İstanbul'da Fal - Falcılar

İstanbulda olanlar ve yaklaşık 7 8 sene önce melekler kahvesinde ya da sembolde fal baktırmış olanlar biliyodur diye tahmin ediyorum, belki de şehir değiştirdi, telefon numarasını almadığıma o kadar pişmanım ki, keşke burayı okuyo olsan melisa

Çıkanları yazsana bize onları bilelim bari deneyelim

tel no atar mısınız?

Ahuya baktirdigim falin ses kaydini dinledim dün tekrar 24.06 da baktirmisim toplam 10 dakika baktı diye hatirliyordum 10 dakinanin 2 dakikasi hs numarasi ile ilgili sirun oldu onun muabbeti ile gecmis yani 8 dak fal bakmis bana,fala baslar baslamaz evlimisin bekarmisin diye baslamis zaten fal bakan kisi bunu sordumu o fal bitiyor benim icin,hep soru cevap seklinde ilerlemis fal mesela kurumsaldami resmi bir firmadami calisiyosun, isminde e d k harfi olan birini taniyormusun,ankaraya gittinmi , yurtdisina gittinmi surekli soru sormus,hep yuvarlak cümleler kullanmis,bu sekilde bende bakarim fal soru cevap,sordugum sorularada sallama cevap vermis ,tekrar dinledigimde kendi kendime bu ne ya dedigim bir fal olmus boş yani ben anlattiktan sonra sana ne gerek var o zaman zaten ben anlatmisim o anda yasadiklarimi ona gore fali yönlendirmis ayrica cok kaba ukala biriydi ,50 tl ye bakiyor ama yazik verilen paraya kimseye tavsiye etmiyorum paranizi çope atmak istiyorsaniz baktirin tabikişuni soyliyeyim tek kelime ile vasat

Ay her kelimesine katılıyorum. Beni de çok sinir etmişti tavırları

Canim yprumunu okudum da,acaba zeynebe baktirdigin için mi bunlar başına geldi?bazı insanlarin enerjisi çok kötü etkiliyor çünki hayatimizi mesela ben de 5 sene önce varlıklarla bakan birine baktirmişdim yanindan çıktıgımda üniversitemin bahçesinde köpekler üzerime saldirmişdi üzerimde cin fln mi gördüler naaptilar bilmiyorum artik hani hayvanlar görür hiss eder ya öyle varlıkları

Ben pandemi den önce ona cafede baktırmıştım şimdi düşünüyorum da olaylar onun anlattığı gibi ilerliyor telefon da baktırmak istiyorum ona tekrar cafe yi aradım telde bakmıyoruz dediler tabiki gamzenin cebinide vermediler belki burada bilen vardır diye yazdım

Çok teşekkür ederim baktırmam kesinlikle

evet varlıklarla bakanlarda öyle çarpılmalar oluyormuş....aslında uzak durmak gerek

arkadaşlar; an itibariyle bende çıkan fallar;
çok ilginç hiç ama hiç beklemzdim buradan birileri önermişti sütlükahve neslihan,trans zeynep ve süpriz olarakta eskişehir kadriye.
ayrıca yeliz kim?merak ettim anda çıkan kim var?

şunu belirtmeliyim ki özellikle paragöz olmasına rağmen sütlükahve neslihanın uyarıları beni büyük bir beladan kurtardı.

Ben baktırdım ama çok beğenmedim sen sürekli soru soruyorsun isim sölüyorsun onun üzerine yorum yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…