İstanbulda olanlar ve yaklaşık 7 8 sene önce melekler kahvesinde ya da sembolde fal baktırmış olanlar biliyodur diye tahmin ediyorum, belki de şehir değiştirdi, telefon numarasını almadığıma o kadar pişmanım ki, keşke burayı okuyo olsan melisaMerhaba kızlar bir kaç ay önce bu başlıkta sormuştum ve tekrar soruyorum, bir zamanlar melekler kahvesi ve nişantaşı sembolde çalışmış olan melisayı gören duyan var mı? Siyah kısa saçları vardı, makyaj yapmazdı salaş giyinirdi, dediklerini hala yaşıyorum, yıllardır onu arıyorum adeta sırra kadem bastı, çalıştığı yerden kanadaya gitti demişlerdi nedense ben inanmıyorum, belki bilen vardır diye tekrar sormak istedim.
Çıkanları yazsana bize onları bilelim bari deneyelimnostradamus volkani sormuş biri.caddede ordaydi.sanirim şimdi falbucks diye bir yer acmiş.iyi cocuk ama berbat falci.birkaç kez gitmiştim hiçbir şey çikmadi.boş ümitler verdi.bu arada ramek de sorulmuş o da kesinlikle patlamiş oldu.bu arada yeni bir olay yasadim.fala baslama sebebim de bu gelişmeyle alakaliydi hatta.bu konuda cikanlari vebal almamak icin yazmıyorum.ama kesin bir şekilde yanılanlardan aklıma gelenleri de unutmadan ekleyeyim suat,yule,kader,mandal toprak,perihan,bakirköy ümit,eskişehir mehmet,tutku,rita,antalya dolandirici sevil hanim,kuzey,laf cafe canan,alper eraslan,madam denis ve ordaki diger cakma deniz,sezen,eskişehir kadir,burcu (ucuza bakan),zehranin yönlendirdigi medyum mehmet hoca,beşiktaş melda,yildiznameci fethiye,falci didem,fincan şenay,telde bakan öznur,şimdi şarkıcılık yapan beylikdüzünde evinde bakan paragöz sevgin,sütlü kahve neslihan,telde bakan burda cok iyi niyetli denilen ismini hatirlamadigim bayan,kadıkoyde bakan ali,adana melekler kahvesi hicran,ebcet füsun kadıköydeki,angel cafe cengiz,beyaz melek yiğit,sentinus ataköy umay bunlarin hepsi net olarak yanıldı.paranizi boşa harcamayin.
tel no atar mısınız?Ben de daha önce yazmıştım. Zeynep’e bir kere baktırdım çok beğendim ama bir daha baktırmam diye tabi ki dayanamadım ve baktırdım tekrar :) İlk falı için inanılmaz inanılmaz inanılmaz diyorum hala. Fala başlar başlamaz baktırmak istediğim kişinin eski kız arkadaşının ismini söyledi şu kim diye. Bu çocuğa çok sıkıntı veriyor kötü kalpli birisi büyüyle kötülükle uğraşıyor dedi ki kendisi dolaylı yoldan tanıdığım birisi en azından ailesinde bu tarz işlerle uğraşan birileri olduğuna eminim. Benim fal baktırdığım kişi ile hayatımda olan başka birinin ismi aynı. İsmi şu an sallıyorum Mehmet kim dedi. Baktırdığım kişi işte dedim hayır başka birisi bu Esmer uzun boylu senin baktırdığım kumral açık tenli uzun boylu. Bunların ikisi de çok mu yakışıklı ama senin aşık olduğu daha farklı daha değişik bir tip di mi dedi. Bu çocuk bu Esmer adamı çok kıskanıyor dedi. Neden onun yanındasın neden neden diyor dedi. Senin yaşın 28-29 mu ama çok küçük gösteriyorsun herkes şaşırıyor mu yaşına dedi ki çok doğru. Bu kişinin evine fırtına düşecek çok üzülecek Bunlar dedi abisinin vefat haberini aldım. Bi kaç ay sağlık sorunlarıyla uğraşacaksınız dedi tam 3 ay babamın hastaneye gidiş gelişleri oldu.
Bu çocuk senin mimiklerini çok seviyor, sana sen çok masumsun sana hiç kıyamıyorum dedi mi dedi. Hem mimiklerimi hem de sen çok masumsun lafını bana en az 15 kere söylemiştir. Sana çok aşık, kıskançlığı kendini yiyip bitiriyor. Arayacak beklesin diyorlar, evin içinde sevinçten zıplayacakmışsın dedi. 21 gün vade veriyorum dedi 7 aydır konuşmadığım adamla 4 gün sonra konuştum. Ama devamı için bir şey diyemiyorlar seni çok sevse de biz gelecekte olacaklarla nasıl başa çıkarız seni çok üzerler diye düşünüp tekrar uzaklaşacak dedi. Bizim ayrılığımız zaten değişik bir durumla alakalı. Çok uzun oldu ama gerçekten şok olmuştum ağzım açık 25 dakika dinledim. Ve dediği gibi sonra tekrar bana seni çok özlüyorum dayanamıyorum seninle konuşunca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ama bu ilişkinin olmaması lazım sen çok yalnız kalırsın pişman olursun pişman olduğun bir hayatta yaşamanı istemiyorum dedi ve biz tekrar iletişimi kestik.
Bir kaç ay sonra yine baktırdım yine anlığı çok iyi bildiğini düşünüyorum. Mesela fal baktırdığım günden 1 gece önce çok ağlamıştım sen dün gece çok mu ağladın dedi bana. Bir kaç ay sabret bu sana gelecek diyorlar ama sonrası için bir şey dileyemiyorlar dedi. Yine aynı cümleyi söylemesi beni çok etkilemişti. Henüz bir iletişimimiz olmadı fal baktıralı 2 ay oldu. Ama hala anda çok iyi olduğunu düşünürüm.
En azından 1 sefer baktırılabilir. Memnun olmayan da vardır elbette ama bence kesinlikle boş bir insan değil.
Ahuya baktirdigim falin ses kaydini dinledim dün tekrar 24.06 da baktirmisim toplam 10 dakika baktı diye hatirliyordum 10 dakinanin 2 dakikasi hs numarasi ile ilgili sirun oldu onun muabbeti ile gecmis yani 8 dak fal bakmis bana,fala baslar baslamaz evlimisin bekarmisin diye baslamis zaten fal bakan kisi bunu sordumu o fal bitiyor benim icin,hep soru cevap seklinde ilerlemis fal mesela kurumsaldami resmi bir firmadami calisiyosun, isminde e d k harfi olan birini taniyormusun,ankaraya gittinmi , yurtdisina gittinmi surekli soru sormus,hep yuvarlak cümleler kullanmis,bu sekilde bende bakarim fal soru cevap,sordugum sorularada sallama cevap vermis ,tekrar dinledigimde kendi kendime bu ne ya dedigim bir fal olmus boş yani ben anlattiktan sonra sana ne gerek var o zaman zaten ben anlatmisim o anda yasadiklarimi ona gore fali yönlendirmis ayrica cok kaba ukala biriydi ,50 tl ye bakiyor ama yazik verilen paraya kimseye tavsiye etmiyorum paranizi çope atmak istiyorsaniz baktirin tabikiMerhaba Ahu dediğiniz normalde bir yerde falan bakım yapıyor mu? Yani aslında hakkında bir kaç yorum daha okumak istiyorum bakabileceğim bir detay varsa (mesela bakırköy Ahu Veya şu kafe Ahu gibi) yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de numarasını da rica edebilir miyim
Ay her kelimesine katılıyorum. Beni de çok sinir etmişti tavırlarıAhuya baktirdigim falin ses kaydini dinledim dün tekrar 24.06 da baktirmisim toplam 10 dakika baktı diye hatirliyordum 10 dakinanin 2 dakikasi hs numarasi ile ilgili sirun oldu onun muabbeti ile gecmis yani 8 dak fal bakmis bana,fala baslar baslamaz evlimisin bekarmisin diye baslamis zaten fal bakan kisi bunu sordumu o fal bitiyor benim icin,hep soru cevap seklinde ilerlemis fal mesela kurumsaldami resmi bir firmadami calisiyosun, isminde e d k harfi olan birini taniyormusun,ankaraya gittinmi , yurtdisina gittinmi surekli soru sormus,hep yuvarlak cümleler kullanmis,bu sekilde bende bakarim fal soru cevap,sordugum sorularada sallama cevap vermis ,tekrar dinledigimde kendi kendime bu ne ya dedigim bir fal olmus boş yani ben anlattiktan sonra sana ne gerek var o zaman zaten ben anlatmisim o anda yasadiklarimi ona gore fali yönlendirmis ayrica cok kaba ukala biriydi ,50 tl ye bakiyor ama yazik verilen paraya kimseye tavsiye etmiyorum paranizi çope atmak istiyorsaniz baktirin tabikişuni soyliyeyim tek kelime ile vasat
Canim yprumunu okudum da,acaba zeynebe baktirdigin için mi bunlar başına geldi?bazı insanlarin enerjisi çok kötü etkiliyor çünki hayatimizi mesela ben de 5 sene önce varlıklarla bakan birine baktirmişdim yanindan çıktıgımda üniversitemin bahçesinde köpekler üzerime saldirmişdiYalnız Zeynep ile ilgili bir tespitimi buraya yazmak istiyorum...sorduğumuz insanlar ile ilgili kötü yorumları oluyor evet, ama bizim kendi başımza gelecek kötü olayları ya görmeyen ya da görüğü halde söylemeyenlerden kendisi...ona fal baktırdıktan 2 gün sonra ciddi araba kazası geçirmişliğim var, ona fal baktırdıktan hemen sonra ailemde beni ciddi anlamda sarsan sağlık sorunları geçiren var ama kendisi bunların hiçbirini göremedi ...yani şu yanılgı oluşuyor Zeynep'e baktırınca, fal çok iyi çıktı başıma kötü birşey gelmez herhalşde..işte bu çok yanıltıcı...falda her şey çpk güzel olacak cümlelerinden sonra yaşadığım çok kötü olaylar nedeni ile kendime günlerce gelemediğim halde bunların hiç birini görmedi ...yani o da polyanna maaalesef
Hiç bir dediği çıkmadı. Alakasız fal baktı banaMerhaba kızlar
Kadıköyde burç cafede ki gamzenin telefon numarası olanınız varmı varsa bana yazabilir mi
Çok teşekkür ederim baktırmam kesinlikleAhuya baktirdigim falin ses kaydini dinledim dün tekrar 24.06 da baktirmisim toplam 10 dakika baktı diye hatirliyordum 10 dakinanin 2 dakikasi hs numarasi ile ilgili sirun oldu onun muabbeti ile gecmis yani 8 dak fal bakmis bana,fala baslar baslamaz evlimisin bekarmisin diye baslamis zaten fal bakan kisi bunu sordumu o fal bitiyor benim icin,hep soru cevap seklinde ilerlemis fal mesela kurumsaldami resmi bir firmadami calisiyosun, isminde e d k harfi olan birini taniyormusun,ankaraya gittinmi , yurtdisina gittinmi surekli soru sormus,hep yuvarlak cümleler kullanmis,bu sekilde bende bakarim fal soru cevap,sordugum sorularada sallama cevap vermis ,tekrar dinledigimde kendi kendime bu ne ya dedigim bir fal olmus boş yani ben anlattiktan sonra sana ne gerek var o zaman zaten ben anlatmisim o anda yasadiklarimi ona gore fali yönlendirmis ayrica cok kaba ukala biriydi ,50 tl ye bakiyor ama yazik verilen paraya kimseye tavsiye etmiyorum paranizi çope atmak istiyorsaniz baktirin tabikişuni soyliyeyim tek kelime ile vasat
evet varlıklarla bakanlarda öyle çarpılmalar oluyormuş....aslında uzak durmak gerekCanim yprumunu okudum da,acaba zeynebe baktirdigin için mi bunlar başına geldi?bazı insanlarin enerjisi çok kötü etkiliyor çünki hayatimizi mesela ben de 5 sene önce varlıklarla bakan birine baktirmişdim yanindan çıktıgımda üniversitemin bahçesinde köpekler üzerime saldirmişdiüzerimde cin fln mi gördüler naaptilar bilmiyorum artik hani hayvanlar görür hiss eder ya öyle varlıkları
evet varlıklarla bakanlarda öyle çarpılmalar oluyormuş....aslında uzak durmak gerek
Varlıklarla bakmayanlarinki de doğru çıkmıyor ki ;/evet varlıklarla bakanlarda öyle çarpılmalar oluyormuş....aslında uzak durmak gerek
herşeyin bir bedeli var....fal masum birşey değil demek istedimVarlıklarla bakmayanlarinki de doğru çıkmıyor ki ;/
Evet... keşke ihtiyaç duymasak...herşeyin bir bedeli var....fal masum birşey değil demek istedim
Ben baktırdım ama çok beğenmedim sen sürekli soru soruyorsun isim sölüyorsun onun üzerine yorum yapıyorarkadaşlar; an itibariyle bende çıkan fallar;
çok ilginç hiç ama hiç beklemzdim buradan birileri önermişti sütlükahve neslihan,trans zeynep ve süpriz olarakta eskişehir kadriye.
ayrıca yeliz kim?merak ettim anda çıkan kim var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?