İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar.Zeynep in söylediği olumsuz 2 şey çıkmıştı benim dışımdaki kişilerle ilgili ve küçük şeyler olduğu için çok önemsemedim. Bugün birkaç dakika önce yakın birini kaybedecek dediği kişi yakınını kaybetmiş yeni öğrendim. Ama benimle ilgili dedikleri çıkmadı. Şaşırdığım için yazmak istedim çünkü garip gelmişti o kadın ve bir daha baktırmam diyordum.

Ben melekler kahvesinin İnstagram sayfasında bir sayfa var orda baktırdım pandemi de ve çok iyi baktı. Ve bir mahkemelik işim vardı. Eksik evrak ile ilgili söylemişti bir çok şeyi çıktı açaba yüz yüze nerde bakıyor

Arkadaşlar, Kadıköye gideceğim yarın. Var mı oradan tavsiyeniz? Mesela Nostradamus cafede veya başka bir yerde?

nostradamus volkani sormuş biri.caddede ordaydi.sanirim şimdi falbucks diye bir yer acmiş.iyi cocuk ama berbat falci.birkaç kez gitmiştim hiçbir şey çikmadi.boş ümitler verdi.bu arada ramek de sorulmuş o da kesinlikle patlamiş oldu.bu arada yeni bir olay yasadim.fala baslama sebebim de bu gelişmeyle alakaliydi hatta.bu konuda cikanlari vebal almamak icin yazmıyorum.ama kesin bir şekilde yanılanlardan aklıma gelenleri de unutmadan ekleyeyim suat,yule,kader,mandal toprak,perihan,bakirköy ümit,eskişehir mehmet,tutku,rita,antalya dolandirici sevil hanim,kuzey,laf cafe canan,alper eraslan,madam denis ve ordaki diger cakma deniz,sezen,eskişehir kadir,burcu (ucuza bakan),zehranin yönlendirdigi medyum mehmet hoca,beşiktaş melda,yildiznameci fethiye,falci didem,fincan şenay,telde bakan öznur,şimdi şarkıcılık yapan beylikdüzünde evinde bakan paragöz sevgin,sütlü kahve neslihan,telde bakan burda cok iyi niyetli denilen ismini hatirlamadigim bayan,kadıkoyde bakan ali,adana melekler kahvesi hicran,ebcet füsun kadıköydeki,angel cafe cengiz,beyaz melek yiğit,sentinus ataköy umay bunlarin hepsi net olarak yanıldı.paranizi boşa harcamayin.

Canim cok üzüldum o yüzden soyluyorum surekli benim dilim yandı sizde yapmayin boşa zaman para kaybetmeyin diye 34 tane falciya gitmissin yazik ,falinin çikmadiginami yanayim üzülduginemi havaya giden paranami,lutfen rica ediyorum bende yaptim bundab 4-5 sene önce üste üste bu kadar fal baktirmayin hic tutamiyorsaniz kendinizi şartlandirin ayda 1 baktirin vadesini bekleyin lutfen

kızlar aylar sonra ilk kez fal baktıracağım, o da yeliz'e. bakalım memnun kalacak mıyım :/

Arkadaslar reklam olarak söylemiyorum Yıllar önce ablam ben ve kardeşim fal baktırdık. Ablamla kardeşime her dediği çıktı bana dedikleri çıkmadı 3 yıl önce yine baktırdım dedikleri çıkmadı 1 ay önce tekrar baktırdım dedikleri umarım çıkmaz çok iddalı konuştu korkuyorum çıkar diye. Diger 2 seferde dedikleri çıkmadı

Kim bu falci nerde bakiyor biraz detayli bahsedermisin canim

Bugün Ramek’ten söz edilmiş de aklıma geldi. Geçen yaz baktırmıştım ona ve sorduğum adamla ilgili hem anı hem de geleceği mükemmel tutturdu, söylediklerinin tamamı maalesef doğru çıktı. O zamanki uzun vade tahmininin ise zerresi bile gerçekleşmedi, ki ben o zamanlar da inanmamıştım zaten. Geçen yaz sözde hayatımda olan ve bütün yazımı mahveden, canımı çok çok sıkan kişiyle ilgili her şeyi doğru söylemiş. Adam bugün yarın evleniyor. Ama gidin hemen Ramek’e baktırın demem kesinlikle. Bunları zaten yaşayacağım varmış, daha evvelinden de falda duyup üzülmüş oldum hepsi bu. Ki Ramek patladı diyen de çok kişi olmuş forumda. Kısmet, ne diyeyim

Merhaba kızlar bir kaç ay önce bu başlıkta sormuştum ve tekrar soruyorum, bir zamanlar melekler kahvesi ve nişantaşı sembolde çalışmış olan melisayı gören duyan var mı? Siyah kısa saçları vardı, makyaj yapmazdı salaş giyinirdi, dediklerini hala yaşıyorum, yıllardır onu arıyorum adeta sırra kadem bastı, çalıştığı yerden kanadaya gitti demişlerdi nedense ben inanmıyorum, belki bilen vardır diye tekrar sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…