İstanbul'da Fal - Falcılar

Deniss hanımın bana dedikleri çıktı bu arada arkadaşlar haberiniz olsun. Sadece 1-2 şey kaldı oda olursa gidilebilir. Önce ben pek beğenmemiştim hatta sürekli gruba ekliyolar sinir oluyorum ama ses kaydı almıştım. Kadının dedikleri cidden çıktı.

melekler kahvesindeki gamzeden bahsediyorsak; bence kendisi ve enerjisi çok tatlı bir insan. detaylı fal bakıyor; ama söylediklerinden çok etkilenmedim açıkçası. Genel olarak kendi hissettiğini söylüyor bence, geniş vadeli ve çok acil olmayan konular için gidilebilir.

buradaki yorumlardan sonra bir dilek tut dilek ablayı da denedim. o da son derece yumuşak ve kalpten fal bakan bir insan. genel olarak söyledikleri tutarlıydı, uzun vadede ne kadar çıkmak bilemiyorum. umarım dediği şekilde olur; fakat açıkçası çok etkileyici, bunu nasıl bilebilir dediğim bir şey söylemedi.

Selamlar ;
çok fazla cafede fal baktırmış biri değilim açıkçası laf cafe çiğdem ve symbol cafe var gittiğim . istanbulda yaşayanlar için yuriyi önerebilirim 2018 yılında fal baktırdım süre diye bir olayı yok yani olaya tamamen senin sorduğun sorulara bağlı bazen 1 saat bazen 2 saat sürüyor bakım kahve ve tarot bakıyor .

yurü kim canim nerde

Madam deniss nasıl baktı geçmiş ve şuani bildi mı tam

Hande de neler dedi bana olmadı ama beddua etmedim. Zaten beddua etmeye kalkSam butun gittiklerime etmem lazim mehmet Öznar dışında. Gülistan da ani Bildi gerçi. Ama en tutarlı mehmet Öznar di. Bi de ne verirsen diyor. İnsanlara yardım ediomus. Çok iyi bir insan. Nerde onun gibiler hepsi ticari bakior olaya

kizlar kibris ve mersinde ofisleri olan (güya) burcu adli bir tarotcuya (sözüm ona) fal baktirdim 15 dk sınra hat kesildi bir daha aramadi cevrimici oldugy halde.dolandiriclara itimat etmeyin size tavsiyem.bana kim verdi numarasini bilmiyorum ama buradan bir bayandi bilginiz olsun

ben de bu bataga girmis ve cikamayan biri olarak size tecrubelerimi aktaracagim kizlar.bir bucuk senedir gitmedigim falci kalmadi.oncelikle sunu soyleyeyim gelecegi bilen falci diye bir sey yok bence bazen denk geliyor.basliyorum:
semi cezayiri:gercek bir dolandirici 2500 tl parami carpti kendisi sakin ama sakin bulasmayin
bilgehan suadiye:candir baldir tam bir abla anne gibi bir saatten fazla bakiyordu bana sohbet tadinda ve gayet nokta atislari vardi.
gop birsen:inanilmaz olumsuz fal sirasinda aglatmisti beni ama gercekler acidir diyorsaniz gidin.
umay sentinus kafe:travesti cansu degil de ona gittigime cok pismanim inanilmaz kötüydü sakin.
cengiz angels kafe da biraz iyiyi kötüyü soyleyen biri ama arkadaslarimin cok götünü kurtarmis.isabetli seyler soyledigi olmus.bana toz pembe guzel seyler soylemedi enerjimi dusurdu ama vadesini bekliyorum.
madam denis deniz hanim:bakin orda iki deniz hanim var bu bahsettigim kivircik sacli kocasi oranin sahibi sakin digerine gitmeyin berbat otesi.bu kivircik sacli hanimin üslubu kendisi cok şeker.vadesini bekliyorum cikarsa mutlaka yazarim.
kadikoy sevgi kafe sevgi:hayatimda boyle saygisiz boyle insanlari cocuk yerine koyan dalga gecen biribi gormedim.paraniz çöp olur uyarayim.
alper eraslan:vadesini bekliyorum bir seyler bilmisti ama cok uzun bakmiyor.
birgül beylikdüzü:insallah cikar dedikleri.ama 18 yasindaki hic sevgilisi olmayan kuzenime aşk ücgeni arasinda kalacaksin vs demesiyle beni bitirmis isabetli degildi kuzenime.
beylikduzu sevgin:yildizname bakiyor 250 tl çöp
beylikduzu deniz karinca:yildizname baktirmistim soyledikleri tutmadi.
ümit:cok negatif ama soyledikleri dogruydu.
volkan nostradamus:bana soyledikleri cikmadi asla iki kez şans vermeme ragmen.
şule anne fatih:cini var bakir kapla bakiyor.begenmedim.cok tatmin etmedi ama şeker biri
sezan abla ankara:tatli kadin.arkadaslarima cikmis.ben beklemedeyim insallah cikar.isabetli yorumlar oldu.ama zor seyler olacak dedigi seyler bakalim Allah büyük.
göker taksim:sevmedim
roza taksim:cikmadi
pelin kadinlar kahvesi:cok gittim cok şans verdim asla cikmadi.
remziye kadinlar kahvesi:cok muallak konustu.cikmadi
emre melekler kahvesi:vasat sadece isim bildi gelecege bak diye yonlendirme yapti.
sarmaşik hasan:cikmadi
damlalar tuba:gerek yok gitmeyin cikmadi
damlalar saadet:arkadasima bayagi soyledigi sey vikmis.beklemedeyim.isabetli konustu.cikarsa yazarim.
füsun:kötü enerjim kötü diye okuma v işleme yonlendirdi.
bakirköy suna civilti:cikmadi
kuzey besiktas:cikmadi
bostanci fincan kafe:ablanin adini unuttum cikmadi
beyaz melek bakirkoyrdaki cocugun enerjisini sevdim ama 5 dk bakiyor.cikarsa yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…