Pöf bilen kişi neden söylemiyor ki yaBulamıyoruz ki, bilen kişi söylemiyor. İzmir’den gelmiş evinde bakıyor, Gülistan ayarında biri deniyor.
Gülistan kim?Bulamıyoruz ki, bilen kişi söylemiyor. İzmir’den gelmiş evinde bakıyor, Gülistan ayarında biri deniyor.
bu ahmet denilen kişi eskiden senbol taksimde bakan iri yarı esmerce oldukça yakışıklı şu an sanırım 45 50 li yaşlardadır .öyle biri mi?o ise tırtın tırtı........çok eskiden baktırmıştım.Merhaba hanımlar, İstanbul melekler kahvesindeki Ahmet ve Gamze nereye geçti acaba, bilen var mı? İkisini de beğenmiştim ancak yoklar orada ! Çok teşekkürler herkese
bacım ağzından gir burnundan çık öttür onu ......Bulamıyoruz ki, bilen kişi söylemiyor. İzmir’den gelmiş evinde bakıyor, Gülistan ayarında biri deniyor.
kadıköy ve taksimdeki majestic cafeyle ilgili çok şey duyuyorum arkadaşlar oraya gitmeyi düşünüyorum bende bu aralar :)
Ben kendi falima kendim bakiyorum gide gide sizde biseyler ogrendiniz mi
Yok o değil. Daha genç bir çocuk, 30larda idi sanırım, esmer ama iri değil, yakışıklı mı hatırlayamadımbu ahmet denilen kişi eskiden senbol taksimde bakan iri yarı esmerce oldukça yakışıklı şu an sanırım 45 50 li yaşlardadır .öyle biri mi?o ise tırtın tırtı........çok eskiden baktırmıştım.
hım o değil o zaman.Yok o değil. Daha genç bir çocuk, 30larda idi sanırım, esmer ama iri değil, yakışıklı mı hatırlayamadımçok uzun süre orada değildi sanırım, annesi hasta olduğu için birkaç ay önce gitti ama dönmedi bir türlü...
banada acil safiye no lazım kızlar bulduysanız atabilir misiniz rica etsemmm
Yok tatlım ne savunması forumda herkes herkesi biliyor taniyor artik kim reklam yapıyor kim gerçekten falci aramak için burada seninle alakalı asla böyle bir şey düşünmedim,Nihalin telfonunu sana belki 50 kisiye isteyenlere veren benim zaten, o şekilde düşündüğüm kişilere zaten direk forumda özel msjla deil herkesin gördüğü yorum alaninda tepki veriyorum zaten o kisi sen deilsin,senin samimi olarak fal baktirdigini biliyorum ben rahat olyok cnm biliyorum seni .hayatım ondan değil de hani savunuyor gibi olmayayım .hakikaten bu arada sende şöyle iyisinden bir falcı var mı?
Özeldsm yazdim cnmSafiye’nin numarasını rica etsem bende mümkünmü
vay be ne cezmiymiş. herkes onun peşinde.Özeldsm yazdim cnm
Su an için iyi diyebilecegim falci yok canim olsa baktirip 1 ay bekler yazarim forumda emin olduktan sonraSenin tavsiyen var mı kız?
Bir ara çok meşhurdur ünlülerin hepsi ona baktiriyormus anlatılanlara gore cok iyi bir falciymis,googledan arat Ünlülerin falcisi Cezmi diye anlayacaksınvay be ne cezmiymiş. herkes onun peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?