- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Ahhh Cezmiiiii ahhhhh ahhhh neolur bir baksan ölürmüsünnn vicdansizzzzzz, bu arada Cezmiye en son siz nekadar vicdansiz bi adamsiniz diye yazdimYok tatlım ne savunması forumda herkes herkesi biliyor taniyor artik kim reklam yapıyor kim gerçekten falci aramak için burada seninle alakalı asla böyle bir şey düşünmedim,Nihalin telfonunu sana belki 50 kisiye isteyenlere veren benim zaten, o şekilde düşündüğüm kişilere zaten direk forumda özel msjla deil herkesin gördüğü yorum alaninda tepki veriyorum zaten o kisi sen deilsin,senin samimi olarak fal baktirdigini biliyorum ben rahat ol,su an iyi diyebileceğim bir falci bana göre ,agustos sonu eylül gibi S springwillcome yurtdisindan gelince ile bulabilirsek Cezmiye gideceğiz yüzyüze bastırmaya kayıp şu an
valla senden dolayı ben de merak ettim. kzını bir kere o kadar ünlü medyumsa ona güç yetmez. o bülent ersoya filan bakar. 100 kişiye bakacağına 1 kişiye bakar. gerçekten o kadar iyiyse ona ulaşmak zor bence.yada şişirme o datıs da olabilir. bu da bir olasılık. offffff offffff nedir bu çilemiz. erkeklerim köküne kibrit suyu.Ahhh Cezmiiiii ahhhhh ahhhh neolur bir baksan ölürmüsünnn vicdansizzzzzz, bu arada Cezmiye en son siz nekadar vicdansiz bi adamsiniz diye yazdim
bacım ağzından gir burnundan çık öttür onu ......
artık kafayı yediğim için ne dediğimi de bilemiyorum.Öyle olsaydı buraya sormazdım zaten
Kız adama yazma artik adami bunalttin adam engelleyecek yine seni tamamen bulsakta suratimiza bakmayacakAhhh Cezmiiiii ahhhhh ahhhh neolur bir baksan ölürmüsünnn vicdansizzzzzz, bu arada Cezmiye en son siz nekadar vicdansiz bi adamsiniz diye yazdim
Sinir ediyor ama beniKız adama yazma artik adami bunalttin adam engelleyecek yine seni tamamen bulsakta suratimiza bakmayacak
Adam bakmaz dedim sana, blöf yapıyor.Sinir ediyor ama beni
cnm her önüne gelene fal baktırma. parana yazık.referans al da öyle.valla ben de delireceğim nasıl özledim şu hayırsızı.Dün bikaç online fal baktirdim en övülen isimlere hepsi fosss,berbatttt , nerden bulcaz şöyle adam gibi doğru düzgün bir medyum yada falcı ya,varlıklarla baksa da olur en çok öyle bakanlar iyi baka biliyor zateneski fallarimi da dinledim bir tek kelime bile çıkmaz mı arkadaş ya
Mi kafey Handeye nasıl fal bastırabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmiÖzeldsm yazdim cnm
Mi cafe Hande cok tozpembecidir fallari çıkmaz, bende o an yasadiklarimi bile bilemedi,parana yazıkMi kafey Handeye nasıl fal bastırabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi
Teşekkür ederim peki Safiye değermi baktırmayaMi cafe Hande cok tozpembecidir fallari çıkmaz, bende o an yasadiklarimi bile bilemedi,parana yazık
Saniyeye ben 1 temmuzda baktirmisim ,anı iyi yorumladı ben begendim ama vadesi agustos sonu ,evinde bakiyor 100 tl nakit,randevu ile gidiyorsunTeşekkür ederim peki Safiye değermi baktırmaya
Saniyeye ben 1 temmuzda baktirmisim ,anı iyi yorumladı ben begendim ama vadesi agustos sonu ,evinde bakiyor 100 tl nakit,randevu ile gidiyorsun
Safiye telefondan bakmıyor yuzyuze sadece evi temiz içiniz rahat gidebilirsinizTelden bakıyor mu ki?
Sanırım falcilar keyiflerine veya eşref saatine gore fal bakiyor. En guzeli kimseyi önerememek. Insanların da hakkına girmemek. Önü sonu fal iste...Arkadaşlar Safiyenin beğeneni de çok olmuştu ama bende o senenin felaketiydi diyebilirim. Demek ki bir günü bir gününe uymuyor. Acaip huysuz ve ters bir kadın, 5 dk kahve ve 5 dk fal olacak şekilde tam 10 dakikada sepetlemişti beni. Çok olumsuz bir fal baktı ve Allahtan doğru çıkmadı. Ne soru sorsam, ben ne bileyim falan diyordu. Bence değmez ama siz bilirsiniz.
ama o zamanda olmuyor ki. bak itiraf etmesekte hepimiz falcı peşindeyiz işte.Sanırım falcilar keyiflerine veya eşref saatine gore fal bakiyor. En guzeli kimseyi önerememek. Insanların da hakkına girmemek. Önü sonu fal iste...
Falcilarinda bir eşref saati birde eşek saati var demekki ,ben saniyeye gittigimde pozitif tatlı bir bayan vardi karşımda,sordugum her soruya mantıklı şekilde cevap verdi,fazladan soru da sordum güzel güzel cevap verdi,soru sormadan ilerledi fal ,fal enerji meselesi demekki ben enerjisinin bol olduğu bir güne denk geldim,ben kolay kolay falci beğenmem kriterlerim vardır, kadın benim kurumsal bir yerde çalıştığımı bile söylemis bu detayı kimse görememisti mesela,ben 1 temmuzda baktirmisim vadesi agustos sonu söylediklerinin ama ben geleceği bilen falciya 7 senedir rastlamadım zaten,anı cok iyi yorumlasin yeter,ben hic bir falciyi önermiyorum fal kisiye göre falcinin enerjisine göre deisiyorArkadaşlar Safiyenin beğeneni de çok olmuştu ama bende o senenin felaketiydi diyebilirim. Demek ki bir günü bir gününe uymuyor. Acaip huysuz ve ters bir kadın, 5 dk kahve ve 5 dk fal olacak şekilde tam 10 dakikada sepetlemişti beni. Çok olumsuz bir fal baktı ve Allahtan doğru çıkmadı. Ne soru sorsam, ben ne bileyim falan diyordu. Bence değmez ama siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?