İstanbul'da Fal - Falcılar

num
aralarini verir misin özelden canim

Ona ikikez gittim ikisindese enson müşteritdim ama onda bile nokta atışları vardı anda mesleğimi felan bildi teyit ettiğim yerler olmuştu hayret ozmn birde erken deneyeyim
merhaba canım bu kişi nerde ve nasıl şartlar altında bakıyor ücreti nedir sırf kahve falına mı bakıyor ... bilgi verirsen çok sevinirim..
bu ruhal denen kuzey ya da büyüyü bilen kisinin nosunu alabilir miyim

canim sen cok gitmissin en begebdikletini yazar misin bir de remziye nosu

numarasini alabilir miyim

alabilir miyim nosunu

hande nerde

numarasini atar nisiniz kübranib ozeldeb

numarasini alabilir miyim

Ben tutkuyu beğenirdim bana zamanin da o kadar doğru şeyler solemistir ki anlatamam. Yakın gelecegi hep tutturmustur. Fakat uzak gelecek bende de çıkmamış tir. Ama körelme hepsi yasiyor

nasil ulasicaz adres ver nolur
Bilsem verirdim. Arkadaş goturdu beni. Bugünden itibare onunla arama mesafe koydum. Milleti oraya götüren için gotüretim senioraya dedi. Bir kişinin gittigi duyarak seni mahvederim dedi. Daha konuşmam onunla da

Yaa arkadaşlar gerçekten enerji meselesi Gamzeyi kimler kimler kötüledi o da kötü bu da kötü dedi. Cafede bekleyenler sakin gitme çok kötü dedi. Ee baktırdım ole kötü falan değil. Gayet iyi bildi. Emre süper dedi kaç kişi orada. Herkes çok iyi çok sırası var dedi. O kadar berbat bakti ki bana. Asmin ufugun sırası yoktu birseyi yoktu. Kimseden yorum Bile alamadem tek boş oturan oydu. Baktırdım maşallah dedim. İki kişi arasındaki enerji bu. Hala ufuk a gittigimde abla seni çok seviyorum der bende seni kardeşim derim. Gamze de soğuk birisi gibi. Fakat biz fala başlamadan bir iki dakika güzel muhabbet ettik. O da etkiliyor falı. Mehmet Öznar i katmiyorum. O adam çok başka türlü onu saymıyorum bile. Gerisi enerji işi. Baba vanga daki emre bu işin egitimini almış hissiyatlari da olan biri. Birleşince baya birsey çıkıyor ortaya. Asmin deki can i ben begenmedim. Orada kim bekliosa çok iyi dedi çıktı tekrar geldim dedi. Bana tek birsey bilemedi. Yani birinin berbat dediğine biri süper diyor. O yüzden kendimiz bizzat denemeliyiz o kişiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…