- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Ben Sembol Serkana 2016 senesinde baktirmisim az once eski msjlarima tekrar baktim begenmemisim soyledikleri cikmamis ,ayni donemlerde besiktas sembol elif kuzey murat ,taksim sembol levent'e de baktirmisim onlarinda soyledikleri cikmamis begenmemisimArkadaşlar sembol Serkan hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce baktıranlar yorum yapabilir mi? Anı iyi biliyor mu sizce ya da bazı falcıların ilk falı en azından güzel oluyor öyle bir durumu var mı daha önce hiç baktırmadım ama eğer baktırabilirsin diyenler olursa denemeyi düşünüyorum.
Ben baktırmıştım bana hiçbir dediği çıkmadı alakası bile olmadı hatta yaşadıklarımlaAnlaşıldı Niko da elendibir dönem baba vanga Emre mi ne vardı. O da övülüyordu. Ona gidip memnun kalan var mıydı? Kızlar anlık için ihtiyacım var üstüme tavsiye atın.
Aklın varsa gitmeKızlar nikoya gitmek istiyorum. Netten sığınak kafeyi arıyorum açan yok. Bilgisi olan ya da nikonun cep telefonunu bilen var mı?
Evet.. maalesef onu unuttunuz mu?Ben o noktaya 4 senede geldimadam evlenmese hala devam ediyordum baktirmaya ,ne paralar döktüm yazik valla simdi dusundukce kiziyorum kendime,biz kafe kafe gezerken adamlar kari kiz pesinde zevki sefa yapiyor evleniyorlar
Hala orda mi ve fiyatı?Ki
Kızlar Sembol cafe Nihalin anlık tespitleri iyidir ama gelecek icin soyledikleri cikmaz ben 2 haftada 1 giderdim bir ara 2 sene bu sekilde gittim,dogum yapmadan once iyiydi ama dogumdan sonra bozulmustu,cok tatli dilli biridir,bayagdir baktirmiyorum
Nihale yıllardir baktirmiyorum dogumdan sonra bir ara dışarda baska cafede bulusuyorduk yada evine gidiyordum sonra yine Sembol cafeye döndü tekrar son durumu nedir bilmiyorum ,numarasini gonderiyorum eger deismediyseHala orda mi ve fiyatı?
Tabiki unuttum çoktan eger falcilar gercegi görüp söyleseydi bu kadar üzülmeyecektimEvet.. maalesef onu unuttunuz mu?
Numarasını bana da gönderebilir misin? Bu kadar gittiğine göre memnundun??Nihale yıllardir baktirmiyorum dogumdan sonra bir ara dışarda baska cafede bulusuyorduk yada evine gidiyordum sonra yine Sembol cafeye döndü tekrar son durumu nedir bilmiyorum ,numarasini gonderiyorum eger deismediyse
Telefonda bakan Günes bana 2 ay icinde evleneceksin demisti gecen yıl agustos ya da eyluldeydi. Baktirmadigim cok nadir falci kaldi ki onlari da arkadaslar denemistir olumlu referans vermemislerdir. Ama malesef yok yok yok :) cikar gbi oluyo seviniyorum sonra hüsrandilek ve sütlü kahve neslihan ya evleneceğimizi ya da uzun bir ilişkimizin olacağını söylemişti. asmin cafe güneş de aynı evde yaşayacağımızı söylemişti :) bu güneş telefonda bakan güneş değil bu arada. asmindeki güneş aşırı olumlu konuşur
Ben Nihali bu yil burdan 4-5kisinin refernas olmasiyla baktirdim yakin gelecegi soyluyo uzak icin net konusamam diyor. kotu degil bence falıNihal'e doğumdan sonra telefonda baktırmıştım. 2016'nın sonları ya da 2017 olabilir hiç emin değilim. Ve hiç hatırlamıyorum neler söylediğini. Forumda aradığımda gelecek çıkmıyor diyenler de var. Merak ettim
Senle ben sirayla denedik hepsini hem de defalarca uslanmayikNihal bende anda iyiydi ikikere de verdiği vade tuttu gelecek için bilemiyorum bekleyip göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?