Aaa klasiktir o ......sevgili değilsindir,hatta hiiç olmamışındır, adamla arkadaşça da olsa 1 yıldır yüzyüze bir konuşman kalmamıştır, ama sanki yılların sevgilisi gibi şeyler söylerler....geçen hafta koray'ı denemek için asmin cafe'ye gittim ama koray yokmuş ufuk'a baktırayım dedim. tek bir şey bildi sadece. onun dışında bomboş bir faldı. "kartlarda bir şey göremiyorum" diye diye falı bitirdi. verdiğim paraya acıdım. sevgili olmadığım kişiyle alakalı sanki sevgiliymişiz gibi şeyler söyledi
Nasıldı Gamzekızlar gamze'ye geldim şimdi. yorumlarımı yazacağım. çok merak ettim
nisan ayında tanıştığım ve beni nisan ayından önce görmesi imkansız olan kişi için "şubat ayından beri seni istiyormuş" dediNasıldı Gamze
Tarih konusunda kimse iyi değil !!! Gamzeye 2 kez gittim oldukça da beğendim olağan üstü olmasada anda baya iyi buldumnisan ayında tanıştığım ve beni nisan ayından önce görmesi imkansız olan kişi için "şubat ayından beri seni istiyormuş" dedikarakter analizimi iyi yaptı ama onun dışındakiler çok klasikti. bana hiç soru sormadan ilerledi ama bana uyuşmuyordu hiçbiri. insan olarak samimi buldum ama söyledikleri bana hiç uymadı gerçekten. 50 lira bu arada
Ben sizin profile baktığımda Symbol Murat’ı beğenmeniz ilgimi çekti çünkü Murat’ı çok iyi tanıyorum ; Murat üçkağıtçının tekidir piyasayı dolandırmış Symbol den kovulmuştur yalancıdır falcılığı sevmeyen 2 dakika fal bakan biriydinisan ayında tanıştığım ve beni nisan ayından önce görmesi imkansız olan kişi için "şubat ayından beri seni istiyormuş" dedikarakter analizimi iyi yaptı ama onun dışındakiler çok klasikti. bana hiç soru sormadan ilerledi ama bana uyuşmuyordu hiçbiri. insan olarak samimi buldum ama söyledikleri bana hiç uymadı gerçekten. 50 lira bu arada
gamze'yi beğenmediğim için profilimi stalklayacağınızı tahmin etmedim. özür diliyorum kendisini beğenmedigim için:) iyi akşamlarBen sizin profile baktığımda Symbol Murat’ı beğenmeniz ilgimi çekti çünkü Murat’ı çok iyi tanıyorum ; Murat üçkağıtçının tekidir piyasayı dolandırmış Symbol den kovulmuştur yalancıdır falcılığı sevmeyen 2 dakika fal bakan biriydi
nisan ayında tanıştığım ve beni nisan ayından önce görmesi imkansız olan kişi için "şubat ayından beri seni istiyormuş" dedikarakter analizimi iyi yaptı ama onun dışındakiler çok klasikti. bana hiç soru sormadan ilerledi ama bana uyuşmuyordu hiçbiri. insan olarak samimi buldum ama söyledikleri bana hiç uymadı gerçekten. 50 lira bu arada
Onla ilgisi yok renkler ve zevkler tartışılmaz ben sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ;ama Murat’a bende gittim ,baya muhabbetimiz vardı ama yanlış biri çıktı sadece onu belirmek istedim benim haddime değil kimi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ben özür dilerim yanlış bir algı yarattıysamgamze'yi beğenmediğim için profilimi stalklayacağınızı tahmin etmedim. özür diliyorum kendisini beğenmedigim için:) iyi akşamlar
numarasini yollar nisiniz ozelden fulyanin nolurOna ikikez gittim ikisindese enson müşteritdim ama onda bile nokta atışları vardı anda mesleğimi felan bildi teyit ettiğim yerler olmuştu hayret ozmn birde erken deneyeyim
nasil ulasicaz adres ver nolurFeda edilecek birsey değil valla coooook iyi. O kadar iyi ki anliycsksin baktırdığın iz zaman. Ben sok oldum direk adımı soledi sonra çocuğun Adi da bu dedi. Dün konustuklarimi birebir bana soledi.
nasl ulasicaz numarasini verir miisnarkadaşlar, feriköydeki Adem hocayı kesınlıkle öneriyorum. İçinden çıkılmaz bir problemimiz vardı sağolsun vesilesiyle çözüldü. Üstelik parayı dert etmıyor asla. Ne verırsen ver. Hatta çoğu zaman almıyor bile
gülistana nasil ulasirizBirisi emre birisi niko diğeri herkesin bilmediği benide arkadaşımın götürdüğü. Ve o dediğim arkadaşım en iyileri bile gitmiştir maddi durumu musait olduğu için. En çok iki kişi begendim bir tanesi bu demisti ve götürdü. O gün çok acele bakmışti ama geçmiş ve anı bilmisti gelecekle ilgibi de emre ve nikoyla aynı şeyi söylemişti. Gülistan in dedikleri handeye çok yakın.
FulyA Symbol Nişantaşı’ndanumarasini yollar nisiniz ozelden fulyanin nolur
500 TL instagram gulistan_izmirgülistana nasil ulasiriz
canim numarasini ozelden gonderir misin gülistan ve iranlinin cok onemliEe sana çıkmış ne güzel ben napiyim daha birsey yok orta da. Yaa bir tek ayse vardı iyi olan o kız akıl sağlığını kaybetmiş gulistan dan çok çok daha iyiydi. Bir de 100 tl ye adıyla isimleriyle sebep sonuçlarla diyen biri varmış İran asıllı bir kadin. Ama her gidene cikiomus gulistanin falını anlattım ona gidenlere yok yaa bu bole bole dediler inanmiyanlar bile gidiomus ama kadın çok tuhaf sadece istediğine bakio. İstemediğine yok dio. Daha beni aramadilar herhalde bakmak istemedi. 100 tl ymis fiyati. Parayla bile istemiosa bakmio. Kurtulusta ymis yeri ama gitmedim sizden bilen var mı?? İran asıllı bir kadin. İsimlerle soyluyomus
sevgi cok kötü verdigim para haram olsun o derece kötü kartlara dogru duzgun bakma zahmeti bile gormediBen de yıllar önce cafeyi açtığı ilk dönemlerde baktırmıştım, hiçbir şey bilemedi. Hatta geçmiş ve anda kötü olan nadir falcılardan biriydi.
Bugün YouTube’da video izlerken gördüm, bi kanalda ona fal baktırmışlar.
Fal baktıran bi çocukla aralarında şöyle bir diyalog geçmiş:
-Babaannen mi anneannen mi yok?
+ikisi de hayatta.
-Hangisi daha yaşlı?
+Anneannem sanırım.
-O zaman bir vefat görüyorum.
O kadar sallama bakmış ki... Reklamdan ziyade ibretlik olmuş bence
duygu dios cok kötü bosuna gitmeyin bir tek sey bile cikmadiKabalık ettiysem özür dilerim duygu hanımın bana 1 kez çıktı 10 senedir tanıyorum diosda da gittim fazlaca pembeci anda iyi tekrar kabalık etmek istemezdim
Körelmeye inanmıyorum çünkü overrated tamamıyla. Bir insan hiç mi bilemez ya. Gele gide kişisel gelişim uzmanı olmuşlar galibaBen geçen sene 4 kez mi ne baktırmıştım. En son birkaç gün önce baktırdım ve çok pişman oldum. Ne anla veya geçmişle alakalı bir nokta atışı, ne de gelecekle ilgili bir öngörü. Kendini tanımaya çalış, içindeki ışığı gör vs kişisel gelişim safsataları. Ne söylesen yok hayır sen öyle değilsin böylesin tarzı ukalalıklar. Tutku artık bitmiş ve kendisi de bunun farkında. Bir dönem çok konuşuldu ve övüldü burada ama her falcı gibi zamanla körelmiş sanırım. Bana geleceği asla tutturamamıştı ama en azından geçmişle ilgili çok yerinde tespitleri olmuştu. Bugün ise 100 lira karşılığı sadece masal anlatıyor ne yazık ki.
niko nerde bkitor bayan mibende gamzeye ve nikoya bugun baktirdim denemek istedim
gamze iyi bakiyor niko da cok iyi ikisinin de enerjileri çok iyi geldi bana niko ya hic bir ipucu vermeden senin hayatini önune dokebiliyor ben çok sevdim benim kendime bile ifade edemedigim seyleri bana soyledi ama enerjisi tutan kisilere boyle diye dusunuyorum dobra , gamzede cok iyi ongorulu nokta atislari var tarih veriyor gelecege yonelik net konustu deneyin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?