Bulursanız yazın burayı bizde faydalansın bariBiz daha tam olarak kim olduğunu bile bulamadık
Siz de araştırın herkes araştırsın işte yıldıztabya elmasBulursanız yazın burayı bizde faydalansın bari
Hiç beğenmedim ben.Beğendiniz mi ?
Birsenmiş ona geceninkralicesi baktırmış beğenmemiş. Ama diğer arkadaşların dediği o değil bence. Elmas gibi bizim aradığımız .Muhtarın fal bakıyor dedigi kadın kim acaba, belki de o dur
BİRSEN DEDİMuhtarın fal bakıyor dedigi kadın kim acaba, belki de o dur
Hiç beğenmedim ben.
İstediklerimiz söylenmeyince beğenilmiyor demekkiİlke gidenlerde beğenmemiş ama çıkmış
İstediklerimiz söylenmeyince beğenilmiyor demekki
Bana istediklerimi söyledi ama çıkacağını sanmıyorum, çıksa zaten bütün falcılar bana aynı şeyi söyledi hepsi toplu çıkarİstediklerimiz söylenmeyince beğenilmiyor demekki
Bana istediklerimi söyledi ama çıkacağını sanmıyorum, çıksa zaten bütün falcılar bana aynı şeyi söyledi hepsi toplu çıkar
Boşuna pembeci olmuyor falcılarAhahha böyledir bu işler
Bana gelecek, adım atacak, arayacak diyorlar. Kaç aydır baktırıyorum, 4750 ₺ küsür para harcadım, belki de daha fazla salaklığıma doymayın ama ne gelen var ne giden… Boşuna umut ediyorum, bekliyorum, beklentiye girdim. Bütün hayallerim paramparça…Tam olarak ne duymak istiyorsun
Tam olarak ne duymak istiyorsun
Ben gerçeği duymak istiyorum zaten, bana sorulan Birsel pespembe bir tablo çizdi, o yüzden beğenmedim.Boşuna pembeci olmuyor falcılar
Ben gerçeği duymak istiyorum zaten, bana sorulan Birsel pespembe bir tablo çizdi, o yüzden beğenmedim.
Benim birkaç ay içinde çıkan/çıkmayan bütün fallarım belli olacak.Bence geleceği bilmem ama Hande anda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?