- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Ne düşünüyorsun gamze için.kızlar gamze'ye geldim şimdi. yorumlarımı yazacağım. çok merak ettim
Canım senin de beğenmediğin falcı yokBen tutkuyu beğenirdim bana zamanin da o kadar doğru şeyler solemistir ki anlatamam. Yakın gelecegi hep tutturmustur. Fakat uzak gelecek bende de çıkmamış tir. Ama körelme hepsi yasiyor
Deniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktı.Bugün fal için kadıköye gittim. Öncelikli olarak baba vanga cafeye uğradım. Emre Bey yok dediler, daha sonrası için randevu istedim ve yine vermediler. Hazal Hanım var,sıraya göre 1-2 saat bekletiriz dediler ama Hazal Hanım için herhangi bir yorum bilmediğimden girmedim.
Daha sonra madama denis cafe Deniz Hanıma gittim.Kahve+tarot 100 liraya baktı. Niko'nun senaryosundan farklıydı.
Var çok var. Hangi birini sayiyim. Ama tutku konu olduğu için soledim. Tutku yakın geleceği bildi uzak gelecego hiç tutturamadı. Anlamacım yorum yapsak niye bole yapmasak yapsanaCanım senin de beğenmediğin falcı yok
Canım senin de beğenmediğin falcı yok
[/QUOTE
herkesinin ki farklı. Cafe de herkes can çıktı dedi çok kötü dedim bende çünkü ani bile bilemedi. Gamze kötü gitme dediler. Al gamze kimsenin demedi gi şeyleri dedi ve çıktı. Tutku benim is konumu birebir bilmisti. Yalan mı soliyim şimdi. Çıkana çıktı diorum. Ben şimdi gamzeye neden kötü diyim. Kızın dedikleri çıktı. Burada arkadaşlar berbat yazmis gamze için bana bildi nasıl hakkını yiyim kadinin
hande nerde
niko kadikoy siginak kafeniko nerde bkitor bayan mi
yurü kim canim nerdeSelamlar ;
çok fazla cafede fal baktırmış biri değilim açıkçası laf cafe çiğdem ve symbol cafe var gittiğim . istanbulda yaşayanlar için yuriyi önerebilirim 2018 yılında fal baktırdım süre diye bir olayı yok yani olaya tamamen senin sorduğun sorulara bağlı bazen 1 saat bazen 2 saat sürüyor bakım kahve ve tarot bakıyor .
Madam deniss nasıl baktı geçmiş ve şuani bildi mı tamBugün fal için kadıköye gittim. Öncelikli olarak baba vanga cafeye uğradım. Emre Bey yok dediler, daha sonrası için randevu istedim ve yine vermediler. Hazal Hanım var,sıraya göre 1-2 saat bekletiriz dediler ama Hazal Hanım için herhangi bir yorum bilmediğimden girmedim.
Daha sonra madama denis cafe Deniz Hanıma gittim.Kahve+tarot 100 liraya baktı. Niko'nun senaryosundan farklıydı.
hande beşiktaş mi cafede bakıyor, ancak iki-üç aydır çalışmıyor ailevi durumlardan dolayı.
Ne oldu beddualar mı neden oldu acabaArtık bakmıycakmı nolmuşki
Annesi hastaymis ona bakiomus. 15 inde döner dediler ben aradığım da. Bence enerji meselesi. Bana kimler kimler çıkmadı millet çok iyi git dedi. Anlık durumu bile bilemedi ler.Ne oldu beddualar mı neden oldu acaba
Hande önümüzdeki haftadan itibaren randevu alıyor.hande beşiktaş mi cafede bakıyor, ancak iki-üç aydır çalışmıyor ailevi durumlardan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?