ben de alabilir miyim cezmiyiBen de alabilir miyim? Hani eskiden Sirinevlerde olan cezmi diil mi?
bazilari da tugba hic bilemiyor diyor.bana hicbir dedigi cikmadi belirtmeliyimbugun damlalar tugbaya gittim fal bakarken transa geciyor . genel anlamda gercekleri yuzume vurdu
remziye su fali bakiyor iyiydi tahminleri
Evlenmeden yapmış guya bana ole dedi kibris tan taşıyıcı anne bulmus. Neler neler saydıİnan çıkar ondan. Kendisi tek başına yaşıyor bir annesi bir de köpeği var. Ne ilahiyat mezunu, ne evli ne de çocuk sahibi. Zaten çocuk sahibi olmak için fiziksel, biyolojik ve patolojik hiçbir durumu uymuyor.
Samet te gidilir mi diosun?? Valla sasirdim o çocuk baya genç duruo. Beğenmem diye gitmedimBaktırdım birsür sra var onda ve sıradakilerde çıktı geldik diyorlardı cok genç.birisi.ama dinledim tekrar çıkmış banada enerji ıydmu çok guzel bakıyor
Yalanı bol galibaEvlenmeden yapmış guya bana ole dedi kibris tan taşıyıcı anne bulmus. Neler neler saydı
Merhaba. Cezmiye ulasabildiniz mi?Aynı Cezmi değil. Sadece ewinde bakan biri. Boş beyaz lüks bir odası war. Futbolcular bile gidiyordu. Piyasadaki falcılar gibi değil. Medyumdu. Ücret olarakta yüksek
Bir bakiyim bende. Sasirdim şimdi iyiceYalanı bol galibaYouTube da "Can Semih" kullanıcısının videolarını izledim, bir başkası için utandım :)))
Baktimmmm ben sooookkkk. Ohaaaa dedim resmen. Caner le fln videoları var. Bin kere haram ediorum şu an. İlahiyat mezunu falanmis guya o instagram sitesini de o yaptı herhalde. Bole rahat rahat para kazanıyor. Şikayet edilemez mi bu kisiYalanı bol galibaYouTube da "Can Semih" kullanıcısının videolarını izledim, bir başkası için utandım :)))
Bildiğin dolandırıcı, şarlatan işte. Ben fal baktırmadım ama kimse de baktırmasın. Sen ve arkadaşının 600 tlsi gitmiş. Yeri yurdu belli... Screenshotlar ya da aramalar varsa delil olarak, gözünü korkut. Artık falcılara para aktarırken, "borç" kısmını seçmek de fayda var.Baktimmmm ben sooookkkk. Ohaaaa dedim resmen. Caner le fln videoları var. Bin kere haram ediorum şu an. İlahiyat mezunu falanmis guya o instagram sitesini de o yaptı herhalde. Bole rahat rahat para kazanıyor. Şikayet edilemez mi bu kisi
Merhaba cezmintelini yazabilirmisimizMerhaba. Sirinevlerdeki Cezmiden bahsediyosunuz sanirim. Telini alabilir miyim bende?
Goztepedeki falci kimGöztepe tarafında bir cafede bakıyor ama toplu çağırınca geliyormuş ben bir kez baktırdım dediklerinin bazıları oldu
Çok rezil biri. Bin kere haram olsun o para. Kimse şikayet etmio sa zaten bu bole baya gider.Bildiğin dolandırıcı, şarlatan işte. Ben fal baktırmadım ama kimse de baktırmasın. Sen ve arkadaşının 600 tlsi gitmiş. Yeri yurdu belli... Screenshotlar ya da aramalar varsa delil olarak, gözünü korkut. Artık falcılara para aktarırken, "borç" kısmını seçmek de fayda var.
Cezmi eski sirinevlerde ki değil mi??Merhaba. Cezmiye ulasabildiniz mi?
Bilemiyorum ki. Kimse de cevap vermiyo? Siz baktirmismiydiniz cezmiye?Cezmi eski sirinevlerde ki değil mi??
nosunu banada atarmısın canımyildiz 120 fal 50 sanirim ben yildiz baktirdim büyü bozma yazi filan da 1000 li biseyler arkadaslarim yaptirdiginda oyleydi
kimden bahsediyorsun canım..Çok rezil biri. Bin kere haram olsun o para. Kimse şikayet etmio sa zaten bu bole baya gider.
Çok duydum ama gitmedim hiç. İyi derlerdi ama ben baktirmadim.Bilemiyorum ki. Kimse de cevap vermiyo? Siz baktirmismiydiniz cezmiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?