İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben son zamanlarda falcısız kaldığımdan Elmiraya sarmıştım. Geleceği ciddiye bile almıyorum zaten anı iyi diyordum. 2 arkadaşıma tavsiye ettim. Biri aradı anda iyiydi diye diğeri aradı bu kadar saçma bir fal ömrümde görmedim 125 tl nin 25 i bile fazlaymış nereden buldun bunu diye. Enerji midir? Biz mi yutuyoruz? Şimdi Nihale niyetliydim al olumsuz yorumları görünce hevesim kaçtı

Merhaba hanımlar, İstanbul melekler kahvesindeki Ahmet ve Gamze nereye geçti acaba, bilen var mı? İkisini de beğenmiştim ancak yoklar orada ! Çok teşekkürler herkese

Merhaba hanımlar, İstanbul melekler kahvesindeki Ahmet ve Gamze nereye geçti acaba, bilen var mı? İkisini de beğenmiştim ancak yoklar orada ! Çok teşekkürler herkese
bu ahmet denilen kişi eskiden senbol taksimde bakan iri yarı esmerce oldukça yakışıklı şu an sanırım 45 50 li yaşlardadır .öyle biri mi?o ise tırtın tırtı........çok eskiden baktırmıştım.

taksim majestik iyi değil diye duydum.

Yok o değil. Daha genç bir çocuk, 30larda idi sanırım, esmer ama iri değil, yakışıklı mı hatırlayamadım çok uzun süre orada değildi sanırım, annesi hasta olduğu için birkaç ay önce gitti ama dönmedi bir türlü...

hım o değil o zaman.

yok cnm biliyorum seni .hayatım ondan değil de hani savunuyor gibi olmayayım .hakikaten bu arada sende şöyle iyisinden bir falcı var mı?
Yok tatlım ne savunması forumda herkes herkesi biliyor taniyor artik kim reklam yapıyor kim gerçekten falci aramak için burada seninle alakalı asla böyle bir şey düşünmedim,Nihalin telfonunu sana belki 50 kisiye isteyenlere veren benim zaten, o şekilde düşündüğüm kişilere zaten direk forumda özel msjla deil herkesin gördüğü yorum alaninda tepki veriyorum zaten o kisi sen deilsin,senin samimi olarak fal baktirdigini biliyorum ben rahat ol,su an iyi diyebileceğim bir falci bana göre ,agustos sonu eylül gibi S springwillcome yurtdisindan gelince ile bulabilirsek Cezmiye gideceğiz yüzyüze bastırmaya kayıp şu an

neyse kızlar ben de arıyorum bir yandan. dur bakalım gerçekten de bir aya kokusu çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…