- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
aralarini verir misin özelden canimKuzey Ağca randevu veriyor ya evinize ya da Şişli Bomonti de bir kafede randevulasiyor. Telefonda da bakiyormus. Tarot kahve bakıyor ama onlar önünde açık onlara bakmıyor bile yüzünüze söylüyor herşeyi. Bide İzmir'de Suna var telde bakan onu aradım 30 undan sonraya randevu verdi.
Ona ikikez gittim ikisindese enson müşteritdim ama onda bile nokta atışları vardı anda mesleğimi felan bildi teyit ettiğim yerler olmuştu hayret ozmn birde erken deneyeyim
bu ruhal denen kuzey ya da büyüyü bilen kisinin nosunu alabilir miyimmerhaba canım bu kişi nerde ve nasıl şartlar altında bakıyor ücreti nedir sırf kahve falına mı bakıyor ... bilgi verirsen çok sevinirim..
numarasini alabilir miyimHayır kuzey agca 4.leventte ama biz evimize cagırdık
canim sen cok gitmissin en begebdikletini yazar misin bir de remziye nosuYa bulursaniz nolur bana Ayselin nosunu verin. Ben 7 yaşında bile annemle gittim ona. Haberlerinizi bekliyorum bulursaniz. Remziye bizim komşu numarası bende var. Açmıyor ya o. Eskiden onun da kapısına ünlüler gelirdi. Hacca gitti falı bıraktı tekrar başlamış diye duydum. Açmıyor telini maalesef. Açsa bende baktiracagim ona.
numarasini alabilir miyimŞimdi baktırdım gulistan a. Nokta atışları var. Hem olumlu hem olumsuzu söylüyor. Pembeci kesinlikle değil ama olumlu biri. Fiyatı bu kadar yüksek olmasa sürekli gidilebilir. Uzun bakio istediğin soruyu sorabilirsin dio. Bir kaç kez tekrarlıyor dediklerini asla kotu diyemem. İyi bakti ii birisi diyebilirim. Denenebilir
hangi deniz hanim ama kivircik sacli olan mi digeri miya bende baktırmıstım deniz hanıma baya bir sallamıştı bana da arkadaşımada
alabilir miyim nosunuSelam kızlar didemin son falinda bekledigim durum sabah itibariyle yaşandı ve dönmeyen vatandaş döndü:) 2 haftalık bir süreç daha var gidip geri gelecek umutlanma demişti bi o tarih kaldı. Oda olursa fal defterini kapatıyorum. Aksamadan dediği günde geldi kaçak. Tavsiye ediyorum özellikle su falını Optum hepinizi
canim ozelden bosunu alabilir miyimcanım telefonda bakıyor mu onu bilmiyorum evi balatta eğer istersen bende telefonu var özel olarak bana msj at nosunu veriyim görüş telefonla ama muhteşem bir tarotçu 1 saat bakıyor ve söyledikleri harfi harfine çıkıyor ...
elanit nerde bakioHande de neslihan da eskiden iyiydi şimdi degiller
hande nerdeya handenin falını üç ay beş ay beklemeyin bi kere gidin çıksın yine gidin ama çok uzun zamanın bilgisini veriyo hande. yaşadığm için söylüyorum bunu. yoksa hiç birine bu konuda kefil olmam. üstelik söylediğim 3 falcı birbirini bile tanımıyo. sürekli gitmemeniz tavsiyemdir. ben ne zaman falcı gezmeyi bıraktım ozaman bütün fallarım çıktı .
numata atar misinben kendisi değilim zaten ona baktıran biri olarak söylüyorum tavsiye istedikleri için... bilmem anlata bildim miii
numarasini alabilir miyiemine hanım var . yakacıkta süper
numarasini atar nisiniz kübranib ozeldebkübra adında genç bir arkadaşımız ama tarotta ve kahve falında gayet iyi olduğunu düşünüyorum..
Tespitleri gayet doğru ve zamanlamaları da tutarlıydı..
nasıl detay versem bilemiyorum ama:)
isteyen olursa tlf numarasını paylaşabilirim, uzun zamandır bir faldan bu kadar memnun kalmadım....
nerde bakşyorEvet o. Biz 3 kişi baktirdik. Hepimize de tutarlı konuştu.
numarasini alabilir miyimBen Ekim ayında gittim.Falcıdan sacma oldugunu dusundugum bır cok seyı duydum.Ama hepsı teker teker cıktı.Ayrıca gogsumde kıtle oldugunu ve baktırmamı soyledı , erken evrede hastalıgı yakaladım.Ameliyat oldum..Fala ınanma , falsız kalma..250 TL verdım bosuna demıstım, hayatımı kurtarmıs olabılır.
Ben tutkuyu beğenirdim bana zamanin da o kadar doğru şeyler solemistir ki anlatamam. Yakın gelecegi hep tutturmustur. Fakat uzak gelecek bende de çıkmamış tir. Ama körelme hepsi yasiyorBen geçen sene 4 kez mi ne baktırmıştım. En son birkaç gün önce baktırdım ve çok pişman oldum. Ne anla veya geçmişle alakalı bir nokta atışı, ne de gelecekle ilgili bir öngörü. Kendini tanımaya çalış, içindeki ışığı gör vs kişisel gelişim safsataları. Ne söylesen yok hayır sen öyle değilsin böylesin tarzı ukalalıklar. Tutku artık bitmiş ve kendisi de bunun farkında. Bir dönem çok konuşuldu ve övüldü burada ama her falcı gibi zamanla körelmiş sanırım. Bana geleceği asla tutturamamıştı ama en azından geçmişle ilgili çok yerinde tespitleri olmuştu. Bugün ise 100 lira karşılığı sadece masal anlatıyor ne yazık ki.
Bilsem verirdim. Arkadaş goturdu beni. Bugünden itibare onunla arama mesafe koydum. Milleti oraya götüren için gotüretim senioraya dedi. Bir kişinin gittigi duyarak seni mahvederim dedi. Daha konuşmam onunla danasil ulasicaz adres ver nolur
Gülistan 500 tl ye bakıyor instagram da gulistan_izmir. İranli kadına henüz bende ulasamadimcanim numarasini ozelden gonderir misin gülistan ve iranlinin cok onemli
Elanit vefat etti.elanit nerde bakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?