İstanbul'da Fal - Falcılar

bugun damlalar tugbaya gittim fal bakarken transa geciyor . genel anlamda gercekleri yuzume vurdu
remziye su fali bakiyor iyiydi tahminleri

İnan çıkar ondan. Kendisi tek başına yaşıyor bir annesi bir de köpeği var. Ne ilahiyat mezunu, ne evli ne de çocuk sahibi. Zaten çocuk sahibi olmak için fiziksel, biyolojik ve patolojik hiçbir durumu uymuyor.
Evlenmeden yapmış guya bana ole dedi kibris tan taşıyıcı anne bulmus. Neler neler saydı

Baktırdım birsür sra var onda ve sıradakilerde çıktı geldik diyorlardı cok genç.birisi.ama dinledim tekrar çıkmış banada enerji ıydmu çok guzel bakıyor
Samet te gidilir mi diosun?? Valla sasirdim o çocuk baya genç duruo. Beğenmem diye gitmedim

Yalanı bol galiba YouTube da "Can Semih" kullanıcısının videolarını izledim, bir başkası için utandım :)))
Baktimmmm ben sooookkkk. Ohaaaa dedim resmen. Caner le fln videoları var. Bin kere haram ediorum şu an. İlahiyat mezunu falanmis guya o instagram sitesini de o yaptı herhalde. Bole rahat rahat para kazanıyor. Şikayet edilemez mi bu kisi

Bildiğin dolandırıcı, şarlatan işte. Ben fal baktırmadım ama kimse de baktırmasın. Sen ve arkadaşının 600 tlsi gitmiş. Yeri yurdu belli... Screenshotlar ya da aramalar varsa delil olarak, gözünü korkut. Artık falcılara para aktarırken, "borç" kısmını seçmek de fayda var.

Eklentiler

• Capture+_2019-05-07-22-46-05-1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 58
Çok rezil biri. Bin kere haram olsun o para. Kimse şikayet etmio sa zaten bu bole baya gider.

Baba vanga ya arkadaşım gitmek istiyor yine telefonları acmiolarmis. Bende zorla randevu aldım zaten. Zaten 6 aydan önce gelirsen bakmam dedi. Son zamanlarda baba vanga ya giden var mı? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…