İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa klasiktir o ......sevgili değilsindir,hatta hiiç olmamışındır, adamla arkadaşça da olsa 1 yıldır yüzyüze bir konuşman kalmamıştır, ama sanki yılların sevgilisi gibi şeyler söylerler....

nisan ayında tanıştığım ve beni nisan ayından önce görmesi imkansız olan kişi için "şubat ayından beri seni istiyormuş" dedi karakter analizimi iyi yaptı ama onun dışındakiler çok klasikti. bana hiç soru sormadan ilerledi ama bana uyuşmuyordu hiçbiri. insan olarak samimi buldum ama söyledikleri bana hiç uymadı gerçekten. 50 lira bu arada

Tarih konusunda kimse iyi değil !!! Gamzeye 2 kez gittim oldukça da beğendim olağan üstü olmasada anda baya iyi buldum

Ben sizin profile baktığımda Symbol Murat’ı beğenmeniz ilgimi çekti çünkü Murat’ı çok iyi tanıyorum ; Murat üçkağıtçının tekidir piyasayı dolandırmış Symbol den kovulmuştur yalancıdır falcılığı sevmeyen 2 dakika fal bakan biriydi

gamze'yi beğenmediğim için profilimi stalklayacağınızı tahmin etmedim. özür diliyorum kendisini beğenmedigim için:) iyi akşamlar

Zamanlar bazen önce yada sonra olabilir de geneldede uymadı sanırım sana..bende öyle demiştim banada çok.klasik bir.fal.baktı ve birkonunun aslını sordugumda bence dpgru.cevap.vermedi.zaten tek kart çekmiiştim oysa enaz 3olmalıydı kısıe bir.bilgi.aldım.bende beenmedim yanlış.uönlendiriyor.olabilir

gamze'yi beğenmediğim için profilimi stalklayacağınızı tahmin etmedim. özür diliyorum kendisini beğenmedigim için:) iyi akşamlar
Onla ilgisi yok renkler ve zevkler tartışılmaz ben sizin fikirlerinize saygı duyuyorum ;ama Murat’a bende gittim ,baya muhabbetimiz vardı ama yanlış biri çıktı sadece onu belirmek istedim benim haddime değil kimi beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ben özür dilerim yanlış bir algı yarattıysam

nasl ulasicaz numarasini verir miisn

gülistana nasil ulasiriz

canim numarasini ozelden gonderir misin gülistan ve iranlinin cok onemli

sevgi cok kötü verdigim para haram olsun o derece kötü kartlara dogru duzgun bakma zahmeti bile gormedi

Körelmeye inanmıyorum çünkü overrated tamamıyla. Bir insan hiç mi bilemez ya. Gele gide kişisel gelişim uzmanı olmuşlar galiba

niko nerde bkitor bayan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…