İstanbul'da Fal - Falcılar

evet arkadaşlar serpil yorumlarını ben de bekliyorum. iyi mi?

ya bacılar bir krize girdim ki seviyorum ulen diyesim var.
Canım bak falcilardan cok etkilenip bi psikolojiye girdin saķın böyle bir sey yapma sonra cok pisman olursun,benimde başıma gelmişti gittigim her falci karsi taraf seni seviyor arayacak diye diye ben buna inanip heyecanlanıp karsi tarafi ben aramıştim sonra çok pişman oldum yapma lütfen daha çok üzüleceksin

yok kızlar kendi kendime coşuyorum. o hatayı ALLAH ayptırmasın. bizim ankaradan bir arkadaş yaptı da çocuk yavşak çıktı. sen üstüne alınmışsın demiş. halbuki kıza neler yapmıştı. o yüzden benimki makara olsun.

kızçeler hadi bakam bizim bir arkadaş aradı.sevgilisi için evlenme teklif edecek diyenler yanılmış. çocuk ayrıldı.artı başka biriyle görüşüyormuş. al sana bomba.
bu teoriye göre hepimiz gümledik.başta niko,neslihan ,nihal ,zeynep aynı kişilere gitmiştik. offffffffff canımçok sıkıldı. bilginiz olsun.
demek ki neymiş fallar da falcılar da yalanmış.

ya varya en çok nihal beni hayal kırıklığına uğrattı. o kadar da ümitlenmiştim. kız ağladı ben ağladım sinir oldum. bugün benim mesai nasıl biter acaba?
hani nihal anda iyiydi.

ya varya en çok nihal beni hayal kırıklığına uğrattı. o kadar da ümitlenmiştim. kız ağladı ben ağladım sinir oldum. bugün benim mesai nasıl biter acaba?
hani nihal anda iyiydi.
Hep söylüyorum dogumdan sonra ben 2 kere baktirdim öncesinde 2 yıl baktirdim, Nihal eskisi gibi deil buradan çok giden cok oldu hepsi olumsuz yorum yapti

kızlar bu teoriye göre bir tek şu meşhur eskişehir kadriyenin falı çıktı. bilginiz olsun. kadın boşuna o ismi yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…