Yok yok onu da denemeyelim bidaha aklima gelmemeliydiBencedeyazmışsın ya o Güneşe baktırmadım hiç merak ettim şimdi
Ben melekler kahvesinin İnstagram sayfasında bir sayfa var orda baktırdım pandemi de ve çok iyi baktı. Ve bir mahkemelik işim vardı. Eksik evrak ile ilgili söylemişti bir çok şeyi çıktı açaba yüz yüze nerde bakıyorKızlar üstte Melekler Kahvesi Ahmet'i sormuştum. Kafeyi aradım ama Ahmet'in olmadığını söylediler. İzinli sandım ama izinli değilmiş, bakmıyormuş. Falcılar ayrılsa bile kafeler "şu an yok" diyorlar, ayrıldığını söylemiyorlar. Umarım geri gelir, çok merak etmiştim.
nostradamusta yasemine kesinlikle baktırma fal bakmaktan anlamıyor. Çevremde baktıran kimse memnun değilArkadaşlar, Kadıköye gideceğim yarın. Var mı oradan tavsiyeniz? Mesela Nostradamus cafede veya başka bir yerde?
Canim cok üzüldum o yüzden soyluyorum surekli benim dilim yandı sizde yapmayin boşa zaman para kaybetmeyin diye 34 tane falciya gitmissin yazik ,falinin çikmadiginami yanayim üzülduginemi havaya giden paranami,lutfen rica ediyorum bende yaptim bundab 4-5 sene önce üste üste bu kadar fal baktirmayin hic tutamiyorsaniz kendinizi şartlandirin ayda 1 baktirin vadesini bekleyin lutfennostradamus volkani sormuş biri.caddede ordaydi.sanirim şimdi falbucks diye bir yer acmiş.iyi cocuk ama berbat falci.birkaç kez gitmiştim hiçbir şey çikmadi.boş ümitler verdi.bu arada ramek de sorulmuş o da kesinlikle patlamiş oldu.bu arada yeni bir olay yasadim.fala baslama sebebim de bu gelişmeyle alakaliydi hatta.bu konuda cikanlari vebal almamak icin yazmıyorum.ama kesin bir şekilde yanılanlardan aklıma gelenleri de unutmadan ekleyeyim suat,yule,kader,mandal toprak,perihan,bakirköy ümit,eskişehir mehmet,tutku,rita,antalya dolandirici sevil hanim,kuzey,laf cafe canan,alper eraslan,madam denis ve ordaki diger cakma deniz,sezen,eskişehir kadir,burcu (ucuza bakan),zehranin yönlendirdigi medyum mehmet hoca,beşiktaş melda,yildiznameci fethiye,falci didem,fincan şenay,telde bakan öznur,şimdi şarkıcılık yapan beylikdüzünde evinde bakan paragöz sevgin,sütlü kahve neslihan,telde bakan burda cok iyi niyetli denilen ismini hatirlamadigim bayan,kadıkoyde bakan ali,adana melekler kahvesi hicran,ebcet füsun kadıköydeki,angel cafe cengiz,beyaz melek yiğit,sentinus ataköy umay bunlarin hepsi net olarak yanıldı.paranizi boşa harcamayin.
Kim bu falci nerde bakiyor biraz detayli bahsedermisin canimArkadaslar reklam olarak söylemiyorum Yıllar önce ablam ben ve kardeşim fal baktırdık. Ablamla kardeşime her dediği çıktı bana dedikleri çıkmadı 3 yıl önce yine baktırdım dedikleri çıkmadı 1 ay önce tekrar baktırdım dedikleri umarım çıkmaz çok iddalı konuştu korkuyorum çıkar diye. Diger 2 seferde dedikleri çıkmadı
Falcı ismi vermek istemiyorum Ama istanbul ankara gibi büyük şehirde bakmıyor burda kimse tanımaz okuduğum yerdeydiKim bu falci nerde bakiyor biraz detayli bahsedermisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?