- 10 Nisan 2019
- 48
- 9
- 1
didem habgi cafe de bakıyor numara ve adres yazarsan sevinirim...alabilir miyim nosunu
kaça bakıyor peki canım ...evet adanada degilsen
Yaa sorma gitti paramiz. O kadar rezil biri ki. Bole para kazanıyorlar dolandiricilar keşke şikayet etsem belki kimseyi Kandıramaz daha. Ben burada elimden geldiği kadar kim iyi kim kötü demeye çalışıyorum. Bulursam mehmet in tam adresini herkese veririm. Arkadaş bana yazmis iyi niyetle yapmiosun diye. Kötü niyetle olsam medyum semih e gidin derdim. Zaten bu mehmet ne verirsen dio. Çocuklara yardım ediomus durumu olmayan. Okul masrafıni veriomus. Zaten ben bulup solersem lütfen ödeme yapın hem hakedio hem de iyi işler için kullanio. Oraya gelen kaç kişi ödeme yapmadı adam tek kelime demiomus. Orada sordum kadınlara param yok vermedim dedi çoğu. Ama yardimci oldu çok hepsi de oldu dediler. Ama veren de çok. Adam birsey demio. Bi de bole medyum um diyip para alıp telefon acmayanlar var.Baktırmadım aradığımda etkilemek için güya duru görü yapmaya kalkıştıisabettir ki bakmamış falına. Ama parasını alıp cevap vermemişse, allahından bulsun. Değişik, hissiyatsız olduğu belliydi...
300 tl mi :| benden 50 tl istemişti. Çok bekledi parayı yatırmamı ama ilk fal deneyimim dahi olsa, bir sahtekara para kazandıramazdım. Hatta arkadaşıma çok uslupsuz konuşmuştu. Ağzı çok bozuk. Böyleleri çok şirin olur genelde ama kendisi tam biri kerimcan durmazvarı kişilik. YouTube da bi sapkın videosu var. Bunlar dolandırıp para kazanıp, sapkınlık yaşamalarına sebebiyet veriyoruz. Emin ol burayı okur. Vakt-i zamanında reklamını da yapmış.Yaa sorma gitti paramiz. O kadar rezil biri ki. Bole para kazanıyorlar dolandiricilar keşke şikayet etsem belki kimseyi Kandıramaz daha. Ben burada elimden geldiği kadar kim iyi kim kötü demeye çalışıyorum. Bulursam mehmet in tam adresini herkese veririm. Arkadaş bana yazmis iyi niyetle yapmiosun diye. Kötü niyetle olsam medyum semih e gidin derdim. Zaten bu mehmet ne verirsen dio. Çocuklara yardım ediomus durumu olmayan. Okul masrafıni veriomus. Zaten ben bulup solersem lütfen ödeme yapın hem hakedio hem de iyi işler için kullanio. Oraya gelen kaç kişi ödeme yapmadı adam tek kelime demiomus. Orada sordum kadınlara param yok vermedim dedi çoğu. Ama yardimci oldu çok hepsi de oldu dediler. Ama veren de çok. Adam birsey demio. Bi de bole medyum um diyip para alıp telefon acmayanlar var.
Evet 300 tl kişi başı iki kişi 600 tl. Bize ilahiyat mezunu olduğunu. Bir oğlu olduğunu onun için hak yemedigini falan soledi. Hepsi yalan işte. Allah o paraları ondan cikarsin. Bu piyasa da kimse bu kadar dolandirici değil. En azından bakıp bilemiolar ama bir vakit ayiriolar300 tl mi :| benden 50 tl istemişti. Çok bekledi parayı yatırmamı ama ilk fal deneyimim dahi olsa, bir sahtekara para kazandıramazdım. Hatta arkadaşıma çok uslupsuz konuşmuştu. Ağzı çok bozuk. Böyleleri çok şirin olur genelde ama kendisi tam biri kerimcan durmazvarı kişilik. YouTube da bi sapkın videosu var. Bunlar dolandırıp para kazanıp, sapkınlık yaşamalarına sebebiyet veriyoruz. Emin ol burayı okur. Vakt-i zamanında reklamını da yapmış.
Eger burayı okuosa bi kere haram ediorum o parayi. Bin katı elinden çıksın. Yukarda arkadaş yazmis beddualar yüzünden mi hande ole oldu diye keşke hande gibi bakıp bilemeseydi resmen dalga geçti bizimle 10 gün cevap vermedi sonra da şarj kablomu köpeğim kemirmis yazdı. Sonra tekrar 3 ay yok. Bole kişiler beddua yi hakkedio fakat hande ve diger cafedekiler bakio bilmio bir derece olabilir zaten kimse tam bilmio. Geleceği tek bilen bile yok.300 tl mi :| benden 50 tl istemişti. Çok bekledi parayı yatırmamı ama ilk fal deneyimim dahi olsa, bir sahtekara para kazandıramazdım. Hatta arkadaşıma çok uslupsuz konuşmuştu. Ağzı çok bozuk. Böyleleri çok şirin olur genelde ama kendisi tam biri kerimcan durmazvarı kişilik. YouTube da bi sapkın videosu var. Bunlar dolandırıp para kazanıp, sapkınlık yaşamalarına sebebiyet veriyoruz. Emin ol burayı okur. Vakt-i zamanında reklamını da yapmış.
İnan çıkar ondan. Kendisi tek başına yaşıyor bir annesi bir de köpeği var. Ne ilahiyat mezunu, ne evli ne de çocuk sahibi. Zaten çocuk sahibi olmak için fiziksel, biyolojik ve patolojik hiçbir durumu uymuyor.Evet 300 tl kişi başı iki kişi 600 tl. Bize ilahiyat mezunu olduğunu. Bir oğlu olduğunu onun için hak yemedigini falan soledi. Hepsi yalan işte. Allah o paraları ondan cikarsin. Bu piyasa da kimse bu kadar dolandirici değil. En azından bakıp bilemiolar ama bir vakit ayiriolar
sen baktırmışmıydın bu samet e? ben ilk kez duyuyorumKapriss samet var 11e kadar gece sıra vardı bnde anda iyiydi çıktı diye.ikinci.kez gelenler vardı
sen baktırmışmıydın bu samet e? ben ilk kez duyuyorum
orası için yok nazar var yok muska var diyip ğara almaya çalışıyorlar filan diyorlarda merak ettim gidilir diyorsan bi gidicem :)Baktırdım birsür sra var onda ve sıradakilerde çıktı geldik diyorlardı cok genç.birisi.ama dinledim tekrar çıkmış banada enerji ıydmu çok guzel bakıyor
bana sa yollar misin canim merak ettimKuzey Ağca nin nosunu yolladım özelden şuan Almanya ya gitmiş iş için manheim da orada oturanlar varsa kendisine gidebilir ünlülere bakıyor genelde
yildiz 120 fal 50 sanirim ben yildiz baktirdim büyü bozma yazi filan da 1000 li biseyler arkadaslarim yaptirdiginda oyleydikaça bakıyor peki canım ...
Merhaba. Sirinevlerdeki Cezmiden bahsediyosunuz sanirim. Telini alabilir miyim bende?Özel'den yazdım size.
hic duymadim o nasilMerhaba. Sirinevlerdeki Cezmiden bahsediyosunuz sanirim. Telini alabilir miyim bende?
AAA post sahibi sizsiniz sandim size sordum. Ben hic gitmedim seneleer once bi arkadasim anlatmisti. Sirinevler cezmiye gittik herseyi tarihleriyle bildi falan diye. Burda da bicok kisi ovmus ana son zamanlarda pek iyi degildi diyen bi kac kisi de cikmis. Bi denemek icin numarasini bulmays calisiyorumhic duymadim o nasil
Özel'den yazdım size.
Ben de alabilir miyim? Hani eskiden Sirinevlerde olan cezmi diil mi?Özel'den yazdım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?