- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
bu kim.telden mi bakiyorilker abi adana:bu adami tavsiye ederim dedikleri cikti cikmiyor desem yalan olur.ama olumsuz da konusuyor pembe tablocu degil.bazen üzüyor.
evet adanada degilsenbu kim.telden mi bakiyor
Medyum semih te dolandirici sakin ona da para yatırma o da beni dolandırdı. Gülistan a baktirabiliRain bi de baba vanga emre ye.kizlar kibris ve mersinde ofisleri olan (güya) burcu adli bir tarotcuya (sözüm ona) fal baktirdim 15 dk sınra hat kesildi bir daha aramadi cevrimici oldugy halde.dolandiriclara itimat etmeyin size tavsiyem.bana kim verdi numarasini bilmiyorum ama buradan bir bayandi bilginiz olsun
Şu medyum Semih " Semih Samyeli"olan mı?Medyum semih te dolandirici sakin ona da para yatırma o da beni dolandırdı. Gülistan a baktirabiliRain bi de baba vanga emre ye.
Peki Kocasinan da sora sora bulabilirmiyiz ?Hande de neler dedi bana olmadı ama beddua etmedim. Zaten beddua etmeye kalkSam butun gittiklerime etmem lazim mehmet Öznar dışında. Gülistan da ani Bildi gerçi. Ama en tutarlı mehmet Öznar di. Bi de ne verirsen diyor. İnsanlara yardım ediomus. Çok iyi bir insan. Nerde onun gibiler hepsi ticari bakior olaya
Aynen o. Sakın sakin uzak durunŞu medyum Semih " Semih Samyeli"olan mı?
Bilmi yorum ki.Peki Kocasinan da sora sora bulabilirmiyiz ?
O sahtekar zaten ama ben yem olmadım. 2017 yılında telefonunu bulmuştum aramıştım, benim ex için... Hemen şey demişti "buğday tenli, orta boylu, hafif balık etli, 42 numara giyiniyor di mi ?" demişti. Ben wpten foto attım adam sarışın ki diye... Hemen kemküm etti ben esmer değil anlamında dedim. Bir de 1.87 boyunda dedim 42 numara nasıl giyinsin. Yok ben de 1.86yım 42 giyiniyorum diye beni ikna etmeye çalıştı. Tabii ben de direkt o adam bitti. İbanını yolladı baktırmadım ona fal. Bir ara sayfasına baktım screen shootlarda hep tasvir olarak "orta boy, buğday ten, 42 numara vs..." vardı. Anasını satiyim herkes zaten aynı proporsiyondaAynen o. Sakın sakin uzak durun
Ya mermaid250 durdum durdum hadi sabır dedim, ama bu verdiğin cevap sonrası artık kendimi tutamıyorum.... daha önce de yaptın yine yapıyorsun , yazıyorsun bu falcı çok iyi diye sonra iletişim adresini vermiyorsun.... hem de bildiğin halde, hadi tam bilmeyebilirsin ama zaten sana tam adres sorulmuyor , kaç kez özelden yazdım bu harabe evin etrafında ne vardı diye, gözün bağlı değildi herhalde içeri girerken, eee İQ seviyen düşük değil onu da biliyoruz, yön kavramın olmasa bile etrafında ne var görmüşsündür, en azından onu yazabilirsin, ben senin yaptıklarında iyi niyet göremiyorum en azından bu iyi deyip milleti gaza getirme .... iletişim paylaşılmayacaksa bu iyi demenin bir anlamı yokBilmi yorum ki.
İyi sana bakmiş yine ben ve arkadaşımı aramadi bile. Bakip tutturamasa yine kizmiycamtim ama hiç bakmadi bile. Telefonlara 3 ay cevap vermedi.O sahtekar zaten ama ben yem olmadım. 2017 yılında telefonunu bulmuştum aramıştım, benim ex için... Hemen şey demişti "buğday tenli, orta boylu, hafif balık etli, 42 numara giyiniyor di mi ?" demişti. Ben wpten foto attım adam sarışın ki diye... Hemen kemküm etti ben esmer değil anlamında dedim. Bir de 1.87 boyunda dedim 42 numara nasıl giyinsin. Yok ben de 1.86yım 42 giyiniyorum diye beni ikna etmeye çalıştı. Tabii ben de direkt o adam bitti. İbanını yolladı baktırmadım ona fal. Bir ara sayfasına baktım screen shootlarda hep tasvir olarak "orta boy, buğday ten, 42 numara vs..." vardı. Anasını satiyim herkes zaten aynı proporsiyondaNasrettin hoca gibi ya tutarsa.... Numarasını silmeyi unutmuştum sürekli durumlarıma bakıyordu nasıl yüzsüzlük ise.. Zaten sonrası aklıma dahi gelmedi. İşte bugün kötü bi şekilde esamesi okununca ben de naçizane yaşadıklarımı döktürüvereyim dedim.
Benim gittiklerim cafeler hepsini paylaşıyorum kardelencigim. Ne zaman bilinmeyen cafe adı yazdım. İranli kadına bende gidemedim eğer onu diosan. Onun hakkında bildiğim tek şey kurtulusta humeyra kuafor un o kadini tanıdığı bıraktım numaramı ama donmedi ler. Yani batırıp iyi demedim. Çok iyi dediler dedim. Mehmet e gittim. O binaların yanında da evler ar hem ufak hem apartman. Soğanlı dediler bi de tam da kocasinan değil sanirim. Ben sadece size de yardımcı oliyim diye arkadaşla kavga ettim. Şu an onunla konuşmuyorum. Bencillik yaptı. Beni taksiyle götürdü. Bahcelievler metrobus un oradan bindik. Zaten 5 dakika bile tutmadi. Ama dediklerinden şunu anladım adam orada oturuom us. Sadece bakımları için gelio. Çünkü zaten gitsen de bugun bulamazsın o hep orada mi saniosun dedi. O gelecekte sende bulacaskin dedi.Ya mermaid250 durdum durdum hadi sabır dedim, ama bu verdiğin cevap sonrası artık kendimi tutamıyorum.... daha önce de yaptın yine yapıyorsun , yazıyorsun bu falcı çok iyi diye sonra iletişim adresini vermiyorsun.... hem de bildiğin halde, hadi tam bilmeyebilirsin ama zaten sana tam adres sorulmuyor , kaç kez özelden yazdım bu harabe evin etrafında ne vardı diye, gözün bağlı değildi herhalde içeri girerken, eee İQ seviyen düşük değil onu da biliyoruz, yön kavramın olmasa bile etrafında ne var görmüşsündür, en azından onu yazabilirsin, ben senin yaptıklarında iyi niyet göremiyorum en azından bu iyi deyip milleti gaza getirme .... iletişim paylaşılmayacaksa bu iyi demenin bir anlamı yok
Baktırmadım aradığımda etkilemek için güya duru görü yapmaya kalkıştıİyi sana bakmiş yine ben ve arkadaşımı aramadi bile. Bakip tutturamasa yine kizmiycamtim ama hiç bakmadi bile. Telefonlara 3 ay cevap vermedi.
yurü kim canim nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?