündüz yatırım 8 de bakiyim dedi. Dolandirici falan değildir tutku. Medyum semih gibi değildir. Yatiririm bakar. O konuda da en hızlı kuzeydir. Hemen alır para yatırım yatırmz. Kuzeyin en begendim özelliği o da tutku gibi hiç soru sormaz
Bana gündüz yatırım 8 de bakiyim dedi. Dolandirici falan değildir tutku. Medyum semih gibi değildir. Yatiririm bakar. O konuda da en hızlı kuzeydir. Hemen alır para yatırım yatırmz. Kuzeyin en begendim özelliği o da tutku gibi hiç soru sormaz
bana bu kadıının iletişim numrasını atarmısın? birdee gülistana nasıl ulaşabilirimEe sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?