Serpil i bende merak ediyorum acaba telde bakıyormu bileniniz varsa yazarmısınız
Serpil kimmis biraz bahsedermisiniz,yuz yuze bakiyor sanirim ,ne kadara bakiyormus,telefonunu ozelden benimlede paylasirmisiniz eger iyiyse,bu ayki fal hakkimi serpili deneyerek kullanabilirimSerpil i bende merak ediyorum acaba telde bakıyormu bileniniz varsa yazarmısınız
Banada telini gönderirmisiniz bende uzaktayım belki ikna ederim telde bakmaya bellimi olurSerpil kimmis biraz bahsedermisiniz,yuz yuze bakiyor sanirim ,ne kadara bakiyormus,telefonunu ozelden benimlede paylasirmisiniz eger iyiyse,bu ayki fal hakkimi serpili deneyerek kullanabilirim
Canım bak falcilardan cok etkilenip bi psikolojiye girdin saķın böyle bir sey yapma sonra cok pisman olursun,benimde başıma gelmişti gittigim her falci karsi taraf seni seviyor arayacak diye diye ben buna inanip heyecanlanıp karsi tarafi ben aramıştim sonra çok pişman oldum yapma lütfenya bacılar bir krize girdim ki seviyorum ulen diyesim var.
ya bacılar bir krize girdim ki seviyorum ulen diyesim var.
yanlızca el mi?Valla bence söyle en azından belirsizlikten kurtulursun
Direkt söylemesen de çağır bir yere tut elini gitsin
Hep söylüyorum dogumdan sonra ben 2 kere baktirdim öncesinde 2 yıl baktirdim, Nihal eskisi gibi deil buradan çok giden cok oldu hepsi olumsuz yorum yaptiya varya en çok nihal beni hayal kırıklığına uğrattı. o kadar da ümitlenmiştim. kız ağladı ben ağladım sinir oldum. bugün benim mesai nasıl biter acaba?
hani nihal anda iyiydi.
evet gümler de bu kadar mı?Hep söylüyorum dogumdan sonra ben 2 kere baktirdim öncesinde 2 yıl baktirdim, Nihal eskisi gibi deil buradan çok giden cok oldu hepsi olumsuz yorum yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?