İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Sembol Serkana 2016 senesinde baktirmisim az once eski msjlarima tekrar baktim begenmemisim soyledikleri cikmamis ,ayni donemlerde besiktas sembol elif kuzey murat ,taksim sembol levent'e de baktirmisim onlarinda soyledikleri cikmamis begenmemisim

nostradamus volkan
melekler gamze, melda arasında kaldım arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz

Anlaşıldı Niko da elendi bir dönem baba vanga Emre mi ne vardı. O da övülüyordu. Ona gidip memnun kalan var mıydı? Kızlar anlık için ihtiyacım var üstüme tavsiye atın.
Ben baktırmıştım bana hiçbir dediği çıkmadı alakası bile olmadı hatta yaşadıklarımla

Pasaklı Birsen’e baktıran var mı

Asmin Can'a ablamla birlikte gitmiştik. Meğer ikimize de aynı şeyleri söylemiş. "Kısmetin kapalı, kilit getir açalım" vs. Kısacık el falı bakıp "aşk evliliği yapacaksın, bir kız bir erkek çocuğun olacak" dedi bana da ablama da. Gittiğim kişi hakkında olumsuz ve doğru şeyler söylemişti o açıdan hakkını yiyemem ama kısmet açma ve genel şeyler söyleme huyu var. Ergin'e de gitmiştim ama "vay be" dedirtmediği için hatırlayamadım.

Ben o noktaya 4 senede geldimadam evlenmese hala devam ediyordum baktirmaya ,ne paralar döktüm yazik valla simdi dusundukce kiziyorum kendime,biz kafe kafe gezerken adamlar kari kiz pesinde zevki sefa yapiyor evleniyorlar
Evet.. maalesef onu unuttunuz mu?

Hala orda mi ve fiyatı?

Nihal çarşamba geliyormuş. Ve daha önce ona gitmiştim ben o kadar silik ki bende iyi miydi kötü müydü hatırlayamıyorum. Sizce nasıl Nihal??

Nihal'e doğumdan sonra telefonda baktırmıştım. 2016'nın sonları ya da 2017 olabilir hiç emin değilim. Ve hiç hatırlamıyorum neler söylediğini. Forumda aradığımda gelecek çıkmıyor diyenler de var. Merak ettim

Geleceği allahtan başkası bilemez bence ben hiç kimsenin geleceği bildiğini görmedim yani gördüm (Naktanın) ama ikinci falı fiyasko olunca anladım ki oda boş

Telefonda bakan Günes bana 2 ay icinde evleneceksin demisti gecen yıl agustos ya da eyluldeydi. Baktirmadigim cok nadir falci kaldi ki onlari da arkadaslar denemistir olumlu referans vermemislerdir. Ama malesef yok yok yok :) cikar gbi oluyo seviniyorum sonra hüsran

Ben Nihali bu yil burdan 4-5kisinin refernas olmasiyla baktirdim yakin gelecegi soyluyo uzak icin net konusamam diyor. kotu degil bence falı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…